Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Steph Curry, 76ers'a karşı 8/8'lik 3 sayılık isabeti yakalıyor ve son atışında basket olunca kendisi bile inanamıyor

• Cevaplar 909
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• Admin

910

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderilen Görseller

• Admin
Gönderi tarihi:

Los Angeles Lakers efsanesi Magic Johnson, tüm zamanların en iyi NBA oyuncusu seçildi

Magic Johnson, NBA tarihinin en iyi oyuncularından biri olarak kabul ediliyor ancak tüm zamanların en iyisi kim tartışması söz konusu olduğunda, Los Angeles Lakers efsanesi bu unvanı kimin elinde tuttuğundan hiç şüphe duymuyor.

Los Angeles Lakers'ta 13 sezon oynayan Earvin "Magic" Johnson, tartışmasız NBA tarihinin en iyi oyuncularından biri. 1980'lerde ve 1990'ların başında inanılmaz yeteneği, karizması ve Lakers'ın başarısına yaptığı katkılarla tanınan Johnson, hayranlar ve analistler tarafından takdir ediliyor. Kendi mirası ligin elitleri arasında yer alırken, Magic'in zirvede kimin yer aldığından hiç şüphesi yok.

The Dan Patrick Show'daki bir röportajda Johnson, çekinmeden "Michael en iyisi. Bana gelip sorarsanız, ben o kişiyi seçerim ve o da MJ'dir." dedi. Jordan'ın kendi görüşünde neden bu kadar özel bir yere sahip olduğunu açıklamaya devam etti ve şöyle dedi: "MJ'i ve temsil ettiği şeyleri, sadece sahada değil, saha dışında da inşa ettiği şeyleri seviyorum. Onun işi, bu yüzden harika."

Magic'in desteği, NBA efsaneleri ve analistleri arasında yaygın olarak paylaşılan, Michael Jordan'ın Chicago Bulls ile altı NBA şampiyonluğu ve kusursuz 6-0 Finaller rekorunun, tüm zamanların sıralamasında en üst sıradaki yerini sağlamlaştırdığı görüşüyle örtüşüyor.

Magic'in değerlendirmesini daha da çarpıcı kılan şey, Jordan'ın potansiyel büyüklüğünü MJ tam yıldızlığına ulaşmadan çok önce fark etmiş olması. Michael'ın Bulls'u ilk şampiyonluğuna taşımasından iki yıl önce, 1989'daki bir röportajda Magic, Jordan'ın benzersiz yeteneklerini ve büyüklüğünü kabul ederek, "Herkes Larry (Bird) ve benden bahsediyor; gerçekten, Michael var ve sonra da herkes var." dedi.

Magic Johnson LeBron James Hakkında

Goat tartışılırken Michael Jordan ve LeBron James arasındaki tartışma sıklıkla gündeme gelir ve Magic de bu tartışmaya dahil oldu. LeBron'un başarılarına saygı duysa da, James'in Jordan'ı geçmek için kat etmesi gereken daha çok yol olduğuna inanıyor. Johnson, Patrick Bet-David ile yaptığı bir röportajda, "Bilmiyorum, bunun için birkaç şampiyonluk daha gerekebilir," dedi.

Buna rağmen Magic, LeBron'un yeteneklerini ve oyun üzerindeki etkisini övmek için hemen harekete geçti. "Bakın, LeBron'u seviyorum. Zıplama yeteneğinin yanı sıra, takım arkadaşlarını daha iyi hale getirdiği için yaptıklarımızda da benzer olduğumuzu düşünüyorum; kazanma isteği konusunda harika," dedi. "LeBron bugün oyun için harika şeyler yaptı. Ama Michael'ı almalıyım... Michael'ı tüm gün alıyorum."

Magic Johnson, GOAT tartışmasına Kobe Bryant'ı ekledi

Magic, Jordan hakkındaki değerlendirmesinde net olsa da, GOAT tartışmasında başka bir oyuncuyu daha tanıma fırsatını yakaladı: Kobe Bryant. Eski oyun kurucu, Bryant'ın etkisini ve NBA tarihinin en iyi oyuncularından biri olarak yerini vurguladı. Magic, Nitecast Media'daki bir röportajda "Kobe'nin dünya çapında basketbol oyunu için ne anlama geldiğini düşünüyorum" dedi. "Kobe birçok yönden oyunu değiştirdi ve küresel olarak büyümesine yardımcı oldu."

Magic, Kobe'nin hücumdaki yeteneğini vurgulayarak devam etti ve şunları söyledi: "Bana göre, hücumda, Michael Jordan'ın ardından o pozisyonda (şutör gard) ikinci en iyi adam. Sayı açısından düşündüğünüzde, tıpkı Michael Jordan'ı kimsenin durduramayacağı gibi, Kobe'yi de kimse durduramaz." Son olarak, Johnson Kobe'nin mirasını vurguladı: "Hem sahada hem de saha dışında yarattığı etki, adının her zaman GOAT konuşmasının bir parçası olmasını sağlıyor."

Michael Jordan'ın Magic Johnson hakkındaki görüşü nedir?

Magic Johnson'ın Michael Jordan'ı NBA tarihinin en iyi oyuncusu olarak sürekli selamlaması gibi, Jordan da Los Angeles Lakers efsanesine ve eski Boston Celtics yıldızı Larry Bird'e olan derin hayranlığını dile getirdi.

Michael Jordan, SLAM ile yaptığı bir röportajda, "Kendimi onlardan üstün görmüyorum," dedi. "Bence hepimiz burada paralel bir zemindeyiz. Biliyorsunuz, bana takım açısından oyun hakkında birçok şey öğrettiler. Yani, kendimi onlardan üstün göremem... Yani, insanlar bunu yapmaya çalışıyor ama biz farklı dönemlerde oynadık."

Jordan, Magic Johnson ve Larry Bird ile rekabetini düşünerek şunları ekledi: "Kariyerlerinin zirvesindeyken, henüz gençken onlara karşı oynama fırsatım oldu. Ve ben zirvedeyken, onlar diğer taraftayken onlara karşı oynadım. Yani, orada trendler geçti ve zirve yıllarında birbirimize karşı oynama fırsatımız hiç olmadı," dedi. "Bu yüzden, kesinlikle onlardan üstün olduğumu söylemek zor. Kendimi onlara paralel olarak görmeyi seviyorum.”

Kaynak: Bolavip US

• Admin
Gönderi tarihi:

Kadınlar Basketbol da Fenerbahçe Opet'ten EuroLeague'de büyük fark

Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, EuroLeague Women grup maçında Valencia'yı farklı mağlup etti.

Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, EuroLeague Women İkinci Tur F Grubu 3. hafta maçında en yakın takipçisi Valencia Basket'i sahasında 92-56 mağlup ederek namağlup liderliğini sürdürdü.

• Admin
Gönderi tarihi:

F.Bahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, evinde hata yapmadı

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin 20. haftasında konuk ettiği Almanya ekibi ALBA Berlin'i 90-73 mağlup etti.

• Admin
Gönderi tarihi:

Dün akşam NBA'in en iyi on hareketi Özellikle 8 numaraya dikkat Şengün'ün şaşırtan hareketi ilk 10'a girdi

• Admin
Gönderi tarihi:

Bugünkü derbide fenerbahçe beko Beşiktaş Fibabanka'yı 90-79 yendi

• Admin
Gönderi tarihi:

Faul yaptı yapmadığını iddia etti gitti hakemi itti ve oyundan atıldı: Kim mi? Bennedict Mathurin

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı bugün oynanan maçta ZVVZ USK Praha takımını 63-54 yendi

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol takımından Euroleague'de üst üste 3. galibiyet

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY EuroLeague'in 21. haftasında deplasmanda Sırbistan'ın Kızılyıldız takımını 96-91 mağlup etti.

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Beko Zalgaris karşısında inanılmaz bir geri dönüşe imza attı ve maçı 98 - 86 kazandı

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe'nin Kadınlar Liginde 68 maçlık serisi sona erdi

Fenerbahçe Opet, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında deplasmanda OGM Ormanspor'a 72-59 kaybetti. Fenerbahçe'nin ligdeki 68 maçlık yenilmezlik serisi bozuldu.

• Admin
Gönderi tarihi:

Burdan gazetelere ve sosyal medya hesaplarına bir gönderme yapalım.

Fenerbahçe kadın takımı yenilen cemi aklınıza geldi birinci sayfalara taşıdınız. Kazandıklarında sadece arka sayfalarda yada altlarda hatırladığınız takım bir yenilgi alınca nasıl da birinci sayfalara taşıdınız. Sizin Fenerbahçe düşmanlığınıza şapka çıkarılır.... 

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe bir çok spor dalında olduğu gibi Basketbolda da Galatasaray'ı sürklase etmeye devam ediyor

Fenerbahçe Opet Erkek Basketbol takımı, derbide Galatasaray'ı devirdi!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko, Galatasaray'ı deplasmanda 95-81 mağlup etti.

• Admin
Gönderi tarihi:

Nikola Jokic ve Russell Westbrook - Dünyanın İhtiyaç Duyduğu Kardeşlik

• Admin
Gönderi tarihi:

Ergin Ataman Yunanistan'daki derbide zafere ulaştı!

Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Basketbol Ligi'nin 15. haftasında kendi evinde ağırladığı Olympiakos'u 78-72 mağlup etti.

Yunanistan'da OAKA Arena'da Olympiakos'u ağırlayan Panathinaikos AKTOR, karşılaşmadan 78-72 galip ayrıldı ve 15'te 15 yaptı.

Cedi Osman 18 sayı, 6 ribaunt ve Jerian Grant 18 sayı, 3 ribauntla Panathinaikos'un galibiyetinde önemli rol oynadı.

Maçta ÖMER FARUK YURTSEVEN SAKATLANDI ve oyunu yarıda bıraktı

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Antrenör Ergin Ataman, Ömer Faruk'un bacağında kırık olduğunu ve birkaç ay sahalardan uzak kalacağını belirtti.

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahce Opet Kadın Basketbol takımı Euroleague'de Umana Reyer Venezia karşısında 86 - 66 galip bitirdi

• Admin
Gönderi tarihi:

Nikola Jokic NBA En İyi 10 Hareketinde İlk Sıraya Yerleşti

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Beko EuroLeagu'da Lideri evinde devirdi: Olympiacos: 77 - Fenerbahçe Beko: 87

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Beko'dan Yunanistan'da müthiş zafer! Fenerbahçe Olympiakos'u deplasmanda dize getirdi!

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'in 23. haftasında deplasmanda Olympiakos'u 87-77 mağlup etti.

Fenerbahçe Beko, bu sonuçla birlikte THY EuroLeague'de çıktığı son 5 maçından da galibiyetle ayrılmış oldu.

Olympiakos'un ise 7 maçlık galibiyet serisi sona erdirdi.

• Admin
Gönderi tarihi:

THY EuroLeague Son Puan Durumu

thy-euroleague-puan-durumu.jpg

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Kadınlar Basketbol'da bugün oynanan maçta Emlak Konut karşısında ikinci yenilgisini aldı. 73 - 70

• Admin
Gönderi tarihi:

Minnesota Timberwolves Denver Nuggets'ı resmen dağıttı - Anthony Edwards (AntMan) 34 sayı 9 asist ve Yüzde 60 FG oynadı - Maç Timberwolves 133 - 104 sonuçlandı

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague Yolculuğu - Olympiacos Maçı

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.