Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Cesur bir köpek, sahibinin hayatını trafiği durdurarak kurtardı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Cesur bir köpek, sahibinin hayatını trafiği durdurarak kurtardı

BB1fijQq.img?h=839&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Haley Moore, Kanada, Ottawa'da bir buçuk yaşındaki köpeği Clover'da yürürken bayıldı.

Bir komşunun güvenlik kamerasından alınan CCTV görüntüleri, hızlı düşünen Maremma karışımının acil duruma nasıl tepki verdiğini gösterdi.
Clover'a cesareti için bir teşekkür olarak biftek yemeği verilirken Moore artık iyi durumda.

Daha fazla hikaye için Insider'ın ana sayfasını ziyaret edin.

Bir köpek, Kanada'daki mahallesinde bir yürüyüş sırasında düştükten sonra, sahibinin hayatını yoldan geçen bir arabadan yardım alarak kurtardı.

Haley Moore geçen hafta nöbet geçirdiğinde bir buçuk yaşındaki Maremma karışımı Clover'ı Stittsville, Ottawa'da yürüyüşe çıkardı.

Bir komşunun güvenlik kamerasından çevrimiçi olarak birçok haber kaynağı tarafından paylaşılan CCTV görüntüleri, köpeğin duruma nasıl tepki verdiğini gösterdi.

Kayıtta, Clover önce Moore'u kontrol ediyor ve birkaç dakika sonra ikinci bir araç yaklaşmadan önce geçen bir arabayı izliyor.

Tasmasını sahibinin elinden kurtarmayı başarır ve kamyonun yolunu bloke ederek onu durmaya ve sürücünün dışarı çıkmasına neden olur.

Daha fazlasını okuyun: Poshmark, platformunda bir evcil hayvan kategorisi başlatarak evcil hayvanların benimsenmesi ve yeniden satış patlamasından nasıl yararlanmayı planlıyor?

21 yaşındaki Dryden Oatway şoförü Kanada CTV News'e şunları söyledi: "Gerçekten etkileyiciydi. Köpek aslında yolumu kapattı. Kamyonumu engellemek için yola geri döndü."

Oatway, üçünün bir arada olduğu süre boyunca Clover tarafından yakından izlendi. CTV News'e göre Moore'a dönmeden önce bir komşudan daha fazla yardım almaya çalışmak için kısaca ayrıldı. Bununla birlikte, Clover sonunda ikinci bir yoldan geçen, Moore'un bir komşusu olan ve yardım etmeyi bırakan Danielle Pilon'un dikkatini çekti.

Köpek daha sonra Moore'un ailesini nöbet hakkında bilgilendirmek için eve gitti. Pilon, CTV News'e şunları söyledi: "Onunla birlikteyken bile ondan ayrılmak istemediğini söyleyebilirdiniz, ancak sanırım ona, 'Yardıma ihtiyacı olduğunu bildirmek için eve gitmem gerekiyor' dedi. "

Babası Randall da CTV News'e şunları söyledi: "Komşulardan kapıyı çaldığımda çılgına döndüler ve köpeğimiz Clover deli gibi havlıyordu." Olay yerine vardıklarında Moore, sağlık görevlileri tarafından tedavi edilen ve iyileşen bir ambulanstaydı.

Aile nöbete neyin sebep olduğu konusunda kararsız kalsa da Moore CTV News'e şunları söyledi: "Eğer bu tekrar olursa, kendimi on kat daha güvende hissediyorum ve benim için orada olacağını biliyorum. Hayvanların ne kadar iyi olduğunu biliyorsunuz ve o gerçekten harika. köpek ve ben onu ölesiye seviyorum. "

Bir kurtarma köpeği olan Clover'a cesareti için bir teşekkür olarak bir biftek yemeği ikram edildi.

Kaynak: Insider

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.