Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kaktüs ve Sukulent Üretim Tasarım (@radiadesign )


Önerilen İletiler

Öncelikle Turkish-media yönetimine bana ve tüm girişimci kadınlara bu fırsatı verdikleri için teşekkür ederim. Özellikle de böyle zorlu bir süreçte sesimizi duyurabilmemiz öyle değerli ki..

 

 

 

 

Muhteşem bir bahçesi olan çiçek aşığı bir dedenin torunuyum. Ama benim çiçeklerle,  daha doğrusu kaktüslerle serüvenimin eski bir mazisi yok. Her şey 6 yıl kadar önce terrarium yapma hevesiyle başladı. Yani önce kaktüs ve sukulent tasarımı yapmaya başladım. Ama sonra bir baktım kaktüslerin sukulentlerin sonsuz deryasında kaybolmuşum. 1 bakon 2 balkon derken 3. balkonu da doldurmuşum. Eskiden sadece tasarladığım mini bahçeleri, terrarium'ları satışa çıkarırken şu an üretip çoğalttıklarımı da elimden çıkartmaya çalışıyorum çünkü eve sığmıyoruz artık.😅 Hani dedim ya; kaktüsler sonsuz derya diye.. Birazda yeni türlere sahip olmak için de ürettiklerimi satmaya başladım. Aslında çok da komplike olmayan bu işi kişisel hırslarımdan dolayı daha komplike hale getirdim diyebilirim. Kendi saksılarımı yapmaya başladım örneğin. Önce hazır toprak saksıları boyadım. Bu yıl daha da ileri giderek seramik kursuna gidip kendi seramik saksılarımı yapmayı öğrendim. Vintage eşyalara meraklı olduğum için onları bitkilerle bütünleştirmek istedim ve bit pazarlarını gezmeye başladım. Macrame örgü bilgimi kullanarak çiçeklikler yapmaya başladım. Tığ işi örgü sepetler geldi ardından..

Türkiye şartlarında hele de böyle bir süreçte zor ama bir gün, eski eşyalarla dekore edilmiş bol bitkili bir cafe ( içindeki dekoratif eşyaları ve bitkileri satın alabileceğiniz) açmak istiyorum.. bi de büyük bahçeli bi ev..😀
 

Bu sayfayı sık sık güncelleyip ürünlerimi tanıtacağım. Beni buradan takip edebilir. çiçekler için özel mesaj atıp bilgi alabilirsiniz. 

 

Fotoğraf galerisi için:

 

 

 

 

 

 

 

D5E91B1E-06E2-420F-B0B4-D21B4D62F356.jpeg

4F2A8FDD-6B14-4158-90FD-4983D14BC1D3.jpeg

07001392-4305-48BD-8114-E865BD8BF3CD.jpeg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.