Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kaptan Fantastik - Captain Fantastic - 2016


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

 Kaptan Fantastik - Captain Fantastic - 2016

Captain_Fantastic_poster.jpg

Ben Cash (Viggo Mortensen), karısı Leslie ve altı çocuğu Washington eyaletinin vahşi doğasının derinliklerinde yaşıyor. Toplumdan soyutlanan Ben ve Leslie, varlıklarını çocuklarını yetiştirmeye, onları eleştirel düşünmeye, fiziksel olarak zinde ve atletik olmaları için eğitmeye, teknoloji olmadan vahşi doğada onlara rehberlik etmeye ve doğayla birlikte var olmanın güzelliğini göstermeye adadılar. Leslie aniden öldüğünde, Ben'in korumalı çocukları ilk kez dış dünyaya açılmalarını gözlemek ve açılım sırasındaki sorunların ortaya çıkmasına şahit oldu.  Kaçırmayın diyorum oldukça güzel ve tutarlı bir senaryo. 

Estetik açıdan üst düzeyde, insan yaşamının en önemli noktalarını sorgulayan ve sözlü, zihinsel, fiziksel, sosyal, duygusal gelişimin önemi ve hepsini aynı düzeyde geliştirememe. Kişinin gelişimini etkileyen pek çok faktör vardır. Ve birçok hataya yer var.

Yüksek kaliteli oyunculuk. Viggo Mortensen en iyi performanslarından birini, çocukları için sadece en iyisini isteyen sadık bir baba, bir otorite, bir lider, bir öğretmen, sevgi dolu, sadık bir koca, çocuklarına aktardığı sert, kararlı, dürüst tavırla kederli bir insanı veriyor. . Çocuklar, en küçüğünden en büyüğüne kadar, bu ustalıkla yapılmış yolculuğa dalacağınız kadar doğal bir şekilde hareket ediyorlar.

Film, insanın nasıl yaşayıp yaşamaması gerektiğini göstermez çünkü her iki taraf da kusurludur. İç ve dış çatışmalar, şimdiki zamanın gerçekliğini sorgulamanıza neden olur ve kişinin nasıl yaşaması gerektiğine dair kendi dengenizi bulmanız için size alan sağlar.

Hayatımızın her alanında nasıl büyük bir gelişme alanı olduğunu kişisel olarak düşünmeye başladım. Bir örnek okuldur. Ve o zamandan beri var olan bilgiyi ihmal etmek ne kadar yıkıcı. Çocukların öğrenmek için ilham almaları ve motive olmaları gerekir. Ve daha da önemlisi, çevrelerindeki dünyayı geliştirirken onları ilgili ve hırslı kılacak içsel motivasyon inşa etmeleri gerektiğidir. Ve tabii ki, öğretmenler onlara konularını nasıl ve neden seveceklerini göstermezse, çocuklar öğrenmek istemedikleri için suçlanamaz. Ve tabii ki ebeveynler onları destekleyecek.

Bu (yukarıda), bu filmin aklımı nereye götürdüğünün sadece bir noktası.

Yönetmen: Matt Ross
Oyuncular: Viggo Mortensen, Frank Langella, Kathryn Hahn, Steve Zahn

captainfantastic.jpg

Ben Cash (Viggo Mortensen), his wife Leslie and their six children live deep in the wilderness of Washington state. Isolated from society, Ben and Leslie devote their existence to raising their kids -- educating them to think critically, training them to be physically fit and athletic, guiding them in the wild without technology and demonstrating the beauty of co-existing with nature. When Leslie dies suddenly, Ben must take his sheltered offspring into the outside world for the first time.

Directed: Matt Ross
Starring: Viggo Mortensen, Frank Langella, Kathryn Hahn, Steve Zahn

Ayrıca bu film Özgürlüğe doğru filmiyle doğru orantılı bir film eğer bu filmi sevdiyseniz aşağıdaki filmi de izlemenizi tavsiye ederim...

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.