Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Fransa da Belediye Başkan Yardımcısı Rottweiler Köpekleri Tarafından Isırılmış Olarak Ölü Bulundu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Fransa da Belediye Başkan Yardımcısı Rottweiler Köpekleri Tarafından Isırılmış Olarak Ölü Bulundu

Haberlere göre, güney Fransa'daki bir bölümün belediye başkan yardımcısı, avlusunda, onu ısırmış gibi görünen iki köpeğinin yanında ölü bulundu.

BB1dbjGD.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Tarn bölümünde 2014 yılında Sénouillac köyünün belediye başkanı seçilen 38 yaşındaki Sandra Vincente, Salı günü ortağı tarafından bahçesinde bulundu. Kanlı ağızlarla bulunan iki Rottweiler'ın yanında bulundu. Vincente engelli ve 10 yıldır tekerlekli sandalye kullanıyor. La Depeche'ye göre ailesi birkaç nesildir köyde ikamet ediyor.

Tarn'ın başkenti Albi'deki savcı olayı soruşturuyor ve otopsi emri verildi.

Savcı yardımcısı Frédéric Cousin AFP'ye, "Köpek ısırmasıyla ölümcül şekilde yaralandı" dedi. "Giysileri de yırtılmıştı."

Sénouillac'ın belediye başkanı Bernard Ferret, meslektaşının ölümü karşısında şok geçirdi.

Vincente'nin engeline rağmen "çok aktif" olduğunu söylemeden önce Çarşamba günü La Depeche'ye verdiği demeçte, "Anlaşılmaz ve haksız. Kimse özellikle onu hak etmiyor," dedi.

Araştırmacıların, Vincente'nin köpekleri tarafından ısırılmadan önce ölüp ölmediğini belirlemesi gerekiyor. Albi savcıları, şu anda insan faaliyetlerinin ölümün nedeni olduğuna dair hiçbir kanıt bulunmadığını söyledi.

Senoillac belediyesinin Facebook sayfasında yayınlanan bir açıklamada, "Belediye meclisi, belediye başkanı yardımcısı Sandra VICENTE'nin ölümünü duyurmaktan pişmanlık ve üzüntü duyuyor. Seçilen yetkililer ve tüm personel, ailesinin acısına ortak oldu". Gönderi, Vicente'nin anısına belediye binasının bayraklarının yarıya indirildiğini gösteriyordu.

İki köpek, başkalarını tehlikeye atmamak için bir veterinere götürüldü.

Hastalık Kontrol Merkezi'nden yapılan bir araştırmaya göre, ABD'de her yıl yaklaşık 4,5 milyon köpek ısırığı oluyor ve bu ısırıkların 800.000'i tıbbi bakımla sonuçlanıyor.

Son haftalarda başka ciddi köpek saldırıları da meydana geldi. 22 Ocak'ta, Güney Carolina, Hampton County'de bir Pitbull tarafından saldırıya uğrayan altı yaşındaki bir çocuk öldü.

Önceki gün, Kentucky'li bir adam, Louisville's Shawnee Park'ta yürürken üç köpek tarafından kuşatılıp saldırıya uğradıktan sonra "oldukça çiğnenmiş" olduğunu söyledi.

Bu arada, 19 Ocak'ta İskoçya, Aberdeen'de, evcil bir Staffordshire boğa güreşi, "seri tacizci" erkek arkadaşı tarafından ön dişleri kırılan bir kadını kurtarmaya geldi ve onu o kadar sert ısırdı ki dikiş atıp iki gün geçirmek zorunda kaldı. hastanede.

PetComments.com'a göre, en güçlü ısırığa sahip köpek ırkı, inç kare başına 743 pound (PSI) darbe verebilen Kangal'dır. American Bandogge, 730 BSI gücüyle ikinci en güçlü ısırığa sahiptir. Rottweiler'ların 328 PSI ısırığı var.

Kaynak: Newsweek

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin başlığı şöyle değiştirdi Fransa da Belediye Başkan Yardımcısı Rottweiler Köpekleri Tarafından Isırılmış Olarak Ölü Bulundu

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.