Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

GERCEKTE TANRI YOKTUR


Romantik_Sovaylye

Önerilen İletiler

evrım teorı olmaktan çıkmıştır o darwın zamanındaydı artık ewrım ispatlanabilr bir olgu olmuştır sen hıç abioyonegez diye birşey duydunmu? suda hıçten olusan canlılar . demektır. sorunun cevabını verdım ilk canlı sudfa oluşmustur 7 yıl öncede ispatlanmıştır.. ilk ata bu sekılde oluşmuştur milyarlarca yıl surmuştur bu ewrım . insan dnası ile maymuın dnası % 99 aynıdır. hatta homosapieslerın ataları maymun turudur bizler maymun demıyoruz sizlerın asla anlıyamıyacagı nokta sudur bizler maymun turu ile dnasnın esdeger turunu örneklıyoruz hepsı bnu ama sizler işinize geldıgı gibi anlıyorsunuz çunku bunu anlıyacak kapasıtenız yok malesef sizler içn yasam iyiler ve kötülkerı nsavası ve kuan ve din ve allahtır. ama asıl gerçekler.. çok çok basi farklıdır. çok basit bir örnek verıcem evrımleşmek milyarlarfca yılda alabilr bazı turler içn bazı turler içnde binlerce yılda değişkenlık gösterırler bu kadar basıt konuları anlamıyorsanız ben s,zlere anlatmaya calışıcam . elımden geldiği kadra .. bu sana neden sacma gelsın bunu ispatı olan canlı turlerı hala var su kaplumbagası kertenkele su kertenkelesı timsah suda hem suds yasıyan hemde karada yasıyan ewrıın ispatı ve mucızesı canlıladır....ewrımleşmenın cocuk yapmayla bir bagı yoktur sen evrımı hiç anlamaışşsın evrım insanların Darwin, materyalistlerin iddia ettiği gibi, insanların maymundan türediğini veya bir hayvandan başka bir hayvan geleceğini söylememiştir. Darwin böyle bir şey söylese bile bu sözün ilmi bir kıymeti olmaz. ..

 

Materyalistler, fen adamı rolüne girip, ..İnsanların maymundan türediğini Darwin söyledi) diyorlar. Halbuki Darwin böyle bir şey söylemedi. ...Canlılar arasında hayat mücadelesini anlattı. ..Türlerin Kökeni) ismindeki kitabında, canlıların çevreye uyduklarını, bunun için, ufak değişikliklere uğradıklarını yazdı. (Bir tür, başka türe döner) demedi. darwın turlerın kökenı derken insanları değil hayvanları kastettmıştır işine gelmeyen matertalıstler ve ilahıyatcılar farkl ıbir yontem bularak darwını lekelemışlerdır darwın ewrımı ispatlıyan ilk bili madamı ve yzardır... dünyada çok az tür örnejledı darwın bunların birkacıda tırtıl ve sonra kelebek olması işte sana ispat . demekkı evrım varmış . bir kac tane daha örnek verırdımde sana tane örnek yetrlı olucaktır bak ben ispatladım evrım olduğunu ama sen asla ispatlıyamazsın kuranın ilahla bir bagını aramızdakı en buyuk.. farkta bu sanırım..Neandertalar, ilk insandır, önce dört ayak üzerinde yürümüş, daha sonra da bugünkü hâle gelmiştir. Bu kadar ilkel olan bir mahlûkun bugünkü mükemmelliğe ulaşması mümkün değildir. Bütün din kitapları, ilk insanın homo sapien [iki ayak üzerinde yürüyen ve düşünebilen bir mahlûk] olduğunu bildirmektedir.

 

 

Dört ayakla yürüyen hayvanın bugünkü insana dönüşebileceğini hiç kimse iddia etmemiştir. Paleontoloji mütehassısları, bir canlının başka türe dönmediğini, canlılardaki değişmelerin, kendi türleri arasında olduğunu bildirirler. bu demek değildirkı biz maymundan geldım bu demektırkı biz maymun türüyüz. bu şimdi evrımmı oluyor tabıkı hayır.. saygılarımla ..ayyrıca bir hatanı daha buldum evrımleşme zaten var ve evrımleşme her canlı içn aynı sekılde olmaz her canlının farklı evrımleşme asamaları vardır. örnegın bir tırtıl evrım içn koza örerken bir bir milyar yıl önce yasıyan bir mamutun bir milyar yıl sonra evrıleserek boynuzlarının düşmesıdır tıpkı insanalrın belırl ıbir yastan sonra dişlerını dökülmesı gibidir.. ama dinler nasıl ispatlanmıştır ortada bir deney yok sadece kıtaplar var o kadar... allahla yada tanrıyla baglantınız nedir?al sana mukemmel bir ispat kurbaga yavru iken larvadır ve ayakalrı yoktur. suda yasar . karada ölür zamanla evrımleserek 4 ayaklaı bir kara canlıısına dönüşür. . bu ispatları varoldukça allah ve din yalan olucaktır.. insanlar değişiyor boylerı kısalıyor 2 milyon yıl sonra insanalr çok zekı ve cüce olucaktır. büyük olasıklada cogu erkek kel olucaktır ve parlak olucaktır

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

bana asıl garip gelen ne? biliyormusun? dostum admın . müslümanlar özgür irade var diyor. bu yyüzden hayat bir sınav diyor. bende diyorumkı. özgür iradeyı veren kım? tanrı değilmi? tabı varsa..sonuçta sen yada ben özgür irdeyi yaratmadık öyle değilmi? bu nasıl bir sınav hem herşeyi sen sec hemde sınav yap. işte bu yüzden bir ateist olarak asla özgür iradeye inanmadım.özgür irade yoksa sonavda olmaz dinlerde..anlamsız olammıydı? böyle bir yaratılış..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

herşeyin bir nedenı varsa allah bizleri kötülük içn acı cekmemız için yarattıysa o zaman bunuda sorgulamak günah olmazmıydı? iyilik için cennet için yaratıldığımızı nasıl? ispatladınız belkıde tanrı kötüdür ve kötülük için yaratmıştır evrenı .. iyiilik ne kadar mantıklıysa kötülükte o kadar mantıklıdır. ben kuran ve islamın mantıgını sorguluyorum diğer dinlerınde mantıgını sorguluyorum.. söyluyorum. iyilk be ve kötülük aynı mantık değilmidir.. bu dünyada hiç kimse bu soruya mantıklı cevap veremedi .. olayı biraz daha karmasık hale getireyım istersenız çiftsel düşünce mantıgı derkı . herşeyın kaynagı tek dogrudur oda yaratıcıdır . ve yaratıcı derse ben kötülüğü seviyorum şiddeti seviyorum bu yuzden kötüleri her zaman koruyorum bu yuzden yasama varolsuğu sürece asla iyiler kazanamaz. ve sürekli savas ve kaoslar olucaktır dese . hala allaha inanırmıydınız? :=)))benim neden yaratılmama hakkım yok neden vermemış tanrı bunu bana yada sana yanı herkese. direk yaratmış .sonuclarını bildiği halde eger ben benım istegım dışında birşey gelışıyorsa buda özgür iradenın olmadığının ispatı değilmidir???

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

BEN AGNOSTIK ATEİSTIM.. İSLAM KISIR DÖNGÜSÜ . 1: ALALHIN İSPATI KURANDIR. 2: KURANIN İSPATI MUHAMMEDDIR 3: MUHAMMEDIN İSPATI ALLAHTIR.. 4: İSLAMIN İSPATI MUHAMMEDIIR . 5: MUHAMMEDIN İSPATI ALLAHTIR. 6 İNSANLIK NEREDEN GELDİ ALLAH YARATTI .7: NASIL KANITLIYORSUN KURAN SAYESINDE . 8: KURANI KIM İNDIRDI ALLAH İNDIRDI 9: MUHAMMED NEEDEN GELDİ ALLAH YARATTI .1: ALALHIN İSPATI KURANDIR. 2: KURANIN İSPATI MUHAMMEDDIR 3: MUHAMMEDIN İSPATI ALLAHTIR.. 4: İSLAMIN İSPATI MUHAMMEDIIR . 5: MUHAMMEDIN İSPATI ALLAHTIR. 6 İNSANLIK NEREDEN GELDİ ALLAH YARATTI .7: NASIL KANITLIYORSUN KURAN SAYESINDE . 8: KURANI KIM İNDIRDI ALLAH İNDIRDI 9: MUHAMMED NEEDEN GELDİ ALLAH YARATTI .1: ALALHIN İSPATI KURANDIR. 2: KURANIN İSPATI MUHAMMEDDIR 3: MUHAMMEDIN İSPATI ALLAHTIR.. 4: İSLAMIN İSPATI MUHAMMEDIIR . 5: MUHAMMEDIN İSPATI ALLAHTIR. 6 İNSANLIK NEREDEN GELDİ ALLAH YARATTI .7: NASIL KANITLIYORSUN KURAN SAYESINDE . 8: KURANI KIM İNDIRDI ALLAH İNDIRDI 9: MUHAMMED NEEDEN GELDİ ALLAH YARATTI .1: ALALHIN İSPATI KURANDIR. 2: KURANIN İSPATI MUHAMMEDDIR 3: MUHAMMEDIN İSPATI ALLAHTIR.. 4: İSLAMIN İSPATI MUHAMMEDIIR . 5: MUHAMMEDIN İSPATI ALLAHTIR. 6 İNSANLIK NEREDEN GELDİ ALLAH YARATTI .7: NASIL KANITLIYORSUN KURAN SAYESINDE . 8: KURANI KIM İNDIRDI ALLAH İNDIRDI 9: MUHAMMED NEEDEN GELDİ ALLAH YARATTI .1: ALALHIN İSPATI KURANDIR. 2: KURANIN İSPATI MUHAMMEDDIR 3: MUHAMMEDIN İSPATI ALLAHTIR.. 4: İSLAMIN İSPATI MUHAMMEDIIR . 5: MUHAMMEDIN İSPATI ALLAHTIR. 6 İNSANLIK NEREDEN GELDİ ALLAH YARATTI .7: NASIL KANITLIYORSUN KURAN SAYESINDE . 8: KURANI KIM İNDIRDI ALLAH İNDIRDI 9: MUHAMMED NEEDEN GELDİ ALLAH YARATTI .SONUÇ ANATOMİSİ:::::KISIR. DÖNGÜ İSPAT YOK . ÇÜNKÜ TANRI GÖRECELI DEĞİLDİR İŞTE GERÇEK İSPAT BU.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ayrıca orjınal kuran aramıce yazılmıştır daha sonrada ibranıceye cevrılmıştır..mahoonun gercek dili arapca değil ibranıcedır..mahoo öldükten sonra bazı mezhepler hortlamış arapcayı..icat edip sahte kuran yazılmıştır. m.s.7 yyl ve 8 yyda işte en buyuk gerçeklerdır bunlar..siz daha kendi gercek tarıhınızı bile bilmiyorsunuz ama inanıyorsunuz. bunun tek acıklaması var cahıllık ve yobazlık..hz: alı..şii yanı şiadır anlamı şii demektır..mezhebi hz:mahoo: ve hz: ebubakar.. sünni..hz: ömeroviçte..sünni mezhebını secmıştır . çünku yahudi soyundan gelenlerın hepsi sünni olmuştur işidde yahudi bir topluluk kurmuştur. işte bu yuzden islam yahudi gelenegı selemun aleykumde şalamun alekim yanı yahudice selamlaşmaktır..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

çok basit adının allah olmadığını bir isme ihtiyacı olmadığını bir peygambere olmadığını meleklere ihtiyacı olmadığını en önemlisi onun bir ateist olduğunu anlıyacagım çünku o hiç birşeye inanmak yada tapmak zorunda değil. yoksa ilah olmanın ne? anlamı kalırdı. . .düşünsene sen yarattığın birşeyden yardım dilermıydın? bak şöyle algıla sen bir programcısın yanı ilahsın bir evrern yarattın sanal bir evren içindekı herşeyi senmı? kontrol edersin yoksa bilgisayarın kapattıgında bilgisayar kendı kendını kontrol edipte sana yardımmı? eder. sen kendını bilgisayarın içindekı dünyaya tanıtmak için ne yapardın. dogru cevap yapıcagın her 1 güncelleme senın programına zarar. vericektır çünku ince ayar zaten yapılmıştır sonradan peygamber göndermek yada melek göndermek sadece evrenı yok etmeye yarar..bir programın dogru kodları vardır dogru parametreler ayarlanır ve program calışır işte evrende böyle işler herşey program gibidir. yalnız programa sonradan ilave o programı bozar. yanı o programın ince ayarını bozar. işte ilahta aynen böyle yaptı . eger programına peygamber yada melek ekleseydi bunu en basından yapma zorunda kalırdı. yanı evren yaratılırken ilk insanlar dan önce peygamberler yasardı. ilk insanlara yol gösterırdı. onlara ilahı anlatır ve inançlı olmasını saglardı ama asıl gerçek öyle olmadı ilk insanlardan yüzbinlerce yıl sonra dinler ortaya çıktı . buda ilahtan çok insan.. icadı olduğunu fazlasıyla ispatlıyor zaten..bir kıtaba tapıcaksam necromonıcon adlı kıtaba tapardım . bu kitap diger kıtaplardan çok daha fazla bilgiye sahıptır. evrenın kordınatları evrenın merkezı evrenın odak noktası ve evrendekı sayısal cisimlerın mesafelerını . hem görsel hemde ayetler seklınde açıklamış . tam bir tanrı işine benziyor sankı.. piramıtlerın ana yapı taslarını m.ö yüzbinlerce yıl önce acıklamış . tam bir bilim kıtabı yanı alahın aklı gibi sankı .. ne yanı bizde bunamı tapalım . hayır bir secım hakkım olsa tapıcam kıtap bu olurdu tüm ateistlerınde tapıcagı kıtap bu olurdu..çünku her akıl farjklı secimler yaparda ondan işte bu yuzden yeryuzunde binlerce kaotık dın vardır.. hangisi gerçek diye düşünmüyoruz kafamızda aklımızda ruhumuzda çok rahatız çünkü bizler gelecegın temellerıyız.. bizler ateistlerız...ben sizin sorununuzu çözdüm sizler yaratılışa ve sınava insancıl bakıyorsunuz. bu yuzden sizlere mantıklı gelıyor sınav pekı şimdide allah aklıyla bakalım sen yada ben allah olsak herşeyı bilsek niçin sınav yaparız düşünelım sonuç müspet yanı sonuç anlamsız olucak çünklu allahız. yaratanız. allah için mantıklı olan tek şey evrenı yaratmamasıdır yanı insanlıgı yaratmamsıdır onun dısındakı herşey allah olarak mantıklıdır. çünklu bir evren yaratıldığında ayn ızamanda zamanda oluşur ve bir boyuıt olusur . iiçnde bizler yasarız. biz insanlar yaşarız. sen allah olsan herşeyi bildiğin halde sınav yaparmısın? eger yaparsan bu senın insan denilen varlıga ihtiyacın olduğu anlamına gelmezmı???? şimdi diyeceksınkı o bize bir sans verdı . tamamda niye verdı iy iolduğu içinmı? yada kötü olduğu içinmi? hayır ikise yanlış o ne iyidir nede kötüdür o hakımdır iyi ve kötüyü yaratır..şimdi iyiliği ve kötülüğü yaratan bir ilah bir insanı yaratıyor ve sınav yapıyor. bize göre mantıklı çünku senın aklında cennete gitmek var bir amacın var çünku sen allaha muhtacsın ama allahın neden? sana ihtiyacı var neden insanlıga ihtiyacı var . onu anlamak için tabıkı şimdi sana soruyorum. demekkı allahında bir ihtiyacı var . senın aklına ve benım aklıma ihtiyacı var.. işte temel mantık budur senın asla anlıyamadıgın birşey bu..sonucta ne? olucak ben ona bakarım .. bir yaratılış varmı? var bir yaratan varmı??? var ama göreceli değil.. buda bizim tanrıya değil tanrının biz insanlara ihtiyacı olduğu için yarattıgınıu ispatlar sen benden ispat istedın bende sana hayatının en olagan dısı ispatını sundum..daha basit anlatım.. alalhın benı yaratırken bana sormaması ve kendı kuralları geregı benı yaratması onun bana ihtiyacı olduğunu farklı bir yolla yine ispatlıyor..allah biz insanların iyiliğini isteseydı. zaten herşeyi biliyor olması cennet yada cehennem kavramını evrene tercıh ederdı. yanı zaten onun için herşey gerçekten bellıyse bunun mantıgı nedir? önce evrenı yaratım sonrada evrenı yo kedimde insanları cennete ve cehenneme yerleştirim. artık bir insan aklı bile bunun imkansız olduğunuu anlıyabilyorsa burada koskoca ılahtan bahsediyoruz komık olmazmıydı ?? bu sınav ..diyelımkı gerçekten var ademle havva bu nasıl allahkı bir elma içn bir senaryo hazırlıyor ve bir elma için evren yaratılıyor. yahuu koskoca allahın yaptıgı sacmalıga bakın .. :=)))) ne gerek vardı bunlara ne gerek vardı ademle havvayı cennette yaratmaya kendın pişir kendın ye böyle alalhmı? olur. sacmalık değilmi? bu... işte bu yuzden ateist olduk . onur ve gurur duyduk ...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

şu sorularıma mantıklı cevap veremezsınız çünku herşey ortada alalhınız şeytanı kötü yaratmış hanı nerde özgur irade özgür irade denılen kavram yaratılıştan sonra çıkar buda özgur irade olmadığını ispatlamıyormu? allah bizi sınav için yarttı yarttıda sonucta o yarattı değilmi?? bize aklımızı veren odeğilmi? alalhın bana iyi akıl vermış ben iyi olmusum örnekelr cogaltılabilr. allahın ahmete kötü akıl vermış kötü neıs vermış ahmet bu yuzden kötü olmuş ahmet kötü olamyı secmemış ahmet zaten kötü yaratılmış benden biraz ispat ögrenın buna ihtiyacınz olucak.siz müslümanlar süreklı aynı şeyi söyluyorsunuz. bu yetrlı değil . . ama şimd ianaltıcam yeterlı olucaktır hiç öylede kıvırmaya kaklmayın sakın. anında anlarım :smile.png)) şeytanı kım? yarrtı allah yarattı şeytana kötü nefsı veren kım? tabıkı allah. bunu müslüman söyluyor hatta itiraf ediyor ama işine gelmıyor işine geldiği gibi konuşuyor. birazcık durust olsanız aslında allahında kötü olduğunu anlıyacaksınız. şeytanı kım yarattı ben ona bakarım özgur irade olsaydı şeytan kötü olmayı değil iyi olmayı secerdı şeytanın bu kadar aptal olduğunu düşnmuyorum dahada ilerı gidiyorum ben gerçek ilahın allah değil şeytan olduğuna inanıyorum....ayrıca bir sacmalık daha ispatlıyayım o zaman allahınız kötüleru cehenneme atıcakmış iyi atsın iyide zaten ruhu ve kalbi kötü bir insan trılyonlarca yıl yanmış çokta zıkınde adamın benımde zıkımde olmaz ben zaten iyiyim cennete gidicem adam kötü adam acı cekıyor ve allahına yalvarıyor allahta onu affediyor şimdi soruyorum bu adam sırf müslüman diye allahınız onu affediyor. ve cennete koyuyor. iyide bu adamın ruhunda var kötülük ordakı müslüman kadınlara kötü gözle bakıcak çünku içinde var . bu iştebir garıplık yokmu? sen istermıydın sapık ruhlu birini cennette. ben istemezdım kımse istemez.işte bu yuzden ateist olduk tüm ateistler böyle ateist olmuştur. çünku zamanında hepsı ya müslümandı yada hristiyandı. dinlerdekı sacmalıkları kesfettı ve ateist oldular. özgür iradeymış akılmış mantıkkmış? bunları benım kullanmam için benım yaratılmam gerek bir bedene ihtiyacım olucak. bunları kullanmakiçn akıl ruhtur. bilinçte ruhtur gözükmez. bedenın yaratılmadan önce sana verılen özellıklerdır. bunu sonradan değiştimeye kalkarsan imkansız olduğunu görürsun . şimdi asıl suclu hala insan diyorsanız. bana mantıklı gelmez. bana mantıklı gelen kacamak cevaplar vermemenızdır. harşeyı allah biliyorsa herşeyi istiyor demektır. o istedıgı içn buradayız . dikkat edersen ben alalhın varlıgına inanıyorum. ama kötü olduğuna inanıyorum. iy iolduğunu bırakında allah ispatlasın. çünku bu onun sorumlulugu benım yada senın değil..sen ateistlgın inançsız olduğunu zannederek baştan kaybettın zaten..ateizm bir ilaha inanır ama bu ispatı olan ilahtır. ve o ilahı henuz görmedık. ölunce görücegimiz söylenıyor . şimdi bu ispatmı? tabıkı hayır...bırakın onu bilmeyı yada görmeyi ölünce bile onu görücegimizden oldukça şüphelıyım..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

w00t.gif w00t.gif grin.gif grin.gif bayramda kurban kesmek.. pagan ve şaman icadıdır.  rahmetlı yasar nuri öztürk hocama % 100 katılıyorum islamda kurban kesmek ile ayet yoktur.. gerçek kuranda yoktur. türk mealcılerın yazdıgı kuranda yazıyor ama ordada bayramdan bahsetmıyor..burada hayvanların kurban edilmesının kurban bayramında olduğu yazmıyor. pekı siz müslümanlar neden? bayramda kurban kesiyorsunuz.. bayram dısında kesilenler kurban sayılmaz diyorsunuz. ama ben tam tersını ispatladım şimdi..demekkı kurana göre kurban kesmek bayramla ilgiili değildir ayette belırtıldı gibi hac içindir hacca gidenler içindir.buradanda anlaşılacagı gibi kurban kesmek bayram içi ndeğil haç içindir . İslamiyette ise, kurban, hacca giden herkese farz kılınmıştır. onun düşünda kurban kesmek yoktur böyle bir ayette yoktur.. 22 Hacc Suresi Ayet 27-hac 36 da anlatılanda budur hac içn kurban kesmek farzdır onun dısında kurban kesmeyle ilgili ayet yoktur..Kurban bayramı ve fitre bayramı (şeker bayramı), İslamdan önceki Arap geleneklerinin İslami dönemdeki devamıdır. Kur'an'da "kurban bayramı" sözleri geçmemektedir. Kurban, hac olayı içindeki uygulamalardan sadece biridir. Şeytan taşlama, Kabe tavafı gibi. Bu bayram aslında hac bayramıdır.burada HACC-36: Biz, büyük baş hayvanları da sizin için Allah'ın (dininin) işaretlerinden (kurban) kıldık. pekı şimdi buyuk baş hayvanlara hangi? hayvan grupları girer bakalım ve birazda islamla dalga gecelım :=))))Büyükbaş hayvan sığır at eşek balina gergedan fiil timsahh zürafa ve aslan kaplan gibi hayvanlara verilen addır. ....Küçükbaş hayvan koyun keçi tavşan kedi köpek gibi hayvanlara verilen addır...şimdi soruyorum ozaman kuran diyorkı bu hayvanlarıda kesmek farzdır diyor . domuzda dahil smile.png

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ama ben ateistım işin garibi şu ben islamı müslümanlardan daha iyi biliyor olmamdır.. dostum. sadece şunu bilmenı istiyorum sana verdıgım hac 36 ayeti abranıceden cevrilmış gerçek kuranın ayetıdır. parantez içindekılerıde ben cevirdim. nedenmı? çünku asıl gerçek adındanda anlaşıldıgı gibi hac 36 ayetının hacla ilgili olmasıdır yanı. hacca gidenler için ve hac ibadetlerı için kurban kesmekleilgiil tek ayetttır bu. onun dısında bir ayet yok haklısın ama bunu gözden kacırmışşsın sanıırm. herşeyi boşver ve şöyle düşün allah bir ayet yazıyorsa bunun mutlakabir nedenı vardır. o nedenlerden biride farz yada emir seklınde olması bana göre en mantıklı ispattır. dostum saygılarımla.HACC-36: Biz, büyük baş hayvanları da sizin için Allah'ın (dininin) işaretlerinden (kurban) kıldık.şimdi burada büyük baş diyor ama koyun küçük baş ve müslümanlar koyunu kurban bayramında kesıp yiyior ve kurban sayıyor ama ayetede tekrar baktıgımızda küçük baş yok yanı kurban olamaz diyor sadece büyük baş. ne anladık bundan koyun kurban değildir. o zaman çok cidddi bir sorun var islam alemınde caktınmı? köfteyı tam bir komedi hahahaha :=)))bak şimdi daha iyi anlıyacaksın sana gerçekten çok fazla bilgim olduğunu şimdi ispatlıyacagım dostum. dikkatlıce analız etmeye calış lütfen önce farz nedir? onu tam olarak anlıyalım Müslümanlıkta, geçerli bir özür olmadıkça kesinlikle yapılması gereken, yapılmaması günah sayılan Tanrı buyruğu. demekkı hac 36 da tanrı buyrugu olduğuna göre hadi ama hala çakmadınmı? köfteyi % 100 farz diyor . kurban kesmek ..bu bunu farz olarak algıladıysan benımde ne kadar zekı olduğumu algılamışşsın demektir..yani tanrı diyorkı ben sana namaz kılmayı nasıl emrettıysem kurbanıda öyle emerettım ve farz kıldım diyor . ispatıda şu namazlarda 4 adert farz ve 4 adet sünnet vardır. hala cakmadınmı? :=)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ben ateistim ama benım çok farklı bir özelliğim var benım mantıgım eşşiz ve kusursuzdur. nedenmı? çünku içinde yalan yok reelizm var .. evrenın varlıgı allahı ispatlıyorsa mantık olarak esdeger baktıgımızda tanrıda yehovada satan brahmada raanında ilah olduğunu ispatlıyor..:)))evren bir sıstemdır holograafıktır. bu yuzden görecelı olmayan bir ilah gercegı vardır..ceylanı dırıo dırı yıyen sırtlan bir kaostur. dahada ilerı gidelım..sırf allahı bulucaz diye dinsel savaslar tanrının planında kaostur.dahada ilerı gidelım. süper novalar kara delıkler kaostur hemde görecelı kaostur..tanrının planı çok acık ve net kaos yaratmaktır ve bunuda basarmıştır..sıra en mükemmel ispata gelıyor şeytanı kötü nefısle yaratıp özgur irade masalını veren allah kötülüğün kaynagıdır.. evet sizi duyar gibiyim şeytan gercekten masumdur..siz gercek ateistın ne olduğunu bilmiyorsunuz.işte ispatı..ateizm, din ile ilgili bir kavram değil, tanrı ile ilgili bir kavramdır. Dinlerin varlığı, dinlerin tanımının ne olduğu, dinlerin iyi mi yoksa kötü mü olduğu ateizmin konusu ve tartışma alanı dışındadır. Ateizm, her tür metafiziği reddettiği için, kendini metafizik öğeler üzerinden temellendiren dinlerin metafizik boyutlarını da reddeder. Yani bu, özellikle dinlere karşı sergilenen bir duruş değil, genel olarak tüm metafizik inanışlara karşı bir duruştur.Ateist, tanrı veya tanrıların varlığını hayal ürünü bulan kişidir. Ateizm bir inanç değildir. Çoğu zaman yanlış ifade edildiği şekli ile (tanrıtanımaz kelimesinde olduğu gibi) tanrıyı inkar eden kişi değildir. Çünkü "inkar" varolan bir şeyin reddedilmesi anlamı taşır, oysa ki ateistlere göre tanrı varolmadığı için onun "inkar edilmesi" de yanlış bir terminolojik kullanım olacaktır.yanı gerçek ateist ispatı olan şeylere inanır...evrenın dogasıyla binlerce din ispatlanıyor . bak buda kaostur. ama işinize gelırmı bilmem..evren yokluk ve hıclıktır. çünku yoktan yaratılıpta yine yok olan şey eger sonsuz değilse yine yokluktur..burada dinlerın silahını joker olarak kullandımkı işiniz iyice zorlaşsın.varlık denılen sey ruhtur bedende hiçliktır işte mükemmel bir ispat

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

KARADELİKLERİN ASLİ GÖREVI  TEORİ ANALİZİ:::::karadelıkleer öyle küçük işlerle uğraşmaz dünya gibi kaardelıkler büyük işlerle uğrasır herşeyi yutup içine çökmek gibi tüm karadelıkler birleşir ve evrenı yok eder evren içine çöker ve basladığı yere yanı tanrının aklına gerı döner. tabı bu yorumu islam göre yapmak akla ve mantıga ihanettır..karadelikler erin evrenı yok etmek içn tasarlanımış programlar olduğunu düşünüyorum yanı karşıt made gibi proton ve notronlerı çekerken ayn ızamanda da iter bu sebepten dolayı pronronlar ve notronlar paramparca olur ve ve enerjıye dönüşmeden yok olurlar.. karadelık o kadar büyüktürkı .. güneş sistemını aynı anda yutar .. ve emmeye baslar. çekım güçü o kadar güçlüdirkı .. aynı zamanda zaman ve mekan boyutu değişir. yanı zaman ve mekanıda yutar kaardelıkler. sankı evrenın dısında yaşıyan canlı bir evren yok edicisi gibidir.erdoganın unuttug birşey var kaardelıkler bir gezgenı :emmeye basladığında onun atomlarına kadar emerler bu yuzden ortada sankı hiç varolmamış gibi bir hıclık olur. yanı ortada ne ısık ne ısı nede bir enerjı kalmıştır sadece kutle çekımı vardır. ve giderek dahada büyür bu kutle cekımı ..dünyamız enerjiye dönüşmez.. çınku karadelıkler enerjıyıde yutucaktır dolayısıylede herşey yok olucaktır..enerjiyi yutması için önce enerjıye dönüşmersi gerekır ama dünya bir yıldız değildir ve enerjısıde cekırdektekı kütle cekımıne baglıdır. bu enerjı emilırse çekırdek yok olur ve maddde paramparca olucak sekılde karadelıgın içinde dööner durur.. yıldız ile gezegenı aynı mantıga oturtmAK AKLA VE MANTIGA İHANETTIR..yıldızların çekırdegınde kütle cekımı vardır ama yıldız sırf enerjıden olusur toprak ve madde yoktur ..bu yuzden yıldızlar emılerek yok edilrken bir az bırakamz ama dünya bir iz bırakıcaktır tüm gezgenlerde öyle ..çünku sadece enerj ıdeğil 4 elementıde barındırırlar.?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

 DURAGAN EVREN ANALIZI .::::::VE  SANAL EVREN TEORISI KENDI ÇALIŞMAM::hubble teleskopunun gözlemlerle normalden kızıla kayması ispat olsaydı ben nobel ödülü almıştım. çünkü çok güçlü bir mükroskopla hücrenin yapısını inceledım endoplazmık redulkumda dahıl tüm görecelı detaylarını anazlı ettım ve çok net gördümki hucrede piksel aralıkları vardır. yani bizler birer programız.. benım teorım en güçlü teori iken hala ispat sayılmıyorken nasıl olurda bir teleskop koskoca evrenın sırlarını çözebilr. bana göre benım arastırmam ispattır.. çok net gözüküyor piksel aralıkları..normla sıradan teleskoplarla piksel aralıklarını göremezsın..aynı örnekle bagdastıralım ozaman hubble teleskopu evrenın sıralarını çözücek kadar güçlü bir telekskop degıldır belkı 50 yıl içinde kuantım teknolojısı devreye girerde ufakta olsa azıcık bilgi sahibi oluruz evrn hakıında :)))

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

TESADÜFÜN GERÇEK ANLAMI NEDİR? KENDİ ÇALIŞMA ANALIZİM:::bakın tesaduf hiçte sizin düşündüğünüz gibi birşey değilmiş..yalnızca olasılıklara bağlı olduğu düşünülen olayların bağıl nedeni.yanı diyorkı olasılık varmı? var fakat ne zaman olucagını bilemzsın. yanı tesaduf demek kendı kendıne oluyor demek değildir.bir programcı yapay zeka yaratır .. be bekler bu bekleme süresi içinde her an gelışır ve insandan daha akıllı bir yapay beyın üretir biz buna tesaduf diyoruz. tesadufi size yanlış ögreten hocalarınıza kızın bence.  .tesaduf demek bir programcının programladıgı evrenı sürekli gelıştiriyor demektır .. tesaduf kelımesı çok analmlı bir kelımedir. biilnmeyen bir gücün bilinmeyen bir programı zamansız kontrol etmesidir. tesaduf zamanı kullanmaz zamanı kullanan kaderdır zamanı kullanan dinlerdır ..çünku zaman yoktur .. sadece bir isimdır . yaslandıgımız içn ölmüyoruz zaten program bir amacı var bu amacı bittiginde ölüyor.eger programcıının bir amacı olmasaydı bizler varolmazdık. eger , programcı zaman denılen kavramı yaratmasaydı . bu evren sanal olmazdı gerçek bir evren olurdu. çünku sanal içnde sanal olur bir buna paralel evren diyoruz. aslında gerçek dısında gerçek olmaz bu imkansız biz buna programcı diyoruz sizde alalh diyorsunuz..siz isim koyuyorsunuz işte komık olansa bu . bizde isim koyuyoruz çünku koymak zorundayız ama sizler isim koyduğunuz ilaha tapıyorsunuz iannıyorsunuz. böyle birşey akla ve mantıga ihanettır. ..herhengı bir ispat yok olsaydı hep beraber tapardık. öyle değilmi? dünyada en aptal insan bile bu kadar aptal değildir. eğer gönulden inanıyorsanız ve tapıyorsanız saygı duyarım ama benım kaybedıce kbirşeyım yok dersenız . işte ozaman sahte inancınız deşifre olur..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

TESADÜFÜN 2.  KAVRAMI VE  İLK SUYUN NASIL? OLUŞTUĞU ANALİZİ:bilmsel olarak ..Hidrojen ve oksijenin oluşumu. İki hidrojen ve bir oksijen atomundan oluşan su molekülü evrende en yaygın görülen ikinci maddedir. ... İlk yıldızlar meydana geldiğinde içerdikleri hidrojen tükeninceye kadar milyarlarca yıl boyunca yandılar.dünyada ise ozon tabası oluştuğu zaman hidrojen ve oksıjen dogal olarak su üretmeye basladı yanı ilk duman şeklınde oluşt udaha sonrada yıldırım ve şimsekler çarpıştı ve artı ve eksi kutuplar ile yıldırım soncunda yagmurlar yagdı .. ilk yagan yagmurar o kadar şiddetlıydıkı yıllarca surdu bu evrım milyonlarca yıl önce ozon tabası çok daha kalındı. zamanla inceldı ve şimdiki konumunu aldı. bu evrımleşme milyonlarca yıl sürdu..yıldıımlar tesaduf eserı bazen orman düşer .. bazende bir denize düşer .. eger bir düzen olsaydı. yıldrırımdan insanlar ölmezdı.. çünkü kuranda anlatılan allah insanalrı öldürmuyor . sadece yaslanıyor ve ecelıyle ölüyor. alalhın yaptıgı yıldırım insanı öldürüyorsa biz buna teasaduf deriz sizde alalhınızı ispatlıyana kadar biz herşeye tesaduf derız.gerçekten bir düzen olsaydı evrende karadelıkler olmazdı korkuınç birşey bu karadelıklerın tek bir amacı var güneş sistemlerını emerek yutmaktır. bizde güneş sistemınde olduğumuza göre her anbir karadelık bizi yutabilr. bu insanlıgın sonu olabilr. ama siz bunada kıyamet dersınız bizde tesaduf ve dengesızlık derız.ayrıca alalhınız ceylenı ve bazı hayvanları canlı canlı yenemsı için yaratmış eger bu alalhın merhametiyse biz buna tesadüf deriz sizde taktiri ılahı dersınız ...umarım gerçekten biz ateistlerın nelere tesaduf dedıgını anlamışsınızdır. özelliklede  bı forumdaki müslüman arkadaşlar varsa   yorumlarını  bekliyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

aborjınler tanrının huzuruna gelır tanrıda derkı eyyyyyy kullarım neden benım varlığımıı kabul etmıyorsunuz.. aborjınler derkıı kusura bakma abi . her kımsen biz senı tanıyamadık.. konuyu bilmiyoruz abı dın nedir? yenırmı? içilirmı? :)))) biz nerdeyız abı. burası neresı? tanr ıderkı burası cennet ve ceheme değil. burası tam ortası. ve sizler bana inamadığınız içn birazdan cehenneme gidiceksınız. aborjınlar derkı . abi orda ne var. ateş var yanmak var ruh işkencesı var der. pekı abı cenette ne var içkı var sarap var hurı var sex var. peki abe yanlış anlama sen diyorsunkı içkı ve zina haramdır. ama bunları yapmadan sana taparsak cenette bunlara neden? izin veriyorsun der aborjınlar tanrı bu soru karsısında çok sınırlenır. ulan size inat siz cenette koyucam. yaratırken sizemı? sordum şimdide sormuyorum hadi bakim hadı ben tanrıyım istedıgım yaparım :))))))

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

sevgili müslüman arkadaşları buraya bekliyoruz. müslümanlar allah emrettıgı dana kesiyor . bu normal oluyor insan kesiyor yıne normal oluyor başını vurun ayeti. ama eger allahınız ... ayet yazmadıysa sen git bir geyık öldür yada domuz kes ac karınını doyur ama bu günah oluyor neden çünku ayet yazmıyor işin en garıp yanıda su incilide alalh yazmış ama ama incılde domuz yemek helaldir diye yazmış gülermısn? aglarmısn? şimdi böyle bir allaha nasıl? tapıyorsunuz inanmak çok zor gerçekten.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

YARATILIŞTAKİ MÜKEMMELLİK YALANI. ölüyoruz hasta oluyoruz yaşlanıyoruz. sakat doguyoruz , gözlerımız yeterınce güçlu değil bir kartal bile biz insanlardan daha iy igörüyor bana göre mükemmel bir göz kartalın gözüde değildir. mükemle göz evrenin dışını ve içini gören gözdür.. insanın değil. ayrıca.  konu mukemmellık i insanın parmak izi birbirinden farklı olmak zorunda değildir! Ama benzerlik olasılığının insan popülasyon büyüklüğüne nazaran daha küçük olmasından ötürü, neredeyse hiçbir zaman böyle bir denkliğe rastlanmaz. Ancak bu, iki kişinin parmak izinin aynı olamayacağı anlamına gelmez ki birkaç sefer bu duruma rastlanmıştır da... Ayrıca, parmak izlerinin farklı olmasının kişilerin ayırt edilmesiyle doğrudan bir alakası yoktur. Parmak izlerinin farklı olmasının ana nedeni, bir miktar genetik, büyük miktarda ise rastlantısal gelişen uç nokta (ekstremite) yüzeyleridir.ben  ucamıyorum evrende nefes alamıyorum aç kalırsam ölüyorum.söz konusu hangi? anlamda mükemmelık müslüman arkadaşlar gelin tartışalım. kim? haklı ortaya çıkaralım. eğer korkunç derecede zalimce  ve acımasızca mükemmel dersenız aynı fikirdeyim . hem dünya hemde evren için . onun dışında mükemmelık kavramı sadece tanrısaldır. diye düşünüyorum ama bundanda emin değilim.. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

NEBE-12 için 40 meâl bulundu. Diyanet Vakfi (78/NEBE-12: Üstünüzde yedi kat sağlam göğü bina ettik.) / Edip Yüksel (78/NEBE-12: Ve üstünüze yedi sağlam (göğü) kurduk.) 8. katta ben oturuyorum dublexdairede yasıyorum bu insaatın malzemelrını ver veriyorum allah  denılen muhendise oda yeri ve gökü inşa.. ..ediyor ...)))))bina aettık diyor . ne güzel cevirmişler değilmi? koskoca evren bina olmuşş 1400 yıl öncekı akıl işte idare eet.. koskoca alalhın yaratılışına emlekcılar gibi yazanların hiç mı? SUÇU YOK..yok azizim :))) yanı mealcıların..ayrıca çok önemli birşey keşfettım oda arapçayı türkçeye cevirmenın çok pahalıya mal olduğu gerçegini..şimdi bu verdiğim trajı komik   örnek ile ben kuranı alır öyle bir modifiye ederimkı 1400 yıl önce bana peygamber demek zorunda kalırlar. ama 1400 yıl önce olur bu şimdi  olsa deli derler adama .. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

CENNET VE CEHENNEM KOMEDİSİ :)))) tabı hemen acıklım :))))) bu muhendıs sizleride düşünmuş sevgili mmüslümcükler :)))cehenneme atmadan önce akıllı mikrodalga firin var oda program onun içine giriyorsun yıl 2007 baldıza sarkarken hepsı gözüküyo işte akıllı fırının bir hıkmetı :)))))ben yapmadım diyorsun anından kamera kaydı var orda herşey gözüküyor sonra ifade veriyorsun en az 3 yıldan baslıyor bu günah ama üzülme denetımlı serbestlıkten direk cennette gidiyorsun :))))

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ateistler ispatı olmayan bir varlıga inanamzlar gördükleri andan itibarende inanmaya başlarlar. sizlerde görmeden iman eder ve taparsınız. deistler iyi bir tanrıya inanır ama teistler her olasılıgı degerlendırır kötü yada iyi bile olsa asla tapınma ve iman etme sadece varlıgını bil.. derler..bu insanların yazdıgı gibi bir program değil. bu muhendıs diyorum çünku onun bir adı yoktur. siz allah diyorsunuz . bende mühendıs bunu belkıde 7 kez yazıyorum her yazdığımda daha iyi anladığınızı düşünüyorum. evren sanal derken insancıl bir program gibi düşünürsenız bu bulmacayı asla çözemeden ölüp gidersınız ... bu tanrısal bir programdır ..tanrının yazdığı programda ara yüz olarak cennet ve cehenneme yer verılmemıştır verılseydı. bunun ispatı kıtaplar değil tanrının kendısı olurdu ama ne garıptırkı ortada binlerce sahte din ve sahte kıtap kaynıyorken tanrıdan hiç bir iz olmamasıda sadece bu sanal evrendekı programları görecelı olarak görmemızısaglıyan bir tanrı gerçegi ile karsı karsıyayız teknolojı ilerledıklcede bu sanal ortam iyice belırgın olmaya baslamıştır.bana inanmak.. zorunda değilsınız hiç birinize birşey ispatlamak zorunda değilim .. sizde inandığınız dini ispatlamak zorunda değilsınız. ama .. sadece bir varlık herşeyi ispatlamak zorundadır oda tanrı yanı muhendıstır çünku herşeyin sorumlusu odur .. yarattıgı program sanaldır kendısını göremıyoruz çünku bizler programız ben süper marıo oyunu yapan mühendıs olsaydım süper mario benı görebilirmıydı?ben programladıgım marıoya kıtap yazması için tekrar programlıyorum oda peygamber oluyor ama ben onu peygamber olsun diye programladım.. kıtap yazsın diye programladım.. . oda bu program komutlarını uymak zorunda kaldı.. ama ben cennet ve cehennemı vadetmedım programıma.. işte bu yuzden cennet ve cehennem insan aklına uygun olarak yazılmıştır....her program faklıdır zekı programlar olduğu gıbı cahıl programlarda vardır..sanal bir yasamın öncesı yada sonrası yoktur . bü yuzden allah yokk din yalan...ruhta yok programların ruhu olmaz ama tekrar modıfıye edilebilir reenkarnasyon programlarını mühendıs sık sıkk kullanır ..tekrar dogabilir ve farklı programla farklı bir sanal kaderınız olabilir..yanı erkeksenız kadın olarak tekrar dogabilirsınız. kadınsanız erkek olarak dogabilirsınız.. reenkarnasyon en buyuk gercek yazılımdır..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

"Allah kullarına asla zulmedici değildir." (Âl-i İmrân, 3/182; Enfâl 8/51; Hac 22/10) İSLAMI KABUL ETMEYEN ATEİSTLERİN BOYUNLARINI VURUN  AYETİ. BU AYETİ FAZLASIYLA ÇÜRÜTÜYOR. ÇÜNKÜ DİYORKI ALLAH, KULLARINA ZULMEDİCİ DEĞİLDİR. SEN İSLAMI SEÇME BAKALIM,  ALLAH BİRDEN BİRE CANİ PSIKOPAT BİR ALLAH OLUVERİYOR VE KULLARINA DİYORKI BANA İNANMAZSANIZ HEPİNİZİN BOYNUNU VURDURURUM. .

 "... Hayır, Allah dilediğini temize çıkarır ve hiç kimse kıl payı kadar haksızlık görmez."(Nisa, 4/49)BU AYETTE BİR MUCİZE GİBİ ÇÜNKÜ ÖZGÜR İRADENİN OLMADIĞINI MÜKEMMEL BİÇİMDE İSPATLIYOR BU AYET TABIKI BUNU ANLAMAK İÇİN ÇOK CİDDİ BEYİN GEREKİYOR. .ÖZGÜR İRADENİN OLMADIĞINI NEFSİ VE ÖZGÜR İRADESİ OLMUYAN ŞEYTAN VE CİNLERİN AYETLERİNDENDE DAHA İYİ ANALİZ EDERİZ ..ÖZGÜR İRADEMİZ OLMADIĞINA GÖRE BU BENİM TEZİMİ % 100 HAKLI ÇIKARTIR . ÇÜNKÜ TEZİM GERÇEKTEN ÇOK GÜÇLÜ BİR TEZDİR. EVREN HOLOGRAFİK BİR TASARIMDIR. YANİ BİZLER PROGRAMIZ BU YÜZDEN ÖZGÜR İRADEMIZ YOKTUR.. O ZAMAN ŞU SORULARIDA DOGAL OLARAK SORMAK ZORUNDAYIZ ..
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bence insanlığın en büyük sorunu  her insanın farklı mantıklta ve farklı anlayışla yaşamasıdır. dogal olarakta, tanrının bu şekılde hemde bile bile insanlığı sınav denılen anlam için koskoca evrenı yaratması bana göre imkansızdır. çünkü sanalda olsa gerçekte olsa şu kacınılmaz olarak yasanıcaktır. birlık ve beraberlık yerine süreklı kaos ve şiddet dolu bir dünya olucaktır. büyük olasılıklada bu dünya 50 yıl içinde tıpkı mars gibi atmosfer tabakasının yok olmasıyla bu dünyanında tıpkı mars gibi teknolojık silahlara yenık düşerek . insanlıgın yok oluşu yada baska bir gezgene tasınması anlamını tasır. işte bu anlamsız sınav ve anlamsız yaşamın sonuçlarını önceden görerek yine anlamsızca bir  yaşam veren bu ilaha asla minnet duymadım. ne olursa olsun. asla ve asla bir insanın böylesıne sanal bir program olduğunu anlamak hiçte zor değildır. çünku programlar yaratılırken programlara senı yaratalımmı? diye sormak çok komık olucaktır. kim bilir belkıde bu evrenı yaratılmamış oluşturulmuştur yanı evrenı yaratan bir muhendısı yaratan bir ilah gerçegi bile olabilr. çünku gerçek dedıgımız nedir? bana göre gerçek asla ölmüyen asla yaşlanmıyan asla asal demıyendır. işte bu yuzden zamanı kullanan kım olursa olsun bana göre programdır.. çünku sanal içindekı sanalda bile program matrixi zamanı kullanan parametre komutlarını yine zaman içnde kullanır. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ozaman allah ruhu yok edemiyorsa ozaman herşeye gücü yeten değildir. çünku ruhta ölümsüz bir varlıktır. nasıl? olurda allah denilen  varlık ruhu öldürebilir. burda bir tutarsızlık vardır çok acık ve net. cevapsız bir soru vardır.  ölümsüz bir varlık ölebiliirmi? eğer ölebiliyorsa allahta ölebilir. yok eğer ölmüyorsa ruh zaten allahtır.allah gibi ölümsüzdür. doalyısıylede allah ruhu yok edemez. bence imkansızdır.. ozamanda ruh kavramı bana göre yalandır. ben negatıf ateistım. ve bu evrenın holografık bir tarasrım olduğunu ispatlamaya geldım buraya ..  bundan daha mükemmel ispatlıyan olursa. hodrı meydan. müslümanlar.  yok eger aklınız ve mantıgınız bu tür soruları almıyorsa. ozaman anlıyan bir müslümanı beklerız er yada gelıcektır değilmi? 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

eğer ben gerçekten öldüm diyelım ve ruh olarak cehenneme gönderdıler benı.. iyide ben zatenn zamandan ve mekandan kurtulmuş ruuhum artık  artık bagımsızım tıpkı tanrı gibiyim yanı bende tanrıyım . kim? tutabilrkı. benı cehennemde . anladınınızmı? neden? dinler  gerçek değildir.  şimdi zeki  bir müslüman yorrum yapmadan önce iyice düşünsün ölümsüz bir varlık nasıl? olurda hala cennet yada cehennem denılen yerde köle olarak yasar? biz ateistlerın mantığına aykırıdır. bu siz müslümanların mantıgına bile aykırıdır bu . sanıırm kuranda böyle bir ayet yok. :)))) bunu nasıl acıklamayı düşünüyorsunuz müslümcukler ben bile merak ettım.. :laughing:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

siz müslümanlar ateizmı yanlış bilyorsunuz. bir tanrıya ihtiyacımız gerçekten yok . çünku henuz ispatlanmaış bir şeye bir müslümanın ihtiyacı olabilrmı? tabıkı olmaz. olmayan birşeyi gördüğünü iddia eden saglıklı bir aklı olabilrmi?  tabıkı olamaz ee ozamanda şunu kabul edın artık. ispatı olmuyan ne olursa olsun . ihtiyacımız yok demektır ihtiyacımız olduğu için burda olduğumuza asla inanmadım. çünku amac bir aracı dogurur aracta bir amacı dogurur . bugun islam vardır yarında ateizm cagı baslar. ama ateizm öyle bir anlamdırkı dinler gibi zaman gectıkçe azalmaz aksıne çogalır ve kendıne bir amaç bılur. bana göre gerçekten ateizm şudur. müslümanlar ateizmı anlamamakta çok fazla direnıyor..  hatta bazı ateistler bile ateizmı tam olarak anlamadan ateist oluyor. özellıklede turk ateistler. :)))).hatta ateistler görecelı herşeye inanır ama görmeden inanmak bana göre sadece inançlı toplumların korku PSIKOLOJISIDIR.. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.