Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Viral Video, Donald Trump'ı 'Yurtiçi Terör Ordusu' Oluşturmaktan Sorumlu Tutulmasını İstiyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Viral Video, Donald Trump'ı 'Yurtiçi Terör Ordusu' Oluşturmaktan Sorumlu Tutulmasını İstiyor

Yazar Don Winslow'un Başkan Donald Trump'a saldıran son viral videosunda, Trump'ın görevden ayrıldıktan sonra bir "yerli terörist ordusunun" sorumluluğunu üstleneceği ve Amerika Birleşik Devletleri'nde bir iç savaş başlatacağı yönünde tüyler ürpertici bir uyarı yayınlanıyor.

BB1cTkTJ.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Video, Pazartesi günü Twitter'da yayınlandığından bu yana üç milyondan fazla görüntülendi.

Klipte bir seslendirme, Trump Çarşamba günü ülkenin silahlı kuvvetlerinin veya nükleer cephaneliğinin başkomutanı olmayı bıraktığında, "farklı bir ordunun" kontrolünü üstleneceğini ve yıllar içinde "şiddeti teşvik edip kışkırtacağını" söylüyor. gel.

Tehditle mücadele etmek için video, Amerikalıları aşırılık yanlılarının ve yardım yetkililerinin çevrimiçi faaliyetlerini izlemek için bir "yurttaş ordusu" oluşturarak "savaşmaya" çağırıyor.

En çok satan polisiye roman yazarı ve vokal Trump eleştirmeni Winslow, Newsweek'e verdiği demeçte, videonun amacı "beyaz üstünlüğünü ve iç terörü ortaya çıkarmak ve ortaya çıkarmak için gerçek bir vatandaş dedektif ağı oluşturma fikrini ortaya koymaktır."

"Yurttaş dedektiflerinin kanun yaptırımlarına bilgi aktaracak amatör istihbarat analistleri olmaları için."

"Gerçek şu ki, kolluk kuvvetleri beyaz üstünlüğü ve iç terörizm konusunda tekneyi kaçırdı ve tarihi kayıtlar bunu destekliyor. Bu abartı değil."

Winslow, Pazartesi günü yayınlanan iki dakikalık videonun insanlarla bağlantılı olduğunu, çünkü "orada olduğunu bildiklerimizi açığa çıkardığını" söyledi ve Trump'ın "bu orduyu yarattığını ve 20 Ocak'tan sonra - doğrudan veya dolaylı olarak - onlara liderlik edeceğini" söyledi.

Son aylarda Winslow ve senarist, yapımcı ve yönetmen Shane Salerno, çok sayıda insana ulaşan Trump'ı kınayan videolar hazırladı. Winslow'un Trump'ın ikinci suçlamasını desteklemek için kanıt olarak sunduğu, 6 Ocak'ta ABD Başkenti'ne yapılan saldırıyla ilgili geçen hafta yayınlanan bir video, dokuz milyondan fazla görüntülemeyi topladı.

Winslow, "İnternette neler yapıldığı konusunda çok daha dikkatli olmalıyız" dedi. "Trump'ın dört yıldır kontrol edilmeyen dijital savaşı, gerçek dünyada çok ciddi ve şiddetli sonuçlar doğurdu. 6 Ocak 2021 bunu açıkça ortaya koydu."

O gün Capitol'e saldıran ve onu yağmalayan birçok Trump'a sadık olanların Trump bayrakları taşıdığına dikkat çeken Winslow, giden başkanın dört yıl boyunca "bir ordu inşa etmek" harcadığını söyledi. onu ve ülkelerine sadık değil. "

Capitol saldırısından bu yana tutuklananların bir kısmı videoda yer aldı, bir seslendirme "bugün Amerikalıların karşı karşıya olduğu en büyük tehdidin içeriden geliyor - aynı zamanda yerli teröristler olarak da bilinen radikal aşırı muhafazakarlar.

Ekliyor: "Aramızda saklanıyorlar, normal işlerin arkasına gizlenmişler. Onlar sizin çocuklarınızın öğretmenleri. Süpermarketlerde, alışveriş merkezlerinde, doktorlarda çalışıyorlar ve çoğu polis ve asker."

Seslendirme ayrıca, Trump'ın yıllarca "beyaz üstünlükçülerle kendi dillerinde doğrudan konuştuğunu" ve geçen yıl bir başkanlık tartışması sırasında beyaz üstünlüğünü reddetmesi istendiğinde aşırı sağcı Proud Boys'a "geri çekilip durmalarını" söylediğini belirtti. tarafından."

6 Ocak'ta "onlara yeşil ışık yaktı" ve "giyindiler" diye ekliyor. "İçeri uçtular. Otel odalarını aldılar. Silahlarını yüklediler ve bombalarını hazırladılar ve Nancy Pelosi'yi öldürmek ve Başkan Yardımcısı Mike Pence'i asmak niyetiyle saldırdılar."

Önümüzdeki yıllarda Trump "kundakçı ve itfaiyeci rolünü oynayacak", seslendirme devam ediyor. "Bir iç savaş başlatacak ve ardından başkan olduğunda her şeyin daha barışçıl olduğunu söyleyecek. Karşı koymalıyız."

Ancak video bunu yapmak için "bilgisayarlar silahlardan daha değerli olabilir" diyor ve vatandaşların elektronik cihazlarını aşırılık yanlılarını çevrimiçi olarak izlemek ve yetkililere bildirmek için kullanmalarını öneriyor.

11 Eylül 2001 saldırılarını planlayan Usame bin Ladin'in öldürülmesinden önce, "binlerce mil ötede bir bilgisayarda çalışan" bir CIA analisti tarafından tespit edildiğini kaydetti.

Winslow, 6 Ocak olaylarının "Amerika için bir dönüm noktası" olduğunu ve 2001 saldırıları kadar "önemli" olduğunu da sözlerine ekledi.

"ABD Kongre Binası'nın, büyük ölçüde zorlanmadan çekilen görüntüsü, zihnimizde sonsuza kadar yanar," dedi.

"Tartışılmayan yönlerden biri, yerli teröristlerin çoğunun sergilediği saf tesadüf. Başkent çevresinde kendinden emin ve büyük ölçüde korkmadan yürüyorlar. Neden? Onlara bu güveni ne verebilirdi? Amerika Birleşik Devletleri Başkanı anlatıyor bunu yapmaları, esasen onlara bir emir vermeleri.

Kaynak: Newsweek

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.