Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

BOGAZICI ÜZERINDEN NE YAPILMAK ISTENIYOR?


politika

Önerilen İletiler

Bogazici Üniversitesi'ne atanan kisi Siyasi nitelikli ve AKP kökenli bir prof.tur.Akademik kariyeri tartismalidir.Bogazici gibi ülkenin degerli ve elit bir üniversitesine böyle bir atamanin yapilmasi degilde atanan kisinin niteligi bizleri düsündürmektedir.

Üniversite ögrencilerinin bu kisiyi rektör olarak istemeyip bu anlamda yaptiklari protesto gösterisi siddetli bir polis müdahalesiyle bastirilmak istenmis,Ögrenciler siddet görüp yerlerde sürüklenmis ve bircok gözalti gerceklesmistir.

Ancak;

Sabaha karsi bu ögrencilerin kaldigi eve Özel Hareket Polisinin sanki düsman inine girermis gibi silahli kursun gecirmez yelekli baskinini görünce ülkede kim ne yapmak istiyor sorusunu gündeme getirmistir.Asiri sag parti ve Sarayin gönüllü isbirlikcisinin yaptigi aciklamada sarfettigi sözler insanin tüylerini diken diken eden bir tarzdadir.Bu aciklamada,parti baskani Bahceli;protesto gösterilerinde bulunanlari sadece teröristler olarak adlandirmiyor "KAFALARI EZILECEKTIR"diye tehdit ediyor ki bu fasist bir yaklasimdir.Bu bize MHP'nin basrolde oynadigi kanli Kahraman Maras katliamini hatirlatiyor.

Eger demokratik haklarin kullanilmasi terör eylemi olarak gösteriliyorsa Türkiye'de artik can güvenligi kalmamis demektir.

Iktidarin toplumu gererek,olmayan bir düsman yaratma cabasi,olmayan bir terörist bulma cabasi toplumu bölmeye ve cephelesmeye yönlendirmektedir,bunun da anlami,2023 yilinda yapilacak olan secimle veya yapilmadan ilan edilecek olan yeni Devlete karsi olanlarin kanli bir sekilde bastirilmasinin planlandigi gercegidir.

Fetö'nün yarim biraktigi toplumu bölme ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ortadan kaldirma gayretleri AKP iktidari tarafindan devam ettirilmektedir.

Her firsatta halki birbirine karsi getirecek uygulamalarin bir amaci olmalidir bu amac yeni kurulacak olan devletin karsisinda olanlarin ezilmesidir.

Güc ellerindedir,bu güce karsi olanlarin ise gücü yoktur dolayisiyla ezilmeye mahkumdurlar.Cünkü ne asker,ne polis,ne istihbarat,ne  iktidarin gayrimesru örgütleri bu gücsüz kesimin yaninda degildir.

Bu gücsüz kesimin elindeki tek cözüm ya fasizmi kabul etmek ya da bu ülkeyi terketmektir ki yüzbinlerce insanimiz daha simdiden ülkeyi terketmislerdir.cünkü bu ülkede artik yasama sartlari,can güvenligi her gecen gün zorlasmakta ve iskence olmaktadir.

15 Temmuz bahanesiyle ilan edilen OHAL hala devam etmektedir,OHAL demokrasinin katliamidir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.