Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Warren Buffett'ın yardımcısına göre bu, "tüm dünya finans tarihinde neredeyse şimdiye kadar meydana gelen en dramatik olay"


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Warren Buffett'ın yardımcısına göre bu, "tüm dünya finans tarihinde neredeyse şimdiye kadar meydana gelen en dramatik olay"

BB1bXhQ6.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

ANAHTAR KELİMELER

Bu, Berkshire Hathaway Başkan Yardımcısı Charlie Munger, bu hafta Apple tarafından örneklendirildiği üzere "tüm dünya finans tarihinde neredeyse şimdiye kadar meydana gelen en dramatik şey" olarak gördüğü borsadaki "çılgınlık" hakkında konuşuyor.

Ve bu sadece Apple’ın burun kanamalı değerlendirmesi değil. California Teknoloji Enstitüsü ile uzaktan yapılan bir röportajda Munger, borsadaki tüm boğa koşusuna başını kaşıyordu.

BB18Ab9i.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Baloncukların ne zaman patlayacağını kimse bilmiyor, diye açıkladı. "Sırf Nasdaq olduğu için, bunun gibi bir kez daha hızlı bir şekilde koşacağı anlamına gelmez. Bu inanılmazdı. Hiç böyle bir şey olmadı. "

Önümüzdeki on yılı dört gözle bekleyen Munger, yatırımcıların son 10 yılda elde ettikleri türden getiri beklemiyor. Warren Buffett’in uzun zamandır ortağı ve arkadaşı “Çılgınlık çok harika ve yönetim sistemleri, ödül sistemleri çok aptalca” dedi.

Wall Street'teki birçok piyasa ayısı gibi, Munger de Federal Rezerv'in hisse senetlerini ne kadar süreyle desteklemeye devam edebileceğini sorguladı. "Hiç bilinmeyen sulardayız," dedi. “Çok uzun bir süredir hiç kimse bir tür sorun yaşamadan şu anda bu tür para basma işini başaramadı. Ateşle oynamanın eşiğine çok yaklaştık. "

Röportajın tamamını izleyin:

Bu arada, Dow Jones Industrial Average, S&P 500 ve Nasdaq Composite Salı günü güçlü artışlar göstererek, hisse senetleri yükselmeye devam ediyor.

Kaynak: MarketWatch

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.