Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Müslüman Milletvekili İlhan Omar'ın Melania Trump'ın Beyaz Saraydaki Noel Düzenlemelerini Beğenmesi Twitter'da Büyük Tartışma Yarattı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Müslüman Milletvekili İlhan Omar'ın Melania Trump'ın Beyaz Saraydaki Noel Düzenlemelerini Beğenmesi Twitter'da Büyük Tartışma Yarattı

Temsilci İlhan Omar, eşi Melania Trump’ın Noel için Beyaz Saray’ı dekore etme işine iltifat etmek için siyaseti bir kenara bıraktı.

BB1buZM5.img?h=683&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

"Bu güzel bir şekilde dekore edilmiş ve politikamızın her şeyi sulandırmasına izin vermezsek takdir edilebilir," dedi Omar, First Lady'nin süslemeleri gösteren bir tweetine yanıt olarak Twitter'da.

Trump, dekore edilmiş Beyaz Saray'da yürüyüşünü gösteren bir video eşliğinde tweetinde, "Yılın bu özel zamanında, 'Güzel Amerika'yı paylaşmaktan ve büyük ulusumuzun ihtişamını takdir etmekten mutluluk duyuyorum," dedi. "Hepimiz evimiz olarak adlandırmaktan gurur duyduğumuz bu toprakları birlikte kutluyoruz."

 

Bununla birlikte, kongre üyesinin tüm takipçileri, Beyaz Saray'ın Hristiyan temasıyla dekore edilmemesi gerektiğini söyleyerek duygularını paylaşmadı.

Biz Hıristiyan bir millet değiliz. IMHO, Beyaz Saray bunu önerecek şekilde dekore edilmemeli ”dedi. "Başka dini bayramlar için dekorasyon yapmadılar, değil mi?"

"Evet. Bu güzel. Ve ayrıca dindar. Amerika Hıristiyan, ”dedi başka bir yorum. “Bir Yahudi, Müslüman, Budist, Hindu vb. Başkan olsaydı ve kendi büyük tatillerini dekore etmek için bu kadar çok zaman ve para harcasalar ne olurdu? Öfke. İşte bu. "

Diğerleri, Ömer'in First Lady'ye iltifat etmek için siyaseti bir kenara bırakmaması gerektiğini söyledi.

Bir yorum, "Hiçbir koşulda 'onlara vermen gerekmiyor," dedi.

"Evet, hiçbir şey söyleyemezsin," başka bir kullanıcı kabul etti. "Burada yapılması gereken de buydu."

“Bu ülkeye ve halkına zarar vermek için her şeyi gönüllü olarak yapmışken, bu insanlardan bir şeyi nasıl takdir edebiliriz!?!? Onlar yüzünden ne Noel ne de mutlu bir tatil geçirmeyecek pek çok insan var. Bu kadının bir kolaylaştırıcı olduğunu hatırlayın!?!? " başka bir yorum dedi.

Bir başkası "Ve büyük bir zaman ve para kaybı" diye ekledi. Amerikalılar şu anda çalışmıyor, yemek yemiyor ya da kutlama yapmıyor. Küresel bir salgının ortasındayız ve bu kabul edilemez. Kimse bazı aileleri besleyemez mi? "

Kaynak: Examiner

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.