Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Komedyenler DonalJTrump2024.COM Alan Adını Satın Aldı ve Başkanı Kaybeden Olarak Etiketlediler


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Komedyenler DonalJTrump2024.COM Alan Adını Satın Aldı ve Başkanı Kaybeden Olarak Etiketlediler

Donald J. Trump Lost The Election | Donald J. Trump Lost The Election (donaldjtrump2024.com)

İki komedyen DonaldJTrump2024.com için bir web sitesi satın aldı ve kurdu. Site, 2020 başkanlık seçimlerini kaybettiği ve kabul etmeyi reddettiği için Başkan Donald Trump ile büyük ölçüde alay ediyor.

BB1boCIk.img?h=657&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Web sitesi, aynı ana görüntü ve yazı tipini kullanıyor olsa bile, Trump'ın gerçek web sitesi DonaldJTrump.com ile neredeyse aynı görünüyor. Ancak komedyenlerin web sitesi Trump'ı altı kez "kaybeden" olarak nitelendiriyor ve Trump'tan "2020 seçimini kaybettim" şeklinde kurgusal bir alıntı var. Web sitesinin düğmelerinin hiçbiri diğer web sayfalarına bağlı değildir, bu da siteyi sadece bağımsız bir sayfa yapar.

The Good Liars'ı izleyen komedyenler, Jason Selvig ve Davram Stiefler, web sitesini kurdu ve 24 Kasım'da Trump'a bir tweet yazarak, "Hey @realDonaldTrump, 'Benim adım Donald Trump'tır. ve 2020 seçimini A LOT ile kaybettim. Ben kaybedenim. SAD! ".

Web sitesinde ayrıca "Yasal savunma ekibimle hiçbir ilgisi olmayan bir PAC'ye bağış yapmak için burayı tıklayın" yazılı bir afiş de var.

Afiş, Trump'ın destekçilerinden, çeşitli kilit eyaletlerdeki oylamayı bozmaya çalışan yasal zorlukları artırmak için "Resmi Seçim Savunma Fonu" na bağışta bulunmalarını isteyen destekçilerine tekrarlanan taleplerine gönderme yapıyor.

Reuters'e göre, Trump'ın taleplerindeki yasal dil, yasal fonuna 8.000 doların altındaki bağışların Cumhuriyetçi Ulusal Komite'ye veya Trump liderliği PAC'a (siyasi eylem komitesi) "Amerika'yı Kurtarın" yararına olduğunu belirtiyor.

Trump'ın yeniden seçim kampanyası, Pennsylvania, Georgia, Michigan ve diğer eyaletlerde, Başkan tarafından seçilen binlerce Joe Biden'ın oylarını dağıtmak amacıyla yaygın seçmen sahtekarlığı iddiasıyla yaklaşık üç düzine dava açtı. The New York Times'a göre, bu davalardan en az 30'u kampanya tarafından başarısız oldu, reddedildi veya geri çekildi.

Bununla birlikte, Trump seçimleri kazandığını defalarca ifade etti. Perşembe sabahı tweet attı, "Sadece oy cetvellerini gördüm. Biden 80.000.000 oy alamadı.

The Good Liars'ın önceki şakalarından biri, başkanın oğlu Donald Trump Jr. tarafından yayınlanan Kasım 2019 kitabını hedef aldı. "Baba, Lütfen Beni Sevin" başlıklı kapak.

Bir Barnes and Nobles kitabevinde Trump Jr.'ın kitabının sayısız nüshasına yeni kapak koyduktan sonra, komedyenler kitabı genç yetişkinler bölümüne, kitapevinin 12-18 yaş arasındaki ergen okuyuculara yönelik bölümüne taşıdıklarını iddia ettiler. Donald Trump Jr. 42 yaşında.

Newsweek, yorum için Trump kampanyasına başvurdu.

Kaynak: Newsweek

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.