Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Klopp'tan şampiyonluk kehaneti


tm_haberci

Önerilen İletiler

rssImage-a224b4f33aa04d4786f51aa24672d25b.jpeg

Klopp'tan şampiyonluk kehaneti kapak_124812.jpg figure >

Liverpool menajeri Jurgen Klopp, Premier Lig’de şampiyonluk yarışında kimsenin favori olmadığını ve son sezonların aksine Liverpool ve Manchester City dışında şampiyon çıkabileceğini söyledi.

Liverpool menajeri Jurgen Klopp, Premier Lig’de şampiyonluk yarışında kimsenin favori olmadığını ve son sezonların aksine Liverpool ve Manchester City dışında şampiyon çıkabileceğini söyledi.

Bugün Leicester City ile karşılaşacak Liverpool’da Jurgen Klopp, maç öncesi yapılan basın toplantısında geleceğine ve Pep Guardiola’nın yeni sözleşmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Klopp, Guardiola’nın yeni sözleşme imzalamasının ligdeki Liverpool-City dominasyonunu etkilemeyeceğini ve lig şampiyonluğu için farklı takımların da aday olduğunu söyledi. Klopp, Guardiola’nın yeni sözleşmesine ilişkin; ‘’ Pep adına çok mutluyum. Ama önümüzdeki birkaç yıl içerisinde şampiyonluk yarışı ikimizin arasında geçmeyecek. Lampard ve Chelsea iyi gidiyorlar. Manchester United ve Arsenal’de şu ankinden daha iyi konuma geleceklerdir. Tottenham’da bu sene harika işler yapıyor. Her hafta çok maç izliyorum ve diğer takımların neler yapabildikleri konusunda fikir sahibiyim. Önümüzdeki senelerde yarış zor olacak. ‘’ ifadelerini kullandı.

/Archive/2020/11/22/124747421-manc.jpg

Hafta içi İspanya’ya 6-0 kaybeden Almanya’da Joachim Löw’ün geleceği tartışma konusu oldu. Löw’ün yerine geçebilecek isimlerden favori konumunda olan Jurgen Klopp, şu an için böyle bir hedefinin olmadığını söyledi. Almanya Milli Takım’ı için Klopp; ‘’ Önümüzdeki yıllarda milli takım çalıştırma isteğim elbette var, ama şu an değil. Çünkü şu an bir işim var ve bu iş fazla mesai gerektiriyor. Burada pek çok şeyden sorumluyum. Bu yüzden şu anda başka bir maceraya başlamak istemiyorum. ‘’ dedi.

cumhuriyet.com.tr
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.