Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bill Gates, koronavirüs sonrası dünyada iş seyahatlerinin Yüzde 50'den fazlasının ortadan kalkacağını söylüyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bill Gates, koronavirüs sonrası dünyada iş seyahatlerinin %50'den fazlasının ortadan kalkacağını söylüyor

Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates Salı günü yaptığı açıklamada, iş seyahatlerinin% 50'sinden fazlasının ve ofiste geçirilen günlerin% 30'undan fazlasının salgın sonrasında ortadan kalkacağını tahmin ettiğini söyledi.

Gates, ileriye doğru giderken, iş gezileri yapmak için "çok yüksek bir eşik" olacağını ve her zaman evden çalışmanın bir yolu olacağını öngördü.

BB1b6v2W.img?h=587&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates Salı günü yaptığı açıklamada, koronavirüsün salgın bittikten sonra bile insanların seyahat etme ve iş yapma şeklini temelden değiştireceğini söyledi.

Gates, New York Times'ın Dealbook konferansında Andrew Ross Sorkin'e yaptığı açıklamada, "Benim tahminim, iş seyahatlerinin% 50'sinden fazlasının ve ofisteki günlerin% 30'undan fazlasının ortadan kalkacağı yönünde" dedi.

Gates, ileriye doğru giderken, artık evden çalışmanın daha uygun olduğu için iş gezileri yapmak için "çok yüksek bir eşik" olacağını öngördü. Ancak bazı şirketler, yüz yüze toplantıları azaltma çabalarında diğerlerine göre daha aşırı olabilir.

Vakıf, en çok ihtiyacı olan insanlara bir koronavirüs aşısı ulaştırmak için çalışan Gates, yeni bir podcast sırasında "Bill Gates ve Rashida Jones Büyük Sorular Soruyor" dedi ve artık pandemi nedeniyle "daha basit bir programa" sahip olduğunu söyledi. iş için seyahat etmez.

Salı günü canlı yayınlanan konferansta Pfizer CEO'su Albert Bourla ile birlikte yer alan hayırsever ve teknoloji yöneticisi, bu yıl zaten ilaç yöneticileriyle beş sanal toplantı düzenlediğini söyledi - bu genellikle New York'ta şahsen yapılan bir toplantı.

Gates, "Bir şekilde ofise gideceğiz, biraz iş seyahatleri yapacağız, ancak önemli ölçüde daha az," dedi.

Pandemi, özellikle kazançlı iş seyahatleri için hava yolculuğu talebini mahvetti. Çoğu ABD'li taşıyıcıyı temsil eden bir endüstri grubu olan Airlines for America'ya göre, virüsten önceki iş yolcuları ABD havayollarının gelirinin yarısını oluştururken, seyahatlerin yalnızca% 30'unu oluşturuyordu.

Bununla birlikte, Microsoft yöneticileri, şirket hava yolculuğunu daha sürdürülebilir hale getirmek için hareket etse bile, iş seyahatlerinin toparlanacağını öngördü.

Microsoft'un dünya çapındaki ticari işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Judson Althoff, Ekim ayında yaptığı açıklamada, "Gökyüzüne döndüğümüzde, sahip olduğumuz seyahat rotalarının ... daha önce olduğu seviyede devam edeceğine inanıyoruz" dedi.

Kaynak: CNBC

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin başlığı şöyle değiştirdi Bill Gates, koronavirüs sonrası dünyada iş seyahatlerinin Yüzde 50'den fazlasının ortadan kalkacağını söylüyor

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.