Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Amazon artık reçeteli ilaç satıyor ve Prime üyeleri sigorta olmadan ödeme yaparlarsa büyük indirimler alabiliyorlar


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Amazon artık reçeteli ilaçlar satıyor ve Prime üyeleri sigorta olmadan ödeme yaparlarsa büyük indirimler alabiliyorlar

BB1b5Kiy.img?h=840&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Amazon Salı günü yeni "Amazon Eczanesi" hizmetini başlattı, bu da şu anda ABD'de reçeteli ilaçlar sattığı anlamına geliyor.

Amazon Prime üyeleri, iki günlük teslimat ve jenerik ve markalı ilaçlarda büyük indirimler dahil olmak üzere önemli avantajlar elde edecek.

Prime üyeler, sigortasız ödeme yaptıklarında jenerik ilaçlarda% 80'e ve markalı ilaçlarda% 40'a varan indirimlerden yararlanır.

Bu, Amazon'un sağlık hizmetleri alanında yaptığı bir dizi girişimin sonuncusu.

Amazon, yeni hizmeti Amazon Pharmacy'nin lansmanıyla Salı gününden itibaren ABD'li müşterilerine reçeteli ilaçları teslim etmeye başlayacak.

Amazon Prime üyeleri, ilaçlarda iki günlük teslimatın yanı sıra hem jenerik hem de markalı ilaçlarda fiyat indirimleri için uygun olacak.

Amazon Eczane, Amazon'un basın bültenine göre müşterilerin sigorta bilgilerini bir "eczane profiline" yazmalarına izin verecek. Oradan, ödeme seçeneklerini seçmelerine de izin verilecek. Müşteriler, Amazon'un ana web sitesi üzerinden uyuşturucu satın alabilecekler.

Prime üyeler, sigortasız ödeme yaptıklarında jenerik ilaçlarda% 80'e ve markalı ilaçlarda% 40'a varan indirimlerden yararlanır.

Amazon ayrıca müşteriler için sigorta yoluyla ödeme yapmanın mı yoksa şirketin indirimlerine güvenmenin mi daha ucuz olduğunu vurgulamak için karşılaştırmalar gösterecek.

Amazon, hastaların doktorlarından reçeteleri doğrudan Amazon Eczaneye göndermelerini isteyebileceklerini söyledi.

Lansman, Amazon'un 2018'de küçük ilaç dağıtım girişimi PillPack'i satın almasından sonra geldi ve şirketin sağlık hizmetlerine girme eğiliminin bir parçası.

Haziran 2019'da Amazon, kendi reçetesiz satılan ilaç markasını ve Ağustos ayında Halo adlı yeni sağlık izleme giyilebilir cihazını piyasaya sürdü.

Daha fazlasını okuyun: Amazon'un bir sağlık imparatorluğu kurmasının 7 yolu ve neden bir analistin doktorların bir sonraki ziyaretinin olduğunu düşünüyor

Amazon'un Kuzey Amerika Tüketicileri Kıdemli Başkan Yardımcısı Doug Herrington yaptığı açıklamada, "Giderek daha fazla insan gündelik işlerini evden tamamlamaya çalıştıkça, eczane Amazon çevrimiçi mağazasına önemli ve ihtiyaç duyulan bir ilavedir" dedi.

"PillPack, altı yıldan uzun süredir kronik sağlık sorunları olan kişiler için olağanüstü eczane hizmeti sağlıyor. Şimdi, daha fazla müşterinin zamandan tasarruf etmesine, paradan tasarruf etmesine, hayatlarını basitleştirmesine ve daha sağlıklı hissetmesine yardımcı olacak eczane teklifimizi Amazon.com'a genişletiyoruz. ," ekledi.

Amazon'un Başbakan Kıdemli Başkan Yardımcısı Jamil Ghani şunları söyledi: "Hedefimiz Prime'ın üyelerin hayatlarını her gün daha kolay ve rahat hale getirmesi ve inanılmaz tasarrufları, sorunsuz alışveriş deneyimini ve üyelerin bildiği hızlı, ücretsiz teslimatı genişletmekten heyecan duyuyoruz. ve Prime'dan Amazon Eczaneye aşk. "

Kaynak: Business Insider

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin başlığı şöyle değiştirdi Amazon artık reçeteli ilaç satıyor ve Prime üyeleri sigorta olmadan ödeme yaparlarsa büyük indirimler alabiliyorlar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.