Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Femke Bol, pistte en eski dünya rekorunu kırdı - Olimpik 400 metre engellide bronz madalya sahibi Femke Bol, Pazar günü bayanlar salon 400 metrede 41 yıllık kırılamayan dünya rekorunu kırarak bir pist yarışında en uzun süredir devam eden dünya rekorunu kırdı.

AA17G8f3.img?w=612&h=430&m=6&x=277&y=104

22 yaşındaki Bol, Apeldoorn'daki Hollanda salon şampiyonasında 49.26 saniye koştu.

World Athletics'e göre, "Çizgiyi geçtiğimde, kalabalığın çıkardığı gürültü nedeniyle rekorun benim olduğunu biliyordum" dedi.

Mart 1982'de Çek Jarmila Kratochvilova'nın 49.59'luk dünya rekorunu kırdı. Bu, Olimpiyat veya dünya açık hava veya salon şampiyonaları programındaki herhangi bir pist yarışında en uzun süredir devam eden dünya rekoruydu.

Açık havada 400 metre dünya rekoru, 1985 yılında Alman Marita Koch tarafından belirlenen 47.60'tır.

En uzun süredir devam eden yeni dünya rekoru, şimdi Kratochvilova'nın 1983'teki 1:53.28'lik açık hava 800m dünya rekoru. Kratochvilova 800m rekorunu kırdığından beri, bir kez bir kadın saniyenin yüzde 96'sı kadar yakınına geldi.

Tüm atletizmde (sadece yarışlarda değil) eski tek dünya rekoru, Çek Helena Fibingerova'nın 1977'de kırdığı 22.50 metrelik salon gülle atma dünya rekorudur.

Salon sezonunun başlarında Bol, dünya şampiyonaları programında yer almayan salon 500 metrede (1:05.63) tarihteki en hızlı zamanı koştu. Ayrıca Olimpiyat veya dünya şampiyonası programında yer almayan 300 metre engellide (36.86) tarihin en hızlı zamanına sahip.

Bol, Amerikalı Sidney McLaughlin-Levrone ve Dalilah Muhammed'in ardından birincil etkinliği olan 400 metre engellide tarihteki en hızlı üçüncü kadın. Geçen yılki dünyalarda, dünya rekoru zamanında McLaughlin-Levrone tarafından kazanılan bir yarışta gümüş madalya aldı. Bol 1.59 saniye gerideydi.

Kaynak: NBC Sports

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • Admin

Mark Zuckerberg, İlk Brezilya Jiu Jitsu Turnuvasında Destansı Bir Dövüş ortaya koydu

Bilmeniz Gerekenler: Zuckerberg, Pazar günü bir Instagram gönderisinde dünyaya karma dövüş sanatlarının başarısını anlattı.

Zuckerberg, sosyal medya gönderisinde "İlk jiu jitsu turnuvamda yarıştım ve Gerilla Jiu Jitsu takımı için bazı madalyalar 🥇🥈 kazandım" dedi.

Hem mecazi hem de gerçek anlamda zirveye çıkmasına rağmen, maçlarından biri planladığı gibi gitmedi. Yahoo News tarafından paylaşılan bir videoya göre, Meta CEO'su hakem tarafından kısa süre önce durdurulan bir maç için üzgün görünüyordu. Zuckerberg, rakibinin elini kaldırıp maçın 38 yaşındaki milyarder için bir yenilgi olduğuna karar verdiğinde şaşırmış görünüyordu.

Hakemin, Zuckerberg'in maçtan "çıkarıldığına" karar verdiği bildirildi, ancak müsabaka daha sonra 0-0 berabere kaldı. Zuckerberg nihayetinde haftasonu yarışmasında altın ve gümüş madalya almaya devam etti.

Zuckerberg, bir yıldan az bir süredir Jiu Jitsu ile ilgileniyor. Spora olan ilgisi, The Information'ın Zuckerberg'in eğitim ortaklarından biri olan ve "The Shadow" olarak bilinen profesyonel bir dövüşçü olan Khai Wu ile Eylül ayında yaptığı röportajda ortaya çıktı.

Wu'nun Zuckerberg'i bir Jiu Jitsu ineği olarak adlandırdığı ve onu paspasın üzerinde görene kadar pek bir tehdit gibi görünmediğini belirttiği bildirildi.

Wu, "Bu ineğin sessiz bir katil olduğunu bilmiyorsun," dedi.

Zuckerberg, başarısını kutlayan hafta sonu Instagram gönderisinde Wu'nun yanı sıra Guerrilla Jiu-Jitsu'dan Dave Camarillo ve James Terry'ye özel olarak seslendi.

Kaynak: Benzinga

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • Admin

Vücudunu Boyayarak Tartıya Çıkan Boksörle Tanışın

Sugar Neekz olarak da bilinen Cherneka Johnson, sadece vücut boyası giyen Ellie Scotney'e karşı mücadelesine ağırlık verdi.

Şaka yapmıyoruz.

Cuma günkü tartıdan önce, IBF süper horoz siklet dünya şampiyonu OnlyFans ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Hayranlarına bir ton sahne arkası içeriği sunmayı planlıyor.

Johnson daha sonra tartıya, üzerine bir OnlyFans üstü boyanmış olarak geldi. En azını söylemek alışılmışın dışında bir bakıştı.

Johnson'ın bu kararı birdenbire ortaya çıktı. Cuma günkü tartıdan önce düzenli olarak Scotney ile kavgasını tanıtıyordu.

Yeni Zelanda doğumlu olan Johnson'ın Instagram'da 264.000'den fazla takipçisi bulunuyor. Duyurusundan bu yana kaç tane OnlyFans abonesi kazandığı belli değil.

Bu hafta sonu karşılaşmasına gelince, Scotney Johnson'ı oybirliğiyle alınan kararla yendi. O, yeni IBF süper horoz siklet dünya şampiyonu.

Kaynak: The Spun

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi Son Durum

Takım Maç Galibiyet L Set Puan  
1 yTS_Piy3M1wUBnqU0n5aAw_48x48.png
Polonya
8 7 1
21:7
20  
2 hYrtTF982kN3GcYNdSPL9g_48x48.png
Türkiye
8 6 2
20:8
19  
3 zKLzoJVYz0bb6oAnPUdwWQ_48x48.png
Brezilya
7 6 1
20:7
18  
4 8Cr5Gw-79PpIX2rIEZ7Pvg_48x48.png
Çin
7 6 1
18:7
17  
5 wj9uZvn_vZrelLFGH8fnPA_48x48.png
ABD
7 6 1
20:10
16  

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Popüler NCAA Yüzücüsünün Annesi Viral Oldu

San Jose Eyaleti yüzücüsü Andreea Dragoi, geçtiğimiz yıl boyunca birçok kez viral oldu. Bununla birlikte, bu hafta Miami'deki bir partide dikkatleri üzerine çekti.

Dragoi, Instagram'da partiden bir fotoğraf paylaştı. Etkinliğe beyaz bir elbise giydi.

Görünüşe göre Dragoi'nin annesi Lucy de Miami'deki bu partiye gelmiş.

Buna bir bak(İşte Annesi):

Lucy'nin kızı kadar büyük bir Instagram takipçisi yok ama platformda pek çok fotoğraf paylaşıyor.

Andreea ise son aylarda oldukça popüler bir figür haline geldi. Şu anda 67.000 takipçisi var.

Yaz tüm hızıyla devam ederken, Dragoi günlerinin çoğunu cankurtaran olarak geçirecek. 2022 Mountain West Şampiyonasında 500 serbest stile katıldığı düşünülürse, bu rolü üstlenmekte hiçbir sorunu olmamalı.

Dragoi, büyük olasılıkla önümüzdeki günlerde Instagram'da birkaç kişinin dikkatini çekecek.

Kaynak: The Spun

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • Admin

Okçuluk Dünya Kupası'nda şampiyon Mete Gazoz!

Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi finalinde Kanadalı Eric Peters'ı 6-4 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.