Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

15-18 Yaş Arasındaki Her Gencin İzlemesi Gereken Bir Film - Kimyasal Kalpler - Chemical Hearts - 2020


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

15-18 Yaş Arasındaki Her Gencin İzlemesi Gereken Bir Film - Kimyasal Kalpler - Chemical Hearts - 2020

maxresdefault.jpg

Chemical Hearts (Kimyasal Kalpler), Krystal Sutherland'ın Our Chemical Hearts romanından uyarlanan, Richard Tanne tarafından yazılan, üretilen ve yönetilen bir 2020 Amerikan romantik drama filmidir. Austin Abrams ve Lili Reinhart'ı oynuyor. Amazon Studios tarafından 21 Ağustos 2020'de yayınlandı

Genç Henry Page kendisini umutsuz bir romantik olarak görüyor ve hiç aşık olmadığı nedeniyle içine kapanık bir tip olarak biliniyor. Yazar olmayı ve lise gazetesinin editörü olarak seçilmeyi arzuluyor. Gazetenin fakülte danışmanı, editör pozisyonunu sınıfının yeni öğrencisi Grace Town ile paylaştırarak onu hayal kırıklığına uğratır. Grace fiziksel olarak engellidir - topallayarak yürümek ve baston kullanmak zorundadır. Ayrıca somurtkan ve huysuzdur ve başlangıçta Henry'nin onunla konuşma girişimlerini reddeder.

Bir gün otobüsünü kaçıran Henry ve Grace, aynı rota boyunca eve doğru yürürler. İlk başta yabancılaşmış olsa da, biraz rahatlar ve evine ulaştıklarında onu eve götürmeyi teklif eder. Ancak, arabayı sürmeyi reddederek garip bir durum oluşmasına neden oluyor.

Grace, Henry'nin hayatına girmesine izin vermeye başladığında, ona koi balığı içeren bir havuzu olan terk edilmiş bir fabrikayı gösterir. Karışık sinyallerine ve duygusal olarak travma geçirdiğine dair bariz belirtilere rağmen ona aşık oluyor. Bir gün onu takip eder ve onu, mezar taşından yola çıkarak ergenlik çağında ölen bir adamın mezarında bulur. Daha fazla araştırmanın ardından, ölen adamın bir araba kazasında öldüğünü ve olay olduğunda Grace'in arabada olduğunu öğrenir - bu onun sakat kalmasına neden olan olaydır. Bu da Grace'in okul değiştirmesine yol açmıştır.

Romantizmleri bir Cadılar Bayramı partisinde zirveye çıkar ve böylece ilişki başlar (ve Henry bekaretini kaybeder). Birlikte romantik bir kaç gün geçirirler ama Grace hâlâ sıkıntılıdır.

Bu kadar açıklama yeter.

Kaçırmayın diyorum hele 15-18 yaş arasında sürünceme de kalıyorsanız bir şeyler öğreneceğiniz bir film diyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.