Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Google'ın Yeni Nest Ses Hoparlörü, Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Ev Aksesuarlarından Biridir


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Google'ın Yeni Nest Ses Hoparlörü, Satın Alabileceğiniz En İyi Akıllı Ev Aksesuarlarından Biridir

Aylarca karantina altında kaldıktan sonra New York'a geri döndüğümden beri, profesyonel bir yuva sahibi oldum. Yaşamak için rahat ve kolay bir alana sahip olmak artık hiç olmadığı kadar önemli hissettirmedi çünkü evde yaşamak aynı zamanda çalışmak, egzersiz yapmak, yemek yemek, dans etmek ve evde diğer her şey anlamına geliyor.

BB1aqVsi.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Ve evde hayatımı düzene sokmak söz konusu olduğunda, Google Nest Audio pastayı alır. Birincisi, Nest Audio hoparlörler, yüzde 50 daha güçlü bas ile orijinal Google Home hoparlöründen yüzde 75 daha yüksek. Bu, gece çalışma sonrası Kin Euphorics ile beslenen solo dans partilerimin öncekinden yüzde 125 daha iyi olduğu anlamına geliyor (hayır, matematiğim muhtemelen kontrol etmiyor, ancak duygu derinleşiyor). Aylarca tekrarlanan karantinalardan sonra, çok az şey aile, yemek, güvenlik ve dans partileri kadar önemli kaldı.

BB1aqLSM.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

İç içe geçmenin bir parçası da benim için güzel bulduğum ve beni mutlu ettiğim mobilyalar, sanat ve eşyalarla süslemek oldu. Bu nedenle, Nest Audio'mun kutusundan Sage rengini çıkardığımda, modern, sağlam ve davetkar görünümüne hayran kaldım. Piyasadaki diğer teknoloji ürünleri arasında öne çıkıyor: kavisli çerçevesi "bir yastıktan ve kumaşından ev tekstili ürünlerinden ilham alıyor." Sanatsal ve özenle seçilmiş evinize kusursuz bir şekilde uyacak şekilde açıkça tasarlanmıştır.

Ek olarak, "Nest Audio, Google Asistan'ın yanıtlarının ve işlemlerinin hızını çok daha hızlı hale getiren özel bir makine öğrenim çipine sahiptir", bunu kurulumun hemen ardından fark ettim. Yanıtlar doğal, son derece hızlı ve çok net. Ve benim kadar unutkan olmanız durumunda Google Nest'in mikrofonunun açık olması ve daha önce söylenen bir şeyin hatırlatılmasını istemeniz mümkün olsa da, siz olmadığınızda evinizde gizliliğinizi sağlamak için kolayca kapatılabilir. özelliği kullanarak.BB1aqIP6.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Beş renkte mevcuttur - Tebeşir, Kömür, Kum, Gökyüzü ve Adaçayı - Google Nest Audio, her evin estetiğine uyan bir renkte gelir. Ve her odada bir tane isteyeceğiniz için (çünkü aynı), evinizdeki her oda veya kişilik için bir renk vardır.

BB1aqSQm.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Kaynak: Travel + Leisure

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.