Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Obama, Biden'e destek kampanyasında Trump'ı sert bir şekilde eleştirdi


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Obama, Biden'e destek kampanyasında Trump'ı sert bir şekilde eleştirdi

Eski Başkan Barack Obama, halefinin Philadelphia'daki görevdeki ilk dört yılını sık sık kuşkulu ve kabarcıklı bir şekilde anlatarak, Başkan Donald Trump'a bugüne kadar hem içerik hem de kişisel düzeyde en doğrudan saldırılarını gerçekleştirdi.

BB1agJRF.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Etkinlik, Obama'nın eski başkan yardımcısı için yaptığı ilk önemli konuşma, eski başkanı Joe Biden'ın en güçlü karakter tanığı olarak gören Demokratlar için hoş bir manzara ve Siyah erkekleri, Latinleri ve genç seçmenleri katılmaya ve oy kullanmaya teşvik etmede kilit bir faktör.

Obama'nın konuşması, Trump'ın vergi politikasını sorgulama ve koronavirüs salgınıyla başa çıkma gibi hem önemli eleştirileri hem de kişisel dikenleri, Başkan'ın konuşmaları ve kasabası için azalan reytinglerde dalgalanan eski Demokrat lider ile bugüne kadarki en doğrudan saldırılarını temsil etti. salonlar. Eski Başkan Trump'a bağlanarak hiç vakit kaybetmedi ve Salı gecesi Erie, Pennsylvania'da bir dinleyiciye koronavirüsün siyasi servetine zarar vermeseydi bölgeyi ziyaret etmeyeceğini söylediği için onunla alay ederek sözlerini açtı.

Obama, Trump'ın başkanlığının yalnızca diğer ülkelerin Amerika Birleşik Devletleri'ne bakışını değiştirmediğini, aynı zamanda Amerikalıların siyaset hakkındaki düşüncelerini yeniden şekillendirdiğini savunurken, Başkan hakkında yıllarca süren Demokrat endişeler üzerinde derinlemesine konuştu.

Konuşmanın Videosu:

Obama, "Donald Trump'ın vizyonumu benimseyeceğini veya polislerime devam edeceğini hiç düşünmemiştim, ancak ülke iyiliği için işi ciddiye almaya biraz ilgi gösterebileceğini umuyordum," dedi. "Ama olmadı. İşi yapmaya veya kendisi ve arkadaşları dışında kimseye yardım etmeye ilgi göstermedi."

Eski Başkan, Trump'ın 2020 kampanyasına hakim olan koronavirüsü ele alışına doğrudan saldırdı.

Trump'ın geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri'nde 220.000'den fazla insanı öldüren salgına ABD'nin tepkisi konusunda değiştireceği "pek bir şey olmadığını" söylediğini belirtti.

"Gerçekten mi?" Diye sordu Obama. "Fazla değil mi? Aklınıza gelebilecek hiçbir şey, bazı insanların sevdiklerini hayatta tutmasına yardımcı olamaz mı?"

Obama arabalı mitingde Lincoln Financial Field'ın arka planında dururken konuşurken, insanlar konuşması boyunca havalı kornalar ve araba kornaları çaldı. İnsanlar, batan güneşe karşı bayraklar ve pankartlar sallayarak uzakta durdular.

Koronavirüs krizi konusunda Trump'ı özel olarak hedefleyen Obama, "Bu bir realite şovu değil - bu gerçek," diye ekledi. "Dört yıl önce, arabanızdaki bir konuşmayı izlemek yerine burada kuyruktan geçip gidiyordunuz."

Obama'nın sözleri, görevdeki son gününden neredeyse dört yıl sonra bile selefine saldırmaya devam eden Trump'ı şüphesiz kızdıracak.

Obama, Trump'ın başkanlığı kendi profilini güçlendirmek için kullanmasını önerdikten sonra, "O zaman bile TV reytingleri düştü. Yani biliyorsunuz ki bu onu üzüyor."

Ve Trump'ın kendisinden patlayan bir ekonomiyi miras aldığını fark ettiğinde, Obama, "miras aldığı her şey gibi, onu da alt üst etti" diye ekledi.

Konuşma ayrıca, Başkan'ın bir Çin banka hesabı tuttuğuna dair Pazartesi raporu da dahil olmak üzere, Obama'nın Trump hakkındaki günlük haberleri yakından izlediğini gösterdi.

"Bu nasıl mümkün olabilir? Gizli bir Çin banka hesabı," diye sordu Obama.

Kaynak: CNN

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.