Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Son Magazin Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bill Gates'in kızının New York City'de bir çatı katı için 51 milyon dolar ödediği bildirildi 

AA19ta2f.img?w=768&h=402&m=6&x=659&y=409

Bill Gates'in en büyük kızı Jennifer Gates, şimdi 51 milyon dolarlık bir New York City çatı katı evi arıyor olabilir.

Ünlülerin bilinen bir adresi olan 443 Greenwich St. adresindeki devasa daire, Manhattan'ın Tribeca semtinde bulunuyor.

Binayı tasarlayan mimarlık firması CetraRuddy'nin bir temsilcisi, CNBC Make It'e binanın Meg Ryan, Blake Lively ve Ryan Reynolds gibi diğer ünlü yüzlere ev sahipliği yaptığını söyledi.

Olimpiyat binicisi Nayel Nassar ile evli olan Gates'in, Formula 1 şampiyonu Lewis Hamilton'a ait çatı katını Seattle merkezli bir tröst aracılığıyla satın aldığı bildirildi. Mart ayında çift, birlikte ilk çocuklarını ve Gates'in ilk torununu kucaklarına aldı.

Jennifer Gates, Stanford Üniversitesi'nden insan biyolojisi derecesi ile mezun olmuş ve şu anda New York City'deki Mount Sinai'deki Icahn Tıp Okulu'na devam eden ödüllü bir binicidir.

Penthouse daire 8.900 metrekaredir ve dalma havuzlu 3.400 metrekarelik açık alana sahiptir. Altı yatak odası, altı banyo ve iki makyaj odası içerir.

CetraRuddy Architecture'ın müdürü Theresa Genovese, CNBC Make It'e verdiği demeçte, "Birimi, sakinlerin mahremiyet elde edebilmeleri ve aynı zamanda binanın dış ve iç manzaralarından yararlanabilmeleri için planlamaya çalıştık."

Daireleri mümkün olduğu kadar fazla doğal ışık alacak şekilde tasarlama şeklimiz, binanın bu kadar popüler olmasının sebeplerinden biri” diye ekledi.

Kaynak: CNBC

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Arnold Schwarzenegger kış yol çukurlarını kapatmak için yollara çıktı

Arnold Schwarzenegger, komşularını rahatsız eden bir çukuru temizlemek için kürekle Los Angeles sokaklarına çıktı.

Yaklaşık on yılını Kaliforniya Valisi olarak geçiren 75 yaşındaki Hollywood aksiyon adamı, Brentwood bölgesindeki yerel halkın sakinlerine yardım etmek için asfalt torbaları taşırken ve yoldaki büyük bir çukuru doldururken filme alındı. Sadece şikayet etmek yerine bu konuda bir şeyler yapmak istedim.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün haftalardır arabaların ve bisikletlerin alt üst olduğu bu dev çukura tüm mahalle üzüldükten sonra ben de ekibimle gidip sorunu çözdüm. Hep derim, şikayet etmeyelim." , hadi bu konuda bir şeyler yapalım. Buyrun."

Videoda, Schwarzenegger'in yeni asfaltı kürekle düzleştirdiği ve hatta işini bitirdikten sonra pisliği süpürmek için bir süpürge kullandığı görüldü.

Klip ayrıca komşularından birinin çukurun olduğu yerin yanında arabasını durdurduğunu ve yardım ettiği için yıldıza teşekkür etmek için camını aşağı indirdiğini gösteriyordu.

Hayranları tarafından sosyal medyada 'Tarminator' olarak etiketlenen Arnie, daha sonra ona şunları söyledi: "Bir şey değil... Bunu kendin yapmalısın. Bu delilik. Üç haftadır bu deliğin açılmasını bekliyorum. kapalı."

Los Angeles Belediye Başkanı Karen Bass, kış fırtınalarının tüm bölgedeki yollarda çukurlar bırakmasının ardından çukurları doldurmanın şehir için bir öncelik olduğunda ısrar etmesinden sonra geldi.

Geçen hafta bir basın toplantısında konuşan, şunları açıkladı: "Belediye çalışanları ellerinden gelenin en iyisini yapıyor, ancak sadece bildirilen her çukura hazırlanmak için değil, aynı zamanda proaktif olmak için. Bu, şehirde, bu bölgede ve diğerleri de sokaklarımızın durumunu değerlendirip hasarı hemen tespit edip onarmak için.”

Kaynak: BANG Malaysia

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.