Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Son Magazin Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Jeff Bezos'un Sevgilisi Lauren Sánchez, Kilosu Nedeniyle Hosteslik Başvurusu Reddedildiğini Söyledi

AA148HYI.img?w=768&h=512&m=6&x=344&y=119

Jeff Bezos'un partneri Lauren Sánchez, kendisini yeni bir kariyer yoluna sokan tatsız bir karşılaşma hakkında samimi konuşuyor.

53 yaşındaki Emmy ödüllü gazeteci ve helikopter pilotu, yakın tarihli bir röportajda WSJ Magazine'e 18 yaşındayken uçuş görevlisi olmak istediğini söyledi. Ancak, 1989'da Southwest Havayolları'ndaki bir pozisyon için zorunlu tartıda başarısız olunca hayallerinin suya düştüğünü söylüyor.

"O zamanlar seni tartıyorlardı ve ben 121 kiloydum" diye açıklıyor. "'115 olman gerekiyor' dediler." Tekrar yapmak zorunda kalsaydı, "Hostes olmak istemiyorum. Pilot olmak istiyorum!" diyeceğini kaydetti.

Southwest Airlines, PEOPLE'ın yorum talebine hemen yanıt vermedi.

Southwest'in mevcut uçuş görevlisi kariyer sayfası, müstakbel adaylar için "Ağırlık, düzgün bir görünümün korunacağı ve tüm iş işlevlerini yerine getirmek için fiziksel yeteneğin engellenemeyeceği kadar boyla orantılı olmalıdır" diyor. Ayrıca, potansiyel uçuş görevlilerinin en az 20 yaşında olması, "bakımlı bir görünüme" sahip olması ve 50 libre kaldırabilmesi gerektiğini de belirtiyor. diğer fiziksel nitelikler arasında omuz yüksekliği.

AA12otAJ.img?w=768&h=872&m=6

Sánchez bir muhabir oldu, Phoenix, Arizona'daki KTVK'da ve ardından Fox Sports, Extra ve Good Day L.A.'de canlı yayında çalıştı, ancak sonunda - her iki ebeveyni de pilot olduğu için - uçmaya geri çağrıldığını hissetti ve Sánchez'deki derslere kaydoldu. helikopter pilotu lisansını almak için bir L.A. uçuş okulu.

WSJ'ye, güncel kalmak için haftada en az üç kez uçmaya çalıştığını ve sık sık hem kendisini hem de Bezos'un ailesini gezdirdiğini söylüyor.

"Neden daha fazla kadının bunu yapmadığını bilmiyorum" diyor ve diğer kadınların onun ne yaptığını öğrendiğinde genellikle şok olduklarını ekliyor. "Onlar" Ne? Sen tam bir belasın--!" Ve bunun o kadar da zor olmadığını söylemek istiyorum. Daha fazla kadının buna dahil olmasını istiyorum."

Sırada, biraz daha yüksek bir yere uçmayı umuyor. Yayına, "dünyada bir fark yaratan, etkili ve gönderecek bir mesajı olan kadınlardan" oluşan tamamı kadınlardan oluşan bir ekiple yaklaşan bir Blue Origin uzay yolculuğuna çıkacağını söyledi.

WSJ'ye şu anda 2024'ün başlarında gerçekleşmesi planlanan yolculuk hakkında şunları söylüyor: "Bu konuda çok heyecanlıyım. Ve biraz gerginim." "Atlamadan itibaren roketin içinde olmak istedim, bu yüzden [Bezos ] bunu tüm bu kadınlarla gerçekleştirmekten heyecan duyuyor."

"Çok cesaret verici ve heyecanlı ve bu grubu bir araya getirdiğimiz için çok heyecanlı" diye ekliyor.

Ancak, 59 yaşındaki Bezos'un gitmeyeceğini de söyledi. Röportajda, "Bu uçağa gitmek istese de, onu geride tutmak zorunda kalacağım" diyor. "Hepimizi kenardan alkışlayacak."

Kaynak: People

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.