Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Son Magazin Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

"GMA" Hayranları, İkisi de evli olan yardımcı Sunucular Amy Robach ve T.J.'nin ilişkilerini konuşuyor

AA14UGpO.img?w=768&h=768&m=6&x=129&y=176

Good Morning America, Amy Robach ve T.J. Her ikisi de 2010'dan beri başka insanlarla evli olan Holmes, New York'un taşrasında bir tatil sırasında bazı aşırı PDA'larla uğraşırken resmedildi. Ve tahmin edebileceğiniz gibi, internet tamamen çıldırıyor!

Amy Robach ve T.J. Holmes, New York'ta Rahat Görünürken Resimlendi

GMA yardımcı çapalarının ekrandaki kimyasını görmezden gelmek zor, ancak Daily Mail tarafından elde edilen resimler onların NYC'de cilveleştiklerini gösterdiğinden, bir fotoğrafta Holmes'un sıkıldığını gösterdiğinden, kameralar da çalışmayı bıraktığında da oluyor gibi görünüyor. Robach arkada, bir başkası onları bir taksinin arkasında el ele tutuşurken gösteriyor. Başka bir resim, ikisinin bir barda rahatladığını ve *kesinlikle* sadece arkadaştan daha fazlasıymış gibi göründüklerini gösteriyordu!

Ne 49 yaşındaki Robach ne de 45 yaşındaki Holmes fotoğraflar hakkında yorum yapmadı ve ikisi de kişisel Instagram hesaplarını fotoğraflar yayınlandıktan birkaç saat sonra sildi. İlişkileri açığa çıktıktan sonra Robach, gösteride gözle görülür şekilde yoktu ve Holmes'u kendi başına demirlemeye bırakarak "PR kabusu" olarak tanımlanan şeyi yarattı. 1 Aralık Perşembe günü üçüncü saatte ortak demir atmak için yeniden bir araya geldiler, ancak önceki gün Robach'ın yokluğundan bahsetmediler. Vay!

Robach ve Holmes'un Önemli Diğerleri

Bu fotoğrafların yayınlanması şüphesiz eşlerini mahvedecek! Holmes, 45 yaşındaki avukat Marilee Fiebig ile evliyken Robach, 55 yaşındaki eski Melrose Place oyuncusu Andrew Shue ile evli - ancak birkaç kaynağın ikisinin de ortaklarını geri bıraktığını öne sürdüğünü belirtmek önemlidir. Ağustos.

Robach ve Shue'nun boşanmalarını tamamlamaya yakın oldukları ve Ağustos ayında New York'taki evlerini 5,2 milyon dolara listeledikleri bildirildi, ancak Shue, karısının fotoğraflarını sosyal medyasından ancak onun ve Holmes'un PDA resimleri yayınlandıktan sonra kaldırdı.

AA14UIFk.img?w=720&h=550&m=6&x=169&y=97&

Fotoğraflar yayınlandıktan sonra Holmes için işler değişti, ertesi gün nikah yüzüğü olmadan resmedildi, belki de evliliğinin çok yakın zamana kadar tamamen bitmediğini ima etti.

O zamandan beri, Holmes'un görüşmediği karısının, PDA resimleri yayınlandıktan sonra "gafil avlandığı" ortaya çıktı ve RadarOnline'a bir kaynak, yaklaşık altı aydır ayrı olmalarına rağmen, onun bir uzlaşma için çalıştıklarına inandığını söyledi. Başka bir kaynak Sayfa Altı'ya "Yıkıldı. Hiçbir fikri yoktu" dedi. "[Bir süredir] birlikte olmadılar, ancak bunu halletmeye çalışıyorlardı."

İçeridekiler "Örtüşme" Olmadığını Söyledi

Bazı insanlar Robach ve Holmes'un ortaklarının arkasından iş çevirdiğini ve tam anlamıyla bir ilişki yaşadıklarını düşünmelerine rağmen, içeriden birçok kişi örtüşme olmadığı konusunda ısrar etti ve birbirlerini ancak eşleriyle ilişkileri sona erdikten sonra arkadaştan daha fazlası olarak görmeye başladılar. .

İçeriden biri, People'a "Bu, her biri ayrılmış iki rıza gösteren yetişkindi" dedi. "İkisi de haftalar arayla ağustos ayında eşlerinden ayrıldı. İlişki ondan sonrasına kadar başlamadı." İçeriden biri, People'a Robach'a atıfta bulunarak "Saklayacak hiçbir şeyi yok" demeye devam etti ve ekledi: "İkisi de ayrıldılar, bu nedenle bundan sonra açıkta çıkmakta çok rahat hissettiler. Eşleri bile taşınmıştı! Yani onlar hiçbir şey saklamamak."

AA14V1QZ.img?w=720&h=750&m=6&x=151&y=155

İlişkileri Ne Zaman Gelişti?

Çiftin ekranda inkar edilemez bir kimyası olmasına rağmen, içeriden birine inanacaksak, arkadaşlıkları yazın başlarında gerçekten gelişti! Daily Mail'e konuşan bir kaynak, "Amy ve T.J.'nin uzun süredir yakın arkadaş olduklarını, birlikte koştuklarını ve hatta dörtlü olarak birbirlerinin eşleriyle sosyalleştiklerini herkes biliyor."

Ancak gelen haberlere göre T.J. ve Amy'nin arkadaşlığı bu yılın başlarında "Londra'da birlikte ABC için Queen's Diamond Jubilee'yi çekerken ve personel aralarındaki yakınlık hakkında vızıldarken" gerçekten gelişti.

AA14UZoH.img?w=720&h=600&m=6&x=112&y=48&

Hayranlar Ne Düşünüyor?

İlginç bir şekilde, Twitter biraz bölünmüş durumda! Bazı GMA hayranları ekrandaki kimyalarının bir ilişkiye yol açması fikrine bayılıyor ve bir yazıyla, "Vay canına. Televizyondaki kimyaları yadsınamaz. Onları GMA'da izlemeye bayılıyorum. Umarım bunun hakkında konuşurlar... canlı yayında... doğrudan televizyondan. atların ağzı, böylece spekülasyonlar, söylentiler yok, sadece onların gerçekleri var" ve bir başkası basitçe "Bu çılgınca" yorumunu yapıyor.

Diğerlerinin şimdiki eski sevgililerine sempatiden başka bir şeyleri yoktu. "Zavallı eşleri!" diye haykırdı bir Twitter kullanıcısı. "Vay sabah skandal! Hiçbir fikrim yoktu, iyi oynadılar! Ama eşleri için ne kadar üzücü, özellikle Andrew Shue, Melrose Place'deyken ne kadar üzgündü," diye yazdı bir başkası. "Canlı flörtün senaryonun bir parçası olduğunu düşünmüştüm. Yanılmışım! İzleyicilere, Disney Corporation'a ve aile üyelerine büyük saygısızlık. İkisine de yazıklar olsun!" başkasını eleştirdi.

Kaynak: SheFinds

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.