Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Son Magazin Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Queer İnternet, Heidi Klum'un Solucan Kostümü Tarafından Gerçekten Görüldüğünü Hissediyor

Kız arkadaşın bir solucan olsaydı sever miydin? Herhangi bir gey iseniz, cevap her zaman kocaman bir "evet"tir.

Bu ölümsüz gerçek göz önüne alındığında, internetteki tüm ünlü kostümleri arasında Heidi Klum'un rahatsız edici derecede gerçekçi solucan kıyafetinin her yerde eşcinsel kalpleri kazanmaya devam etmesi şaşırtıcı olmamalı.

Hem gerçekçi hem de esrarengiz bir kostüm hakkında, kampın mükemmel çorbasını sağlayan bir şey var.

Kocasının ona eşlik etmesi (bir balıkçı olarak mı?) durumu daha da iyi hale getiriyor:

Asla gerçek aşkın öldüğü söylenmesine izin vermeyin:

O sadece çok mutlu görünüyor…

Worm GF üzerimizde.

Vermeye devam eden, memden ilham alan hediyedir (daha fazla mem)

Ve herkes aynı şeyi düşünüyor:

Kaynak: INTO

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Jennifer Lopez'in Dadı Neden İki Çocuğuyla Bir Hafta Çalıştıktan Sonra İstifa Etti?

AA13Om10.img?w=710&h=354&m=6&x=166&y=54&

Jennifer Lopez'in iki çocuğu artık dadıları geride bırakırken, bir noktada Lopez'in çocuklarına bakmak için çalışanları etrafta tutmakta zorlandığı bildirildi.

İkizleri Emme Maribel Muniz ve 14 yaşındaki Maximilian David Muniz'i eski kocası Marc Anthony ile paylaşan Lopez, bir zamanlar çocuklarına bakmak ve bakmak için uygun bir dadı bulmaya çalışırken zor zamanlar geçirdi.

"Let's Get Loud" şarkıcısı, daha önce, özellikle yoğun programı yanında, annelik konusunda sahip olduğu yanılgılardan bahsetmişti.

Lopez, "Anne olana kadar anne olmanın nasıl bir şey olduğunu hayal edemezsiniz" dedi. "Çocukları olan arkadaşlarıma her zaman tavsiye verirdim ve bana üç kafam varmış gibi bakarlardı."

"Ve sonra, ikinize sahip olduğumda, ikinize sahip olduğum anda tüm arkadaşlarımdan kelimenin tam anlamıyla özür diledim."

Lopez'in çocuklarının önüne geçmediğini söylediği yoğun programı, bir dadı tutmada bir faktördü, ancak pek işe yaramadı.

Jennifer Lopez'in dadısının, iki çocuğuyla sadece bir hafta çalıştıktan sonra ayrıldığı iddia edildi.
Today'e göre, "Düğün Planlayıcısı" oyuncusu, bakıcısı işe alındıktan bir hafta sonra ayrıldıktan sonra yerine birini bulmak için çabalıyor.

National Enquirer'a Today aracılığıyla konuşan bir içeriden biri, "Muhtemelen daha çok işten kaçmak gibi" dedi.

“Normalde büyük paralar kazanan ve çok sayıda mesleki ve sosyal yükümlülüğü olan insanlar, özellikle yeni doğanlar için her çocuk için bir dadı tutar. Ama sanki Jennifer bir dadıdan sadece ikizlere bakmasını değil, haftanın yedi günü, günde 16 saat çalışmasını bekliyormuş gibi!"

Dadı'nın gece gündüz programı, iddiaya göre istifasının arkasındaki nedendi.

Ancak, Lopez'in işe aldığı ikinci dadı, iddiaya göre ilki kadar çabuk istifa etti.
Kaynak, "İkizlerle arası harika olan ikinci bir dadı tuttular, ancak bu kadar uzun saatler ara vermeden çalışamazdı," diye devam etti kaynak.

“Dadı istifa ettikten sonra, çift umutsuzca 3 numaralı dadıyı aramaya başladı.”

Lopez, işe alındıktan sonraki birkaç gün ila bir hafta içinde birden fazla dadıyı bıraktığı haberini hiçbir zaman kamuoyuna açıklamamış olsa da, şarkıcı kariyerinin çocuklarının hayatlarını nasıl etkilediğine değindi.

Mart 2017'de, "Gerçek" programında Lopez, iki çocuğunun, Lopez'in ne sıklıkla seyahat ettiği veya işle meşgul olduğu için bazen bir aile olarak "daha kaliteli zaman" geçirmek için nasıl izin istemek zorunda kalacağından bahsetti.

Lopez, "Oğlum bana bu hafta dedi ki, 'Anne, bu hafta seninle piknik yapmak istiyorum çünkü biliyorum, biliyorsun, çok çalışıyorsun' dedi.

Lopez, oğlunun şaka yapan yorumunu adım adım aldı ve fikri eğlendirdiğini itiraf etti.

"New York'ta benimleydi, ama yine de 'Önümüzdeki Cuma için bir piknik planlamak istiyorum çünkü daha kaliteli zamana ihtiyacımız var' dedi. Ben de 'Tamam bebeğim' dedim."

Kaynak: YourTango

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Manken Olivia Giannella, 'Benim Yaşadığım Aynı Sorunları Yaşayanlara' Yardımcı Olmak İçin Vücut Pozitiflik Yolculuğunu Başkalarıyla Paylaşmayı Seviyor

Olivia Giannella sosyal medyada takipçi kazanmaya başladığında, hiçbir şeyi geri tutmak istemediğini açıkça belirtti ve bu yüzden vücut pozitifliği yolculuğuyla ilgili ayrıntıları paylaşmaya başladı.

AA13Qwsd.img?w=768&h=490&m=6&x=382&y=53&

Giannella, Harper's BAZAAR Vietnam'ın Şubat 2022 sayısı için modellik yapmaktan oyunculuk, modellik ve içerik üretmeye kadar kariyerinde o kadar çok şey yaptı ki, ne kadar ilerlediğine hayret ediyor.

"Topluluk kolejinde kim olduğumu bilmeden toksik bir ilişkiden çıkan ve bir gün sadece risk alıp kendimi bu dünyaya atıp bu sürece aşık olan genç bir kızdan geliyorum. Kendime hatırlatmam gerekiyor. Şimdiye kadar geldiğim her gün ve tüm başarılarımın farkında olmalıyım” diye belirtiyor.

Dolu bir özgeçmişe sahip olmasına rağmen, Giannella'nın aklında başka hedefler de var.

"Kendi koku serimi yaratmayı kesinlikle çok isterim çünkü kokunun özellikle vücut yağları losyonu ve kremlerinin çok önemli olduğunu hissediyorum. Yeme bozuklukları ve vücut dismorfisi olan genç kadınlara yardım eden bir organizasyonun parçası olmayı çok isterim" diyor. "Hepsine ulaşmak istiyorum, hepsini yapmak istiyorum ve kafama koyduğum her şeyi başarabileceğimi biliyorum."

AA13Qoii.img?w=768&h=490&m=6&x=335&y=68&

Ek olarak, New York nakli cilt bakımıyla ilgileniyor ve bir gün kendi çizgisini oluşturmayı umuyor.

"Cilt bakımı benim için çok önemli, cildiniz vücudunuzdaki en büyük organdır. Onu her zaman beslemeye ve korumaya çalışıyorum. Yeni ürünler denemeyi çok seviyorum. organik ürünlerle rutinimi değiştirmekten kurtuldum" diyor ve sektöre dalmanın "benim için büyük bir hayal" olacağını da ekliyor.

"Tam olarak nasıl formüle edilmesini istediğimi ve ürünümde hangi içerikleri isteyeceğimi biliyorum. Herkesin cildi farklıdır. Bizi benzersiz yapan da budur. Birden fazla cilt için bir çizgi oluşturmak benim için bir hedef olurdu" diye ekliyor.

"Gerçekten inanıyorum ki, kendiniz için bir şeyler sevgiden dolayı yaparsanız - kendinizi tüm kalbinizle sevmek anlamına gelir - beden pozitifliğinizin size doğal olarak geleceğine inanıyorum. Çünkü her şeyi sevgi ve nezaketten yapan biri sonunda kıyaslamayacak ve kasıtlı olarak kendileri hakkında kötü konuşmayacaktır, "Daha önce bir yeme bozukluğunu yendiğini paylaşan yükselen yıldız, özel olarak Morning Honey'e anlatıyor. "Başkaları için umudum, kendinizi sevmeye ve tüm benzersiz niteliklerinizi takdir etmeye devam etmektir çünkü günün sonunda kendinizi zorlayan ve motive eden tek kişi sizsiniz. Sizi motive eden tek kişi aslında SİZSİNİZ!"

Model, kişinin vücudunda rahatsız olmanın nasıl bir şey olduğunu bildiğinden, bu süreçte başkalarına yardım edebileceğini umuyor.

"Dışarıdaki diğer kızların ve kadınların benim yaşadığım aynı sorunları yaşadığını biliyorum. Tamamen mağlup hissettiğimizde bile kendinizi zorlamanın zorunlu olduğunu biliyorum çünkü karanlığınızın sonunda ışık var ve ne kadar karanlık olursa olsun." Işığın her karanlığın içinden parlayabileceğini biliyor gibisin. Bu güçlü dünyada/şehirde ciddiye alınmak isteyen bir kadın olarak zorluklar yaşayacaksın, hepimizin bunları aşması ve galip gelmesi gerekiyor” diye paylaşıyor.

Sonuç olarak, Giannella'nın gelen kutusu onu "çok mutlu" eden "tatlı mesajlar" ile dolup taşar.

“Her zaman kişiye iltifat etmeye veya iyi dileklerde bulunmaya ve olumlu bir şey göndermeye çalışıyorum” diye açıklıyor.

Giannella, ruh sağlığı yolculuğu konusunda da samimi - onun için "kesinlikle özgürleştirici" bir şey.

"Bu sosyal medya dünyasında yaşamayı sevmemin bir başka nedeni de bu. Yaşadıklarınız hakkında konuşmak kabul edilebilir ve bunun için çok minnettarım" diyor.

Kaynak: Morning Honey

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Tiffany Trump, Mar-a-Lago'da Evlilik için Michael Boulos ile Elie Saab'ın Işıltılı Couture Gelinlikiyle prenses gibi gözüküyor

AA146akZ.img?w=768&h=510&m=6&x=404&y=178

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.