Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Son Magazin Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Sharon Stone'da yanlış teşhis sonrası 'büyük tümör' bulundu

Sharon Stone, yalnızca yanlış teşhisten sonra keşfedilen bir tümör olduğunu duyurmak için Instagram'a gitti; bu, tıbbi sorunlar söz konusu olduğunda takipçileri 'ikinci bir görüş almaya' teşvik edeceğini umduğu uyarıcı bir hikaye.

AA13HO0v.img?w=768&h=512&m=6&x=460&y=163

64 yaşındaki “Temel İçgüdü” yıldızı Salı günü, “Yanlış teşhis ve yanlış prosedür daha oldu” dedi.

Çift epidural sonrası “kötüleşen ağrı” çektiğini belirtti.

"İKİNCİ BİR GÖRÜŞ için gittim: Çıkması gereken büyük bir fibroid tümörüm var" diye devam etti Stone. "Özellikle bayanlar: Kendinizi kaptırmayın... İKİNCİ BİR FİKİR ALIN ... Hayatınızı kurtarabilir."

Stone, tamamen iyileşmesinin dört ila altı hafta süreceğini kaydetti, ancak şu sonuca vardı: "Her şey yolunda."

Oscar adayı "Casino" yıldızı daha sonra "Çalışmalara Göre Kadınlar Erkeklerden Daha Fazla Yanlış Teşhis Görebilir" başlıklı bir blog yazısının ekran görüntüsünü paylaştı.

Stone, bu yılın başlarında Vogue Arabia ile 2001'de “büyük bir felç ve dokuz günlük beyin kanamasının” neredeyse onu öldürdüğünü paylaştığı zaman da dahil olmak üzere sağlık mücadeleleri konusunda açıktı.

Korkunç çile, Vogue Arabia'ya göre kozmetik cerrahiyi "sevimli bir lüks" değil, "bir tür büyük, acı verici nörolojik ihtiyaç" olarak görmeyi bıraktı.

Stone ayrıca düşükler nedeniyle dokuz çocuğunu kaybettiğini de açıkladı.

Yaz boyunca Instagram'da “Kadınlar olarak bu kaybın derinliğini tartışacak bir forumumuz yok” diye yazdı.

Kaynak: New York Daily News

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Chrishell Stause'un queer ilişkisi, 'Selling Sunset' hayranlarına hoş bir gerçeklik dozu veriyor

AA13JY5I.img?w=768&h=512&m=6&x=370&y=110

Bu profil, Queerty'nin 2022 Out For Good serisinin bir parçası olup, geçen yıl 11 Ekim'de Ulusal Coming Out Günü'nün bir ay boyunca kutlanmasında ortaya çıkma ve bir fark yaratma cesaretini gösteren halka açık kişileri tanımaktadır.

İsim: Terrina “Chrishell” Stause, 41

Bio: Selling Sunset'ten Chrishell Stause bir realite yıldızı olmak için doğdu. Efsaneye göre Stause'un annesi, Stause'u küçük kasaba Kentucky'deki bir Shell benzin istasyonunda Chris adındaki bir görevlinin yardımıyla, özel koşullara bir övgü olarak göbek adını tasarlayarak doğurdu (Chris + Shell… anladınız mı?) .

Ama bu gerçekten doğrumu? Yapım Aşamasında olan anılarında Stause, hikayeyi ilk kez Selling Sunset'te anlatmasına rağmen dedikodu olarak reddediyor!

Sonuç olarak: Stause, hit Netflix realite şovunda beş sezondur (ve artmaya devam ediyor) yaptığı gibi, dikkatimizi nasıl çekeceğini bilen bir kişilik türüdür. Dizi, Los Angeles'ta üst düzey bir emlak firması olan Oppenheim Group'a ve çalışanlarının kişisel ve profesyonel yaşamlarına odaklanıyor.

Firmanın en değerli ve karizmatik brokerlerinden biri olan Stause, Selling Sunset 2019'da çıkış yaptığında bir anda çıkış yaptı ve yakın zamanda 2022 MTV Film ve TV Ödülleri'nde "En İyi Gerçeklik Yıldızı" seçildi.

Reality TV kraliyetine yükselmeden önce, Stause, ilk kez 2005'te ABC'nin All My Children'ında yer alan ve 2011'de iptal edilene kadar düzenli bir dizi olarak kalan, üretken bir gündüz pembe dizisi oyuncusuydu. Sonraki on yıldaki diğer kredileri Days Of Our Lives ve The Young'ı içeriyordu. Ve Huzursuz ve bu süre zarfında aktör diğer aktör Justin Hartley (Bu Biziz) ile tanıştı ve evlendi.

Çiftin kamuoyuna duyurulan boşanması 2021'de kesinleştikten sonra, Stause daha sonra Selling Sunset rol arkadaşı (ve patronu) Jason Oppenheim ile ilişkilendirildi. Ancak şovun beşinci sezonunda iş yeri ilişkileri devam ederken, gerçek zamanlı olarak Stause'un hayranları şaşırtan yeni bir romantik partneri olduğuna dair söylentiler dolaştı: İkili olmayan müzisyen G Flip.

Coming Out: Birkaç aylık seksi Instagram yorumları ve tabloid spekülasyonlarından sonra Stause, G Flip ile ilişkisini doğruladı - başka nerede?

Özel bölüm sırasında sunucu Tan France (Queer Eye), Stause'a "özel birini" görüp görmediğini sordu ve yıldızı gururla yanıtladı: "Son zamanlarda benim için çok önemli biriyle çok fazla zaman geçirdim. İsimleri G Flip. İkili değiller, bu yüzden onlar / onlar tarafından giderler. Ve onlar son derece yetenekli bir müzisyen.”

Görünüşe göre, Stause G Flip'in "Get Me Outta Here" şarkısının müzik videosunda göründüğünde çift yakınlaştı ve o zamandan beri iletişim halinde kaldı.

G Flip ile olan bağlantısının birçok spekülasyona ilham vereceğini hisseden Stause, Selling Sunset toplantısı sahnesini gerçeğini söylemek için bir fırsat olarak değerlendirdi: "Birinin hayatına ne zaman gireceğinizi seçemezsiniz."

Cinselliğini herhangi bir şekilde etiketlemekten kaçınmasına rağmen, Stause bir partnerde aradığı şey konusunda dürüst oldu: “Bu kişiyle ilgili. Bu onların kalbiyle ilgili,” diye devam ediyor. "Ve evet, senin bir parçan var - bu senin çekici olduğun şey gibi, ama benim için eril enerjiye ilgi duyuyorum ve fiziksel formun ne olduğu umurumda değil."

Konuşmayı Konuşmak, Yürüyüşte Yürümek: Stause ve G Flip'in ilişkisini bir "gösteri" - manşetlere ve olay örgülerine yol açacağı kesin olan - bir ilişki olarak yazmak cazip gelse de, realite yıldızı LGBTQ topluluğunun vokal destekçisi oldu. gerçek olduğunu ve platformunu iyilik için kullandığını gösteren bir yol.

Selling Sunset toplantısının yayınlanmasından birkaç gün sonra Stause, ilişki için daha fazla bağlam sağlayan ve G Flip ile geçirdiği zamanın dünyasını yeni olasılıklara nasıl açtığını açıklayan düşünceli bir Instagram videosu yayınladı. Videoyu 3,6 milyon takipçisini ikili olmayan olmanın ne anlama geldiği, onlar zamirleri ve cinsiyet ile cinsellik arasındaki fark konusunda eğitmek için bir şans olarak kullandı.

Ayrıca evlilik eşitliğini desteklemek için tweet atıp “2022'de hala bunu sorduğumuza inanamıyorum” dediği zamanlar da var. Bir trol, bunun Stause'un "birdenbire lezbiyen" olmasından mı kaynaklandığını sorduğunda, mükemmel bir yanıtla karşılık verdi:

Medya konusunda bilgili, samimi ve açık yürekli Stause, topluluğumuz adına konuşmaktan heyecan duyduğumuz türden bir realite yıldızı.

Kaynak: Queerty

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Hayranları Carrie Underwood ve Kelsea Ballerini'nin Kimsenin Geldiğini Göremdiği Bir Durumla Karşı Karşıya Kaldılar

Country müzik her zaman ortalığı karıştırmak için yeni bir yol buluyor ve bu sefer türün iki kraliçesinden başkası gelmiyor.

Carrie Underwood şu anda aynı adlı son albümünün tanıtımını yaptığı Denim and Rhinestones turnesinde. Ancak yakın zamanda Austin, Teksas'ta bir konser sırasında, Kelsea Ballerini'nin eski American Idol kazananını büyük bir duyuruyla şaşırtmasıyla kalabalık şaşkına döndü. Kelsea, Carrie'ye kot ve yapay elmaslarla süslenmiş bir kemer tokası verirken, sadece 2 Nisan 2023'te CMT Ödülleri'ne ev sahipliği yapmakla kalmayacağını, aynı zamanda Carrie'nin bulunduğu Moody Center'da düzenleneceğini paylaştı. anda gerçekleştiriyor.

Ama bekleyin - dahası var! Kelsea'nin ev sahipliği haberlerine ek olarak, ödül töreninin ilk sanatçısının kim olacağını açıkladı. Bu doğru - o gece Carrie'nin de sahneye çıkacağını açıkladı. "Sürpriz! @CMT Müzik Ödülleri, Kelsea'nin ev sahipliğinde ve Carrie'nin performansıyla Austin, Teksas'a geliyor!" İkili Instagram'da yazdı.

Hayranlar, epik haberi okuduktan sonra heyecanla baş edemedi. Instagram yorum bölümünde bir kişi "YOK WAAAY!! Bu şimdiye kadarki en iyi haber!!!!" dedi. Başka bir hayran, "Omg 😱 kraliçeler bir arada 🥰" diye haykırdı. Farklı bir takipçi de "Bir sahnede iki mutlak favorim 💖💖" diye ekledi.

AA13KF7w.img?w=768&h=571&m=6&x=236&y=72&

Bazı insanlar bunu bilmeyebilir, ancak Carrie'nin CMT Ödülleri performansı oldukça önemli olacak. Kelsea'nın klipte belirttiği gibi, "Before He Cheats" şarkıcısı şu anda toplam 25 ödülle ödül töreninde kazanılan en çok ödül rekorunu elinde tutuyor. Kelsea'nın ev sahipliği yapması da önemli çünkü bu üçüncü olacak bunu yaparken zaman.

Söyleyebileceğimiz tek şey, CMT Ödülleri'nin binada bu iki kişiyle birlikte yanması kaçınılmaz.

Kaynak: Good Housekeeping

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Hilary Duff, eski sevgilisi Aaron Carter'ın ölümüne tepki gösteriyor: 'Oğlum genç benliğim seni derinden sevdi'

AA13Mp7f.img?w=768&h=594&m=6&x=401&y=119

Hilary Duff, eski erkek arkadaşı Aaron Carter'ın yasını tutuyor.

34 yaşındaki Carter'ın Cumartesi günü ölü bulunduğu haberinin ardından Duff, şarkıcıya hitaben bir mesaj göndermek için sosyal medyaya gitti. Genç yıldızlar olarak, Duff ve Carter yaklaşık üç yıl çıkıp çıktılar ve "Shaq'ı Bu Şekilde Yendim" sanatçısı popüler Disney Channel dizisi Lizzie McGuire'da konuk olarak yer aldı.

35 yaşındaki aktris, "Aaron için" yazdığı bir notta, eski sevgilisinin madde bağımlılığı, zihinsel sağlık mücadeleleri ve bu yılın başlarında bebek oğlu Prince'in velayetini kaybetmeyi içeren sıkıntılı hayatını yansıttı.

"Hayatın senin için bu kadar zor olduğu ve hayatın senin için çok zor olduğu ve tüm dünyanın önünde mücadele etmek zorunda kaldığın için çok üzgünüm" diye yazdı. "Kesinlikle köpüren bir çekiciliğin vardı... oğlum benim gençliğim seni çok sevdi mi?"

Duff, notunu "şu anda [Carter'ın] ailesine sevgilerini yolladığını" yazarak sonlandırdı.

"Sakin ol," diye imzaladı.

Duff ve Carter'ın ilişkisi 2001'de başladı ve bildirildiğine göre, zamanın bir başka genç ikonu olan Lindsay Lohan ile olan romantizmiyle örtüştü. O ve Duff - şu anda 2019'da ikinci kocası Matthew Koma ile evlenen üç çocuk annesi - 2004 yılına kadar sonsuza dek istifa etmelerine rağmen, Carter yıldıza olan aşkını ilan etmeye devam etti.

2014'te Carter, How I Met Your Father yıldızından "hayatımın aşkı" olarak bahsetti ve onu kaybetmenin pişmanlığını paylaştı.

Entertainment Tonight'a verdiği demeçte, "Bugün onun kim olduğunu bilmiyorum, bugün benim kim olduğumu bilmiyor ama bir daha şansım olursa ve yanlış yaptığım şeyi düzeltme şansım olursa onun ayaklarını yerden keserim" dedi.

Los Angeles Şerif Departmanı sözcüsü Yahoo'ya, milletvekillerinin Carter'ın Lancaster, Kaliforniya'daki evine Cumartesi günü saat 11'den kısa bir süre sonra yanıt verdiğini doğruladı. Varışta, memurlar ceset buldular. Şu anda standart prosedür olan soruşturmayı cinayet masası yürütüyor.

Kaynak: Yahoo Entertainment US

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.