Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Son Magazin Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Love Island kazananı Ekin-Su Cülcüloğlu, yine kazançlı bir marka işbirliğine imza attı

28 yaşındaki Ekin-Su Cülcüloğlu, ortağı ve Love Island ödüllü arkadaşı Davide Sanclimenti ile bir TV dizisi çekerken kârlı bir marka ortaklığına daha imza attığını duyurdu.

Ekin-Su Cülcüloğlu, birkaç hafta içinde üçüncü bir kazançlı marka işbirliğine imza attı.

Yeni anlaşma, moda markası Oh Polly ile milyon sterlinlik ortaklığının iyileşmesini ve saç uzatma firması Beauty Works'ün marka elçisi olarak atanmasını takip ediyor.

Ve şimdi, 28 yaşındaki BPerfect Cosmetics ile kendi koleksiyonunu başlatmak için bir anlaşma imzalayarak büyük bir nakit meblağ daha toplamaya hazırlanıyor.

Aynı zamanda kazanan ortağı Davide Sanclimenti ile bir televizyon dizisi çeken meşgul Love Island şampiyonu, haberi 3.2 milyon takipçisiyle paylaşmak için Instagram'a gitti.

"EKIN-SU x @bperfect Cosmetics @bperfect Cosmetics ile kendi koleksiyonumu ortaya çıkardığımı duyurmaktan çok heyecanlı ve gururluyum" diye yazdı.0_Love-Islands-Ekin-Su-praises-Davide-fo

"Beni villada izlediyseniz, muhtemelen birçok ürününü kullandığımı görmüşsünüzdür - bu yüzden bu benim için çok doğru bir şey. Sizler en başından beri buradaydınız, bu yüzden gerçekten bu işbirliğini biraz yapmak istedim. farklı bir şekilde! Yolun her adımında seni yanımda götürüyorum ve ürünlerimi geliştirmeme yardım edeceksin. Paketlemeden formüle kadar - her şey hakkında fikrini almak istiyorum!!

"Ayrıca - benim ve BPerfect için çok önemli bir şey - koleksiyonum vegan ve zulümden arınmış olacak. Koleksiyonumu birlikte geliştirebileceğimiz hikayeleri her hafta takip edin. Bu yolculuğu sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum - bu koleksiyon gerçekten SİZİN İÇİN."

Realite yıldızı, koleksiyonun önümüzdeki ay kadar erken bir tarihte piyasaya sürüleceğini açıklamaya devam etti.

0_Ekin-Su-and-Davide.jpg

Yüzlerce hayran bu arada bir yazıyla tebriklerini sundu: "Tüm anlaşmalarında seni desteklemek için sabırsızlanıyorum. Bunun için çok heyecanlıyım!"

Bir başkası şu yorumu yaptı: "Tebrikler! Hak etti! Vegan ve zulüm içermeyen kısmı ve ambalajı ve ürünleri üretmek için hepimizi dahil ettiğiniz gerçeğini seviyorum."

Üçüncüsü ekledi: "Bu fikre bayıldım! Makyaj ürünleri tasarlamanın tüm adımlarıyla gerçekten ilgileniyorum, bu çok eğlenceli. Görmek ve denemek için sabırsızlanıyorum."


Dördüncüsü, "Büyük tebrikler Ekin Su. Doğum günüm ve Noel için kocama tüm ürünlerinizi almam için tam zamanında başladım." dedi.

Adalı dostları Danica Taylor ve Tasha Ghouri de onların desteğine ağırlık verdiler.

0_MAIN-ekin1.jpg

Kaynak: Mirror

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Kendall Jenner Bikinili Büyük Akrep Poposu Dövmesi Yaptı

d3d99b56-b88e-4e29-a41e-4afc6ac6f570.jpg

Kendall Jenner astrolojiye inanıyor ve son zamanlarda poposuna dev bir akrep dövmesi yaptırarak bunu bir adım daha ileri götürdü. Önemi, 3 Kasım'da doğduğundan beri bir Akrep olan modelden geliyor.

Geçen ayın sonunda Jenner, The Pop Mag'i Stevie Dance'ın ilham perisi olarak ele aldı ve kendisinin farklı bir yanını gösterdi. Top model, yeni akrep dövmesini, kendi elementindeki diğer çekimlerinin yanı sıra bir bikiniyle piyasaya sürdü.

'Anladık, Sen Bir Akrepsin'

Jenner az giyilmiş siyah bir bikini giydi ve kalçasının bir yanından dışarı çıkan beyaz plastik bir sandalyeye yaslandı. Kaslı, uzun bacaklarını uzattı ve uzun siyah saçları sırtına düşerken akrep dövmesinin kısmi bir görüntüsünü verdi.

Dance tarafından yayınlanan bir gönderiye göre, hayranlar dövmenin gerçek olmadığını keşfetti; bunun yerine, bir makyöz onu derginin modeline elle boyadı. Olsaydı, ancak, muhteşem bir tasarım olurdu.

Kaynak: Inquisitir

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Güneşi Getirmek! Blake Lively'nin Yıllar Boyunca En Ateşli Bikini Anlarını Fotoğraflarla Görün

300790560_126366250143229_51698661693566

10844225_484400895071413_751798287_n.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.