Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Son Magazin Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Selena Gomez, Nadir Güzellikleri Kutladığı Makyajsız Videoda Muhteşem Görünüyor

Selena Gomez evde hızlı bir video için makyajsız gitti ve doğru görünüyordu! ly! sersemletmek! ing! Selena, kişisel Instagram hesabındaki bir gönderide, Pazar günü New York Times'ın Stiller bölümünün arkasına basılan Rare Beauty'deki ekibine teşekkür etmek için yazdığı tam sayfa bir mektubu gösterdi. Hava mı? Kusursuz. Nadir bir güzellik, eğer istersen (üzgünüm).

 

“Markayı topluluğumuzun bu kadar sevilen bir parçası haline getirmek için gösterdiğiniz tüm sıkı çalışma için size teşekkür etmek istiyorum. Sen olmasaydın hiçbiri mümkün olmazdı” diye yazdı Sel mektupta. "Rare Beauty ile amacım, kendini kabul etmenin ve benzersizliğinizi kucaklamanın güzelliği etrafındaki diyaloğu şekillendirmeye yardımcı olan bir marka başlatmaktı - güzellik alanında umutsuzca ihtiyaç duyulan bir şey. Bu markanın kalbi, belirli bir şekilde görünmek istemediğimizi, hepimizin benzersiz ve farklı olduğumuzu ve bunun kutlanması gereken bir şey olduğunu kabul etmektir."

“Otantik bir misyonla harika ürünler sunma taahhüdümüzden şüphe duyan şüphecileri kazanmamız gerektiğini markayı kurduğumda biliyordum” diye ekledi. Ancak tüm sıkı çalışmanız ve özverinizle, sözümüzü yerine getirecek bir marka inşa ettiğimizi kanıtladığımıza inanıyorum.”

Ayrıca Selena, herkesin aklındaki soruyu yanıtladı: "New York Times'ta bu mektubu neden gördüğünüzü merak ediyorsanız, başarılarınıza hak ettikleri platformu vermek istedim."

Kaynak: Cosmopolitan

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Jamie Lynn Spears, kız kardeşi Britney Spears ile gergin ilişki hakkında yeni bir röportajda konuşuyor

AASHxqn.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Jamie Lynn Spears, pop yıldızı ablası Britney Spears ile gergin ilişkisine neyin yol açtığını anlatıyor.

Genç Spears, Britney Spears'ın geçen yıl bir yargıcın çiftin babası Jamie Spears'ı mali ve tıbbi kararlarının gözetiminden çıkarmasından sonra sona eren 13 yıllık mahkeme kararıyla konservatörlüğündeki rolü hakkında bir yanlış anlama olduğunu söyledi.

30 yaşındaki Jamie Lynn Spears, ABC'nin "Good Morning America" programında Juju Chang'a, "(Koruyuculuk) kurulduğunda, (a) 17 yaşındaydım, bir bebeğimiz olacaktı" dedi. "Neler olduğunu anlamadım ve buna odaklanmadım. ... O zaman da şimdiki kadar az anlıyorum."

"Fonları denetleyen veya onun gibi bir şey yoktu ve eğer (bu algı) varsa, bu bir yanlış anlaşılmaydı, ancak her iki durumda da bunun bir parçası olmak için hiçbir adım atmadım."

Jamie Lynn Spears, şu anda 40 yaşında olan Britney Spears'ın konservatuardan çıkmak için seçenekleri keşfetmesine yardım edecek kadar ileri gitti, dedi Nickelodeon'un hit programı "Zoey 101" ile ün kazanan aktris ve şarkıcı ve şimdi onu tanıtıyor. yeni kitap, "Söylemem Gereken Şeyler".

Jamie Lynn Spears, "GMA"ya "Her zaman kız kardeşimin en büyük destekçisi oldum" dedi. "Bu yüzden, yardıma ihtiyacı olduğunda, bunu yapmanın yollarını belirledim, muhtemelen devam etmesi ve bu koruyuculuğu sona erdirmesi ve tüm bunları ailemiz için bitirmesi için ihtiyaç duyduğu bağlantılara sahip olduğundan emin olmak için yolumdan çıktım. bu kadar ihtilafa neden olacak, neden devam etsin?"

"Hukuk ekibiyle, önceki hukuk ekibiyle bile konuştum ve bu benim lehime sonuçlanmadı" diye ekledi. "Yardım etmek için adımlar attım. Adımları onsuz daha kaç kez atabilirim... Kapıdan geçmesi gerekiyor."

Britney Spears, geçen yıl iki kez, konservatuvarın "istismar edici" olduğunu ve zorla doğum kontrolü uyguladığını ve iradesine karşı ilaç aldığını iddia etti.

Grammy kazananı, kapatıldığından beri konservatuar için Instagram gönderilerinde ailesini suçladı. "Baby One More Time" şarkıcısı da kısa süre önce Instagram'da Jamie Lynn Spears'ı takibi bıraktı.

Genç Spears Çarşamba günü, "Bu aşk hala yüzde yüz orada, kız kardeşimi seviyorum" dedi. "Sadece onu sevdim ve destekledim ve onun için doğru olanı yaptım. Ve o bunu biliyor. O yüzden şu anda neden bu durumda olduğumuzu bilmiyorum."

Kaynak: CNN

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Lindsey Vonn, eski erkek arkadaşı Tiger Woods ile hala arkadaş

AASHKrI.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Lindsey Vonn, eski erkek arkadaşı Tiger Woods ile hala arkadaş.

Eski olimpik alp disiplini kayakçısı, 2013'te bir araya geldikten sonra 2015'te ayrıldığı golf süperstarı eski erkek arkadaşıyla arasının iyi olduğunu açıkladı.

Lindsey, 2021'in başlarında arabasını ters çevirdikten sonra hastaneye kaldırıldıktan sonra "geri döndüğü ve sağlıklı olduğu için çok mutlu".

37 yaşındaki atlet Entertainment Tonight'a şunları söyledi: "Biz arkadaşız ve tabii ki geri döndüğü ve sağlıklı olduğu için mutluyum ve bilirsiniz, onun için zor bir zamandı. Bu yüzden çocuklarıyla geri döndüğü için mutluyum."

46 yaşındaki Tiger, düştüğünde ve Los Angeles County yetkilileri tarafından "enkazdan çıkarılması" ve ardından Nisan 2021'de hastaneden ayrılması gerektiğinde, yasal sınırın 45 milinin üzerinde, saatte 85 mil hızla yoldan aşağı iniyordu. birden fazla ciddi yaralanmaya maruz kalmak.

'Rise: My Story' adlı anı kitabını yayınlayan Lindsey, spot ışığının parıltısıyla romantik ilişkileri sürdürmenin ne kadar “zor” olduğundan da yakındı.

Daha önce ABD Kayak Takımı sporcusu Thomas Vonn ile evli olan ve şimdi profesyonel buz hokeyi oyuncusu PK Subban ile nişanlı olan Lindsey, "Sadece genel olarak, herkesin gözü önünde biriyle çıkmanın gerçekten zor olduğunu düşünüyorum ve ben her zaman Gerçekten açık bir insandım ama özel kalması gereken bazı şeyler olduğunu öğrendim ve beni mutlu eden her şeyi ve yaşadığım tüm eğlenceli zamanları paylaşmak istemediğim kadar, bu aynı zamanda sadece ben ve partnerim ve bunu paylaşmama gerek yoktu. Bu yüzden, açıkçası bu pozisyonda olmak zor çünkü herkes bir kepçe istiyor ve kimse ne yaptığımı bilmek istemiyor."

Olimpiyat altın madalyalı sporcu, yarışırken, dikkatinin spor kariyeri olmasını istediği için aşk hayatına odaklanmayı çok zor buldu.

2019'da tüm zamanların en madalyalı kadın kayakçılarından biri olarak emekli olan Lindsey, "Bir sporcu olmak ve yüzde 100 kayak yapmaya odaklanmak, bir ilişki içinde olmak zordu çünkü gerçekten kavga etmek ya da tartışmak istemiyordum. bu yüzden biraz taviz verdim ve 'Onlara seyahat ediyorum ve onların da yapmak istediklerini yapıyorum ve onların istediği akşam yemeğini yiyorum' dedim. Memnun etmek istedim ve sadece kendimi feda ettim."

Kaynak: BangShowbiz

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Hilary Duff Modelleri "How I Met Your Father" Basın Turu İçin Grafik Mini Elbise ve Transparan Topuklu Ayakkabı Modelleri

Hilary Duff, son gönderisinde profesyonel kıyafetlerini sergiledi.

“How I Met Your Father” yıldızı, Perşembe günü Instagram hesabından iş kıyafeti ile paylaşım yaptı. Kolları kabaran, baskılı mavi ve pembe bir Rhode mini elbise giydiği gönderisinde, "Dün 9-7'den beri bir sandalyede oturup baskı yapmak 😂 ama o ayakkabılar ve o parlak kapak küstahtı #HIMYF. ” Duff'ın popüler “How I Met Your Mother”dan bir yan ürün olan yeni programı, 18 Ocak'ta Hulu'da başlıyor.

 

Duff, basın günü için modaya uygun, şeffaf bir çift topuklu ayakkabı giydi. Beyaz topuklu ayakkabılarında sivri burun ve ayak bileği kayışının yanı sıra en az 4 inç yüksekliğe ulaşan ince, ince topuklu ayakkabılar vardı.

Şeffaf topuklu ayakkabılar ünlüler arasında popüler bir stildir. Chrissy Teigen, Irina Shayk ve Kylie Jenner gibi yıldızlar bu görünümün hayranları. Görünüm, çok yönlülüğü nedeniyle belki de en popüler olanıdır; stil hemen hemen her kıyafet ve renkle iyi uyum sağlar ve her mevsim için eğlencelidir.

Ayakkabı için Duff'ın tarzı çağdaş ve göz alıcı arasında değişmektedir. “Lizzie McGuire” mezunları, kırmızı halıda genellikle Jimmy Choo ve Prada imzalı platform sandaletlerin yanı sıra Aquazzura ve Le Silla'nın sivri burunlu ayakkabılarını giyiyor. Gündüz görünümünde Christian Louboutin, Gucci ve Tibi marka ayak bileği botları da bulunuyor. Görev dışındayken, Duff, Rejina Pyo ve Wandler gibi markaların rahat katırlarının yanı sıra Nike, Adidas ve Golden Goose spor ayakkabılarında görülebilir.

Kaynak: FN News

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Avril Lavigne sadece tüy ve çizme giyen yeni şarkıyla dalga geçiyor, 'Love Sux' albümünün tarihini açıkladı

Bunda karmaşık bir şey yok... Avril Lavigne, sahnedeki 20 yıllık kutlamasını ve en son müziğini Travis Barker yönetiminde, Harper's BAZAAR Việt Nam için Punk'tan ilham alan yeni bir kapak çekimi ile sürdürüyor.

En sevdiğiniz müzikleri şimdi, Women Of Alt, Punk Party ve daha fazlası gibi hayranlar tarafından hayranlar için seçilen Audacy'de dinleyin!

Şimdi 37 yaşındaki Avril, mükemmel "Sk8er Boi"yi aradığı zamandan beri bir gün bile yaşlanmamış gibi görünen, derginin kapağında yer alan fotoğraflardan bazılarını Instagram'da paylaştı. biri tamamen beyaz tüylerden oluşan bir dizi kıyafet, bir çift yapılmamış beyaz savaş botu ve... işte bu kadar.Derginin, şarkıcının kusursuz stilini ve olağanüstü müzikalini ayrıntılandıran makalesinde daha fazla görünüm bulunabilir. son yirmi yılda kariyer.

Daha da heyecan verici... Avril, "Bu hafta kim yeni bir şarkı ister?" yazısının altına yazdı. Şimdi, bir el gösterisi görelim.

Halihazırda yılın en çok beklenen albümlerinden biri olarak öne çıkan Lavigne'den er ya da geç yeni bir rekor bekleniyordu ve şimdi Blink-182 davulcusu Travis Barker'ın DTA Records'u evini arıyor. Hayranların bekleyebilecekleri bazı tatları zaten teklif etti - bu yüzden hemen köşedeki bir şeyle ilgili bu alay kesinlikle herkesin tekrar titreşmesine neden oldu.

Ve şimdi, resmi! Lavigne'nin yakında çıkacak olan albümü Love Sux, 25 Şubat'ta raflarda ve yayın hizmetlerinde yer alacak ve flash-182'den Mark Hoppus ve MGK'nın konuk oyuncuları olacak! Avril ayrıca blackbear'ın yer aldığı "Love It When You Hate Me" adlı yeni parçasının 15 Ocak'ta çıkacağını da açıkladı. Love Sux şarkı listesine aşağıdan göz atın.

1. "Top mermisi"

2. “Bois Lie” (feat. Machine Gun Kelly)

3. “Beni Isır”

4. “Benden Nefret Ettiğinde Seviyorum” (feat. blackbear)

5. “Sux Aşkı”

6. “Dünyanın Sonu Geliyormuş Gibi Öp Beni”

7. “Çığ”

8. “Deja Vu

9. “FU”

10. “Tüm İstediğim” (feat. Mark Hoppus)

11. “Beni Sevmeye Cesaret Et”

12. "Bir Gönül Ağrısının Kırılması"

Son zamanlarda diğer sanatçı MOD SUN ile romantik bir ilişki içinde olan Lavigne, 2002'deki hit single'ı "Sk8er Boi"yi Machine Gun Kelly's Downfalls High çizgisinde bir filme ve onun güzel ve Kelly son rötuşları yapıyor. 2022'de çok fazla Lavigne bekliyor!

Kaynak: Audacy

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Lindsay Lohan makyajsız bir selfiede her zamankinden daha iyi görünüyor

AASIO7l.img?h=1080&w=1920&m=6&q=60&o=f&l

Lindsay Lohan, yakın tarihli bir selfie'de yeniden bir lise öğrencisini oynamaya hazır gibi görünüyor. 35 yaşındaki çarşamba günü hayranlarına güzel bir gün geçirmelerini söylerken sosyal medyada makyajsız bir selfie paylaştı.

Lohan inişler ve çıkışlar yaşadı ama günün sonunda, kendisi için en iyisini isteyen milyonlarca insanın hayranlarından biri. İnsanlar Lohan'ın sağlıklı ve mutlu göründüğünü görmeyi sevdi ve Twitter'da onu övdü. Bir hayran, “KIZ SENİ GERİ YAŞLANIYORSUNUZ” yazdı.

Lindsay geçen ay Bader Shammas'la nişanlandığını duyurdu ve o da gülümsüyor. Aktris, son zamanlarda büyük bir podcast anlaşmasına imza atarak destansı bir dönüş yaptı ve Deadline'a, hayranlarına onun "daha önce hiç görülmemiş bir yanını deneyimleme şansı" vereceğini söyledi.

Ayrıca, Netflix için yaklaşan bir tatil romantik komedisinde hafıza kaybı olan 'şımarık bir otel varisi' olarak rol almaya hazırlanıyor. İsimsiz filmde Lohan, Chord Overstreet'in karşısında rol alıyor. "Lindsay Lohan, bir kayak kazasında tam bir hafıza kaybı yaşadıktan sonra kendini yakışıklı, mavi yakalı bir loca sahibi ve onun erken gelişmiş kızının bakımında bulan yeni nişanlı ve şımarık bir otel varisi hakkında yeni bir romantik komedide oynayacak." sosyal medyadan duyurdu.

Lohan'ı parti için tanıyor olsak da, iş ile birlikte aile ana önceliklerinden biri gibi görünüyor. Şarkıcı ayrıca son zamanlarda Shammas ve küçük kardeşi Cohan Lohan ile tatil yaptı ve dün büyükannesinin 98. doğum günü şerefine bir fotoğraf kolajı yaptı. “İnanılmaz büyükannemin doğum günü kutlu olsun! 98 hiç bu kadar iyi görünmemişti!!! Tanrı seni korusun! 🥰❤️🙏🎂🥳 Seni seviyorum 😘” başlığına yazdı. Annesi Dina Lohan, “hepinizi seviyorum” yazdı.

Ayrıca 22 Aralık'taki yeni yıldan önce küçük kız kardeşi Aliana Lohan'a bir yazı adadı. “Güzel kız kardeşimin doğum günü kutlu olsun!!!! 🎂🥰🎁😘❤️ @aliana Seni seviyorum!” Başlıkta yazdı. Küçük Lohan, “Sonsuza kadar en iyi arkadaşlar ❤️❤️🕊🕊🕊” yorumunu yaptı.

Kaynak: Hola

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Anne Hathaway çok görünüyor Şeytan Prada Giyer

AASN6z6.img?w=634&h=695&m=6&x=223&y=37&s

AASNb97.img?w=634&h=417&m=6

Anne ayrıca minnettarlığını başka dillerde de dile getirdi. İki pembe kalp emojisinin arasına 'Grazie/Merci' yazdı.

Modern Love yıldızı, saçından takılarına kadar, görünümü bir araya getirmekte payı olan herkese kredi vermeyi garantiledi.

Orlando Pita, dış uçlarında uzayan yüzü çerçeveleyen uzun perçemlerle yuvarlanan koyu renk buklelerini bir atkuyruğu şeklinde düzenledi.

Mary Wiles çehresine dikkat ederek, sersemleticiye koyu pembe dudak lekesiyle bir renk patlaması yaşattı.

AASNfZ4.img?w=634&h=651&m=6&x=317&y=78&s

Princess Diaries mezunu, sonsuz bacaklarının üzerine bir çift siyah tayt ekleyerek, tasarımcı ipliklerinde ince figürünü sergiledi.

Elbisenin beli, markanın logosuyla şekillendirilmiş bir tokası olan pembe çizgili ince bir kemerle bağlanmıştı.

Rakamın zirvesinde beyaz bir yaka vardı ve Anne bir çift uzun, kalın siyah deri çizme ekledi.

AASNb9e.img?w=634&h=679&m=6&x=288&y=40&s

Yüksek moda anı, Cuma günü müşterisinin görünümünü sergilemek için Instagram'a giden Erin Walsh tarafından tasarlandı.

'İKONİK' yazdı. Bu kadar. Dünyadaki en sevdiğim şehirde harika bir kaç gün.'

Fotoğraflar Hathaway'in memleketi New York'ta çekildi.

Bazı çekimlerde uzun, kruvaze, büyük altın düğmeli siyah bir tavuskuşu ekledi.

Ve moda yelpazesinden parlak sarı bir el çantasıyla aksesuar yaptı ve bazı fotoğraflar için omzunun üzerinden gelişigüzel attı.

AASNgZF.img?w=634&h=667&m=6&x=281&y=38&s

Hathaway, hayranlarına tüm muhteşem açılarını göstererek hayran kalacakları çeşitli kareler sundu.

Birkaçı, üzerinde yatay çizgiler uzanan bej bir garajın önünde çekildi.

Anne kendinden emin bir şekilde gülümserken soyunma odasındaki aynada bir selfie çekildi.

Slayt gösterisindeki son fotoğraf, esmer güzeli siyah bir yönetmen koltuğuna yaslanmış, başını eline dayamış olarak gösteriyordu.

AASN9BQ.img?w=634&h=624&m=6

Anne'nin Valentino ile bir geçmişi var.

2013'te Oscar'lara Valentino elbisesi giymesi gerekiyordu, ancak bunun yerine pembe bir Prada elbisesiyle gitti.

Yıldız daha sonra seçimiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Hathaway, "Cumartesi gecesi geç saatlerde Oscar'larda giymeyi planladığım Valentino'ya oldukça benzer bir elbise giyileceği dikkatimi çekti ve bu nedenle ilgili herkes için planlarımı değiştirmenin en iyisi olduğuna karar verdim" dedi. .

'Giydiğim elbiseyi sevsem de, Valentino'yu evle ve Valentino'nun kendisiyle yaşadığım derin ve anlamlı ilişkinin onuruna giymeyi dört gözle beklediğim için bu zor bir son dakika kararıydı. Neden olunan herhangi bir hayal kırıklığı için derinden pişmanlık duyuyorum.'

Kaynak: DailyMail

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Reese Witherspoon Twins, Ailenin Beklenmedik Bir Üyesiyle Rahat Yeni Selfie'de

Reese Witherspoon, hayranlarını iki katına çıkardı, ancak benzer kızı Ava Phillippe ile değil - bu sefer Fransız bulldoguyla oldu.

15 Ocak'ta Witherspoon, onun ve Fransız bulldog yavrusu Minnie Pearl'ün çok sevdiğim bir fotoğrafını "Konuyu kaybettim" başlığıyla yayınladı. Hayır Reese, bu komploya kafayı takmış durumdayız. Her neyse, fotoğrafta Witherspoon ve Minnie Pearl, herkesin kendileri için yeniden yaratmaya can attığı uyumlu, siyah beyaz örgü kazaklarda görülüyor.

Kaynak: SheKnows

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Tenis Yorumcusu Amerikan Futbolu Hakkında Yorum Yaparsa İşte Bu Özür de arkasından gelir

Paige Spiranac'ın Bugün Ben Roethlisberger'e Bir Mesajı Var

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Hailey Bieber Yeni Bir Boyun Dövmesi Yaptırdı

Hailey Bieber sürekli büyüyen koleksiyonuna yeni bir dövme eklediğinden, artık dövme yaptırmama kuralının sadece kocası için geçerli olduğunu tahmin ediyoruz! 25 yaşındaki modelin yeni mürekkebinin, sözde Justin Bieber'ın kendisine daha fazla dövme yaptırmasını yasakladıktan sonra geldiğini belirtmeliyiz. Nasıl tepki verdiğini merak ediyoruz…

AASQB4A.img?w=650&h=813&m=6

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.