Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Son Magazin Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Ashley Judd, bacağının kırıldığı 'üzücü' kazanın ardından fotoğraflarını paylaştı

Ashley Judd, Kongo'da bir ormanda yürürken bacağını kırdıktan sonra yardımına gelen insanlara ışık tutuyor.

BB1dJSHk.img?h=560&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

52 yaşındaki oyuncu Salı günü Instagram sayfasında kendisine yardım eden tüm erkek ve kadınlara teşekkür ederek fotoğraf ve video paylaştı.

"Arkadaşlar. Kongolu kardeşlerim olmasaydı, iç kanamam muhtemelen beni öldürürdü ve bacağımı kaybederdim. 55 saatlik zorlu yolculuğum sırasında hayat veren ve ruhu kurtaran bir şeye katkıda bulunan her insan tarafından derinden etkilenen minnettarlıkla ağlayarak uyanıyorum ”diye başladı.

Fotoğraflar Judd'un derme çatma bir sedyede taşınmasını ve bacağı sarılıyken bir yerde dinlendiğini gösteriyor. Ayrıca onu bir scooter üzerinde süren iki erkeğin fotoğrafları ve videosunun yanı sıra, ona bakan iki kadının fotoğrafı ve ona yardım eden erkeklerden birinin birkaç resmi daha var.

Daha önce New York Times köşe yazarı Nicholas Kristof'un Güney Afrika'daki bir hastaneye götürüldükten sonra sunduğu bir çift Instagram Live videosunda yaşananları anlatan Judd, geçen Cuma deneyimini "inanılmaz derecede üzücü 55 saat" olarak nitelendirdi. Durumun ne kadar kötü olduğunu açıklarken, o sırada onu kurtarmaya yardım eden insanları seçtiğinden emin oldu.

"Dieumerci bacağını uzattı ve hareketsiz kalmaya çalışmak için fena halde şekilsiz sol bacağımın altına koydu" diye yazdı. Dört yerden kırıldı ve sinir hasarı oluştu. Dieumerci ("Tanrı'ya Şükürler olsun") 5 saat boyunca yağmur ormanı zemininde kıpırdamadan veya titremeden oturdu. O benim ilk acım içinde benimleydi. O benim şahidimdi.

“Baba Jean: 5 saat sürdü, ama sonunda beni buldu, sefil ve vahşi yerde ve sakince kırılmış bacağımı değerlendirdi. Bana ne yapması gerektiğini söyledi. Bir sopa ısırdım. Maud'a sarıldım. Ve Papa Jean, ben çığlık atıp kıvranırken, kesinlikle kırılan kemiklerimi yeniden hareket ettirebileceğim bir konuma getirmeye ve değiştirmeye başladı. Ben bir hayvan gibiyken bunu nasıl bu kadar metodik bir şekilde yaptığı benim dışımda. O beni kurtardı. ve bunu iki kez yapması gerekiyordu! "

"Çifte Jeopardy" yıldızı, onu olabildiğince hareketsiz tutan ve böylece daha fazla zarar görmesini önleyen birçok kişiye teşekkür etti.

Beni olabildiğince az sarsarak dikkatlice hamakın içine götüren altı adam, beni üç saat boyunca engebeli arazide yürüdü. Kahramanlar, ”diye yazdı. Didier ve Maradona: Didier motosikleti sürdü. Arkaya dönük oturdum, sırtım sırtıma. Düşmeye başladığımda, bayılmaya başladığımda, pozisyonumu ona yaslanacak şekilde yeniden ayarlamak için beni arardı.

Maradona motosikletin en arkasına binmişti, onunla yüzleştim. Kırık bacağımı topuğun altında tuttu ve ben kırılan üst kısmı iki elimle birlikte tuttum. Bunu birlikte 6 saat boyunca düzensiz, çukurlu ve çukurlu, yağmurlu mevsimde yağmur için çukurların aktığı bir toprak yolda yaptık. Maradona, bu göreve gönüllü olmak için öne çıkan tek kişiydi. Çok eşliliğin ve tek eşliliğin artılarını ve eksilerini tartışan güzel bir arkadaşlığımız var. Biri şapkasında, diğeri benimki içinde, canı gönülden imrendiği iki resim gösteriyorum! "

Judd, yanında kalan kadınlara da minnettarlığını ifade etti.

"Kadın! Beni tutan kız kardeşlerim. Beni kutsadılar, ”diye bitirdi.

Kaynak: TODAY

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Megan Fox’un Korseli Blazerleri, Kaygan Deri Pantolonları ve Sallanan Stilettolar Kış Trendlerini Öne Çıkarıyor

megan-fox-leather-pants-blazer.jpg?w=700

Megan Fox, bu hafta sinirli kıyafetlere adım atarken kış trendlerini paralarının karşılığını aldı.

"Transformers" mezunu, Salı günü Los Angeles'ta bir toplantı için dışarı çıktı ve iş dünyasına farklı bir bakışla şık, tamamen siyah bir görünüm tercih etti. Fox’un takım elbise giydirme konusundaki kendi görüşü arasında, Dion Lee'nin izniyle Aritzia'dan kaygan deri pantolonun üzerine kaplanmış 1.390 $ 'lık korse blazer; Aritzia.com'da markanın perakende satışından benzer vegan deri altları sadece 145 $ 'a.

Şık bir deri kıyafet bu sonbaharda en büyük trendlerden biri haline geldi - ve şimdi bu kış da. İster bir palto, etek veya Fox'un durumunda olsun, zahmetsizce havalı malzeme, Katie Holmes, Kendall Jenner, Zoe Kravitz gibi örneklerin gösterdiği gibi, tüm görünümlere göz alıcı ama sinirli bir dokunuş katmanın kolay bir yolunu sunuyor. ve dahası.

megan-fox-leather-pants-blazer-1.jpg

megan-fox-heels-leather-pants.jpg

Monokrom kıyafetlerini daha da yükseltmek için, "Jennifer’ın Bedeni" aktrisinin kendisi de bir dizi titreyen siyah pompa giydi. Renk koordine edilmiş kıyafet, şık bir topluluk için aerodinamik bir rota sunan, hızla 2021'in mutlaka görülmesi gereken stil hilesi haline geldi. Kylie Jenner, Jennifer Lopez ve hatta Michelle Obama gibi yıldızlar sadece geçtiğimiz haftalarda trendi kendileri için denedi.

Fox’un kendi sivri uçlu stili, dalgalı yuvarlak bir vampir, kaygan patentli üst kısımlar ve yüksek topuklu bir topuk içeriyordu. Schutz'dan gelen Caiolea pompaları, 4,3 inçlik bir asansörün üstüne yerleştirilmiş ve etiketin web sitesinde 100 doların altında perakende satışa sunulmuştur.

megan-fox-leather-pants-blazer-2.jpg

megan-fox-heels-leather-pants-blazer.jpg

CAIOLEA_BLACK_PATENT_S0209100010415_01_0

Kişisel tarzı tartışırken, çoğu zaman Fox'u göze çarpan bir görünümde bulabilirsiniz; go-to-stili cesur, sert ve son teknoloji olarak tanımlanır - bir rock and roll dönüşüyle. Christian Louboutin, Jimmy Choo ve Casadei gibi kırmızı halı ayakkabılarında en sevdiği markalar. Aktris ve model daha önce Armani Beauty'nin yüzü ve Frederick's of Hollywood'un elçisi olarak görev yaptı.

Bu şık pompalarda Megan Fox gibi avantajlarla mevsimsel tarzınızı yükseltin.

kurt-geiger-pumps-1.jpg

calvin-klein-brady.jpg

Kaynak: FN75

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Cameron Diaz Az Önce Oyunculuk Kariyeri Hakkında (Bizim İçin) Bazı Kötü Haberler Bıraktı

Cameron Diaz, tüm zamanların en sevdiğimiz romantik komedi kraliçelerinden biri olarak kalbimizde her zaman özel bir yere sahip olacak olsa da, onun ünlü filmografisini tüm ihtişamıyla yaşatmak zorunda kalabiliriz, çünkü nasıl olduğu hakkında yeni konuştu " "yakın gelecekte yeniden bir film yapma" arayışında değil ve bunun sebebi kızı Raddix'in annesi olarak oynadığı yeni rol.

BB1dPQXM.img?h=784&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Diaz, son yıllarda oyunculuktan emekli olduğunu ima etti ve son film kredisi 2014'ün Annie yeniden yapımı oldu. Hala bir filmde veya dizide sürpriz bir şekilde görünebileceğini umduğumuz halde, kocası Benji Madden ile ailesine odaklanmak için oyunculuğu geride bırakarak huzur içinde hissediyor gibi görünüyor.

SiriusXM's Quarantined With Bruce'un 19 Şubat Cuma günü sunucu Bruce Bozzi'ye verdiği demeçte, "Bir daha film yapacak mıyım? Bakmıyorum ama yapacak mıyım? Bilmiyorum. Hiçbir fikrim yok" dedi. "Belki, asla asla deme, ama şimdi bir anne olduğumu hayal bile edemezdim, çocuğumla birlikte ilk yılında 14 saat 16 saat süren bir film setinde olmak zorunda olduğum bir anne çocuğumdan uzakta. "

Annelik konusunda açıldı ve bunun "şimdiye kadarki hayatının en tatmin edici parçası olduğunu" ortaya koydu ve 40'lı yaşlarının sonunda anne olmanın kariyerine devam etmesini sağladığını ve ailesiyle birlikte olması için zaman verdiğini paylaştı. şimdi - alıkoymadığı bir ayrıcalık.
"Muhtemelen bir şekilde bunu bekledim, böylece diğer tüm şeyleri yapabilecektim, bu yüzden dikkatim dağılmadı. Ne demek istediğimi anladın mı?" dedi, sonsuza kadar oyunculuk yaparak kapıyı mutlaka kapatmayacağına dikkat çekti. "Bak, hayattaki hiçbir şeyden asla bahsetmeyeceğim. Sadece o kişi değilim."

"Hayatımın başka bir döneminde [bir aile kurmayı] seçmiş olsaydım, şu anda olduğum anne olmazdım. Bunu yapamayan, işe gitmek zorunda olan pek çok anne için hissediyorum , bilirsiniz, ne yapıyorlarsa yapsınlar. Onlara, çocuklarına ve tüm bunlara karşı çok şey hissediyorum, ama gerçekten bir köy gerekiyor.

Avaline şarabının kurucu ortağı, her şeyden önce ailesine odaklanması gerektiği ayrıcalığını kabul ederek, "Kendimi çok mutlu hissettiğim için şimdi burada çocuğumla birlikte olacağım ve biliyorsun ki anne olacağım. Olmak. Bu çok büyük bir lütuf, tamamen ayrıcalıklı ve ben gerçekten, gerçekten minnettarım. "

Fikrini değiştirirse onu tekrar oyunculuğa davet etmekten her zaman heyecan duyacak olsak da, deneyimleri ve nasıl hissettiği konusunda çok açık olduğunu tamamen anlıyor ve minnettarız.

Kaynak: Hello Giggles

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Yıllar Boyunca Rihanna

BB1dRj1Y.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

İlk zamanlardan beri Rihanna, sadece müzik endüstrisinde değil, aynı zamanda film, moda, güzellik ve ötesi dünyalarda da bir isim yaptı.

Robyn Rihanna Fenty olarak 1988'de Barbados'ta doğan şarkıcı, 2005 yılında Jay-Z tarafından Def Jam Records'a "Pon de Replay" demosunu gönderdikten sonra keşfedildi. Şirketle imzaladıktan sonra, o yıl ilk albümü Music of the Sun'ın ardından ilk single'ı olarak şarkıyı yayınladı.

Rihanna’nın başarısı 2006 yılında ikinci sınıf rekoru A Girl Like Me ile devam etti, ancak ertesi yıl hit "Umbrella" nın yayınlanmasına kadar tanınan bir isim olmadı. 2008 yılında akıl hocası Jay-Z'nin yer aldığı ve Good Girl Gone Bad albümünde yer alan melodiyle ilk Grammy Ödülü'nü kazandı.

Chris Brown ile olan çalkantılı ilişkisi, kendisine fiziksel olarak saldırdığı için tutuklanmasının ardından 2009 yılında sona erdikten sonra, Rihanna sesini poptan hip-hop ve rock karışımına dönüştürdü, Rated R. 2010's Loud'da pop, 2012'nin Unapologetic ve çağdaş R&B'sinde EDM, 2016's Anti'de.

Yoğun müzik kariyerinin ortasında, Rihanna birçok kazançlı iş girişimiyle moğol statüsüne ulaştı. Kendi kozmetik, iç çamaşırı ve cilt bakımı şirketlerini kurmadan önce 2015 yılında Jay-Z'nin akış hizmeti Tidal'ın ortak sahibi oldu: 2017'de Fenty Beauty, 2018'de Savage X Fenty ve 2020'de Fenty Skin. Ayrıca bir moda evi kurdu. , Fenty, lüks grup LVMH altında 2019'da.

Bunun da ötesinde, Rihanna bir dizi film ve TV şovunda rol aldı. Büyük ekrana çıkışını 2012 aksiyon filmi Battleship ile yaptı ve 2015 DreamWorks Animation filmi Home'da bir karakteri seslendirdi. Bates Motel'in son sezonunda tekrar eden bir rolün ardından, 2017'de Valerian and the City of a Thousand Planets ve 2018'de Ocean's 8'de rol aldı.

Interview dergisine 2019'da yoğun programından bahsederken "İşleri asılı bırakmıyorum" dedi. "Bütün gün bir toplantıda çalışacağım, o toplantıyı sabah 1 veya 2'de bırakacağım ve sonra küçük bir personel grubuyla eve geleceğim ve sabah 5, 7'ye kadar çalışacağım ... Eskiden stüdyodaydım, sadece stüdyoda üç ay aradan sonra bir albüm çıkardı. Şimdi, bir atlıkarınca gibi. Bir gün moda, ertesi gün iç çamaşırı, ertesi gün güzellik, ertesi gün müzik yapıyorum. Bir grup çocuğa sahip olmak gibi bir şey ve hepsine bakmanız gerekiyor. "

BB1dRpuT.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2005

BB1dRsFW.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2005

BB1dRw6C.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2006

BB1dRsG4.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2007

BB1dRw6E.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2008

BB1dRw6I.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2008

BB1dRn2h.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2008 - Ayrılık zamanı

BB1dRsGf.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2009

BB1dRj2h.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2009

BB1dRpv9.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2011

BB1dRtzD.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2011

BB1dRj2j.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2012

BB1dRj2l.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2016

BB1dRtzG.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2016

BB1dRw6R.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2018

BB1dRtzI.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2018

BB1dRn2s.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2018

BB1dRpvl.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2020

BB1dRpvm.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

2020

Kaynak: US Magazine

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Kimye (Kim - Kanye) resmen boşanıyor

BB1dRfdH.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

19 Şubat'ta TMZ, Kim Kardashian West'in evliliklerinin durumu hakkında aylarca süren sorulardan sonra nihayet Kanye West'ten boşanma davası açtığı haberini verdi. Webloid'e göre, realite yıldızı ve rapçi bir evlilik öncesi anlaşmaya sahipler ve hiçbiri şartlara itiraz etmeyi planlamıyor. TMZ, aslında "bir mülk uzlaşması anlaşmasına varmanın çok uzağında" olduklarını kaydetti. Kim, dört çocuğunun ortak yasal ve fiziksel velayetini istiyor. Şubat ayı başlarında, E! Haber, "Kardashian'lara Ayak Uydurmak" yıldızının henüz boşanma davası açmamış olmasına rağmen, ayrılıklarını "zihninde tamamen resmi" olarak gördüğünü bildirdi. İkili, 2020 yazında büyük bir sıkıntı yaşadı ve başlangıçta evlilikleri üzerinde çalışmaya çalışsalar da, esasen 2021'in başlarında havluya attılar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Bu Kadın Neden Vücudunun Yüzde 99'unda Dövme Yaptığını Açıklıyor

Dövme sanatçısı Aleksandra yürüyen bir tuvaldir ve kendi tahminine göre cildinin yüzde 99'u mürekkeple kaplıdır. Temelde bir dövmem var, hepsi bir arada, diyor. Tek bir yer dışında her şey temelde kapsanmaktadır.

Truly webseries Hooked on the Look'un yeni bir bölümünde Aleksandra, dönüşümünü tamamlayacak son dövmeyi nihayet alıyor. "Her seferinde çok acıyor," diyor, "bu yüzden bugün için gerçekten heyecanlanmamın nedenlerinden biri, son yeri bitirmek için, bu yüzden artık bunu yapmak zorunda değilim."

Aleksandra'nın vücut sanatına olan ilgisi henüz dokuz yaşındayken başladı ve ailesinin dövme yaptırdığını gördü. Şimdi 30 yaşında, annesi Mari'ye kendini ifade etmeyi ve başkalarının yargılarından korkmadan yaşamayı öğrettiği için kredi veriyor.

"Oldukça gençken yüzüme dövme yaptırmaya karar verdim ama bunu yapacak cesaretim yoktu" diyor. Kendisi kadar vücut sanatı tutkunu olan kocası Roope ile tanıştıktan sonra cesaretini topladı ve yüz mürekkebi almak için birbirlerini "güçlendirdiler." Dövmeli bir çift olarak, sanırım çoğu insan havalı ve kötü olduğumuzu düşünüyorum *** ... Bizi diğerlerinden daha cesur bir şey olarak görmüyorum. "

BB1dRrsA.img?h=563&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Çoğunlukla, vücut sanatının diğer insanlardan büyük ölçüde olumlu tepkiler aldığını ekliyor. "Ama nasıl davranacağını bilmeyen insanlar da var." Ama şaka yollu kendini dövme yaptırmaya "bağımlı" olarak tanımlarken, görünüşünden memnun.

"Ten rengim olmasını istediğim şey olduğunda kendimi daha çok kendim gibi hissediyorum" diyor ve ekliyor: "Aslında sahip olduğum dövmelerden hiçbirine pişman değilim çünkü hayatımın evreleri gibiler.

Kaynak: Men'sHealth

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Khloe Kardashian nişanlandı mı?

BB1aYfQn.img?h=728&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

'Kardashian'lara Ayak Uydurmak' yıldızı, parmağında kocaman bir yüzükle Instagram'a bir fotoğraf gönderdikten sonra basketbol oyuncusuyla evlenmeye hazır olduğunu doğruladı.

"Yeni @goodamerican ayakkabılar 2,25 (sic) düşüyor" başlığı, parmağındaki mücevhere ve onun yerine giydiği ayakkabılara atıfta bulunmadı. Ancak bir kişi gönderiye yorum yaptığında: "ONLAR (sic)", Khloe öpüşen surat emojisinin yanı sıra basitçe yanıtladı: "Evet! Onlar (sic)".

Bir kaynak, Tristan'ın Khloe'ye "çok bağlı" olduğunu iddia ettikten sonra geldi.

Çiftin filizlenen romantizmi hakkında bir kaynak paylaştı: "Tristan geçmişte birkaç kez Zuma'ya gitti. Tristan, Khloe'ye çok bağlı ve şu anda iyi ilişkiler içinde. iyi bir yer. Hemen hemen aynı sayfadalar. "

Tristan, Jordan Woods'u öperken yakalandıktan sonra çift ayrıldı, ancak sonunda uzlaştılar ve ilişkileri geçtiğimiz aylarda aralıksız devam etti.

Khloe, kısa süre önce Tristan'ı yollarını değiştirme çabalarından dolayı övmüştü.

Ailenin E'sindeki sporcuyla konuşmak! realite şovu, dedi ki: "Bu rodeo'yu eylemlerinizin sözlerinizle gitmediği bir yerde yaptık ve neredeyse bir yıldır, farklı bir insan oldunuz. Bu beni sinirlendiriyor çünkü 'Neden Sen neden şu anda hayalini kurduğum adam gibisin? Biz birlikteyken neden böyle olamadın? ' Korkularımdan biri, istediğini elde edene kadar böyle davranman ve sonra yaparsan eski Tristan'a mı döneceksin? "

Kaynak: BangShowBiz

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Plaj Voleybolu Bikini Yasağı Turnuvada En İyi Oyunculara Yol Açtı

İki Alman plaj voleybolu yıldızı, ülkenin kadın oyuncuların sahada bikini giymesine izin vermemesi üzerine Katar'daki bir turnuvayı boykot edecek.

BB1dWw6y.img?h=718&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Rio de Janeiro'daki 2016 Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan Karla Borger ve çiftleri ortağı Julia Sude, Katar'ın kadın oyuncuları zorunlu kılan "tek ülke" olduğu için Doha'daki FIVB Dünya Turu etkinliğine katılmayacaklar. gömlek ve uzun pantolon giyin.

Borger Pazar günü Deutschlandfunk radyo istasyonuna verdiği demeçte, "İşimizi yapmak için oradayız, ancak iş kıyafetlerimizi giymemiz engelleniyor," dedi.

"Bu gerçekten tek ülke ve hükümetin bize işimizi nasıl yapacağımızı söylediği tek turnuva - bunu eleştiriyoruz. [...] Orada bir turnuva düzenlemenin gerekli olup olmadığını soruyoruz."

Katar, son yedi yıldır bir erkekler plaj voleybolu yarışmasına ev sahipliği yaptı, ancak önümüzdeki ay yapılacak FIVB Dünya Turu etkinliği, ülkenin ilk kez bir kadın turnuvası düzenleyeceği anı olacak.

Der Spiegel dergisine verdiği ayrı bir röportajda ikili, normal koşullarda "herhangi bir ülkeye uyum sağlamaktan" mutlu olduklarını, ancak Doha'daki etkinliği düzenleyenlerin taleplerini yerine getirmeyeceklerini söyledi.

Uluslararası Voleybol Federasyonu FIVB, Newsweek'e e-posta ile gönderilen bir açıklamada, "tüm sporcuların hangi müsabakalarda yarışacaklarına karar verme haklarına saygı duyduğunu" söyledi.

Ancak organizasyon, turnuvanın Katar'da yapılması olasılığı üzerine oyuncularla "demokratik bir istişare" yapıldığında "sadece olumlu geribildirim aldığını" da ekledi.

Açıklamada, "Ocak ayı başlarında, bayan Sporcular Komisyonu üyeleri, Doha'da etkinliğe ev sahipliği yapma konusunda sporcular arasında görüş topladı ve ayrıca uluslararası plaj voleybolu oyuncuları arasında isimsiz bir anket yapıldı."

"FIVB, balondaki tek tip gereksinimler ve güvenlik protokolleri de dahil olmak üzere etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi sağlamak için QVA (Katar Voleybol Birliği) ile yakın bir şekilde çalıştı.

"FIVB bu istişareden yalnızca olumlu geribildirim aldı ve üniformalarla ilgili herhangi bir endişe dile getirilmedi. Oyuncular, Doha'da ilk kadın plaj voleybolu turnuvasını düzenleme girişimi için desteklerini dile getirdi."

Katar, meşhur kavurucu sıcak havasına rağmen, iki yıl önce Dünya Atletizm Şampiyonası'na ve bu ayın başlarında FIFA'nın Kulüp Futbolu Dünya Kupası'na ev sahipliği yaparak, spor etkinlikleri dünyasında önemli bir oyuncu haline geldi.

Ülkenin sıcağı ve nemi (sıcaklıklar Mart ayında bile 86F kadar yükselebilir), havanın etkisini en aza indirgemek için geleneksel Haziran-Temmuz yuvasının aksine, önümüzdeki yıl FIFA Dünya Kupası Aralık ayında yapılacak.

Sıcağı bir kenara bırakan Katar'ın insan hakları sicili ve kadınlara yönelik tutumu, ülkenin büyük spor etkinliklerine ev sahipliği yapmaya uygunluğuna uzun bir gölge düşürdü.

Geçen hafta, Katar kraliyet ailesinin bir üyesi olan Şeyh Joaan bin Hamad Al Thani, görünüşe göre FIFA Kulüpler Dünya Kupası ödül töreni sırasında kadın yetkilileri kabul etmeyi reddetti.

Kupa sunumunun görüntüleri, sözde kadın hakem Edina Alves Batista ve Neuza Back'i küçümsemeden önce Bayern Münih'in Tigres UANL karşısında kazandığı galibiyetin ardından erkek maç yetkililerine yumruk yumruğunu çarptığını gösterdi.

Ancak Katarlı yetkililer, katı COVID-19 protokolleri nedeniyle iddia edilen küçümseme iddiasını "küçük bir yanlış anlama" olarak hızla reddetti.

Resmi bir açıklamada, "COVID-19 virüsünün yayılma riskini sınırlandırmak için katı protokoller uygulandı ve turnuvaya katılan herkesin fiziksel temastan kaçınması şiddetle tavsiye edildi."

"Bu örnekte, yanlış anlama, maç görevlilerinin üçünün elbette hakları olan Ekselansları Şeyh Joaan bin Hamad Al Thani ile geleneksel 'yumruk yumruğunu' yapmak istemedikleri algısından kaynaklanıyordu.

"Bütünüyle görüldüğünde, görüntülerden bunun basit bir yanlış anlama olduğu ve gücenme niyeti olmadığı açıkça görülüyor."

FIFA başkanı Gianni Infantino, iki kadın hakeme Şeyh'i selamlamama talimatı verdiği yönündeki önerileri yalanladı.

Reuters'e verdiği demeçte, "Yarışma boyunca gösterdikleri harika iş için onları tebrik etme fırsatını kullandım."

"Bu, FIFA için bir dönüm noktasıydı. Kadın yetkililerin ilk kez bir erkekler üst düzey FIFA yarışmasına atanıp yönetildiği zamandı.

"Herkesin bildiği gibi, kadın haklarının ve her insana eşit muamelenin güçlü bir savunucusuyum. Cinsiyet, ırk, etnik köken, cinsel yönelim, din veya fiziksel yetenek ne olursa olsun."

Kaynak: Newsweek

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Black Widow'dan Scarlett Johansson İş Başında Olduğunu Yeni Bir Fotoğrafla Gösterdi

Marvel's Black Widow'a yeni bir bakış, bize Scarlett Johansson liderliğindeki aksiyon oyuncunun hala yolda olduğunu hatırlatmak için geldi ... sonunda.

BB1e3eci.img?h=598&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Kaptan Amerika: İç Savaş ve Yenilmezler: Son Oyun da dahil olmak üzere birçok Marvel filminde Johansson ile birlikte çalışan makyaj sanatçısı Deborah La Mia Denaver, bir aksiyon sekansının ortasında oyuncuya perde arkasından bir bakış paylaştı. Çok fazla görünmeyebilir, ancak arka planda mavi ekranın üstüne hangi efektlerin uygulanacağını hayal etmek için hayal gücünüzü kullanın.

"Black Widow BTS! Yaklaşıyor ... hepimizi koltuklarımızın kenarında tutuyor," diye yazdı Denaver.

Bu yeni görünüm göz önüne alındığında, yakın gelecekte yeni bir fragman yolda olabilir mi? Bu film için nefesini bekleyen herkesin bildiği gibi, Black Widow'un Marvel'ın merakla beklenen 4. Aşama filmlerini başlatması gerekiyordu, ancak COVID-19 salgınıyla ilgili durum Disney'in bunu yine sinemalardan almasına neden oldu ve tekrar. Şimdi 7 Mayıs olarak belirlendi, ancak bu planın bir kez daha değişip değişmeyeceğini göreceğiz.

Kaptan Amerika: İç Savaş olaylarından sonra geçen Black Widow, Natasha Romanoff'un eski "ailesi" ile yeniden bağlantı kurarken geçmişinin karanlık tarafını keşfediyor: Yelena Belova rolünde Florence Pugh, Melina Vostokoff rolünde Rachel Weisz ve Alexei Shostakov rolünde David Harbour / Kızıl Muhafız. Cate Shortland filmi Eric Pearson'un senaryosuna göre yönetiyor.

Kaynak: Entertainment 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Eski Kayakçı Lindsey Vonn daracık koyu yeşil elbisesiyle akşam yemeğine gidiyor

BB1e8N7e.img?h=672&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Nişanlısı P.K.'dan ayrıldı. 2020'nin sonunda banliyö hakkı.

Ve Lindsey Vonn, yine bekar bir kadın olarak hayatın tadını çıkarıyor.

Alp Disiplini şampiyonu 36, Pazartesi gecesi daracık koyu yeşil elbisesiyle Malibu'daki ünlü ünlü Nobu'ya doğru yola çıktı.

BB1e8KrD.img?h=560&w=328&m=6&q=60&o=f&l=

Uzun kollu numara, önden bağlanan bir kuşakla bir arada tutuldu ve sütyen giymediğini ortaya çıkarmak için açıldı.

Vonn sivri uçlu topuklu ayakkabılarla dışarı çıktı ve bir timsah cüzdanı taşıdı.

Uzun sarı saçlarını gevşek bıraktı ve ortasından ayırarak şekillendirdi ve altın bir kolye ile süsledi.

Vonn, Haziran 2018'de profesyonel hokey oyuncusu Subban ile çıkmaya başlamıştı ve Ağustos 2019'da nişanlandıklarını duyurdular.

Kayakçı daha sonra teklif edenin kendisi olduğunu açıkladı.

Ancak Beverly Hills'te birlikte yaşayan çift, sosyal medyadan ilişkilerinde süre aramaya karar verdiklerini duyurdu.

Her zaman arkadaş olarak kalacağız ve birbirimizi çok seveceğiz. Bu süre zarfında mahremiyetimize saygı göstermenizi rica ediyoruz 'dedi ortak bir açıklamada.

BB1dQKWt.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Eski çift, geçtiğimiz Nisan ayında 6.75 milyon dolara satın aldıktan sonra, malikanelerini 7.2 milyon dolardan satışa çıkardı.

Vonn geçenlerde İnsanlara şunları söyledi: 'Sanırım salgınla birlikte birçok şeyin farkına varıyorsunuz ... neyin önemli ve sizi mutlu eden ve sizi motive eden şey.'

BB1e8KrJ.img?h=560&w=437&m=6&q=60&o=f&l=

Kaynak: DailyMail

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Hailey Bieber, Bare Minerallerle görünümü çok çarpıcı

BB1ea7el.img?h=672&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Şu anda kocası Justin Bieber ile Paris, Fransa'da.

Ve Pazartesi gecesi, Hailey Bieber, Bare Minerals markası için sanal bir etkinliğin tanıtımını yaparken muhteşem ve ışıltılı bir özçekim paylaştı.

24 yaşındaki çarpıcı model, bu kez markanın Instagram sayfasında etkinlik için başka bir fotoğrafta da plaj fotoğrafına poz verdi.

27 yaşındaki Justin, selfie'nin yorumlar bölümüne giderek karısına 'U mükemmelsiniz' dedi.

Hailey'nin paylaştığı görüntüde, minimum makyajla tanımlanmış kaşların altına koyu pembe bir ruj uyguladı.

Sersemletici, kulağını kulağına sırıtarak saçını kısmen yukarıda tutarken üç küpe ekledi.

İkinci fotoğrafta, Hailey plajdayken hafif bir gülümsemeyle poz verdi ve yüksek belli dipleri olan sade beyaz bir üst giydi.

Nefes kesici fotoğrafları, daha sonra tek başına bir müzik videosu çekerken görülen Justin ile Paris'te görülmesinden sadece bir gün sonra geliyor.BB1ea7et.img?h=888&w=888&m=6&q=60&o=f&l=

Hailey, Paris'te birlikte gördükleri sırada monokrom bir görünüme sahipti; o, tüylü bir şapka, kahverengi bir el çantası ve Nike Air Force One spor ayakkabılarını ekleyerek, eşleşen alt kısımları kırpılmış tozlu sarı bir deri blazer giydi.

Model ayrıca sarı saçları etrafında gevşek bir yüz maskesi taktı.

Aşk Şehri'nde dolaşırken Justin'le el ele tutuşuyordu.

Gelişleri, tam da küresel COVID-19 salgınının ortasında Paris Moda Haftaları'nın başladığı sırada geliyor.

BB1e9ZHt.img?h=560&w=374&m=6&q=60&o=f&l=

Ayrıca Justin'e Pazartesi günü Instagram sayfasında tatlı bir özveri ile mutlu bir 27. doğum günü diledi.

Hailey, Cumartesi günü sanal olarak gerçekleştirilen Create & Cultivate Positively Minnie Polka Dot Zirvesi'ne 27 Şubat'ta katıldı.

Create & Cultivate CEO'su ve Kurucusu Jaclyn Johnson ile röportaj yaptı.

Zirve sırasında, Hailey'ye kendisini benzersiz kılan şeyin ne olduğu soruldu ve şöyle dedi: 'Beni benzersiz kılan şeyin ne olduğunu düşünüyorum ve bence her bir kişiyi benzersiz kılan şey, hepimizin kendi tuhaflıklarımız, kişiliklerimiz ve yaptığımız şeylerdir. bu herkesten farklı. '

Ekleme: "Şahsen benim için kendim gibi hissetmeme en çok yardımcı olan ve gerçekte kim olduğuma sadık kalmama yardımcı olan bir şeyin etrafımı saran insanlar olduğunu düşünüyorum."

Hailey ayrıca, Instagram sayfasında yalnızca yorum yaptığı kişilerin negatif enerjiden uzak durmada gerçekten yardımcı olduğunu söylüyor.

Benekli bir gömlek ve pembe altın Minnie kulakları takan sarışın yıldızdan şu cümleyi bitirmesi istendi: 'Cesur olmak demektir ...'

"Özür dileyerek kendin olmak" dedi.

BB1ea7eC.img?h=560&w=316&m=6&q=60&o=f&l=

Kaynak: DailyMail

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Avril Lavigne’in Deri Ceketi, Slip Elbise ve Platform Botları Tatlı ve Sinirli Stili Mükemmel Bir Şekilde Karıştırıyor

avril-lavigne-dress-tights-boots.jpg?w=7

Avril Lavigne, yeni beau ve müzisyen arkadaşı Mod Sun ile dışarı çıkarken on yıllardır süren sinirli stiline bu hafta devam etti.

"Karmaşık" şarkıcı Salı günü Malibu'daki Little Beach House'da durdu ve gezi için katmanlı siyah bir topluluk seçti. Görünüm, klasik bir deri ceketi akıcı bir slip elbise üzerine ve yarı şeffaf beyaz taytlarla zincir bağlantılı deri mag ile bir araya getirdi.

avril-lavigne-dress-boots-2.jpg

avril-lavigne-boots-tights.jpg

Ayakkabılara gelince, "Girlfriend" şarkıcılarının punk-chic öğeleri şık bir patik setinde de devam etti. Yuvarlak parmak çifti, yüksekliği 2 inçten fazla olduğu görülen, kaldırılmış bir platform cephesinin üstüne geldi. Patentli üst kısımlarla oluşturulan siyah botlar, Lavigne'nin görünümü için ek bir yükseklik için bir blok topuk da içeriyordu.

avril-lavigne-dress-boots-1.jpg

Şubat ayı boyunca Mod Sun ve Avril Lavigne, cesur stil seçimlerini sergilerken Los Angeles'ta akşam yemeği randevuları için dışarı çıkmaya devam etti. Lavigne’in görünüşü, grafik sweatshirtlerden fermuarlı kargo pantolonlara kadar her şeyi içeriyordu. Kıyafet, kalın dövüş botları ve ayakkabılar için klasik tamamen beyaz spor ayakkabılarla uyumluydu.

avril-lavigne-dress-boots-mod-sun-2.jpg

avril-lavigne-dress-boots-mod-sun-1.jpg

"Sk8er Boi" şarkıcısı, 2000'li yılların başlarında ün kazanmasından günümüzün beğenisine kadar, keskin stili ve punktan ilham alan zevkleriyle ün kazandı. Gün içinde, Lavigne'yi performansları sırasında pembe çizgili saçlar, ekose etekler ve yırtık file taytlar gibi kombinasyonlarla ve görev dışında geçirdiği zamanlarda da bulabilirsiniz - ve bugün bu cesur kıyafet standardı hala geçerlidir.

Ayakkabılara gelince, Lavigne 2012 yılında, bugün hala giyim ve tasarım üreten kendi ayakkabı markası Abbey Dawn'ı kurdu.

Tarzınızı bu platform botlarında Avril Lavigne gibi güçlendirin.

Kaynak: FootwareNews

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Lindsey Vonn, 7500 Dolarlık Büyük Boy Ceket ve Gümüş Dilimli Topuklu Anne Kotları Giydi

Web sitemizdeki bir bağlantı üzerinden bağımsız olarak incelenen bir ürün veya hizmet satın alırsanız, bir bağlı kuruluş komisyonu alabiliriz.

Lindsey Vonn, dün gece Catch Los Angeles'ta arkadaşlarıyla bir yemeğe çıkarken şık akşam yemeği tarzına devam etti.

Profesyonel kayakçı, görünüşünü kaçırılmayacak bir Gucci paltosuyla başlatarak yetenekli bir şekilde dışarı çıktı; Şu anda tükenen 7.500 $ 'lık kareli tasarım, deri süslemeli ve logo kaplı bir iç astara sahip çok renkli bir yün kumaştan oluşuyor. Oversize kesim, daha sonra klasik yüksek katlı anne kot pantolon ile sarılmış beyaz bir mahsul üst üzerine katmanlı hale geldi.

lindsey-vonn-jeans-crop-top-heels-2.jpg?

lindsey-vonn-jeans-crop-top-la-2.jpg

Bu haftanın başlarında, eski profesyonel sporcu, ünlülerin favorisi olan Nobu Malibu restoranında akşam yemeğine arkadaşlarıyla katılırken şık bir şekilde adım attı.

Olimpiyat madalyalı sporcu, pazartesi gecesi atletik kıyafetini, daldırma yakalı ve orta uzunlukta silüete sahip en ipeksi yeşil şal elbiseyi tercih ederek, glam kıyafetleri için takas etti. Daha sonra şık tasarımı, etik kaynaklı egzotik deriden yapılmış modaya uygun mini Laurus deri çantayla aksesuar haline getirdi.

Aksesuarlarını ve ayakkabılarını koordine eden Vonn, daha sonra bir dizi yüksek ince topuklu ayakkabı giydi. Sivri burunlu pompalar, düz bir vampire ve patentli bir yüzeye sahip yankılı kahverengi deri timsah kabartmalı bir desene sahipti. Tükenmiş Le Silla silueti, 5 inç yüksekliğe yaklaştığı görülen yüksek bir asansörün üzerine geldi.

lindsey-vonn-green-dress-heels-la.jpg

Tasarımcı kıyafetleri ve şık ayakkabılar olmadığı zamanlarda, Vonn'u çoğu zaman antrenmana hazır bir kıyafet karışımı içinde bulabilirsiniz. Instagram yayını, tamamı Under Armour giysisinden beslenen etkileyici spor salonu rutinleri ve fitness rotasyonları ile doludur. Spor sütyenleri ve renkli şortlardan taytlara ve destekleyici spor ayakkabılara kadar, 16 yaşından beri markayla ortak olan sporcu için Under Armour ya da hiçbir şey yok.

Atletizmine ek olarak Vonn, Musier Paris, Gucci, Saint Laurent, Giuseppe Zanotti ve daha fazlası gibi en iyi markaların izniyle de spor yapıyor. Şu anda emekli olan profesyonel sporcunun, 2013 Forbes makalesine göre net değeri 3 milyon doları aşan Red Bull, Oakley, GoPro ve Vail Resorts ile bağları da var.

Lindsey Vonn'dan ilham alan bu beyaz topuklu ayakkabılarla tüm sezon boyunca ışıldayın.

Kaynak: Footware News

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Golden Globes'da Jamie Lee Curtis Göğüs Dekoltesiyle Dikkatleri Üzerine Çekti

Bir yıllık pijama ve rahat salgın modadan sonra Jamie Lee Curtis, 78. Altın Küre Ödülleri'nde sunum yapması istendiğinde kırmızı halı cazibesine kapılma fırsatını eline geçirdi.

BB1e6qE3.img?h=1571&w=1119&m=6&q=60&o=f&

Knives Out yıldızı bir gülümsemeyle "Biliyorsun, 62 yaşındayım ve bir yıldır siyah tayt giyiyorum," dedi. "Ve işin gerçeği şu ki, ben bir oyuncuyum ve Altın Küre'ye katılmamın istendiği için ayrıcalıklıydım ve giyinip gelmeye karar verdim."

"Biliyorsun, arada bir, herkesin dışarı çıkıp biraz güneş ışığı alması gerekiyor," diye şaka yaptı. "Artık iyi besleniyorlar. Ahıra geri döndüler. Bir beş yıl daha dışarı çıkmaları gerekmiyor."

BB1e6jQg.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Curtis, Altın Küre elbisesinin parlak renginin çok ihtiyaç duyulan bir pozitifliği ateşlediğini açıklamaya devam etti.

"Bu anda güneş ışığı giymekle ilgili bir şeyler var, hepimiz güneş ışığının özgürlüğünün ve güneş ışığının ve mutluluğun neşesinin ve biraz parıltı ve ihtişamın reddedildiği bir şey var" dedi.

En iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü "En iyi arkadaşı" Jodie Foster'a sunmak için sahneye çıktıktan kısa bir süre sonra (The Moritanian'daki rolüyle kazanan) Curtis'in elbisesi viral oldu.

Bir Twitter kullanıcısı, probiyotik yoğurt markasıyla uzun süredir devam eden ortaklığına atıfta bulunarak "Jamie Lee Curtis çok iyi görünüyor ... bana Activia'yı ver," diye şaka yaptı. Başka biri basitçe "ÜÇ KELİME.JAMIE LEE CURTIS" yazdı.

"Jamie Lee Curtis F --- Neredeydiniz?" üçüncü bir kişi eklendi. Başka bir Twitter kullanıcısı, "Beni uyuturken, Jamie Lee Curtis kadar yaşlanmam için dua ediyorum. Amin," diye yazdı.

Alex Perry elbisesi belden toplandı ve arkada bir fiyonk ve ince balon kollara sahipti. Curtis, dalgalı boyun çizgisiyle gecenin popüler bir trendini takip etti. Dior Haute Couture'deki Andra Day, Julia Garner ve Anya Taylor-Joy gibi diğerleri de bazı önemli ciltler gösterdi.

Gösteriden sonra, Cadılar Bayramı oyuncusu Instagram'daki glam ekibine şaka yaparak, "Beni halkın tüketimine hazırlamak için bir köy gerekir" başlığıyla şaka yaptı. Ve Cuma günü Curtis, Halkın Altın Küre'nin en iyi giyinen filminde (şu anda tribünlerde) haykırışını kutladı. "Peki OKAYYYYY @insanlar, KAZANMAK için kendi @goldenglobes'um!" yıldız Instagram'da yazdı.

Kaynak: PEOPLE

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

'Beni ölümüne korkuttu': Jackie Chan'in tehlikeli bir şekilde yanlış giden 'Vanguard' Jet Ski sersemlemesini izleyin

Jackie Chan, 66 yaşında tehlikeli numaralardan emekli olmaktan çok uzaktır.

Chan'ın son aksiyon filmi "Vanguard" ın bu sahnesinin gösterdiği gibi, aktör hala efsanevi dublörün neredeyse boğulmasına neden olan şiddetli akıntılarda bir Jet Ski kovalamaca sahnesi gibi tehlikeli dublörlere devam ediyor. Şans eseri Chan, hızlı suda bir dökülmenin ardından su altında kaldığını gören 2019 film seti kazasında yaralanmadı.

Ancak olay onu terk etti ve ekip sarsıldı.

"Vanguard" sahne arkası görüntülerine göre, su dolu Chan, yanlış giden bir provadan sudan çıkarken "Vay canına, bu beni ölümüne korkuttu," dedi.

Chan ile klasik 1995 dövüş sanatları filmi "Rumble in the Bronx" da dahil olmak üzere dokuz filmde çalışan yönetmen Stanley Tong, BUGÜN ABD'ye, liderinin güvenliği için hiç bu kadar endişelenmediğini ve Chan'ın yara almadan ortaya çıkmasının ardından rahatlama gözyaşları döktüğünü söylüyor.

Tong, Salı günü VOD'da yayınlanan "Vanguard" filminde bitmiş Jet Ski kovalamaca sahnesini gösterirken, Chan'ın onayıyla filmin jeneriği sırasında kazadan dramatik çıkışlar gerçekleştirdi.

Jackie Chan: Güçlü balad söyleme hayallerimi mahvetti

Jackie Chan 'Foreigner'da: Drama, ağlama (gerçek gözyaşları) ve şarkı söyleme gibi sürpriz hareketler gösterir.

Tong USA TODAY, "Jackie 66 yaşında olmasına rağmen profesyonel bir aktör olduğunu ve aksiyonu sevdiğini kanıtlamak için çıkışları göstermek istedik" dedi. "Hâlâ kendi başına bir şey denemek istiyor. Film endüstrisine olan tutkusu, bağlılığı ve bağlılığı bu."

"Vanguard" da Chan, sahnede ters giden bir olayda Afrika'nın Victoria Şelaleleri yakınlarında saldırıya uğrayan gizli bir güvenlik gücünün üyesi Tang Huating'i canlandırıyor. Huating, Vanguard güvenlik üyesi arkadaşı Qimiya Mu (Miya Muqi) ile güzel, ölümcül şelalenin kenarına yakın bir yerde su kaçağı yapar.

Jet Ski eylemi, çoğunlukla Tayvanlı bir beyaz su parkında çekildi. Tong uzun zamandır gerçek oyuncularla (kasksız gidecek ve sokak kıyafetleri giymiş) çekilmek istediği karmaşık sekans hakkında hayal kurmuştu. Sahnede Chan, deniz taşıtındaki kameralar için can koruyucusu olmayan tam bir takım elbise giyiyor.

BB1eqqjW.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

20 günlük planlanan bir beyaz su çekimi için provanın ilk gününde, Jet Ski hızlı suda alabora olduğunda, Muqi ile birlikte bir kayanın etrafında dönüyordu ve her iki yıldızı da suya gönderiyordu. Muqi hızla su yüzüne çıktı, ancak akıntılar ve deniz aracı, Tong'un yaklaşık 45 saniye olduğunu söylediğine göre Chan'ı su altında tuttu.

Tong, "Arkasındaki büyük bir kaya yüzünden su altında kaldı. Ve yukarı çıkamadı. Çok korktum" diyor. "Ama güvenlik görevlileri Jackie'yi sudan çıkardığında. Onun nefes aldığını ve hareket ettiğini gördüm." Tanrıya şükür! "Dedim. O sırada ağlıyordum. "

"Jackie akıntının o kadar güçlü olduğunu ve hareket edemeyeceğini ve büyük kayaya doğru itildiğini söyledi," diyor Tong ve yıldızın sonunda kendisini tehlikeli karmaşadan çıkardığına dikkat çekiyor. "Jackie tek düşünebildiği 'Sakin ol' olduğunu söyledi. "

Su dolu Chan'ın daha sonra kamera arkası kliplerinde olayla ilgili gülüşü görülür.

"Ama o gece otelde, yemekten sonra kahve içtik. Kahve fincanını tutuyordu ve eli titriyordu" diyor Tong. "Bana gerçekten korktuğunu söyledi."

Yine de Chan, Jackie Chan olduğu için ertesi gün su sahnesini çekmeye hazırdı.

Tong, "'Hadi yapalım' dedi. "Bu Jackie Chan ruhu. Bir daha olmamasına dikkat etmesi gerektiğini söyledi."

Kaynak: USA TODAY

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Lindsey Vonn Tartışmalı Skinny Jeans ile Tıknaz Süveterini ve Parlak Topuklarını Yükseltiyor

Lindsey Vonn, Pazartesi günü bir arkadaşının evine giderken, bu hafta görev dışı şık Los Angeles görünümüne de ekledi.

Thom Browne'nin en yeni koleksiyonu için rol modelleme çalışmalarından yeni çıkan atlet, rahat bir süveter ve tartışmalı bir kot pantolonla monokrom trendi değiştirmeyi seçti. Vonn’un açık gri skinny jean pantolon seçimi, geçtiğimiz haftalarda TikTok'a yan kısımlar ve daha çok bin yıllık trendlerin yanı sıra 2000'lerin şık silueti hakkındaki düşüncelerini ifade etmek için gelen Gen-Z zevklerine göre tartışmalı bir hareket.

lindsey-vonn-skinny-jeans-heels-2.jpg

lindsey-vonn-heels-jeans-2.jpg

Ayakkabılara gelince, artık emekli olan profesyonel atlet, gündelik kıyafetlerini cesur bir topuklu ayakkabı setiyle yükseltti. Klasik sivri burunlu pompalar, stiletto bir asansörün üzerinde kare şeklinde bir vampire sahipti ve tümü pırıltılı bir yüzeyle ışıltılı hafif bir üst kısımla kaplandı.

lindsey-vonn-skinny-jeans-heels-1.jpg

Vonn, geçen hafta Catch Los Angeles'ta arkadaşlarıyla akşam yemeğine çıktığında bir dizi parlak topuklu ayakkabı seçti.

Kayakçı, görünüşünü kaçırılmayacak bir Gucci paltoyla başlatarak yetenekli bir şekilde dışarı çıktı; Şu anda tükenen 7.500 $ 'lık kareli tasarım, deri süslemeli ve logo kaplı bir iç astara sahip çok renkli bir yün kumaştan oluşuyor. Oversize kesim, daha sonra klasik yüksek katlı mom jean pantolonlarla sarılmış beyaz mahsul üst üzerine katmanlı hale geldi.

Tasarımcı kıyafetleri ve şık ayakkabılar olmadığı zamanlarda, Vonn'u çoğu zaman antrenmana hazır bir kıyafet karışımı içinde bulabilirsiniz. Instagram yayını, tamamı Under Armour giysisinden beslenen etkileyici spor salonu rutinleri ve fitness rotasyonları ile doludur. Spor sütyenleri ve renkli şortlardan taytlara ve destekleyici spor ayakkabılara kadar, 16 yaşından beri markayla ortak olan sporcu için Under Armour ya da hiçbir şey yok.

Atletizmine ek olarak Vonn, Musier Paris, Gucci, Saint Laurent, Giuseppe Zanotti ve daha fazlası gibi en iyi markaların izniyle de spor yapıyor. Olimpiyat madalyalı oyuncunun ayrıca Red Bull, Oakley, GoPro ve Vail Resorts ile bağları var ve 2013 Forbes makalesine göre net değeri 3 milyon doların üzerinde.

Ayakkabılarınıza Lindsey Vonn’un seçimini yansıtan bu topuklu ayakkabılarla ışıltılı bir yükseltme yapın.

nine-west-glitter-heels.jpg

michael-kors-glitter-heels-1.jpg

 

Kaynak: FN 7

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Halle Berry Karın Kaslarını Gösterdiği Yeni Elbisesiyle Görüntülendi

BB1esExS.img?h=1329&w=1119&m=6&q=60&o=f&

Halle Berry'nin yüksek moda ile eğlenmek için kırmızı halıya ihtiyacı yok.

Görünüşe göre ödül sezonundan esinlenen (bu yılki sanal formatına rağmen pek çok yıldızın göz alıcı giyinerek bizi şaşırttığı) 54 yaşındaki aktris, tasarımcının ön tasarımından kelebek süslemeli tam bir Christian Siriano üst ve tül top etek giydi. son 2021 koleksiyonu.

BB1esCne.img?h=1399&w=1119&m=6&q=60&o=f&

Durum? Doğaçlama bir Instagram fotoğraf çekimi - ve bu pandemi dönemi modasını haykırmazsa, ne yaptığından emin değiliz.

"kırmızı halı anı arıyorum (Bu güzellik @csiriano tarafından tasarlandı)," çok kısa çizgiye sahip yıldız, orta kısma sahip görünümünün üç fotoğrafını yazdı.

"Omg aşk seni seviyorum !!! 🖤🖤🖤🖤" Siriano yorum bölümünde yazdı, Kerry Washington ise üç ateş emojisi bıraktı.

"Sevgiler. 🦋" Vanessa Bryant dedi. Ciara, "Çok güzel," diye ekledi.

BB1esEy0.img?h=1399&w=1119&m=6&q=60&o=f&

Berry ayrıca kelebek süslemelerini, makyaj sanatçısı Jorge Monroy'un izniyle grafik beyaz ve siyah göz kalemi ve saç stilisti Sara Seward'ın gevşek kabarıklığını gösteren birkaç video yayınladı.

Seward, aktrisin bakışının yakın plan çekiminin yanı sıra "Bu kadına kırmızı bir halı getirin ... HAZIRIZ 🦋 〰️Hair @halleberry, @ oribe @ randco @ghd_northamerica," diye yazdı.

Paylaşımlar, Oscar ödüllü erkek arkadaşı Van Hunt'ın 51. doğum gününü Instagram'da müzisyene bir övgü yayınlayarak, "Gerçek bir kadın her şeyi kendi başına yapabilir, ancak gerçek bir ADAM ona izin vermez" yazarak kutlamasından iki gün sonra geldi.

Berry ayrıca müzisyenin yanında kucakladığı bir fotoğrafını ve çiftin birlikte gülüşü paylaştığı videoları yayınladı.

Kaynak: PEOPLE

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Kelly Ripa, Kendisinin ve Annesinin Yan Yana Fotoğraflarını Paylaşıyor - Ve Neredeyse Aynı Görünüyorlar!

BB1esGuP.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Kelly Ripa, kendisi ve annesi Esther'in aynı yaştayken yan yana fotoğraflarını yayınladıktan sonra iki kez çekim yapan hayranları var.

"Mom 1980. Me 2005", Live with Kelly ve Ryan sunucusu, 50, Salı günü Instagram'da bir fotoğraf yazdı.

Soldaki, 1980 tarihli fotoğrafta Esther, yakalı bir gömlek ve siyah ceketle saçları arkadan bağlanmış gülümsüyor. Sağda, Ripa saçlarıyla benzer bir şekilde 2005 yılında kırmızı halı fotoğrafı için poz veriyor.

Ünlü arkadaşları, Anderson Cooper'ın "vay canına!" ve Kandi Burruss "Eşleştirme" ekliyor.

Ripa'nın kocası Mark Consuelos da birkaç kalp emojisiyle "Bunu çok seviyorum" yorumunu yaptı.

Esther, geçtiğimiz haftalarda Ripa'nın Instagram'da Salı günkü Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak da dahil olmak üzere birçok kez yer aldı.

"Annelerime, kızlarıma, kız kardeşlerime ve akıl hocalarıma" hayatındaki önemli kadınların yer aldığı bir dizi fotoğrafın yanında yazdı. "Hepiniz olağanüstü kadınlarsınız. Mutlu # uluslararası kadınlar günü 💛."

Bir hafta önce takipçilerine ailesiyle kaliteli zaman geçirebildiğini ve buluşmadan fotoğraflar yayınladığını söyledi.

Fotoğraflarda, Ripa'nın babası kamera için gülümsüyor, ancak annesi fotoğraflanmaya istekli değildi. Başka bir fotoğraf, yüz maskeleriyle kaplı 2018 İzleyicilerin Seçimi Ödülü'nü gösterdi.

"Cumartesi gününü ailemle doğal ortamlarında geçirmem gerekiyor. ♥ ️ ♥ ️ Annem her zamanki gibi fotoğraf çekmenin zor olduğunu kanıtladı. Babanın izleyici seçimi ödülü de hiç şans tanımadı." ziyaret - "Hepa filtreleri. Pencereler açık. Çift maske. Sosyal açıdan hala uzak."

Kaynak: PEOPLE

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Kaia Gerber, A Sense Of Home hayır kurumuna fayda sağlayan kapüşonlu modeller

BB1esMf9.img?h=672&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Dünyada en çok aranan modellerden biridir.

Kaia Gerber, sürdürülebilir lüks markası Bleusalt ve kar amacı gütmeyen A Sense Of Home ile yeni işbirliğini duyururken platformunu iyi bir amaç için kullandı.

Cindy Crawford'un çarpıcı kızı, organizasyona fayda sağlayan özel bir sweatshirt modeli oluştururken uzun bacaklarını ve tonlu karnını sergiledi ve bu, koruyucu bakımdan yaşlanan gençlerin kendi başlarına hayata geçişine yardımcı oldu.

19 yaşındaki Gerber, ince bakımlı çimenlerin üzerinde, kırpılmış gri bir kapüşonlu ve yüksek belli beyaz yüzücü altları giyerken, güneş ışığının nemli cildinden yansıması için başını yana eğerek rahatlarken ışıl ışıl görünüyordu.

'@Bleusalt & @asenseofhomeorg'da arkadaşlarımla çalışmayı her zaman seviyorum !!' başlıkta yazdı ve Kaia kırpılmış süveterden elde edilen gelirin% 20'sinin A Sense Of Home'a gideceğini duyurdu.

Siyah, lacivert, açık ve koyu griler, beyaz ve deve tonlarında gelecek olan parça 140 dolara satılıyor.

Bu, Kaia'nın, geçen yaz A Sense Of Home'un da yararına olan şık ve alevli bir pantolonu çıkarmak için birlikte çalıştığı çevre bilincine sahip Bleusalt markasıyla ikinci hayırsever işbirliğidir.

BB1esCDp.img?h=560&w=501&m=6&q=60&o=f&l=

İlk projelerinin etkisinden V Magazine aracılığıyla yaptığı açıklamada şunları söyledi: 'Kaia pantolonunun her satın alımında A Sense Of Home'a yaptığımız bağışlarla yapabildiğimiz farkı görmek inanılmazdı.

"Orada durmasını istemedim, bu yüzden eşleşen bir kapüşonlu ürün yaptık," diye açıkladı.

'Her satın alma, koruyucu bakım sisteminden yaşlanan gençler için bir yuva yaratmaya gidiyor.'

Kaia'nın son girişimi, Elle ile yaptığı röportajda karantina ile nasıl başa çıktığını paylaşmasının ardından gelir.

BB1eswxG.img?h=560&w=448&m=6&q=60&o=f&l=
 

Geçen yıl işlerin nasıl değiştiği sorulduğunda, pandemi sırasında kitap kulübüne başlarken Marc Jacobs, Simon Rocha ve Coach için evde moda kampanyaları yapmayı başaran model, `` Sanırım aynı gemideyim herkes olarak - Eşofman altı ve spor kıyafetleriyle yaşıyorum. '

'Bir ara vermenin güzel olduğunu düşünüyorum ve bence artık herkes daha insani görünmek istiyor. Sanırım hepimiz birbirimize çok bağlı hissediyoruz çünkü hepimiz bunu birlikte yaşıyoruz.

Dünya, sabah giyinmek için daha az baskı hissediyor, ki bence bu iyi bir şey.

Eşofman altında kendinden emin hissetmek en büyük armağanlardan biridir. Demek istediğim, pantolon giymek bile benim için bir kazanç. '

BB1esHh2.img?h=560&w=480&m=6&q=60&o=f&l=

Kaynak: Daily Mail

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Megan Fox, tek başına benzin almaya durduğunda tankı doldururken formda bir vücut sergiliyor

BB1esMRY.img?h=672&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Megan Fox benzin istasyonuna çok şık bir koşu yaptı.

34 yaşındaki aktris, çarşamba günü Calabasas, California'da gri kırpılmış bir tişört ve açık mavi yüksek belli kot pantolonla tonlu karın kaslarına bir bakış attı.

Durma sırasında tankını doldururken büyük boy bir flanel ceket içinde sıcak kaldı.

BB1esMS3.img?h=560&w=459&m=6&q=60&o=f&l=

Jennifer'ın Vücut yıldızı, esmer dalgalarının gezintiye çıkmasına izin vererek görünüşü bir çift göze batan beyaz topuklu ve bronz kapitone bir debriyajla süsledi.

Koronavirüs salgını ortasında güvende kalmak için siyah bir yüz kaplaması yaptı.

Bir sonraki projesi üzerinde çalışmak için bir stüdyoya gitmeye hazırlanan Megan'ın çarpıcı kaşları ve güzel bir şekilde oluşturulmuş yüzü maskenin üzerinde görülüyordu.

BB1esKQM.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Transformers sireni, siyah Range Rover'ından çıkıp pompaya doğru ilerlerken kot pantolonunun belini yukarı çekti.

İstasyonun etrafında bir pistmiş gibi yürüdü, çizme kot pantolonundaki yarığı gösterdi.

Yalnız seyahatin dışında, bir yıl önce bu ay tanıştıklarından beri ciddi bir ilişki kurduğu Megan'ın erkek arkadaşı Makineli Tüfek Kelly vardı.

BB1esDDv.img?h=560&w=427&m=6&q=60&o=f&l=

Sevecen çift, Switchgrass'taki Midnight filmlerinin setinde tanıtıldı.

Megan ve 30 yaşındaki müzisyen, birkaç ay sonra, Mayıs ayında Bloody Valentine'ın videosunda göründüğünde çıkmaya başladı.

Geçenlerde bir kaynak HollywoodLife'a şunları söyledi: 'Bu özel ve her zamankinden daha fazla aşıklar. Neredeyse hiç ayrı değiller. Onu her zaman yanında istiyor. Hatta geçen ay [One Way] filmini [destekleyici] çekerken onunla Gürcistan'a gitti. '

Etrafındayken çok daha dengeli ve çok daha mutlu, bu yüzden ona sahip olmanın ona büyük bir yardımı oldu. Hayatına çok iyi uyum sağladı. Arkadaşları onu seviyor. Kızıyla çok iyi anlaşıyor 'diye devam ettiler.

Aralarındaki şeyler çok hızlı hareket etse de, bu sadece şehvetten ibaret bir durum değil. Derin bir duygusal bağları var. Bu gerçek aşk, '' sonucuna vardı kaynak.

Megan, Şükran Günü'nden bir gün önce 10 yıllık kocası Brian Austin Green'den boşanma davası açtı ve çift şu anda üç çocuğu için bir velayet düzenlemesi yapmaya çalışıyor.

Kelly'nin Casie adlı önceki bir ilişkisinden 12 yaşında bir kızı var.

Kaynak: DailyMail

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Ana De Armas, ateşli siyah beyaz fotoğrafta yeni saç kesimini gösteriyor

BB1etRO7.img?h=672&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Ana de Armas, Perşembe günü Instagram'da kör kısa bob ve saçakla spor yaparken ateşli siyah-beyaz bir fotoğrafını paylaştı.

32 yaşındaki Kübalı aktris, 48 yaşındaki Hollywood oyuncusu Ben Affleck'ten ayrıldıktan aylar sonra buzlu bir kahveyi yudumlarken dramatik görünümünü gururla sergiledi.

Ana, bembeyaz bir tişörtün üzerine katmanlı bir deve palto giymişti.

BB1eu0AI.img?h=560&w=311&m=6&q=60&o=f&l=

BB1etXQj.img?h=560&w=539&m=6&q=60&o=f&l=

BB1etVpb.img?h=547&w=888&m=6&q=60&o=f&l=

BB1etP4b.img?h=560&w=316&m=6&q=60&o=f&l=

Kaynak: DailyMail

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Paris Hilton, Britney Spears ve Lindsay Lohan ile İkonik Araba Fotoğrafına anlattı

2006'da Paris Hilton, Lindsay Lohan ve Britney Spears'ın Beverly Hills Hotel'in dışında Paris'in arabasına tıkıştığı kötü şöhretli fotoğraflardan daha fazla çığlık atan çok az fotoğraf var. Resim kesinlikle kadınların sıkı bir ekip gibi görünmesine neden olurken, Paris, iHeartRadio podcast'i This Is Paris'in bir PodPost bölümünde bunun pek de doğru olmadığını açıkladı.

Paris yardımcı sunucusu Hunter March'a "Britney ve benim dışarı çıktığımız bir geceydi ve arkadaşımızın partisinde Beverly Hills Oteli'ndeydik ve eve gitmeye karar verdik," diye açıkladı Paris. "Arabaya doğru yürüyorduk ve birdenbire bir ton paparazziyle doluyorduk. Tam arabaya vardığımızda, o zaman Lindsay geldi. Biraz tuhaftı çünkü biraz dram yaşıyorduk."

Simple Life mezunu devam etti, "Arabaya binerken bir paparazziler bana 'Lindsay'e vurduğun doğru mu?' Diye bağırdı. Ve o anda Lindsay'in bize doğru yürüdüğünü gördüm ve 'Neden ona sormuyorsun?' Dedim. Ve Lindsay dedi ki ... "Hayır, Paris bana asla vurmaz, onu 15 yaşımdan beri tanıyorum." Temelde sadece, ne yaptığını kabul etmiyordu. Bu soruyu sormak oldukça tuhaftı ve tüm bunların nasıl olduğu çok tuhaftı. "

O sırada, Kötü Kızlar yıldızının, Paris'in arkadaşının evinde ona bir içki döktüğünü iddia ettiği bir video yayılmıştı.

Paris, "Birdenbire baktım ve arabamda oldu. Anlaşamıyorduk, ama kibardım."

DJ, ertesi sabah "bu fotoğrafların ve videoların her yere gittiğini" paylaştı.

Paris, "NY Post'un, tüm bu farklı dergilerin kapağında gördük," dedi. "Beverly Hills Oteli'nde sadece ben ve Britney olduğumdan, sadece eve döndüklerinin tam anlamıyla hiçbir fikirleri yoktu."

BB1ewMAt.img?h=830&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Çoğu insan hala fotoğrafı genç Hollywood sefahatiyle ilişkilendirdiği için, mem varlığını sürdürüyor. Paris, yakın zamanda Batı Hollywood'da yürüdüğünü ve bir arabanın ön camındaki güneşlik üzerine basılmış görüntüyü gördüğünü açıkladı. Ve mirasçının kendisi de fotoğrafı 2019'da yeniden yarattı - birkaç komik ayarlamayla da olsa!

Sürmeyen bir şey? Paris ve Lindsay'in karmaşık arkadaşlığı.

"O günlerde [Lindsay ve ben] aslında yakın arkadaştık ve sonra beni gerçekten incitecek bazı şeyler yaptı ve güvenime ihanet etti ve birçok dramaya neden oldu" dedi. "Yani artık arkadaş değildik ve arkadaşlık arasında böyle bir şeydi. Ama şimdi düşündüğümde çok gençtik, olgunlaşmamıştık. Özellikle LA sahnesinde lise tiyatrosu gibiydi ve medyanın sürekli olarak bir şeyleri karıştırmaya ve her şeyi olduğundan daha kötü hale getirmeye çalıştığı kamuoyunda yaşamak.

O, "O zamanlar medya, kızların birbirleriyle kavga etmesinden gerçekten zevk alıyordu."

Kaynak: ENews

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Etkileyici 24 yaşındaki Natalie Noel, Sports Illustrated Swimsuit'in ilk açılışında 'repliklerini ve rollerini' kucakladı

BB1ewyQ8.img?h=1679&w=1119&m=6&q=60&o=f&

Natalie Noel, 2021'in ilk Sports Illustrated Swimsuit çaylağı olarak ilk kez sahneye çıktığında arkadaşlarını, ailesini ve 4 milyondan fazla Instagram takipçisini şok etti. Ancak, ikonik dergi influencer'a dahil edilmesiyle bunu "büyük bir zaman" haline getirdiği için övüldükten sonra bile ve gerçek adı Natalie Mariduena olan girişimci, Yahoo Life'a her zaman yan taraftaki kız olacağını söylüyor.

“Özellikle bu eğlence ve sosyal medya dünyasında sadece kendin olmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Başka kim olacağımı bilmiyorum, bu yüzden istemeden kendimmişim ve bundan daha fazla veya daha azı olmaya çalışmadığımı hissediyorum. Ve bence işe yarayan da bu, ”diye açıklıyor 24 yaşındaki platform platformu. İnsanların bağ kurabileceği sıradan bir kız gibiyim. Ve bunu seviyorum. Ben buyum ve günlük ortalama kız olma konusunda gerçekten iyi olduğumu hissediyorum. "

Noel'in sosyal medyada nasıl karşılaştığına dair bakış açısının büyük bir kısmının başlangıcıyla ilgisi var ve bunu "tamamen kasıtsız" olarak açıklıyor. Aslında, çocukluk arkadaşı David Dobrik, Illinois'deki Lake Forest College'da öğrenciyken onu arayana ve Los Angeles, Calif'e gelmesini isteyene kadar internette bir kariyer sahibi olmayı hayal etmemişti. onun için. "Bir YouTuber asistanı olmak için okulu bırakıp bırakmayacağımı bilmiyordum. Sanki, kulağa tamamen çılgınca geliyor. Ayrıca maaşımı karşılayacak kadar parayı nasıl kazandığını da anlamadım. , "kabul ediyor. Ancak, Dobrik'in sosyal medya şöhretine yükselişinin hayati bir döneminde "sağ kolu" olarak altı aylık bir görev yaptıktan sonra Noel, hayatının "sonsuza dek değiştiğini" söylüyor.

Yine de, "David Dobrik'in asistanı" olarak tanınmaktan, sektördeki ve takip eden sosyal medyadaki artan deneyimine yanıt olarak kendi projelerini üstlenmeyi beklemiyordu. "Marka anlaşmaları için pazarlık yapmak ve tüketici ürünleri, işletmeler ve bunun gibi şeyler yaratmaya dahil olmak olsun, buradaki çok daha büyük fırsatı çabucak gördüm" diyor. "Bunun kökü sadece çok eğlenmek ve bir fırsatın olması ve fırsattan yararlanmaktır."

Sports Illustrated Swimsuit'e gelince, eğlenceli bir fırsattan yararlanmak, Noel'in yerini korumak için yaptığı şeydi.

"Instagram'larında, bir sonraki sayımızda 'Insta baddie' ya da buna benzer bir şey gibi bir anket yapıyorlardı. David'in 'Natalie, Sports Illustrated'da olduğunu gördün mü? bugün? '"diye hatırlıyor. "Gittik baktık ve Natalie Mariduena'yı görmek istediğimiz gibi anketteydim. Ben de 'Omg, beni kaydet. Bu çok destansı olurdu' dedim."

Noel, kuşkusuz "bundan hiçbir şey gelmeyeceğini düşünmedi" ancak, Noel'in dahil olduğunu doğrulayan editör MJ Day ile bir görüşme yapana kadar Sports Illustrated Swimsuit'te takımı takip etmeye devam etti. Influencer, "Süper, çok tereddütlü ve gergindim, çünkü vücudumu daha önce hiç bu kadar seksi, kışkırtıcı şekilde göstermemiştim."

Noel'in 2021'de çaylak olduğu duyurulduğunda ve fotoğrafı Instagram'da yayınladığında, ancak sevgi ve destekten bunaldı. İnsanların dergide "ortalama bir kız" görmesinin ne kadar önemli olacağını bile fark etti.
"Bence vücut normalliği çok önemli bir şey çünkü kadın vücudunun ne olması gerektiğine dair çok farklı beklentiler var. Ve aslında bir standart yok, değil mi? O kadar çok farklı kadın var, tüm şekiller ve boyutlar, ancak medya sadece belki tek tip bir kadını tasvir ediyor, "diye açıklıyor. "Çatlaklarım var ve kıvrımlarım var, çizgilerim ve rulolarım var ve her şeyim var ve bu insan topluluğunun beni desteklemesi gerçekten çok güzel. Bu, kelimenin tam anlamıyla yaşadığım en güçlendirici ve şaşırtıcı deneyim oldu. "

Kaynak: YAHOO Lifestyle

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.