Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Twitter, Donald Trump'ın New York Post Köşe Yazarının E-postasını Paylaşmasından Sonra Başkanın Hesabını Askıya Aldı / Kilitledi


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Twitter, Donald Trump'ın New York Post Köşe Yazarının E-postasını Paylaşmasından Sonra Başkanın Hesabını Askıya Aldı / Kilitledi

Trump'ın COVID teşhisinin ardından VP tartışmasına bakış
Başkan Donald Trump'ın maskesini çıkarırken Amerikalılara mesajı ...
New York Daily News logosuTwitter, NY Post köşe yazarının e-postasını paylaştıktan sonra Başkan Trump'ın hesabını kilitledi

Twitter, bir New York Post köşe yazarının e-posta adresini bir cıvıltıyla paylaşarak başkomutanın şirket politikalarını ihlal etmesinden sonra Pazartesi günü Başkan Trump'ın hesabını kilitlediğini söyledi.

Sosyal medya devi Salı günü Daily News'e, koronavirüs bulaşmış Başkan'ın hesabının gönderi kaldırılıncaya kadar kilitlendiğini doğruladı.

BB19LhpA.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Twitter’ın gizlilik bilgileri politikası, kullanıcıların kendi rızaları olmadan başkalarının özel bilgilerini yayınlamasına izin verilmediğini belirtir.

Beyaz Saray, yorum talebine hemen yanıt vermedi.

Trump’ın Pazartesi günü yayınlanan @realDonaldTrump hesabından gelen bir cıvıltı, "Bu Tweet, Twitter Kuralları'nı ihlal ettiği için artık kullanılamıyor."

Bir sonraki görünür tweet'inde, akşam 6: 23'te. Pazartesi günü Trump, “Yakında Kampanya İzine geri dönecek !!! Sahte Haberler yalnızca Sahte Anketleri gösteriyor. "

Trump, COVID-19 ile mücadelesi boyunca tercih ettiği sosyal medya platformunu kullanmaya devam etti. Şiddetli virüs vakası onu üç gece Walter Reed askeri hastanesine indirdi, ancak Pazartesi günü Beyaz Saray'a döndü.

BB16pvA7.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Twitter ayrıca, Başkan'ın Salı sabahı, gribin çoğu popülasyonda yeni koronavirüsten daha yüksek ölüm oranları taşıdığını iddia eden bir gönderisini de gizledi. Uygulama, tweet'in yanlış bilgilendirme kurallarını ihlal ettiğini söyledi; gönderi, bir feragatnamenin ardında Trump'ın zaman çizelgesinde kaldı.

Kaynak: Daily News

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.