Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Shakira 43, Kendi Tasarladığı Bir Bikiniyle Güzel Vücudunu Sergiledi


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Shakira 43, Kendi Tasarladığı Bir Bikiniyle Güzel Vücudunu Gösterdi

BB18PrPI.img?h=561&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Shakira, 43, yeni bir bikini Instagram'da tonlu poposunu ve karın kaslarını gösterdi.

Şarkıcı, lavanta saçaklı kıyafeti tasarladı ve arkadaşına onun için yaptırdı.

Shakira, Anna Kaiser ile haftada beş gün kardiyo ve kuvvet antrenmanı yapıyor.

Shakira, 43, gizlice internetteki en iyi mayo tasarımcısı olabilir. Pazartesi günü "Hips Don't Lie" şarkıcısı, kendi tasarladığı bir mayoyu çılgın tonlu poposu ve absiyle birlikte göstermek için Instagram'a gitti. "Bu, tasarladığım yeni bir mayo ve arkadaşım Bego benim için yaptı. Yaz için her zaman kendiminkini yaratmam gerekiyor!" lavanta saçaklı bikiniyi yazdı. Geçen yıl neon pembede benzer bir takım elbise tasarladı.

Shakira, bu yılın başlarında Super Bowl için antrenman yaparken, eğitmen Anna Kaiser'in kapsamlı karın egzersizlerini kullanarak etkileyici çekirdeğini şekillendirdi. (Kaiser ayrıca Kelly Ripa'yı da eğitir.) Kaiser E'ye söyledi! Shakira'nın haftada beş gün antrenman programını tutarlı kılarak antrenman yaptığı haberi. Bu beş günün ikisinde iki kez çalışıyor. Bununla birlikte, egzersizini asla tutarlı tutmaz çünkü kaslarının çok rahat olmasını istemez.

 

Kaiser Women's Health'e "Çok sayıda kas kasılması ve açıya ve ayrıca tempoya ihtiyacınız var," dedi. "Aynı hareketleri defalarca yaparsanız, tüm faydayı elde edemezsiniz." Shakira'nın kaslarının çalışmasını sağlamak için şarkıcının antrenmanını neredeyse her gün değiştiriyor. Kaiser E'ye "Güç ve kardiyo aralıkları arasında gidip geliriz" dedi! Haberler. "Bazı günler, sadece kardiyo yapıyoruz sonra güç ve bazı günler güçle başlayıp sonra kardiyo yapıyoruz, karıştırmayı seviyoruz." Turlardan önce ikili, Shakira'nın dayanıklılığını arttırır, böylece tüm şovu boyunca yüksek bir enerji seviyesini koruyabilir ve her gece performans sergileyebilir.

BB18PwoK.img?h=560&w=315&m=6&q=60&o=f&l=

BB18PGpU.img?h=560&w=315&m=6&q=60&o=f&l=

Antrenörü, egzersizlerinden en iyi şekilde yararlanmak için, Shakira her egzersizin hedeflediği farklı kas gruplarını soruyor. Kaiser, W dergisine "Çok zeki ve vücut hakkında bilgi edinmek istiyor ve neden yaptığı şeyi ve amacının ne olduğunu, neyi başarmaya çalıştığını bilmek istiyor," dedi. "İşte bu yüzden bu kadar uzun bir ilişkimiz oldu, çünkü işlevsel akıllı eğitim konusunda ne kadar titiz olduğumu biliyor ama aynı zamanda bunu gerçekten eğlenceli hale getiriyorum."

Shakira'nın karın egzersizini evde denemek istiyorsanız, karın kaslarınızdaki üç kas grubunu da hedef alan vücut ağırlığı egzersizleri yapmak isteyeceksiniz:

enine abdominis (en derin katman),

rektus abdominis (orta katman),

ve dış ve iç eğikler (yanlarınızdaki kaslar).

Tahtalar, enine karın kaslarınızı çalıştırırken, yan karın kaslarınızı bisikletler, yan yüzücüler ve tornavidalarla çalıştırmak için gövdenizi döndürmek isteyeceksiniz. Kaiser'in tüm ab egzersizlerini buradan alabilirsiniz.

Kaynak: Women's Health

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin başlığı şöyle değiştirdi Shakira 43, Kendi Tasarladığı Bir Bikiniyle Güzel Vücudunu Sergiledi

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.