Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bebek Köpekbalığı Ab / Karın Egzersizi Gerçekten İşe Yarıyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bebek Köpekbalığı Ab / Karın Egzersizi Gerçekten İşe Yarıyor

Baby Shark şarkısı kaçınılmaz. Ona yaslanmanın ve şarkıyı iyi kullanmanın zamanı - yani, her zaman istediğiniz altı paketi almak için. Bebek Köpekbalığı ab egzersiz meydan okuma midsection ciddi parçalayacak ciddi bir şeydir. Bir grup genç jimnastikçi tarafından yaratılan bu hızlı vuruş egzersiz rutini, sadece kafanıza giren kulak kurdu nedeniyle değil, hiç bitmeyecek. Hareketleri kolayca uçuran küçük kızlar tarafından aldanmayın. Bu ab egzersiz zor - çok, çok zor.

BB16UnI8.img?h=588&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Kızları takip ederseniz, dakika ve yarım antrenmanın büyük çoğunluğu içi boş bir vücut tutucusundan, kollardan ve bacaklardan vücuttan tutulan uzanma pozisyonu ve göbek düğmesi yere doğru çekilir. Meydan okumayı V-oturma pozisyonundan da yapabilirsiniz - V gibi ayaklar ve gövde yerden kaldırılmış. Her iki durumda da, çekirdeğiniz sürekli acı çekecektir. Ama bu sürekli gerginliği onu iyi bir egzersiz yapan şeydir. Bir set için dağcılar için ellerinize ve ayaklarınıza geçerek V-konumundan bir “mola” alırsınız.

Her ayet için farklı bir ab egzersizi ile - büyükbaba köpekbalığı için V-ups çok kötü - sıkılmayacaksınız. Ve müzik sinir bozucu olsa da dikkat dağıtıcı. Kulaklarınızdaki ağrı karın kaslarınızdaki ağrıdan uzaklaşacaktır. Doo doo doo, doo doo, doo doo doo doo.

Tüm videoyu ilk kez yapamıyorsanız utanmayın. Aslında, ilk yirmi kez yapamıyorsanız üzülmeyin. Buna bir nedenden dolayı ab antremanı deniyor. Athlean-X'teki bir fitness uzmanı, meydan okumayı her gün 30 gün boyunca denedi. İlerledikçe, ekstra bir yanık için antrenmanı birkaç kez tekrarladı. Ve ay başlamadan önce sekiz paketi olmasına rağmen, daha sonra tanımlandığını söylüyor.

Ve eğer minik jimnastikçi kızların gösterdiği garip hissediyorsan? Endişelenme. Yukarıdaki antrenmana hiç kopyalanmayacak kadar yırtılmış bir kişisel antrenör. Antrenmanın sonunda öfke görünümü, videoyu kaç kez duraklatmanız gerektiği konusunda daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

Kaynak: Fatherly

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.