Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

CNN Amerika'nın İçinde Bulunduğu En Büyük Sorunu Bir Cümleyle Açıkladı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

CNN Amerika'nın İçinde Bulunduğu En Büyük Sorunu Bir Cümleyle Açıkladı

Alıntı

What Matters: The real problem with government officials not correcting Trump

Önemli Olan: Asıl sorun Amerika da devlet görevlilerinin Trump'ı düzeltmemesi

Başkan Donald Trump'ın en son konuşmaları gösteriyor ki ırkçı söylemlerle insanlar arasına mesafe koyma ve Konfederasyonun sembollerini korumaya alma hakkında açıklamalar yapıyor. Pazartesi, Mississippi'deki Cumhuriyetçilerin bile son zamanlarda terk ettiği Konfederasyon bayrağıydı.

BB16l3Vs.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Trump'ın yeni kurgusu - Başkan yakın zamanda, 130.000'den fazla Amerikalıyı öldüren ölümcül koronavirüs pandemisi hakkında nispeten az sayıda açıklama yaptı. Ama hepsi tamamen, tehlikeli bir şekilde yanlış görünüyor. Ve gerçekleri bilen ve onu düzeltemeyen hükümet yetkililerinden yardım alıyor.

Temmuz ayının başlarında bunun kaybolacağını ve Şubat ayından beri tekrar tekrar umutlu bir iddiada bulunduğunu söyledi. Henüz olmadı. (Nisan ayında, güneş ışığının ve ısının, muhtemelen dezenfektanı yutmasıyla birlikte yardımcı olacağını öne sürdüğü Nisan'daydı.)

Ancak yeni iddiası, çoğu enfeksiyonun gerçekten ölümcül veya tehlikeli olmadığıdır.

4 Temmuz'da yaptığı açıklamalarda, koronavirüs vakalarının% 99'u "tamamen zararsız" dedi. Kesinlikle yanlış. CNN'in bu hafta sonu bildirdiği gibi, "Dünya Sağlık Örgütü küresel ölüm oranının muhtemelen% 1'den az olduğunu söylese de, DSÖ, koronavirüs tanısı konan tüm insanların yaklaşık% 20'sinin oksijene veya hastane bakımına ihtiyaç duyacak kadar hasta olduğunu söyledi. "

(Not: Trump'ın yüz maskesi-şüpheci oğlu Don Jr.'ın kız arkadaşı Kimberly Guilfoyle, buna sahip. Asemptomatik.)

Trump'ın kurgunun Cumhuriyetçi arkadaşlarına dayandırdığı seçiminin bu Maeve Reston analizini okuyun.

Buradaki sorun şu ki, çoğu insan artık gerçeklerin Trump'ın ağzından çıkmasını veya Twitter beslemesinde görünmesini beklemese de, Amerikalılar hükümet yetkililerinden onu düzeltmelerini bekliyor (veya en azından yapabilmeli).

Kurmaca ile mücadelede başarısızlık - FDA Komiseri Dr.Stephen Hahn, Pazar günü TV'deki katılımları sırasında bunu kesinlikle reddetti - Cumhurbaşkanı'nın yanlış olduğunu söyleyin.

Hahn, Trump'ın yanlışlığını savunmadı. Ama o da söylemedi. Buradaki sorun Cumhurbaşkanı'nın yanlış olması. Ve bunu duyması gereken bir sürü insan var. CNN'den Dana Bash, CDC verilerini Hahn'a okuduğunda bile, itiraz etmediği verileri düzelttiyse, bütçeye girmezdi.

Beyaz Saray coronavirüs görev gücünün bir üyesi olan Hahn, “Kimin doğru, kimin yanlış olduğuna girmeyeceğim” dedi.

Ve elbette, Hahn Trump'ın yanlış olduğunu söylemiş olsaydı, yakında eski FDA Komiseri Hahn olacağına bahse girebilirsin. Fakat ne zaman Başkan'a sessizce ve saygılı bir şekilde yanlış olduğunu söylemenin yeterince iyi olmadığı noktasına gelelim?

Kurgu tekrarı - Pazartesi günü, Beyaz Saray genelkurmay başkanı Mark Meadows Trump'ın iddiasını savundu ve "bu davaların çoğu asemptomatikti."

Ve bu kesinlikle doğru. Ancak birçoğu da asemptomatik değildir.

Meadows, "Başkanın niyeti, riske bakalım ve buna gerçeklere ve rakamlara dayanarak uygun bir şekilde bakalım.

Önemli bir figür. Enfeksiyon yüzdesi ne olursa olsun, 130.000 ölü Amerikalıya ulaştık. Ve bu sayı, doktorların Covid-19'u tedavi etmede çok daha iyi olmasına rağmen büyüyecek.

Bu doktorlar Teksas, Florida ve başka yerlerdeki sert darbeli bölgelerde bulunan insanları tedavi etmek için yatakları tükeniyor. Ancak ABD Cerrah General Jerome Adams'ın dediği gibi, ölümler enfeksiyonları yaklaşık iki hafta geciktiriyor.

Matematik matematiktir. Milyonların nispeten küçük bir yüzdesi birçok insanın acı çekmesi ve ölmesi.

Kurguya inanmak. Daha büyük ve daha korkutucu acil sorun, tartışmasız ulusal ve dünya çapında bir felaket döneminde, en zeki insanlara erişimi olan ve Dünyadaki en iyi verilere sahip olan ABD Başkanı'nın bu şeyin yayılması veya denenmesi konusunda hala inatçı olması. insanlara onun kadar kötü olmadığını düşündürmek için. Ya da her ikisi de.

Kurgu ve gerçeklik. Uzun vadeli sorun daha da zehirlidir. Trump alternatif bir gerçeği alternatif gerçeklerle beslediğinden ve gerçekliğinin gerçeklik olduğuna inanan insanlar olduğundan, 130.000 Amerikalının öldüğü ve herkesin yaşamamız gereken yerimize geri dönmek daha zor olacaklar. halka yüz maskesi takmak.

Aktif olarak sahte bilgi göndermekle görevli bir hükümet hiçbir bilgiyi itmeyen bir hükümetten daha kötü olabilir.

İlgili: 7 efsane yeni Covid-19 dalgalanmalarını tetikliyor. Bunlardan kaçınmak ekonomiyi kurtarmaya ve hayat kurtarmaya yardımcı olacaktır

En son
Yargıtay, devletlerin "inançsız" seçmenleri cezalandırabileceğini söyledi - İşte cumhuriyetimizin hiçbir zaman bir kişi / bir oy fikri üzerine inşa edilmediğine dair periyodik hatırlatma.

CNN Soruşturması: Florida Covid-19 vakaları için kayıtlar düzenlediğinden, sağlık yetkilileri genellikle temas izlemesi yapamazlar.

Doktorlar, ABD'nin 32 eyalette daha yüksek enfeksiyon oranlarıyla mücadele ettiği için ABD'nin koronavirüs ile 'serbest düşüşte' olduğunu söylüyor.

Teksas, çocuk bakım merkezlerinden vakaların arttığını görüyor - Bu, okula dönme ve ebeveynleri tekrar işe alma açısından önemli bir gelişmedir.

DSÖ ve CDC, Covid'in havada yüzebileceğini söylemelidir.

Hükümet nihayet küçük işletme yardım programı için borçlu ayrıntılarını yayınladı. İşte parayı kim aldı.

Kaynak: CNN

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.