Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bu Büyük Balık İki Balıkçıyı Teknenin Altına Çekecek Kadar Büyük


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bu Büyük Balık İki Balıkçıyı Teknenin Altına Çekecek Kadar Büyük

225 kiloluk bir Goliath orfozunu çekmeye çalışan balıkçı gözlerine inanamadı. İki oltalı adamı tekne altına çekecek kadar büyük balık bir rekora imza attı.

Mike, deli olay meydana geldiğinde Cap Coral Ben Chancey'le Capt. Ben Chancey'le Chew On This Charters'da ömür boyu bir balıkla savaşıyordu.

Mike olta gemisini kaybetti, ama diğer fener Jenny, çubuğu almak için çapayı kullanmayı ve Mike'ın hala çengelli balıkları sarmayı bitirmesini sağladı. Mike serbest bırakılmadan önce balıkla fotoğraf çekmek için suya atladıktan sonra, daha fazla çılgınlık ortaya çıktı:

Chancey, USA Today / The Win Outdoors'a, olta kaybolduktan yaklaşık 20 dakika sonra, kristal berraklığında, 40 feet derinliğindeki suyun dibinde görebildiğini söyledi ve yakındaki kayıkçılardan gözlük istedi. Bir kayıkçının bir kısmı vardı ve onları ona iletti.

BB16oSru.img?h=554&w=924&m=6&q=60&o=f&l=

BB16oO1S.img?h=554&w=924&m=6&q=60&o=f&l=

BB16oQ1b.img?h=672&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Chancey, "Jenny çubuğu almak için 40 feet aşağı dalmayı planlıyordu." Dedi. "Çapayı düşürmeye karar verdim, böylece çizgiyi çubuk ve makaraya kadar takip edebilsin. Neler olduğunu açıklarken [Facebook'ta canlı olarak], Jenny çubuğu çapa ile bağladı ve çubuğu yukarı çekmeye başladı. Goliath orfoz hala hatta bağlanmıştı. "

Mike'ın 30. doğum günü için sürpriz bir gezi düzenleyen Jenny'nin erkek arkadaşı Eric, çapanın ve hattın temizlenmesine yardımcı oldu ve Mike orfozcuya sarılmayı bitirdi.

Mike fotoğraf için suya atlarken, balık Eric'i çubuğu tutarak dibe çıldırdı. Eric de kenara döndü, ancak tekneye ve çubuğa tutuldu. Sonunda, kolun makaradan kolayca çıkabilmesi için kol sürüklemesini serbest bıraktı ve çubuk, her iki ayağı güvertede tutmayı ve balığı serbest bırakılacak yüzeye geri getirmeyi başaran Chancey'e teslim edildi.

“Biz buna unutulmaz balıkçılık mucizesi diyoruz,” dedi Chancey Kazanmak İçin.

Kaynak: ForTheWin

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.