Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Astrologlara Göre Astrolojik Uyumluluk Hakkında En Büyük 7 Efsane


Önerilen İletiler

  • Admin

Astrologlara Göre Astrolojik Uyumluluk Hakkında En Büyük 7 Efsane

Doğum uygulaması maçlarını burçlara göre filtreleyen veya rutin olarak tanıdığınız herkese doğum zamanını soran kişi siz misiniz, böylece doğum haritasındaki iç kepçe alabilirsiniz? Eğer öyleyse, o zaman zodyak ilişkisi uyumluluğunuzun eksik olduğunu öğrenmek büyük bir hayal kırıklığı olabilir. Ama bu bir dahaki sefere, hayatını kaybetmeden önce başka bir özel kişi olabilir. Çünkü ortaya çıktığı gibi, kesinlikle bilmeniz gereken astrolojik uyumluluk hakkında bazı büyük efsaneler var.

Aşağıda, dört astrolog zodyak ilişkisi uyumluluğu ile ilgili en yaygın mitleri tartışmaktadır.

BB16pjk3.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Efsane 1: Uyumsuz güneş işaretleri uyumsuzluğu işaret eder

"Ben asla kendinden merkezli, sahnede dolaşan bir Leo ile çıkmadığım için arkadaşlarına çığlık atabilirsin." Ama sonra kendi grafiğini çekiyorsun ve bir Kova yükseldiğini, Leo'yu ilişkilerin ve evliliğin 7. evine koyduğunu fark ettin "diyor astrolog Mackenzie Greer. "Belki de bunun üstünde, bir Aslan ayın olduğunu keşfedersin. Aniden Leolar için küçümseme çok daha ilginç hale gelir, çünkü bunlar aslında hikayenin büyük bir kısmıdır. ."

Buradaki büyük bir paket, ay işaretlerinin çok önemli olması ve uyumlu ay işaretlerine sahip olmanın, duygusal olarak derin bir seviyede görülen, duyulan ve doğrulanan bir duygu olarak kaydolabilmesidir.

Efsane 2: Birinin doğum zamanını aldıktan sonra grafikleri karşılaştırmalısınız

Sizinle bir başkası arasında göksel kıvılcımlar olup olmadığını belirlemeye çalışmadan önce, önce içgözlem yapmak akıllıca olur. Astrolog Maria Sofia Marmanides, “Özellikle tarihin başlangıç aşamasında olduğunuzda, önce kendi grafiğinizi analiz etmek çok daha önemli” diyor.

Birinin doğum zamanının ne olduğunu sormadan önce, Marmanides aşağıdaki grafiği kendi grafiğinizden çıkarmanızı önerir: Venüs burcunuz aracılığıyla nasıl sevgi verir ve alırsınız? Ayınızla bir şeyleri duygusal olarak nasıl işliyorsunuz? 5. romantizm ve aşk eviniz sizden ne istiyor? Ve bu 7. taahhüt eviniz ve ortaklıklarınız ve onların gezegen yöneticileriyle nasıl çalışıyor?

"Özellikle arkadaşlığın ilk aşamalarında olduğunuzda, önce kendi grafiğinizi analiz etmek çok daha önemlidir." —Astrolog Maria Sofia Marmanides

Marmanides, "İstediğinize odaklandığınızda, bu ilişkinin size ihtiyacınız olan şeyi sınırlarınıza ve ihtiyaçlarınıza saygılı bir şekilde başkası için bir şey olmaya çalışmadan sağlayıp sağlayamayacağını daha iyi anlayabilirsiniz" diyor.

Efsane 3: Güneş işaretleri dikkate alınması gereken ilk şey

Kendi grafiğinize bakarken, içsel, duygusal dünyanızı destekleyen ay tabelanızla bağlantı kurmak çok önemlidir. Dönüşümcü astrolog Corina Crysler'in dediği gibi, "ruhun bilgeliği duygu içinde yaşar."

Crysler, "Su ayının işaretlerinin duygusal olarak bağlanması gerekiyor; aşk dilleri dokunuyor, bu yüzden sevildiğini ve desteklendiğini hissetmeleri gerekiyor" diyor. "Yangın ay işaretleri tutku ve ortakları tarafından bağlanmak için görülmesi gerekir - bu yüzden eylemleri kelimelerden daha yüksek sesle konuşur. Hava ay işaretleri, aşkı hissetmek için iyi iletişim becerilerine sahip bir ortağa ihtiyaç duyar. Dünya ay işaretleri güvenli ve güvende hissetmelidir, ve güvenebilecekleri biriyle bağlantı kuracak, aşkı hissedecek. "

Efsane 4: Zor günler korkunç bir haber

Greer, grafikler arasında zor veya zorlu yönler görmenin, kimsenin aşk ilgisini sürdürmekten vazgeçmemesi gerektiği açıktır. Bunun yerine, bu özelliklerin sizi ilgilendirmesi gerektiğini söylüyor: "Bu büyüme, derinlik ve kendinizi ve ilişki sanatını daha iyi anlamak için kozmik bir davettir. Yeni başlayanlar zor yönleri kesin olarak 'kötü' olarak düşünmeye eğilimlidirler. yönleri, trines ve sextiles oybirliğiyle 'iyi' 'diyor. "Zor yönler, inkar edilemez bir şekilde stres, gerginlik ve izdüşümün göstergeleridir, ancak bu, sevginin kalbine daha derinlere inmek için gerekli olan çok stresdir. [bakış açıları] cinsel kimyayı ciddi şekilde artırdığından, insanların birbirlerine mıknatıs gibi davranmasını sağlayabilir. "

"Gerginlik hareket etmeyi sağlarken, kolaylık temel benliğinizin statükosunu koruma eğilimindedir. Denge anahtardır." —Astrolog Mackenzie Greer

Dahası, eğer her şey kolay devam eden üçerlemeler ve sekstiller ise, bir ilişki pasif olabilir ve kişisel gelişim ve ilerlemeden yoksundur. Bununla birlikte, sürekli gerginlik ve çatışma elbette amaç da değildir. Greer, "Demek istediğim, gerginliğin bir şeyleri harekete geçirmesi, kolaylık ise temel benliğinizin statükosunu koruma eğilimindedir." "Denge anahtardır."

Efsane 5: Karşıt işaretler uyumsuzluk anlamına gelir

Uyumluluğun sadece güneş işaretlerini incelemekten daha ileri olduğunu tespit etmiş olsak da, zodyak işaretlerinin (yani, tekerleğin karşı tarafındaki işaretler) mükemmel bir eşleşme sağlayabileceğini de belirtmek gerekir.

“Güneş işareti eşleşmenizi bulmak için doğum haritanızdaki karşıt tabelaya bakın” diyor Crysler. "Koç Terazi, Boğa Akrep, İkizler Yay, Kanser Oğlak, Aslan Kova, Başak Balıktır. Astrolojideki karşıtlar birbirlerini tamamlar ve diğer işarete zıt karakteristikler vererek onları daha da güçlendirir."

Efsane 6: Gezegenler ve işaretler uyumluluk için önemlidir

Anlaşıldığı üzere, zodyak ilişkisi uyumluluğu söz konusu olduğunda öğeler - gezegenlere ve işaretlere ek olarak - önemlidir. "Karşıtların çektiği akışa uygun olarak, karşıt unsurlar ateş / hava ve Dünya / sudur" diyor Crysler. “Ateş eylem, tutku ve yaratıcılığı yönetirken, hava akıl, akış ve özgürlüğü yönetiyor” diyor Crysler. "Dünya mantığı, kaynakları ve topraklamayı yönetirken, su duyguları, sezgiyi ve yaratıcılığı yönetir. Karşıt unsur, onları engellemek yerine bir dengeye daha fazla denge veya dengesizlik yaratan bir unsurdan çok daha fazlasını getirir."

Efsane 7: "Kötü" zodyak ilişkisi uyumluluğu var

İnsanlar insandır ve grafikler grafiktir. Ve astrolog Bess Matassa gibi birçok kozmik uzmanın size söyleyeceği gibi, uyumluluk aradığınız ilişkinin türüne gerçekten bağlıdır. Matassa, “Karşılaşmaya hazır olduğumuz enerjileri uyandırmak için birbirimizi bulduğumuza ve doğal olarak 'iyi' veya 'kötü' eşleşmeler olmadığına inanıyorum” diyor. "Her şey aradığınız kozmik çarpışmanın tadıyla ilgilidir. Bazı insanlar ilişkilerinde daha fazla kontrast ve yoğunluk ister, bazıları ise daha yumuşak bir sürüşü tercih eder."

Ancak astrolojik uyumluluk konusunda size rehberlik edecek belirli bir tavsiye istiyorsanız? "Genel olarak, ay burcunun bize duygusal ihtiyaçların gizli günlüklerine bazı anahtarlar verdiğini söyleyebilirim, bu yüzden oradan başlamak sulu olabilir," diyor Matassa.

Kaynak: Well+Good

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.