Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Babalar ve Kızları - Fathers & Daughters (2016)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Babalar ve Kızları - Fathers & Daughters (2016)

Yedi Pound ve Mutluluk Peşinde'nin yönetmeninden ve Russell Crowe liderliğindeki tüm yıldızların rol aldığı Babalar ve Kızları, bizi bir araya getiren ve ayıran trajedilerin güçlü bir aşk, kayıp ve trajedi hikayesidir.

Israrla garip “Babalar ve Kızları” nın sonuna doğru Elizabeth Teyze (Diane Kruger, makyajla yaşlı) yeğeni Katie'ye (Amanda Seyfried) sadece hayal kırıklığı yaşamıyla yetiştirilebilecek bir yorgunluk ile “erkekler , aşksız yaşayabilirler - ama biz kadınlar değil. ”

Derinden kuşkulu antropolojik iddialar bir yana, sahnenin çerçevelemesi ve zamanlaması bunu filmin tezlerinden en az biri olarak almamızı önermektedir. Bu garip, çünkü filmin iki zaman çizelgesi arasında ileri geri (büyük ölçüde sorunsuz bir şekilde) kaydığı için kesinlikle anlattığı hikaye değil.

İlkinde, Pulitzer ödüllü bir romancı olan Jake Davis (Russell Crowe) karısını trafik kazasında kaybediyor. Araba sürüyordu ve yıllar önce sadakatsizliği ile ilgili bir tartışma yaşıyordu ve genç kızları Katie (ustaca Kylie Rogers tarafından canlandırıldı) arka koltuktaydı. Kazadan sonra, travma ile ilgili yaralanmalar ve depresif bir bozukluk, Jake'i bir kuruma gönderir ve Katie yedi ay boyunca Elizabeth Teyze (annesinin kız kardeşi) ve William Amca (Bruce Greenwood) ile yaşar. Jake geri döner ve Elizabeth ve William tarafından Katie'yi benimsemeyi tercih ettikleri konusunda bilgilendirilir ve ona yeterince sağlayabileceğinden şüphe eder. Şüphelendiğiniz gibi, başka motivasyonları da var.

Bu eylemin geri kalanını başlatır ve film bu tarih ve şimdi doktora yapan otuz Katie arasında keser. psikoloji okuyor ve annesinin ölümünden beri konuşmayan genç bir kız olan Lucy (Quvenzhané Wallis) ile çalışıyor. Katie ayrıca terapistine “bir şeyler hissetmesine” yardımcı olduğunu söyleyen bir davranışla banyolarda ve barlarda erkeklerle bağlantı kurarak ve içki içerek kendi kendine ilaç verir. (Tomurcuklanan bir psikolog ve duygusal bağlanma sorunları var ve bu ironik, anladın mı?) Sonra Katie babasını idolleştiren Cameron'un (Aaron Paul) tanışır ve ortaya çıktığı gibi sevgi dolu ve uzun süren bir erkek arkadaşıdır. Katie bağlılıktan korkar ve onu uzaklaştırmaya çalışır. Aşk kazanacak mı?

“Babalar ve Kızları” unvanına rağmen, sadece bir baba ve bir kızla ve tek bir fikirle ilgileniyor: çocukluk deneyimleriniz, yetişkinlikteki ilişkilerinizi ve eylemlerinizi şekillendirmeye yardımcı oluyor. Bu özellikle kışkırtıcı bir fikir değil - John Mayer bu konuda bir şarkı yazdığında bittiğini biliyorsunuz - ama sonra “Babalar ve Kızları” hakkında çok kışkırtıcı bir şey yok. Her çizim noktası, tam öngörülebilirlikle birlikte ilerler. Jake bir kuruma girer girmez Katie'yi dışarı çıkarken tutmakta zorlanacağını biliyorsunuz, tıpkı Katie'nin okuldaki bir adamla filmin bir çaba olarak karakterize edeceğini anladığını gördüğünüz anda bildiğiniz gibi şeytan kovmak. (Filmle ilgili tek şaşırtıcı şey, William ve Elizabeth'in çocuksuz olmamasıdır.) Her büyük sahnede, film, şişme müzik ve burada hissetmeyi düşündüğünüz kendini bilinçli olarak anlamlı tek katmanlar aracılığıyla zor bir şekilde işaret ediyor. (Bu açıklamayı ben yazmadım alıntıdır)

Yönetmen: Gabriele Muccino
Oyuncular: Russell Crowe, Amanda Seyfried, Aaron Paul

bd50_fathers_n_daughters.jpg?w=278 

large_qvBWinyR0WTuB91Y42sYsIjULNG.jpg

Fathers & Daughters (2016)

From the director of Seven Pounds and The Pursuit of Happyness, and featuring an all-star cast led by Russell Crowe, Fathers and Daughters is a powerful story of love, loss and the tragedies that bring us together and tear us apart.
Director    Gabriele Muccino
Starring    Russell Crowe, Amanda Seyfried, Aaron Paul

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.