Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kalın ve Topaksız Kirpikler için Hacim Veren Maskara


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Kalın ve Topaksız Kirpikler için Hacim Veren Maskara

BB16gBbG.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Pürüzsüz, hatta rimel almanın kolay olacağını düşünürdünüz, ama aslında bir meydan okuma. Bu büyük kirpik görünümünü istiyorsanız, genellikle dökülme ve topaklanma tarafına sahip olursunuz. Yığılmış gevrek maskaralar düzeltmek için can sıkıcıdır. Kirpiklerinizi düzeltmek için birkaç kat maskara uyguladığınızdan daha fazla zaman harcıyorsunuz. Bu kadar çok insanın uzantıları kirletmeye yönelmesinin nedenlerinden biri, ancak bunlar pahalı bir alışkanlık. Orada iyi maskaralar var. En iyi hacim veren maskarayı aradık ve sizin için birkaç güvenilir seçenek bulduk.

Çalışkan bir anne olarak, sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir maskarayı hak ediyorsunuz. Bazen, koyduğunuz tek makyaj olabilir, bu yüzden lekelenmiş maskara ile dikkat dağıtmak yerine en iyi özelliklerinizden birini - gözlerinizi - vurgulamasını istersiniz. Seçtiğimiz üç rimel arasında doğal kirpiklerinizin hacminin 10 katı, diğeri birden fazla renkte bulunur. Sonuçta herkes siyah rimeli sevmiyor. Kahverengi maskara bazı cilt tonları ve göz renkleri ile daha iyi çalışır. Tüm seçimlerimiz size büyük, pürüzsüz kirpikler vermeyi vaat ediyor.

1. L’Oreal Paris Hacimli Kirpik Cenneti Maskara

Topaklar, pullar ve lekeler, büyük, uzun kirpiklerin yan etkisi olmamalıdır. Bu rimel, uzaktan ve yakından çarpıcı görünecek kirpiklerin tam bir hayranını vermeyi vaat ediyor. Alıcıların yüzde 98'i kirpiklerinin daha uzun göründüğünü söyledi. Maskara fırçası 200 yumuşak ve esnek kıl içerir, bu nedenle kirpikleriniz ayrı ayrı kaplanır. Ve eğer yağmura yakalanırsanız endişelenmeyin, rimel su geçirmezdir.

BB16gBbQ.img?h=896&w=896&m=6&q=60&o=f&l=

2. Maybelline Volum Express Falsies Maskara

Kirpikleriniz o kadar büyük görünecek ki, insanlar sahte olduklarını düşünebilirler - ama gerçekler. Bu yıkanabilir maskara size dramatik yığınsız maskara verecektir. Kirpikleriniz daha dolgun görünecek, ancak kirpikleriniz arasında boşluk kalmayacak. Bu rimel, büyük kirpikler oluşturmak için bir kaşık fırçası ve lifli bir formül kullanır. Ayrıca, model onaylandı. Süper model Gigi Hadid, bu Maybelline maskarası için bir kampanyada rol aldı.
BB16gv9l.img?h=896&w=896&m=6&q=60&o=f&l=

3. Covergirl Kirpik Patlaması Hacim Maskara

Covergirl'den gelen bu maskara, maskara asasının sadece birkaç dokunuşu ile size on kat daha fazla hacim vermeyi vaat ediyor. Bu zulümsüz maskara ile birkaç kirpik kaçırmaktan endişelenmenize gerek yok. Hepsini kaplayacak. Bu maskarayı siyah ve kahverenginin birkaç tonunda ve su geçirmez veya düzenli formülde alabilirsiniz. Tek paket, iki paket veya kirpik astarı içeren bir kitte mevcuttur.

BB16gBbR.img?h=896&w=896&m=6&q=60&o=f&l=

Kaynak: SheKnows

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.