Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Eğer Ford Raptor'u SUV Yapsaydı, Bu Canavara Çok benziyor Olurdu


Önerilen İletiler

  • Admin

Eğer Ford Raptor'u SUV Yapsaydı, Bu Canavara Çok benziyor Olurdu

Ford Everest, hiçbir zaman Stateide göremeyeceğimiz dizel motorlu SUV'lardan bir diğeri - haksız, ama bu başka bir gün için bir tartışma. Avustralya ve Okyanusya'daki insanlar, orman yollarına çıkmak için bunları değiştirmeyi seviyorlar ve onlar için iyi bir satış sonrası destek var. Bununla birlikte, Tayland sokaklarında görülen bu Raptor ön uç dönüşümü, muhtemelen ülkenin yaygın özel sahnesinin bir kerelik bir ürünüdür ve bana arzulu düşünceler düşündürüyor.

BB16dy1P.img?h=700&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Şimdi, Everest - yaklaşan 2021 Bronco gibi - küresel Ranger pikapının mimarisinin üzerine inşa edildi. Tıpkı Ranger gibi 2.0 litrelik çift turbo dizel dört silindirli ve 3.2 litrelik turbo dizel V6 ile mevcut ve aynı ön kaplama tasarımına bile sahip. Tay tunerleri, orta boy kamyonları tam boyutlu Raptor görünümlerine dönüştürerek kendileri için bir isim yaptı ve tahminimce bu Everest, B2BCarShow tarafından Facebook'ta yayınlanan bu Everest ile alındı.

BB16dz5I.img?h=1119&w=1119&m=6&q=60&o=f&

Tabii ki, bu teçhizatın Raptor SUV görünümünü çekmesine yardımcı olan başka yükseltmeler de var. Kaldırılmış süspansiyon ve daha uzun arazi lastiklerine biner ve devasa alevlendirilmiş çamurlukları unutmayın. Tam olarak hangi motorun kaputun altında olduğunu söylemiyor, ancak doğru ayar durumunda Everest'in sıkıştırma ateşleme topaklarından herhangi biri işi gayet iyi yapabilir.

ABD'de Bronco'nun bir Raptor varyantını, hatta bir Ranger Raptoru görüp görmeyeceğimizi kim söyleyecek? Burada önemli olan, bir hile ön uç dönüşümü ve askıya alma konusunda biraz yardımla - belki de Ford Performance'ın kendisinden - bir Ortalama Joe'nun orijinal bir şey yaratabileceğidir. Ford onu burada satmayı reddettiği için Everest şeklinde olmayacak.

Amerikalılar kıyılarımızda bulunan seçkin birkaç dizel SUV'yi satın almak için sürünceye kadar, daha pek çoğunun pazara çıktığını görmeyeceğiz. Bu hayal kırıklığı yaratıyor, ama en azından bir kişi hayal edebiliyor.

Kaynak: TheDrive

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.