Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bu 199 Liralık Bikini Çok Güzel, İki Parçalı Şüphecileri Fanatiklere Dönüştürüyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bu 199 Liralık Bikini Çok Güzel, İki Parçalı Şüphecileri Fanatiklere Dönüştürüyor

Mayo konusunda herkesin kendi tercihleri var. Tek parça, plajda veya havuzda serinlerken biraz daha fazla koruma ve koruma sağlar; tankinis iki parçanın rahatlığını (takmak ve çıkarmak da kolaydır) tek parçanın kapsamı ile birleştirir; ve bikiniler daha hızlı kuruma süresine ve daha az garip bronzluk çizgisine izin verir.

BB167U67.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Ancak bu, mayo zevklerinizin değişemeyeceği anlamına gelmez. Bikinileri tamamen yazmaya karar vermiş olabilirsiniz, ama sonra bir gün, fikrinizi değiştirmenizi isteyen bir stile rastlarsınız. Amazon'un en çok satan mayolarından biri olan Cocoship'in 29 $ 'lık Yüksek Belli Bikini Setinde olduğu gibi, bol miktarda iki parçalı şüpheciyi fanatiklere dönüştüren durum böyle.

Bu mayonun oyun değiştiren uyumunu kanıtlayan birçok müşteriden biri, “10 yılı aşkın bir süredir iki parça giymedim, bu yüzden kendimi rahat hissettiğim ilk kişi,” diye yazdı. Çok iyi, bir müşteriye on yıl sonra tekrar bikini giymesi için ilham verdi.

Cocoship yüksek belli bikini, hem gurur verici hem de çabuk kuruyan esnek bir spandeks-naylon kumaştan yapılmıştır. Belde yüksek oturan rahat tam kapsama diplerine (muffins üstleri, gitmiş!) Ve çıkarılabilir yastıklı bardaklar sayesinde mükemmel bir kapsama ve destek sağlayan üçgen yular boyunlu bikini üstü içerir.

BB167U6c.img?h=1119&w=1119&m=6&q=60&o=f&

Çabuk kuruyan malzeme ve şekillendirme kapları gibi pratik detayların yanı sıra, Amazon'un en sevdiği bu bikini diğerlerinden öne çıkan ekstra çan ve ıslıklardan bahsetmeye değer: sevimli pom poms. Pom poms sadece trend dokunuşla eğlenceli değil, aynı zamanda diplerdeki süslemeler de midsection'ı parçalamaya yardımcı olur.

Çok sayıda Amazon müşterisi, Instagram'da viral olduğunu gördükten sonra bu üst düzey iki parçayı satın almaya ilham verdi ve bazıları endişelerini yaşadıklarını söylediğinde (çocuk sahibi olduktan sonra tekrar bikini giyeceklerini düşünmedikleri gibi), giydikleri anda, tüm o ikinci tahmin gitti - o kadar ki, birçok kişi de diğer renklerde takım elbise satın alıyor.

“Bu yüksek belli bikini seviyorum! Bir daha geri döneceğimi hiç düşünmemiştim… 10'u seçtim ve mükemmeldi. Aradaysanız kesinlikle boyutlandırmanızı öneririz, ”diye yazdı memnun bir müşteri. Bir diğeri, “Şok geçiriyorum ve çok heyecanlıyım. Kısa ve kıvrımlıyım ve arsız trendin hayranı değilim, bu yüzden sevdiğim bir bikini bulmakta zorlanıyorum. İşte bu o. Arkada nelerin düştüğünü düşünmeden çok sevimli ama rahat hissediyorum. Daha fazla satın almak! ”

BB167OXD.img?h=1119&w=1119&m=6&q=60&o=f&

Gerçekten giymekten heyecan duyacağınız şık ve pratik bir bikini arıyorsanız, bu Cocoship iki parçasından başka bir yere bakmayın. Haşhaş kırmızıdan klasik siyaha kadar tonlarca renkte mevcuttur ve 4 ila 16 boyutlarında gelir. İncelemelere göre, bu satın alma işleminden de çok memnun olacağınızı düşünüyoruz.

Kaynak: People

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin başlığı şöyle değiştirdi Bu 199 Liralık Bikini Çok Güzel, İki Parçalı Şüphecileri Fanatiklere Dönüştürüyor

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.