Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Dünya Milyarderleri Listesi - 2020 Yılının En Zenginleri


Önerilen İletiler

  • Admin

1.-JEFF-BEZOS.jpg

# 1 Jeff Bezos

Net Değer: 113 $ B
Yaş: 56
Ülke / Bölge: ABD
Kaynak: Amazon
Sektörler: Teknoloji

Jeff Bezos, 1994 yılında Seattle'daki garajının dışında e-ticaret devi Amazon'u kurdu. CEO kalır ve yaklaşık% 11,2 hisseye sahiptir. 25 yıllık evlilikten sonra karısı MacKenzie'yi Temmuz 2019'da boşadı ve Amazon hissesinin dörtte birini ona aktardı. MacKenzie Bezos’un% 4'lük Amazon dilimi onu dünyanın en zengin kadınlarından biri yapıyor. 2018'de Amazon, önceki yıl 3 milyar dolardan 230 milyar dolar gelir ve 10 milyar dolar net kar elde etti. Mart 2020'de Amazon, koronavirüs pandemisi sırasında artan talebi karşılamak için 100.000 işçi işe alacağını açıkladı. Bezos, ticari kullanım için bir roket geliştiren bir havacılık şirketi olan Washington Post ve Blue Origin'in sahibidir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

2.-Bill-Gates.jpg

YÖNTEM

Forbes Dünyasının Milyarderleri listesi, 18 Mart 2020 tarihli hisse senedi fiyatlarını ve döviz kurlarını kullanan bir servetin anlık görüntüsüdür. Bir milyarderin eşine ait serveti ve bu kişinin servetin kurucusu olması durumunda çocukları dahil etsek de, servetleri paylaşan çok nesil aileleri değil bireyleri listeliyoruz. Bazı durumlarda, aralarındaki mülkiyet dökümü açık değilse, kardeşleri veya çiftleri birlikte listeleriz, ancak burada kesimi yapmak için kişi başına tahmini 1 milyar dolarlık net bir değere ihtiyaç vardır. Özel şirketler, gayrimenkul, sanat ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli varlıklara değer veriyoruz. Her milyarderin özel bilançosunu biliyor gibi davranmıyoruz (bazıları sağlasa da). Belgeler sağlanmadığında veya mevcut olmadığında servet indirimi yaparız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.