Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bu Çabuk Kuruyan 'Yüzme Şortları' Tüm Yaz Etkinlikleriniz için Her Şeyi Değiştirecek


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bu Çabuk Kuruyan 'Yüzme Şortları' Tüm Yaz Etkinlikleriniz için Her Şeyi Değiştirecek

Pazardaki tüm mayo seçeneklerini - bir ve iki parçadan ultra gururlu mayolara kadar - kapladığımızı düşündüğümüzde, başka bir su dostu temel olan yüzme şortlarına rastladığımızda bir döngü için atıldık. Bu çabuk kuruyan pantolon konseptini bir araya getirmeden önce bizi dinleyin. Sizi (onları deneyen yüzlerce Amazon müşterisi gibi) çok yönlülüğünden oldukça şaşırtacağınızı düşünüyoruz.

BB15pGV0.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Yüzme şortu, yüzmek için giyebileceğiniz şortlardır. Genellikle uzunlukları değişir, ancak çoğu diz ya da havuzda iken biraz daha mütevazı bir şey tercih eden herkes için büyük bir kapsama alanı sunarak diz üstüne inme eğilimindedir. Mayoların çoğuna benzer şekilde, yüzme şortları çabuk kuruyan naylon-spandex karışımından yapılır, hatta bazıları Amazon alışverişlerini tamamen kazanan Firpearl UPF50 + Swim Şortları gibi ekstra güneş koruması da sunar.

Bu en yüksek puanlı Amazon yüzme şortları, müşterileri bir IRL dönüşü için dışarı çıkıncaya kadar bu dipleri nasıl değiştirdiklerini fark etmedikleri için şokta müşterilere sahipler. Bir alışveriş yapan, “Onları satın alana kadar bunlara ihtiyacım olduğunu bilmiyordum” diye yazıyor. “Yular tank takımımın altında mükemmeller. Kusurlarımı gizleyecek kadar uzun (uyluk) ama kapriler giydiğimi hissettiğim kadar uzun değil. ”

Firpearl bermudaları, üst kısımda ekstra kapsama (yani muffin üstleri yok) için belin üzerine yükselir, hem rahat hem de gurur verici yumuşak, esnek bir kumaştan yapılır ve ek destek ve koruma için yerleşik bir özete sahiptir. Dahası, müşteriler her zamanki bikini dipleriniz yerine bunları plajda giymenin uyluk sürtünmesini önlediğini övüyorlar. Oh ve kum olması gereken yerde kalır - yerde.

BB15pGV7.img?h=1119&w=1119&m=6&q=60&o=f&

Ama bu şortlar sadece yüzmek için değil. İncelemeler bölümüne hızlı bir bakış, alışveriş yapanların Bisiklet, yürüyüş ve gezi gibi tüm yaz etkinlikleri (sadece su içerenler için değil) için Firpearl yüzme bermudalarını giydiğini ortaya koyuyor. Bazıları onları her zamanki bisiklet şortlarından daha iyi görür, özellikle de dar pantolonları imkansız hale getirebilen süper nemli günler için. Düzgün kumaş sayesinde kayması kolaydır ve elbette çabuk kuruyan özellik, ter izleri ve yıkama ve aşınma (veya su ve aşınma) arasında daha az zaman olmasını sağlar.

Onları nasıl şekillendireceğinize gelince? Basit. En sevdiğiniz tek parçanın üzerine atabilir veya sudayken en sevdiğiniz bikini üstü ile takabilirsiniz. Sıradan bir gün geçirmek için, bunları go-to tee veya kırpma üstü ile eşleştirebilirsiniz.

Oyun değiştiren çoklu kullanımlı yüzme şortları, siyahtan yosun yeşili ve 8 ila 26 beden arasında tonlarca farklı renkte mevcuttur. Aşağıdaki boyut dahil bermudaları satın alın ve neden 1000'e yakın beş yıldız kazandıklarını görün yorumlar.

BB15pDGp.img?h=1119&w=1119&m=6&q=60&o=f&

Kaynak: People

Amazon Sayfası: https://www.amazon.com/Firpearl-Womens-Shorts-Swimsuit-Bottom/dp/B07XZ5951H/ref=as_li_ss_tl?th=1&linkCode=ll1&tag=poamzffirpearlswimshortsethomas0620-20&linkId=bef6418c0d2230f171e535d76ddea751

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.