Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Ezberlemeniz Gereken 50 Temel Yemek İpucu Birçok insan kaçınılmaz olarak kilitlenmeler sırasında kendilerini meşgul edecek yeni hobiler buldu. Bazıları akış hizmetlerindeki her orijinal şovu izlemeyi muhtemelen hedeflemiş olsa da, diğerleri yemek pişirmeyi seçmiş olabilir. 24/7 Tempo, önemli zaman kazandıran önlemler, güvenlik ipuçları ve bir dahaki sefere hazırlanırken bilmeniz gereken bazı püf noktaları da dahil olmak üzere ezberlemeniz gereken 50 temel pişirme ipucunu derledi. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Makarna suyunu çokça tuzlayın Dört litre su başına bir çorba kaşığı tuz iyi bir orandır. Bu, makarnanın tuzun bir kısmını emmesini ve daha lezzetli olmasını sağlar. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Mükemmel yumuşak veya haşlanmış yumurta için önce suyu kaynatın Yumurtaların üzerine bir inç ulaşmak için yeterli su kullanın. Kaynadıktan sonra, yumurtaları bir kaşıkla koyun ve yumuşak haşlanmış için 6 dakika ve sert haşlanmış için 12 dakika pişirin. Derhal boşaltın ve soğuk suya koyun. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Bıçaklarınızı keskin tutun Genel olarak, bıçaklarınızı her kullanımdan veya diğer her kullanımdan sonra bileyin ve yılda bir kez keskinleştirin. Bu, bileklerinizde daha hızlı ve daha kolay kesim yapar. (Her bıçak kullandığınızda, bazı dişleri bükülür veya hizası bozulur. Bıçağı sabitlemek için bileyin - dişleri en uygun pozisyonuna getirin.) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Başlamadan Önce tüm tarifi okuyun Bu şekilde sürpriz olmaz. Önceden eritmeniz veya bir şey pişirmeniz gerekip gerekmediğini veya gece boyunca dinlenmesi gereken bir şey olup olmadığını önceden bileceksiniz. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Önce tüm malzemeleri hazırlayın ve ölçün Sebzeleri önceden doğrayın ve pişirmeye başlamadan önce diğer malzemeleri küçük kaplarda ölçün. Bu, soba açıkken malzemeleri unutmaktan veya çılgınca koşmaktan kurtarabilir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Sebze doğrarken parmaklarınızı aşağı doğru eğin Parmak eklemleriniz bıçağın kenarına dayanıyorsa, bıçak sizi kesemez. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Tavaya gerektiğinden çok şey koyma / kalabalık yapma İster et ister sebze sote edin, parçalar arasında boşluk bırakarak kahverengi ve gevrek olmasını sağlar. Kalabalık, hantal, buğulanmış yiyeceklere yol açar. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yemek yaparken temizlik yapmayı unutmayın - yani sonunda temizlemek yerine yaparken temizleyin... Daha sonra kendinize teşekkür edeceksiniz. Bulaşıkları kullanırken yıkarken veya en azından pişirirken ıslattığınızda yerden, zamandan ve kastan tasarruf sağlar. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yemek için doğru aracı doğru tavayı kullanın Sık sık kızartırsanız, bir wok alın. Çok fazla sebze soyar mısın? Y şeklinde bir soyucuya yatırım yapın. Don kek? Bir ofset spatula alın. Araçlar nispeten ucuz olabilir ve size çok fazla zaman ve hayal kırıklığı kazandırabilir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Zencefil köklerini dondurucuda saklayın Zencefil çoğu kullanmadan önce kurur. Dondurucuda saklayın ve doğrudan yemeğinize rendeleyin. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Etleri ve sebzeleri pişirmeden önce kurulayın Tavayı ıslak bir yere koyarsanız kahverengi tavuk yapmak zordur. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Sebze artıkları ve et kemiklerini tutun & saklayın Tüm soğan kabukları, havuç kabukları, tavuk kemikleri ve kereviz üstleri için dondurucuya bir torba koyun. Dolu olduğunda çorba stoğu yapın. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Pişirirken, hamuru çok fazla sulandırmamaya dikkat edin Kek, kek veya bisküvi olsun, mayalanmamış buğday unu bazlı fırınlanmış ürünlerin çoğu, tüm un dahil edilene kadar karıştırılmalıdır. Artık ve nihai sonuç istenenden daha yoğun ve chewy olacaktır. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Tarifler için tuzsuz tereyağı kullanın Tuzsuz tereyağı, yiyeceklerinizin sodyum içeriği üzerinde tam kontrol sağlar. Pişirmede, çeşitli tereyağı markalarının farklı miktarlarda tuz ve neme sahip olduğunu hatırlamak önemlidir, bu nedenle tuzsuz ürünler tutarlı ürünler için en iyi seçenektir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yumurta akını çırparken kaseyi iyice temizleyin Herhangi bir artık yağ, yumurta beyazlarının ne kadar sürdüğüne bakılmaksızın sert zirvelere çırpılmasını önleyebilir. Ek sigorta için, kaseyi sıcak suda yıkayın, kurutun, sonra limon suyu ile silin. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Katılaşmış veya Kırık emülsiyonlar genellikle kurtarılabilir Aioli, hollandaise veya diğer emülsiyon haline getirilmiş soslar yapılırken, ayırma yaygındır. Kıvrılmış sosu fırlatmak yerine, fazladan bir yumurta sarısı veya birkaç yemek kaşığı sıcak su ile tekrar çırpmayı deneyin. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Mayayı aktive etmek için ılık su kullanın Çok sıcak su mayayı öldürebilir, bu nedenle hafif ılık su kullanın ve mayalı hamuru yükselirken 70 derecenin üzerinde tutun. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Sığır Etini Kas Liflerinin aksi yönüne dilimleyerek daha yenilebilir hale getirin Kesim ne olursa olsun, kas liflerinin yönüne dik dilimleyerek her sığır eti ısırmasını daha hassas hale getirebilirsiniz. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Kesinlikle gerekli olmadıkça fırını açmayın Fırın her açıldığında çok fazla ısı kaçar ve bu pişirme süresini uzatır. Pişmiş ürünleri kontrol etmek için ışığı kullanın ve sadece etleri ezmek, tavaları döndürmek veya bitmişliği kontrol etmek için açın. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Mısır nişastası için çok amaçlı un kullanın Mısır nişastası, et suyu ve pudinglerde kullanılan yaygın bir kıvam arttırıcı maddedir. Eğer beyaz ununuz yoksa, beyaz un iyi bir alternatiftir. Tarifin gerektirdiği her 1 mısır nişastası için 2 birim un kullanın. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Unu ölçerken, ölçüm kabı ile doldurmayın Un torbasının dışına atmak, unu bardağa sıkıştırarak, istediğinizden daha fazla kullanmanıza neden olabilir. Unu kabartmak için daima karıştırın, yavaşça ölçüm kabına koyun ve bir bıçakla düzeltin. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Sık sık yemek pişiriyorsanız, bir tartıya / basküle yatırım yapın Ağırlıklar pişirme sırasında hacim ölçümlerinden çok daha doğrudur. En iyi tarifler malzeme ağırlıkları ile birlikte gelir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Bir tarif bir malzemeyi soğutmak veya bir gece bekletmek istiyorsa, bunu göz ardı etmeyin Çerezlerinizin birbirine yayılmadığından emin olmak veya tatlar veya doku geliştirmek için iyi bir neden vardır. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2020 Kürdan testini es geç Kek ve keklerde doneness test etmek için: pastanın ortasına hafifçe bastırın. Tamamen geri sıçrarsa, bitti. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.