Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Nick Cannon: George Floyd İçin Neden Minneapolis'te Olmak İstedim


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Nick Cannon: George Floyd İçin Neden Minneapolis'te Olmak İstedim

Minneapolis'e gitmek zorunda kaldım. George Floyd’un hayatının trajik bir şekilde çalındığı 38. Cadde ve Chicago'da orada olmam gerekiyordu. Bu topluluktaki insanları görmeliydim - toplulukları ve insanları için ne kadar sevgileri olduğunu ve bunun ne kadar acıya neden olduğunu. Acının dünyaya yayıldığını hissediyoruz - öfke ve acı. Bu görseller asla aklımızdan çıkarılmayacak.

BB14QEde.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Bir salgının tam ortasındayız ve bir araya gelmek ve bir insanlık gibi hareket etmek yerine, insanlar içeri giriyor ve eski bir sınıfçılık ve ırkçılık zihniyeti odağını korumak istiyorlar. Bu artık mevcut olmak zorunda değil. İnsanlar yeni bir normal arıyor. Eski normalimize geri dönmek istemiyorum - bu bizi birçok seviyede öldürüyor.

İhtiyacımız olan yeni bir normal, yeni bir paradigma.

Eşitsizlik suçlarını sürdürebilmemiz ve ülkemizin dört bir yanındaki renk topluluklarını ezmek için ihtiyaç duymadığımız insanlığımıza ve sökülen ırkçı sistemlere odaklanmamızı istiyorum. Bu ülkenin kurulduğu tüm bu sistemleri sökmemiz gerekiyor.

Bu yüzden ırkçılık söz konusu olduğunda birçok insan yanlış anlıyor. İnsanlar 'Ah hayır, ırkçı değilim' diye düşünüyorlar. Fakat bu sistemi desteklerseniz ırkçılığı desteklersiniz. Eğer adım atmaz ve bu sistemin yıllardır yanlış olduğunu söylemezseniz - uyuşturucu savaşından siyah erkeklerin genel olarak suçlu hale getirilmesine, okuldan hapishane boru hattına ve hapishane sanayi kompleksine kadar. Modern bir kölelik biçimi. Bugün hapiste daha fazla siyah adam var [19'uncu yüzyılda] köleleştirildi. Bunlar insanların günlük olarak gözden kaçırdığı kavramlardır. Maalesef, insanlar için George Floyd gibi bir konuya değinmek lazım 'Bunu bilmiyordum. Yemime çarpmadı. Günlük konuşmamızın bir parçası değildi. ”

Çözümlerin ne olduğu hakkında konuşacaksak, bu sadece bir polis departmanının değil, genel olarak polisliğin tam bir reformu olmalıdır. Sanırım 'polis' kelimesini kaldırarak başlıyor. Bir barış memuru olabildiğinizde neden bir polis memuru olun? Bir polis memuru gördüğünüzde kendinizi güvende hissetmelisiniz. Seni korumaları gerekiyor. Çocuklarım polis memurlarından korkuyor. Akıllarında, onlar kötü adamlar.

Sorun bu. George Floyd'a olanlar yıllardır devam ediyor. Şimdi teknoloji bize başka bir özgürlük verdi - neler olup bittiğini ilk elden görmek. Şimdi görebildiğimize göre onları sorumlu tutmalıyız. Aşırı güçten cinayete - gördüğümüz her şey onları sorumlu tutmalıyız - bunun gerçekleşmesine izin vererek sözde iyi polisler de dahil. Kötü bir polis tek başına hareket etmiyor. Bunun yaptığı şeyi yapmasına izin veren birkaç kötü polis daha var.

Minneapolis ve St. Paul belediye başkanlarında umut işaretleri buluyorum. Onları hemen özenle ve merhametle yanıtladığını görmek doğru şeydi. Kolluk kuvvetlerinde çok fazla acı ve hayal kırıklığı gördüm. 38. ve Chicago'da olmak ve anıt anıt ağlayan insanları görmek - hayal kırıklığı her şeyden daha fazla oldu. Minneapolis'te böyle bir şey olacağını düşünmediler. Ama oldu. Amerika budur. Minneapolis'te olabilirse, Gürcistan'da olabilir ve Los Angeles'ta olabilir ve New York'ta olabilir.

Minneapolis'e gitmemi sağlayan şey, Ferguson'a ve Charlottesville'e ve Cook County ve Washington, D.C.'deki hapishanelere ve Howard Üniversitesi'nde kriminoloji çalışmamı sağlayan şeyle aynı. Bir resmi tweetleyen veya yeniden yayınlayan başka bir ünlü olmak istemedim. Özgün, eğitimli ve bilgili olmak istiyorum. Ona gitmek zorundaydım.

Cynthia Littleton'a söylendiği gibi

Nick Cannon, TV, radyo, müzik, dijital ve canlı etkinliklerde bir sanatçı, yapımcı ve girişimcidir. O, Fox’un ulusal bir sendikal sabah radyo programı olan ilk zamanların gerçek hit hit filmi “The Masked Singer” a ev sahipliği yapıyor ve “Wild‘ N Out ”TV ve tur serisinin yıldız ve baş yapımcısı. Ayrıca Eylül ayında gündüz sendikal TV dizisi “Nick Cannon” la başlayacak.

Kaynak: Variety

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.