Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2 arkadaş aynı kıyafeti farklı vücut tiplerinde nasıl gördüğünü gösteren TikTok videolarını paylaşıyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

2 arkadaş aynı kıyafeti farklı vücut tiplerinde nasıl gördüğünü gösteren TikTok videolarını paylaşıyor

BB14Iita.img?h=840&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

- Denise Mercedes ve Maria Castellanos beş yıldır en iyi arkadaşlar.
- 2019 yılında, ikisi, giysilerin iki farklı vücut tipinde neye benzediğini göstermek için Instagram'la eşleşen kıyafetlerinin fotoğraflarını yayınlamaya başladı.
- Mercedes 14 yaşında ve kum saati figürü olduğunu söylerken, Castellanos iki beden giyiyor ve daha atletik bir yapıya sahip olduğunu söylüyor.
- Instagram fotoğraflarına verilen yanıt olumlu olduğundan, ikisi TikTok'ta daha fazla video paylaşmaya karar verdi.

Denise Mercedes ve Maria Castellanos ilk beş yıl önce tanıştıklarında, sonunda vücut pozitifliği etrafında başlayacakları konuşma hakkında hiçbir fikirleri yoktu.

İkisi bir araya geldi, çünkü ortakları arkadaş ve şimdi birlikte sosyal medya etkileyicileri olarak çalışıyorlar. Mercedes, kıvrımlı, artı boyutlu kadınlar için bir içerik yaratıcısıdır, Castellanos da sosyal medyada yayınlamaya zaman ayırmaya başlayan profesyonel bir dansçıdır.

Insider, "Denise ile ilk tanıştığımda fotoğrafçı olarak başlıyordum ve fotoğraflarından bazılarını çekip çekmediğimi düşünüp düşünmediğini sordum." "Haftalık bir şey oldu ve arkadaşlığımız oradan büyüdü."

2019'da Mercedes, kendisinin ve en yakın arkadaşının Instagram'da aynı Aerie bikini giyen bir fotoğrafını şöyle paylaştı: "2 farklı vücut tipi, aynı bikini! ikimiz de güzel miyiz? !! "

2019'da paylaşılan yayın, şimdi #StyleNotSize serisinin başlangıcıydı

Mercedes ve Castellanos aynı kıyafeti giyme ve sosyal medyada sergileme fikrini sevdiler. Mercedes 14 beden ve Castellanos iki bedenken, arkadaşlarının gönderileri kıyafetlerin her iki vücut tipinde ne kadar harika göründüğünü kanıtlıyor.

Başlangıçta, yayınladıkları kıyafetlerinin tüm fotoğrafları için bir isim veya hashtag yoktu. Ancak Ocak ayında ikisi, benzer görünümlerini gösteren ilk TikTok videolarını paylaştı ve 1,5 milyondan fazla görüntüleme aldı.

İşte o zaman Mercedes ve Castellanos, seri için bir hashtag oluşturma fikrini ortaya attı. Instagram takipçilerinin #ThroughThickAndThin ve #StyleNotSize arasında oy kullanmasına izin verdiler. İkincisi birkaç oyla kazandı ve böylece dizi doğdu.

"Çok olumlu geri bildirimler aldık, bunu yapmaya devam etmemiz gerektiğini biliyorduk," dedi Mercedes. "Serinin tüm amacı, her ikimizin de harika göründüğü kıyafetler giyen iki farklı vücut tipini canlandırmaktır."

Mercedes ve Castellanos video göndermeye devam ettiler, ancak sadece benzer kıyafetler giymek yerine, aynı kıyafetleri farklı boyutlarda modellediler.

Castellanos, "Denise, her şeyi giymekte rahat olmadığım için çok güveniyor." Dedi. "Bana ilham verdi ve kendime güven kazandım ve sonra etrafımızdaki insanlara da ilham vermekle ilgili oldu."
Mercedes ve Castellanos mahsul üstleri, maksi elbiseler, yüksek belli kot pantolonlar, body-con elbiseler ve hatta mayolar

Mercedes, Insider'a verdiği demeçte, "Toplumun büyük bedenli kadınların giymemesi gerektiğini söylediği kıyafetler giymeyi seviyorum." "Örneğin, artı boyutu kadınların mahsul üstleri giymemeleri veya midelerini göstermemesi gerektiğini söylüyorlar, bu yüzden bunu en çok tartışmalı olduğu için yapmak istiyoruz."

Hangi kıyafetleri göstereceklerini seçmeye gelince, Mercedes ve Castellanos, American Eagle ve ASOS gibi genişletilmiş boyutlandırma taşıyan markaları vurgulamak istedikleri için aynı sayfaya gitmenin biraz zaman aldığını itiraf etti.

İkisi genellikle mağaza web sitelerinde hesapları paylaşır, böylece istek listelerine öğe ekleyebilir ve ardından her ikisinden de ne gibi olduklarını seçebilirler.

Mercedes, "Eşya seçerken sevmediğim bazı şeyler var ama denemek istiyor," dedi. "Taviz veriyoruz ve sonra kıyafetleri denediğimizde ikimizin de ne kadar harika göründüğünün farkındayız."
Mercedes ve Castellanos stil videolarını yayınlarken eğleniyor olsa da, bir bedeli var

Mercedes, yorumların ve geri bildirimlerin% 99'unun şaşırtıcı olduğunu itiraf etti, ancak her ikisini de eleştiren ve hatta aynı kıyafetlerde nasıl göründüklerini karşılaştıran% 1'lik bir oran var.

Mercedes, "Bulduğum bir şey, artı boyutu iyi bir temsil olmadığımı söyleyen insanlardır, çünkü bir kum saati figürüm var, bu da beni kötü hissettiriyor." Dedi. "Günün sonunda, ben bir kadınım. Artı büyüklükte bir kadınım."

“Benim şeklim artı boyutu olan kadınları temsil edemeyeceğim anlamına gelmemeli” diye ekledi. "Artı boyutu kadınlar tüm şekil ve boyutlarda geliyor, ama ince kadınlar da öyle."

Castellanos ise yorumlarda “çok zayıf” olduğu için kendisini şımarttığını söyledi.

"Sıska zayıflamanın bir şey olduğunu biliyordum, ama bunun o kadar güçlü olduğunun farkında değildim" dedi. "İnsanlar yeme bozukluğum olduğunu ve bizi son derece sağlıksız olan diğer insanlarla karşılaştırdığımı söylerdi. Mesele, kimin daha iyi göründüğünü seçmek değil, ikimizin de aynı şeyde harika göründüğünü göstermek."

"İnsanlar hala anlamıyorlar," diye ekledi Mercedes. "Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, ancak her zaman olumsuz yorumlar ve yaptığımızdan hoşlanmayan insanlar olacak."

En iyi iki arkadaş, #StyleNotSize serisinin büyümeye devam etmesini umuyor ve kadınları her şekil ve boyutta göstermek için diğer içerik oluşturucularla işbirliği yapmak istiyorlar.

Castellanos, "Kuralları çiğnemek ve moda endüstrisinin gözlerini her boyutta taşıması gerektiğini bildirerek açmak istiyoruz." Dedi. "İnternet en büyük zorba, bu yüzden sadece kendin olabileceğini ve onunla eğlenebileceğini göstermeye çalışıyoruz."

Video: https://www.tiktok.com/@denisemmercedes/video/6829342981993024773

Kaynak: Insider

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.