Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Eşleşen yüz maskesine sahip bir bikini olan 'trikini' ile tanışın


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Eşleşen yüz maskesine sahip bir bikini olan 'trikini' ile tanışın

Yaz neredeyse geldi ve dünyanın dört bir yanındaki plajlarda sosyal uzaklaşma yönergeleri hala mevcut.

Bir İtalyan mayo tasarımcısı, insanların koronavirüs pandemisi sırasında yaz etkinliklerinin tadını çıkarmasına yardımcı olmak için yaratıcı bir çözüme sahiptir. Trikini ile tanışın.

Adından da anlaşılacağı gibi, trikini'nin üç parçası vardır. Bir üst, dipleri ve - tahmin ettiniz - eşleşen, su geçirmez bir yüz maskesi.

BB14t1fl.img?h=1448&w=1119&m=6&q=60&o=f&

Bu mayo kesinlikle zamanların bir işaretidir. Elexia Beachwear'ın sahibi Tiziana Scaramuzzo, İtalyan haber sitesi Centropagina'ya pandemik güvenlikli mayo için “ailenin şakasıyla doğduğunu” söyledi.

Outlet, "Karantina sırasında çocuklarımla fotoğraf çekme fikri evde doğdu," dedi. "Bunun başarılı olacağını düşünmedik."

Trikini, Scaramuzzo'nun kızı Eleanora Lupini'nin tasarımı modelleyerek fotoğraflarını yayınlamasının ardından viral bir sıçrama yaptı. Piyasaya sürülmesi, COVID-19 tarafından en çok etkilenen ülkelerden biri olan İtalya'nın evde kalma kısıtlamalarını hafifletmeye başlaması gibi geliyor.

"Trikini hala mevcut ve onları üretmeye devam edeceğiz," dedi Scaramuzzo TODAY Style'a. Kötü haber: Üç parçalı tasarımlar sadece İtalya'da satılıyor ve henüz uluslararası nakliye için mevcut değil.

Bu son plaj kıyafeti trendini spor yapmak isteyen modacılar için bir serseri olsa da, kesinlikle bir tersi var: En azından bu mayo stiliyle gelen tan hatları için endişelenmeyiz.

Kaynak: TODAY

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.