Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Val Kilmer Ölüme İnanmıyor

İkonik aktör Iceman, Doc Holliday, Batman ve Jim Morrison'ı canlandırdı, ancak tüm efsanevi rollerin arkasında nerede bulabileceği her yerde anlam için kavrayan bir adam vardı. Burada kanser, güç ve ölüm hakkında açılır.

img2432-1587408511.png?crop=1.00xw:0.867

YILLAR ÖNCE Val Kilmer orijinal sanat eserini internette satmaya başladı. Kilmer uzun zamandır sanat yapıyor. Fotoğraf çekiyor ve sualtı lavlarının çiçeklerine benzeyen atmosferik soyut resimlerle karalama defteri tarzı medya kolajları oluşturuyor. Dispeptik görünümlü Mahatma Gandhi'nin neon heykeli, bir süre South Beach'teki süslü bir otelin restoranında asılı kaldı ve bir zamanlar 22 karat altın renginde bir takla attı.

Ancak en ünlü olduğu proje, devam eden bir dizi kendi kendine portre serisi - Kilmer'in Batman veya Doc Holliday veya Jim Morrison olarak karakterize edilmiş Warholian pop-art görüntüleri, şablonlar ve 12 inç'te parlak renkli emaye boya kullanılarak işleniyor. 12 inçlik geri kazanılmış çelik kareler. Bazen görüntüdeki aşk gibi şablonlu bir kelimeyi ya da filmlerinden birinden, civcivlerin arabayı kazması gibi bir teklifin varyasyonunu üstlenir.

Web sitesinde basın zamanında herhangi bir Doc Holliday resmi yoktu, ancak hayran dostu bir 150 dolar için Tom Tom'un Nemesis ve Top Gun'da plaj voleybolu rakibi Tom “Iceman” Kazansky olarak hala bir portre elde edebilirsiniz. neon yeşisinden kırmızıya ve maviden siyah üzerine ürkütücü kırmızıya kadar bir dizi renk.

Bunlar teknik olarak en karmaşık veya kavramsal olarak ağır tablolar değildir. Val Kilmer'in diğer tablolarının standartlarına göre teknik olarak karmaşık veya kavramsal olarak ağır değildirler. Ama onlar için ek bir anlam katmanı daha var, çünkü Val Kilmer'in Val Kilmer'in portreleri.

Resimler elindeki araçları kullanmak için samimi bir çaba gibi hissediyor
"Val Kilmer" adlı sembolik yankılardan daha az insan olan ve yalnızca medya ortamında ve medya ortamında var olmasına rağmen gerçek Val Kilmer'in yaşamı üzerinde uzun bir gölge bırakan postmodern bir karakterle kendi ilişkisini anlamlandırmak. halkın zihni.

Üzerinde Batman olarak Val Kilmer görüntüsünün bulunduğu bir çelik parçası hakkında doğal olarak ilginç bir şey yoktur, ancak Val Kilmer'in resminin yer aldığı bir projenin parçası olarak Val Kilmer'in kendisinin şablonlanmış bir görüntüsünü Batman olarak boyadığı bir çelik parçası hakkında doğal olarak ilginç bir şey yoktur. Batman gibi onlarca Val Kilmer imgesi bir içgözlem eylemi, bir yorum, yansımalar üzerine bir yansıma ve ikonikliğin silinmezliği haline gelir.

Bir öğleden sonra Mart ayı başlarında, tüm bunları Val Kilmer ile telefonda konuştum. “Evet,” dedi. “Aynı şeyi bir şablon kullanarak yeniden boyamak, kendimi yapmaya davet ettiğim şeyle çok katı olurken konuyu düşünmenin bir yoluydu.”

Resimlerin bilinmeden duyulma hissi ile çalışmasının, size bakan ve Iceman veya Kertenkele Kralı'nı gören herkesle gelen garipliğin işlenmesine yardımcı olması için bir yol olup olmadığını sordum. “Kendimi düşünmem o kadar da değil,” dedi. “Daha çok ikonla ilgili. Savaşçı simgesi. Veya silahşör-Amerikan tarihinin bir parçası olan siyah-beyaz adalet. Bu Doktor Holliday. Ve sonra Jim Morrison ikonik bir rock 'n' silindiri, bir şairdir.

“Orijinal resimler isteyen şaşırtıcı sayıda hayran olduğunu da buldum,” diye devam etti sanki bu çalışma hakkında bu şekilde konuşmanın kendine önemini deliyormuş gibi. “Utanç verici sayıda sattım.”

Sanırım bunu söylediğinde güldü; Olumlu değilim. Tuhaf bir sohbetti, çünkü olmamasının bir yolu yoktu. Şimdi 60 yaşında olan Kilmer'e 2015 yılında boğaz kanseri teşhisi konuldu. Yeni anılarının açılış sayfalarında, Ben Senin Huckleberry'im (Simon & Schuster, 21 Nisan 2020) New Mexico'daki evini kaybetti. 2008 mali kriz ve kendini eski kız arkadaşının yerinde iyileşme bulur. Bu saçma yan yana bir kitap; Ev Malibu'da okyanusa bakan bir İtalyan Rönesans tarzı palazzo olur, çünkü eski kız arkadaşı Cher olur. Durumu kaderi değiştiğinde oradadır.

“Cher öğleden sonra işlerine daldı,” diye yazıyor. “Gece düştü ve ben uykuya daldım. Aniden yatağı The Godfather'dan bir sahne gibi kaplayan kanı uyandırdım. Hemen dua ettim, sonra 911'i aradım. ” Sonunda iki trakeotomiye katlanır. “Kanser mucizevi bir şekilde doktorların tahmin ettiğinden çok daha hızlı iyileşti” diye yazıyor, ancak ekliyor, “Zaman aldı ve paralı oldu. . . . Konuşma, bir zamanlar sevincim ve can damarı, saatlik bir mücadele haline geldi. ” Yeni sesini “bir çift şişe tekiladan sonra Marlon Brando gibi. Boğazımda bir kurbağa değil. Daha çok bir manda gibi. ”

screen-shot-2020-04-20-at-6-44-32-pm-158

Kilmer ve ben Los Angeles'ta yaşıyoruz. COVID-19 henüz kişisel olarak etkileşime girmemişti, bu yüzden bizzat konuşabileceğimizi önerdim, ancak telefonla, bir tercüman aracılığıyla - lise arkadaşı ve iş ortağı Brad Koepenick aracılığıyla konuşmak istedi. Bir soru soracağım, hattın diğer ucunda bazı belirsiz mandaların büyüdüğünü duydum ve sonra Koepenick, Kilmer'ın bana verdiği yanıtı kendi sesiyle tekrarladı. Birbirimizle bu şekilde yaklaşık bir saat konuştuk.

İlk başta odada birkaç kişi vardı ve ben Koepenick'e kendini tanımlayıp tanıyamayacağını sordum. “Ben Brad Koepenick,” dedi. Bundan sonra, Kilmer'in “rarrrggh rarrrggh rarrrggh” konuştuğunu ve sonra Kilmer için konuştuğunu duydum, Koepenick “Ben Spartacus'um” dedi. Tüm yanıtları için, açıkçası, Koepenick Kilmer’in sözlerini konuşurken, onları Kilmer’e bağladım ve Koepenick’in zaman zaman Koepenick’e yaptığı yorumları ilişkilendirdim.

Val Kilmer'i anlamak için, tüm enkarnasyonlarında, yedi veya sekiz yaşından beri bir Hıristiyan Bilim Adamı olduğunu kabul etmek önemlidir. 1879'da yazar Mary Baker Eddy tarafından kurulan Christian Science, taraftarların, diğer şeylerin yanı sıra, fiziksel hastalık ve sakatlığın zihinsel yanlış anlama veya “olumsuz düşünme” den kaynaklandığına inanan bir metafizik Hıristiyanlık türüdür. Kilmer'in fiziksel konularla ilgili tüm sorularına verdikleri cevaplar bu inançları yansıtıyor - anılarında yazdığı gibi, fiziksel zorlukları onu ruhsal uygulamaya daha da derinleştirdi: “Bir duyu zayıfladığında, diğeri güçleniyor. Metafizik ormanlarda oynamak için daha fazla zamanım var. ”

imyourhuckleberry-to-11-valstretchingatj

Ancak Val Kilmer'in zihni hakkında önemli bir şey söylüyor, Mary Baker Eddy gibi kişisel panteonunda büyük görünen tek tarihsel figür Mark Twain. Twain, Eddy’in çağdaşıydı ve arada sırada Christian Science’ın temel ilkelerinden söz ederken, kurucusunu bir şarlatan olarak gördü.

2012 yılında, Kilmer “ilk medya okuryazarlığı eğitimcisi” olarak gördüğü Twain'i tek kişilik bir sahne şovunda Citizen Twain'de canlandırmaya başladı ve Twain ve Hala yönetmeyi umduğu Eddy. “Twain hikayedeki antagonist,” diyor Kilmer. “Mary Baker Eddy baş kahraman. Mark Twain gururuna ve egosuna, deliliğine yardım edemez. ”

Kilmer'in Twain hakkında bir karakter olarak neyle ilgili olduğunu sordum.

Onun deliliği mi? Diye sordu Kilmer ve sonra tercüman Koepenick güldü.

Tabii, dedim. Gururu, egosu, deliliği. “Evet,” dedi Kilmer. “Hepimiz çalışmaktan gurur duyuyoruz.”

Val Kilmer'le gurur hakkında konuşmak istedim. Gençken, güzeldi ve dünyadan güzel biriyle kolayca oynadı, okul oyunlarından Juilliard'a, 1984'teki Top Secret! Gibi filmlere kadar anında bir rock yıldızı oynamak için bir film yıldızı yaptı. Bir yıl sonra, Real Genius ile, setteki kıçta zaten hiper-düşünülmüş bir acıydı - kitabında o kadar çok itiraf ediyor - ve bundan bir yıl sonra Top Gun geldi ve onunla büyük bir servet.

Kilmer, büyük istekleri olan sahne eğitimli bir oyuncuydu - senaryodaki cinsel içerik nedeniyle David Lynch’in Mavi Kadife'deki liderliği geri çevirme ve Stanley Kubrick'i hiç almadığı bir toplantı için porsuklaşmaya cesaret etme konusunda çaresizce yazıyor. Ancak 90'ların ortalarında, resim başına 6 milyon dolar alan ve farklı bir büyük olan A listesi'nde lider bir adam olacaktı.

Film kariyeri, 90'ların ilk beş yılında, Robert De Niro'nun Michael Mann'ın yıkım uzmanı ortağı Elvis'in True Romance'daki hayaleti Oliver Stone'un The Doors'ta Jim Morrison'ı oynadığı sırada zirveye çıktı. banka soygunu destanı Heat ve Joel Schumacher'ın aptalında Batman, Batman Forever'ı canlandırın. Bu son ikisi 1995'te çıktı ve bundan sonra gidiş garipleşti. Kilmer'in uzaklaşıp gitmediği veya zor davranışlar nedeniyle Batman'ı tekrar oynama konusundaki sözleşmeden doğan yükümlülüğünden serbest bırakılıp bırakılmadığı belirsizdir. Bir sonraki projeleri 1960'ların TV dizisi Saint'nin film versiyonuydu - içinde Juilliard'a gittiğini gerçekten, gerçekten bilmenizi isteyen biri gibi gittikçe gülünç peruk ve gözlük serisinin arkasında kayboldu. On yılın en rezil lanetli yapımlarından biri haline gelen Dr.Moreau.

Huckleberry'nin sayfalarında Kilmer, mizaç bir işbirlikçi olarak ünü tartışıyor (“Yönetmenleri, aktörleri ve diğer işbirlikçilerini her bir projenin gerçekliğini ve özünü onurlandırmak için güçsüz bir girişimde ... Zor ve yabancılaşmış sayıldım. büyük stüdyoların başı ”), ancak takip eden çalışmaların çoğu hakkında doğrudan konuşuyor (“ burada kendimi yüce hedefleri olan bir adam olarak tanımladım ve tarif ettiğim yirmi yıllık sağlam bir işim var. yüce kadar az ”).

Kilmer’in Moreau sonrası filmografisinde David Mamet insan ticareti gerilim filmi Spartan, Shane Black’in manik olarak yaratıcı Kiss Kiss Bang Bang ve Kilmer'in Dieter Von Cunth adında Bond tarzı bir kötü adam oynadığı MacGruber gibi gerçek taşlar var. 2003'teki Harikalar Diyarı'ndaki mahkum 70'lerin porno yıldızı John Holmes olarak puslu performansı, Morrison'ında bir riff, ancak daha komik ve daha üzücü, kayıp ruh olarak Kertenkele Kralı. Ancak tüm niyet ve amaçlar için Batman, franchise-hero parçalarına veda etti. Gişe rekorları kıran filmlerde Kilmer'i izledikten sonra ve daha küçük filmlerde çalışmasını takdir ettikten sonra, onu asla koca veya ego hakkında uyarıcı bir hikaye olarak düşünmedim, ancak Huckleberry bu yöne işaret ediyor. Lynch'i reddetme konusundaki son düşüncesi dokunaklı bir savunmadır: “Belki de çok geç değildir” diye yazıyor. “Belki bir gün nihayet birlikte çalışabiliriz. Mulholland'da yaşayan ve fazla konuşmayan bir karakter mi? David, kendimi hiç açıklamadığım için çok üzgünüm. ”

screen-shot-2020-04-17-at-6-09-05-pm-158

Yine de Lynch hakkında konuşmak için etrafta dolaşmadık, çünkü ölüm hakkında konuşmaya başladık, bu da bizi Tanrı'ya götürdü, bu da çok fazla zaman bırakmadı. 17 yaşındaki Kilmer, Juilliard için L.A'daki evini terk ettikten kısa bir süre sonra, küçük kardeşi Wesley, ailenin Jakuzisinde epileptik bir nöbet geçirdi ve hastaneye giderken öldü. Kilmer'e bu kaybın onu tanımlamasına izin vermekten nasıl kaçındığını sordum.

“Bunu bir kayıp olarak görmemelisin,” dedi Kilmer. Kitapta Wesley'in sesini arada sırada duyduğunu ve onu mezarın ötesinden duyduğunu yazıyor: “Hiç kimse, ulaşılması imkansız olan kızları alan yakışıklı, başarılı, yetenekli bir yazar-aktör-yönetmeni görmek veya duymak istemiyor dünya lanet olası bir şeyden şikayet ediyor. ”

"Ayrılmış birçok insanla deneyimlerim oldu," dedi Kilmer telefonda. “Örneğin annem yakın zamanda geçti ve birkaç gün sonra onun farkındaydım - buna ruhu diyebilirsiniz. Ve mutlu olmamı istedi, çünkü oğlu Wesley ve hayatının aşkı olan ikinci kocası Bill ile bir araya geliyordu. Ve hepsi çok mutluydular. Bu, yükün büyük bir tahliyesiydi - çünkü annemin, bazen, burada, dünyada o kadar mutlu olmadığını hissettim. ”

Kilmer’in açıklanamayan ve abartılı olana erişimi kitabındaki önemli bir çizgidir. 24 yaşındayken, New Mexico'da, Kilmer'in kalbini çıkaran ve ona daha büyük veren Ölüm Meleği'nin zıttı olan Yaşam Meleği olarak tanıdığı bir vizyonda siyah cüppeli bir figürle karşılaşır. Bir çizgi roman toplantısında, Kilmer, Batman hayranları için Batman eşyalarını imzaladığı bir masanın karşısında, Kilmer'ın kendisine “Ne hareket ediyor?” Sorusunu soran bir Kızılderili hayranı ile tanışır - tekrar eden bir rüya Kilmer'in babasının hakkında sahip olduğu bir soru sınırda başka bir Kızılderili adamla savaşta ölüyor. Kenya'daki o zamanki karısı Joanne Whalley ile sırt çantasıyla gezisinde, Kilmer çadırının dışına çıkıyor ve orada 9 metrelik bir monitör kertenkele var.

Kilmer'e neden bu habercilerin ve sembollerin ona neden göründüğü hakkında çok fazla düşünüp düşünmediğini, bir nedenden dolayı yoluna koyulduklarına inanıyorsa ve eğer daha yakından dikkat edersek hepimizin metafizik dünyayla etkileşime girip giremeyeceğini sordum. tezahürleri.

“Evet,” dedi Kilmer. “Bunun dikkatle ilgili olduğunu düşünüyorum. Ve ayrıca [bu işaretleri] istemek. Vahşi hayvanlar, özellikle kudu gibi fark edilmesi zor olan hayvanlar, porsuk, kara leopar ya da kara panter ile her zaman çok güçlü bir ilişkim oldu. ”

Kilmer bundan sonra başka bir şey söyledi ve Koepenick karıştı, bir soru olarak Kilmer'e tekrarladı: “Sonsuza dek Kanye?” Kilmer kelimeleri tekrar açıklığa kavuşturdu ve Koepenick bana, “Sonsuza kadar Wakanda” dedi.

“Çevirmenim cehennemden yüksek,” dedi Kilmer.

Koanenick, “Gence bırakmak zorundayım, haklısın,” dedi.

İstedim, bu şeyleri hayatınıza çağırmak mümkün mü? Hayvanlarla ve diğer ruhsal varlıklarla bu karşılaşmaları mı aramak istiyorsunuz?

kilmer-val-photo-by-andrew-macpherson-15

“Sanırım evet,” dedi Kilmer. “Demek istediğim, avlanmakla hiç ilgilenmedim. Ama aynı zamanda - bu gerçek dışı görünen gerçek bir hikaye, ama Güney Afrika'da kiralamak zorunda olduğunuz bir avcı noktası olan aynı noktaya geri döndüm. Çok pahalı çünkü oradaki tüm hayvanlar çok olgun, bu yüzden boynuzları çok büyük. Ve ben bir avcı değilim, ancak tüm alanı kiralıyorum, böylece çok büyük bir oyunla olabildiğince vahşi bir deneyim yaşayabilirim. Ve dışarıdaki en haklı hayvan Cape mandası. Cape buffalo, ünlü filden çok daha iyi, olağanüstü bir anıya sahiptir.

“Ve üç kez aynı noktaya geldim. Ve ikinci kez oraya gittiğimde, [Cape buffalo] bir insan çizgisinde üçüncü olmama rağmen beni kokladı ve hemen önümde olana kadar paça gitti. Ve sonra bana, 'Hareketiniz — hazırım' diyerek yarım saat boyunca bana baktı ve sonra üçüncü kez gittiğimde, aynı şeyi yaptı. Ancak rüzgar daha sert esiyordu çünkü daha aşırıydı. Ve çok özel bir şekilde burnunu havaya fırlatıyordu, sanki gösteriyormuş gibi — kokluyorum, kokluyorum. Ama bu sefer neredeyse benim için eğlenceli bir dans gibiydi. Ve [daha önce olduğu gibi] aynı kılavuzlarım vardı ve kılavuzlar çıldırmıştı. Ana dillerinde gevezelik ediyorlardı: Sizi tanıyor, o sizi tanıyor. Merhaba demeye geliyor. Korkutuyorlardı. Ben de 'Biliyorum' gibiydim.

“Ama bu çok şey oluyor,” dedi Kilmer. “Bal porsukları gibi, biliyor musun? Gündüz görmek imkansız. Onları hem gündüz hem de gece gördüm. ”

Kilmer'e, kariyeriniz boyunca tüm bu kahramanları OYNADIN. Kültürümüzde, özellikle başka bir bağlamda kahramanca düşündüğümüz birinden bahsederken, yaşam için bir mücadele ya da cesaret için bir fırsat olarak kahramanca terimlerle hastalığı çerçeveleme eğilimi vardır. Kanserin kıçını tekmelemekle ilgili gömlekler yapıyoruz ve "val kilmer kansere karşı savaşıyor" gibi başlıklar yazıyoruz. Bunun üstesinden gelen biri için, kanserle cesur bir savaş fikri, bunu düşünmenin yanlış yolu mu?

Kilmer cevap vermeden cevap verdi. Zihinsel tutumdan bahsetti. “İyileşmenin yarısı - aklın sabahları sınırlardan uzak olduğundan emin olmak.”

Daha sonra görüşmenin sonunda, takip sorularım olması durumunda Kilmer bana e-posta adresini verdi. Bir hafta kadar sonra, ona, teşhisinin zamanlaması ve iyileşmesi ve Hıristiyan Bilim Adamı inançlarını geleneksel tıp ile dengelemenin zor olup olmadığı hakkında birkaç gerçek kontrol sorusu sorduğum bir e-posta yazdım. Cevap vermedi, bunun nedeni, ona aynı zamanda, film setlerinde pislik duymaktan pişman olup olmadığını çok nazikçe sorduğum için de olabilir.

O gün telefonda, Moreau’nun adasına geri yönlendirmek istemeyen konuşmanın istediği yere gitmesine izin verdim. Kilmer'e, özgür ve açık olduğu yere ulaşmanın zor olup olmadığını, geliştirmesi gereken bir şey olup olmadığını sordum. Kilmer hayır dedi, manevi pratiği çocukluğundan beri hayatının bir parçasıydı. Sonra “Alex, Tanrı'ya inanıyor musun?” Diye sordu.

imyourhuckleberry-to-45-brucespringsteen

Bir şüpheci olma hakkında bir şey kekeledim, çünkü aniden Christian Science Batman'a Tanrı'nın hayatımda bir rol oynamadığını söylerken kendimi suçlu hissettim.

"Sonsuz," dedi Kilmer. “Sonsuzluk hissiniz oldu mu?”

Val Kilmer'e sonsuzluk hissine sahip olduğumu doğruladım ve psychedelics ve bilincimizin sınırları dışında bir şey olması gerektiği düşüncesi hakkında tekrar kekeledim.

“Ve bence fizik bilimi buna yetişiyor” dedi. Kilmer'e kanserin inancını test edip etmediğini, umudunu kaybetmek istediği anlar olup olmadığını sordum. Mark'a göre şüphe karşısında iman hakkında, iman için belirli bir pota olarak şüphe hakkında şöyle bir alıntı yaptı: “Tanrım, inanıyorum. İnançsız olmana yardım et. ”

Kilmer hakkında tek ve düz bir şekilde bile anlatabileceğiniz şey, bir şeyden geçtiği ve en güçlü şekilde inandığı şeyden çok daha kesin olarak ortaya çıktığı, yani zihinsel tutumun dönüştürücü etkilere sahip olabileceğidir. Küstah bir şüpheci olarak, Kilmer'in zihinsel tutumun tüm önemine dayanan bir dünya görüşünde kontrendike olduğunu düşündüğüm şüphesiz veya pişmanlık duymasını veya başka türlü itiraf etmesini veya güçsüzlük duygusunu başka türlü kabul etmesini istedim. Tekrar resim konuşmasıydı - film yıldızı kahramanlık nosyonumuz ve arkasındaki gerçek kusurlu insan arasındaki uçurumdan bahsetmesini istedim, ancak bunu bu açıdan göremiyordu ya da göremiyordu.

Bu yüzden hastalığına ilişkin en şaşırtıcı şeyin ne olduğunu sordum. Bir dakika durdu ve sonra, “Şey, bana yeniden teyit edilen bir şey - böyle bir seviyede, neredeyse şok ediciydi - evrensel bir sevgi, bir tür güç ve farklı bir sevgi duygusu idi. Ben hastanedeyken bilinçime ve bedenime geliyordu. ”

Bir noktada, Kilmer, doktorlarından biri onu gördü ve canlandı, hatta çok memnun oldu. Bu özel doktorun, Kilmer'in neredeyse kaybolduğu bir an boyunca var olduğu ortaya çıktı. “Bir süre beni kaybetti ve döndüğüm için çok mutlu oldu. Daha mutlu olmamı istedi. Minnettarım ama şaşırmadım. ”

Neden olmasın?

“Çünkü ölüme inanmıyorum,” dedi Kilmer.

Ona, bu gezegendeki birçok insan için yaşamın kendisini temel bir şekilde tanımlayan bir inancı nasıl salladığını sordum. Küçük kardeşinin ölümü hakkında, o zamana kadar Hıristiyan Bilimci ölüm kavramını bir illüzyon olarak okumak ve düşünmek ve dua etmekle geçirmiş olmasına rağmen, “onu yaşamak zorunda kalmak oldukça farklı bir teklif haline geldi”.

Hıristiyan Bilim adamları, ölümün de dahil olduğu herhangi bir hastalığın zihinsel çaba ile aşılabileceğine inanıyorlar. “Ve Bayan Eddy ilkel Hristiyanlığı eski haline getirmekten bahsettiğinde bunu kastediyordu. İsa'nın bu şekilde öğrettiğini düşünüyordu - başkalarına kendilerini iyileştirmelerini öğretti. Ve onu tehlikeli bir adam yapan da buydu. Çünkü insanlara nasıl bağımsız olmayı öğretti ve bu toplumda her zaman çok, çok radikal bir şey. ”

imyourhuckleberry-to-46-unitednations-15

Kilmer'le tartışmak için bilim hakkında, inanç konusunda daha az bilgim yok. Ve yine de, telefonda otururken, inanma yeteneğini, kozmik belirsizlik karşısındaki güvenini kıskandığımı fark ettim. Bildiğini düşündüğü şeyden elde ettiği güvenliği kıskandım.

Kilmer'e, sıkıntıyla karşılaştığında, yürürken, bencilliğe ve üzüntüye düşmek ve devam etmek istememek son derece insan. Bu duygulara teslim olmayı nasıl önlersiniz?

“Bazen cesur olmanın bir yolunu bulma konusunda agresif olmalısınız,” dedi ve “fiziksel resminizin gerçek olarak kabul etmenizi isteyebileceğine inanmamak. Sanki biri odaya girip uyurlarsa ve tüylerinin ateşte olduğunu bağırıyorlardı, ne yapardın? ”

Bir uyurgezer uyandırmamalısın, demeye başladım ve sonra Kilmer araya girdi.

“Onları uyandırmanın bir yolunu bulmalısın,” dedi, “çünkü tüyleri yok, bu yüzden yanmıyorlar.”

Kaynak: Men's Health

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.