Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Amerikan Başkanlık Seçim Anketinde Biden Trump'ın 8 Puan Önünde Çıktı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Joe Biden'in VP (Başkan Yardımcısı) seçimi

Barack Obama’nın 2 numaralı sekiz yıl sonra Joe Biden başkan yardımcısı olarak başarılı olmak için bir veya iki şey biliyor. Şimdi sıra çalışan bir eşe karar verme sırası.

BB17euMA.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Biden’in veterinerlik süreci birkaç önemli yardımcı ve yarışmacının kendileri tarafından yakından korunmasına rağmen, POLITICO’nun raporları en olası seçimlerini netleştirdi. Seçimini 1 Ağustos ile 17 Ağustos Demokratik Ulusal Konvansiyonu'nun başlangıcı arasında açıklaması bekleniyor.

Biden’in sonucunu biliyoruz: Politikasını paylaşan bir ortaktan ve onunla “simpatico” olan önceliklerini paylaşan bir partnerin Biden’in iyi giyilen stenografını kullanmasını istiyor. Yönetim başkan yardımcılarının kilit yönetim girişimlerinin sorumluluğunu alabilmesi için başkan yardımcısına ihtiyacı var ve güçlü yönleri kendi dengesini dengeleyen bir kişiyi istemekten bahsetti. Ve Kasım seçimlerinden 78 hafta sonra dönecek olan Biden, koşu arkadaşının ilk günden itibaren başkan olmaya hazır olmasının kritik olduğunu söyledi.

2020 yarışını izleyen ekibimiz, her VP yarışmacısının bilete getireceği artıları ve eksileri analiz etti - ve Biden'ın 2020 seçimini kazanma ve 2021'de ülkeyi yönetme stratejisi hakkında seçtikleri şeyleri analiz etti. Her seçim hakkında okumak için aşağıya kaydırın. veya doğrudan bu adaya atlamak için aşağıdaki adlardan birini tıklayın.

Kaynak: POLITICO

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Trump, Twitter'da 'trend' bölümünü ağır şekilde eleştirdi 'Gerçekten çok saçma, yasadışı ve elbette çok haksız!'

BB17fRfZ.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Trump, "Twitter'ın sözde 'Trending'i izlemek çok iğrenç, bu yüzden birçok trend benim hakkımda ve asla iyi bir trend değil."

"Bulabilecekleri her şeyi ararlar, mümkün olduğunca kötü yaparlar ve havaya uçururlar, trend yapmaya çalışırlar."

Twitter, The Hill'in Trump'ın tweet'i hakkında yorum yapma talebini reddetti.

Başkanın sık sık doğrudan destekçilerle konuştuğu Twitter ile ilişkisi son aylarda daha çekişmeli bir hal aldı. Sosyal medya platformu, tweet'in Mayıs ayında postayla gelen oylama hakkındaki iki yayınına, tweet'lerin "potansiyel olarak yanıltıcı bilgi" içerdiğini söyleyen uyarılar ve gerçek kontroller yaptı.

Twitter, Trump'ın Haziran tweet'lerinden birine, Washington DC'de "özerk bir bölge" oluşturmak isteyen göstericileri tehdit eden bir danışma da ekledi. Danışma, tweet'in Twitter'ın küfürlü davranış ve tehdit edici tehdit hakkındaki kurallarını çiğnediğini söyledi.

Başkan Mayıs ayında savaşmaya çalıştı ve uzmanlar emrin büyük ölçüde dişsiz olduğunu ve titrek yasal zeminde olduğunu söylese de, bazı yasal korumaların sosyal medya platformlarını soymayı amaçlayan bir yürütme emri çıkardı.

Trump kampanyası ve Beyaz Saray'dan temsilciler geçmişte sosyal medya platformunu defalarca eleştirerek anti-muhafazakâr önyargı ve sansürle suçladılar.

Beyaz Saray basın sekreteri Kayleigh McEnany, Haziran danışma belgesinin Twitter'ın protestolar arasında ABD'de cumhurbaşkanının "kanun ve düzen" çağrısını susturduğunu gösterdiğini savundu.

Kaynak: THE HILL

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

İşte Amerika da 2020 Başkanlık Yarışını değiştirebilecek altı şey

WASHINGTON - Seçime kadar 98 gün süren Joe Biden, Başkan Trump üzerinde Hillary Clinton'ın 2016 yılında, özellikle kilit savaş alanlarında daha büyük ve daha dayanıklı bir liderliğe sahip.

BB17hatT.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Ancak bu, yarışın önümüzdeki üç ay boyunca sabit kalacağının garanti edildiği anlamına gelmez. İşte yaklaşan altı olay ve sayıları taşıyabilecek potansiyel hikayeler.

  1. Biden’in VP seçimi: Demokratik konvansiyon yaklaşırken, Biden’ın çalışan arkadaşı seçimi de öyle. LBJ'nin VP seçimi başkanlık yarışını kazanmasına gerçekten yardımcı olduğu için değil, kötü seçimler geri tepti (bkz: Palin, Sarah). Ve yazdığımız gibi, Biden’in favorileri / unfav rakamları Afrikalı Amerikalılar ve genç seçmenlerle yumuşak.

  2. Sanal sözleşmeler: Ülkedeki artan kutuplaşma göz önüne alındığında, büyük kongre sonrası sıçrama günleri muhtemelen sona erdi ve bu muhtemelen bir pandemi sırasında doğrudur. Yine de, sözleşmeler tarafların biletlerini satmak için iki haftalık konuşmalardan oluşacak.

  3. Ekonomik ve koronavirüs sayıları daha iyi, daha kötü veya aynı mı kalacak? Bunlar, önümüzdeki üç ay boyunca izlenmesi gereken en önemli istatistikler olabilir. Bu temel ilkeler, aptalca.

  4. Tartışmalar (hatta gerçekleşecekler mi?): Notre Dame, pandemi sırasında tartışmaya ev sahipliği yapan bir site olarak geri çekilen en son üniversite kampüsü oldu, uğursuz bir işaret. Trump kampının hala tartışmalar üzerinde müzakere ettiği görülüyor.

  5. Başka bir Ekim sürprizi mi? 2016 seçiminin son iki haftasında James Comey’nin mektubu, bir başkanlık yarışının sonundaki olayların sayıları taşıyabildiğinin kanıtı.

  6. 2020 oyu nasıl sayılır: Bu, özellikle ölümcül bir salgının ortasında, herkesin en önemli hikayesi olabilir. Uzun çizgiler var mı? Mail-in oy pusulalarında anlaşmazlıklar mı var? Posta Hizmeti gecikiyor mu? Dolandırıcılık ve istismar iddiaları? Ve oy pusulalarını saymak ne kadar sürer?

Bugün Barr duruşmasında havai fişek gösterisi bekliyoruz

ET 10: 00'dan başlayarak Başsavcı William Barr, Ada Yargı Komitesi önünde ifade verdi. Ve Barr’ın tek başına açılış konuşmasından, sanki kavgacı bir duruşma olacak gibi görünüyor.

"Sahte 'Russiagate' skandalıyla ilgili ciddi tacizlerin dibine ulaşmak için elimden gelen her şeyi yapacağımı açıkladığımdan beri, bu Komitedeki Demokratların çoğu, bir araya gelerek beni itibarsızlaştırmaya çalıştı. basitçe Cumhurbaşkanının talimatına göre ceza davalarını bertaraf eden factotum olduğumun anlatımı, ”diyen Barr'ın hazırladığı açıklamalara göre

(Yani Barr, Rusya'nın 2016 seçimine müdahale etmediğine, Trump kampanyasının müdahalenin fayda görmesini beklemediğine ve Roger Stone'un Rus istihbaratı ile16 “iletişim kuramadığına inanıyor?”

Polis tarafından öldürülen Afrikalı Amerikalılar hakkında şunları söyleyecek: “Washington Post tarafından derlenen istatistiklere göre, bu yıl polis tarafından öldürülen silahsız zenci sayısı 8'dir. Polis tarafından aynı zamanda öldürülen silahsız beyaz adam sayısı süre 11'dir. ”

(ABD nüfusunun yüzde 13'ü Siyah, yüzde 60'ı beyazdır.)

Barr bunu Portland'daki protestolar hakkında söyleyecek: “Adliye çevresinde gece boyunca ortaya çıkan şeye makul bir protesto denilemez; herhangi bir nesnel önlemle, Birleşik Devletler Hükümetine bir saldırıdır. ”

Veri İndirme: Bugün bilmeniz gereken sayılar

4,317,028: NBC News ve sağlık görevlilerinin en son verilerine göre, Amerika Birleşik Devletleri'nde onaylanmış koronavirüs vakalarının sayısı. (Bu, dün sabahtan 59.724 vaka daha.)

149,500: ABD'de şimdiye kadar virüsün neden olduğu ölüm sayısı. (Bu, dün sabahtan 1,679 daha fazla.)

52,25 milyon: COVID İzleme Projesi'ndeki araştırmacılara göre, şu ana kadar ABD'de uygulanan koronavirüs testlerinin sayısı.

Yüzde 68: Yeni bir NBC News | SurveyMonkey izleme anketi uyarınca, evden çıktıklarında daima koruyucu maske taktıklarını ve başka insanlarla karşılaşabileceklerini söyleyen Amerikalıların payı.

1 trilyon dolar: Faydaları günler içinde sona erecek şekilde bugün Cumhuriyetçiler tarafından açıklanan koronavirüs yardım paketinin miktarı.

İki: Major League Baseball oyunlarının sayısı, Miami Marlins ekibinin üyeleri virüs için pozitif test ettikten sonra dün gece ertelendi.

Benjy ile konuşma politikası: Aşım nerede?

NBC’den Benjy Sarlin, bir aşının ulaşılabileceğine dair bir işaret olsa bile, bazı uzmanlar Amerikalıların mucize bir ilacın bayrak koronavirüs tepkimizi ortadan kaldırması umuduyla şikayetçi olmasından endişe duyuyorlar. Bir aşının yıl sonuna kadar onaylandığı en iyi senaryoda bile, dağıtılması aylar sürebilir ve bu yol boyunca bol miktarda yanlış gidebilir.

Amerikan İlerleme Merkezi'nden yeni bir rapor, federal hükümeti, yeterince cam flakon üretmekten (aşıyı depolamaktan) bir topluluk sağlık klinikleri ağı açmaya (yönetmek için), bir PSA kampanyası yürütmeye ( insanları anketi almaya ikna eder, bu anketler birçok Amerikalının yapmaya isteksiz olabileceğini gösteriyor).

“Sonuçta en azından kısmen çalışan bir aşı olacağını düşünüyorum. Bu nedenle bu olasılığa hazırlanmak önemlidir ”dedi. CBC Sağlık Politikası Başkan Yardımcısı ve raporun ortak yazarı Topher Spiro, NBC News'e verdiği demeçte. “Bunlardan bazılarının ayağa kalkması biraz zaman alacak.”

Rapor, elbette, etkili bir aşı bulduğumuzu varsayar. Ancak, en iyi farmasötik CEO'su da dahil olmak üzere bazı uzmanlar, denemelerin bir sonraki aşamasının bir engelle karşılaşması veya ilk onaylanmış aşıların sadece kısmen etkili olması durumunda B Planına ihtiyacımız olduğunu uyarıyorlar.

Today's Ad Watch, Cory Gardner'a karşı 1,25 milyon dolarlık bir televizyon reklam kampanyasıyla Colorado Senatosu yarışına giren Giffords PAC'den yeni bir reklama göz atıyor.

Colorado kampanyasındaki ilk reklam, Gardner'in Trump tarafından yapışma konusunda Colorado ailelerine silah şiddeti ile yüzleşmesine, son yıllarda trajik kitle çekimleri gördüğü ve Trump'a düşük not verildiği bir devlette vurmaktan daha endişeli olduğunu gösteriyor.

NBC (bugün yayın ve kablolu yayınlarda gelecek ayın sonuna kadar yayınlanacak) reklamı, Giffords PAC'ın bu genel seçimleri oy pusulasında ve mesajında yarışlarda oynamak için harcamayı planladığı en az 7.5 milyon $ 'ın bir parçası olduğunu öğrendi silah şiddetinin önlenmesi konusunda.

Bu sabah ilerleyen saatlerde MTP Blog hakkında daha fazla bilgi edinin.

Senato GOP yardım faturasında neler var

Senato Çoğunluk Lideri Mitch McConnell, GOP koronavirüs yardım paketini Pazartesi günü yayınladı ve haftalık federal işsizlik ödeneğinde 400 dolarlık bir indirim içeriyor. Etkinleştirilirse, 200 dolarlık sabit yardım devletler bir ücret değiştirme sistemine geçene kadar iki ay sürecekti. Esasen, devletlerin yaratılması iki ay sürecekti. İşsizlere ücretlerinin yüzde 70'ini verecek bir sistem.

Tasarıda ayrıca okullar için 105 milyar dolar, borç koruması ve Amerikalılar için bir başka doğrudan ödeme turu da yer alıyor. Buradan daha fazlasını okuyabilirsiniz.

Bununla birlikte, özellikle garip bir anda, McConnell, tasarının bazı bileşenlerinden habersiz görünüyordu. Hill ekibimiz tarafından neden yeni bir FBI merkezi için yeni paranın faturada (1.75 milyar dolar) olduğu sorulduğunda, McConnell “Bunun olduğundan emin değilim, değil mi?” Diye cevap verdi. Bir çalışanın onayından sonra McConnell, tasarının Trump yönetimiyle başlangıç yeri olarak hükümler olduğunu söyledi.

Ancak Demokratlarla müzakereler muhtemelen inşaat hükümlerine atılacak kadar kolay olmayacak. Senato Azınlık Lideri Chuck Schumer, tasarının "yarı kalpli, yarı pişmiş bir yasama önerisi" olduğunu söyledi.

Kaynak: NBC NEWS

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Anketlerde kötü bir seyir izleyen Trump, 'gizli' seçmenleri ve 'sessiz çoğunluğu' zafere giden yol olarak görüyor...

Anketlere kötü bir şekilde yaklaşan ve seçime kadar 95 günden fazla bir süre boyunca, Başkan Trump geleneksel bilgeliğe meydan okumak ve yeniden seçimleri kazanmak için şüpheli bir fenomene bankacılık yapıyor: "gizli" Trump seçmeni.

Başkan, Seçim Günü'nde kitleleri şoklamak ve şaşırtıcı 2016 zaferini tekrarlamasına yardımcı olmak için kitlesel olarak göstermeyi umduğu Amerikalıların “sessiz çoğunluğunu” defalarca lanse etti. Kampanyası, kamu anketlerini çürütmeyi ve Kasım ayında Trump'ı Demokratik rakip Joe Biden'i ilerletecek beklenmedik bir destek şişmesi öngörmeyi amaçlayan uzun slayt gösterileri geliştirdi.

Ancak 2016'da gizli bir Trump oyunun var olduğunu kabul eden araştırmacılar ve siyasi analistler, bu yıl arasındaki farkların keskin olduğunu belirttiler ve Biden'in sahip olduğu önemli avantajı oluşturmak için beklenmedik seçmenlerin tek başına yeterli olacağını düşünmüyorlar.

House Clinton'un editörlerinden David Wasserman, söz konusu Demokratik aday adayı Biden ile Hillary Clinton'ın bu eşiğe ulaşmak için dört yıl sonra birçok salıncak devleti anketinde yüzde 50'yi aşmasının ardından, Trump'ın gizli desteğin artmasından daha fazlasına ihtiyacı olacağını söyledi. partizan dışı Cook Siyasi Raporu.

“Utangaç-Trump-seçmen fenomeninin 2016'da olduğundan daha az bir faktör olmasını beklerdim” dedi. “Hiç şüphe yok ki 2020, 2016'dan çok farklı bir resim. Biden’in öncüsü savaş meydanında geniş ve Clinton’un 2016’da olduğundan daha kararlı.”

Anketler, seçmenlerden 147.000'den fazla Amerikalıyı öldüren ve ekonomiyi harap eden bir salgına karşı hükümet yönetimine verdiği yanıtlar nedeniyle seçmenlerden aldığı kötü işaretler nedeniyle 2016'da çok farklı bir seçim ortamı yaratarak devlet başkanına destek verdi.

Ancak Trump, kamuoyu yoklamalarını ulusal olarak kaybettiğini göstermeye devam ediyor ve birkaç eyalette dört yıl önce kazandığını gösteriyor. Kanıtlayıcılar arasında taraftarlarını “bastırmak” için geniş bir komplo olduğunu kanıtlamadan iddia etti.

Pazartesi günü gazetecilere verdiği demeçte, “Çok fazla baskılama anketi alıyoruz,” dedi. “Tıpkı sahte haberlerimiz olduğu gibi birçok sahte anket alıyoruz. Yani, ona baktığınızda korkunç bir şey. ”

Bir gün önce, “Sessiz Çoğunluğun ÜÇÜNCÜ KASIM'da konuşacak !!!” tweetledi.

Siyasi araştırma ve yoklamaların saçaklarında var olan “sessiz” ya da “gizli” seçmen kavramı, Trump'ın 2016 yılındaki zaferinden sonra yeniden ilgi gördü. Trump'ın popüler oyu kaybedeceğini tahmin etmede büyük ölçüde doğru olmasına rağmen Clinton'a göre, kilit salınım devletlerindeki devlet temelli anketler, ona destek düzeyinin altındaydı.

Trump, kamuoyu yoklamalarının Clinton'u takip etmesini gösterdikten sonra Michigan, Wisconsin ve Pennsylvania gibi yerlerde dar zaferler kazandı ve bazı araştırmacılara, çok sayıda seçmenin, anketörlere aksi halde söyledikten sonra gizlice destek verdiği sonucuna vardı.

Cornell Üniversitesi Roper Kamuoyu Araştırmaları Merkezi genel müdürü Peter K. Enns, seçmenlerin normalden daha büyük bir kısmının anketörlere oy verenler hakkında karar vermediklerini söyledi. Yetkili, bu seçmenlerin Trump için büyük bir farkla oy kullandığını söyledi.

Seçimden önce ve sonra “gizli seçmen” olgusunu inceleyen Enns, Trump’ın “ırkçı ve cinsiyetçi” yorum tarihinin bazı seçmenleri 2016 yılında kendisine verdiği desteği açıkça ifade etmeyi istemediğini söyledi.

Trns, ofiste inflamatuar retorik kullanmaya devam etmesine rağmen, Amerikalıların ikinci bir dönemi hak edip etmediği konusundaki görüşlerini gizleme olasılıkları daha düşüktür.

“Belki bazı insanlar için“ Tamam, ona tekrar oy veremem, ona tekrar oy veremem ”ve sonra seçim sandığına girdiklerinde kim bilir?” dedi. "Ancak 2016'ya kıyasla şu anda daha düşük bir kararsız ve yüz yüze görmüyor olmamız, durumun daha az muhtemel olduğunu gösteriyor."

“Gizli” Trump seçmenleri üzerinde çalışan bir Columbia Üniversitesi profesörü Michael Slepian, birçoğunun 2016'da “itibar hasarı” ya da ateşli tartışmalardan kaçınmak için tercihlerini gizli tuttuğunu söyledi. Trump şimdi başkan olduğu için, destekçilerinin desteklerini alenen beyan etmelerinin “daha az riskli” olabileceğini söyledi.

Ulusal anketler, başkanın eski seçmenler, banliyö seçmenleri ve 2016'da kazanmasına yardımcı olan diğer anahtar gruplarla düşük performans göstermesiyle Biden'in lider Trump'ı çift haneli gösterdi.

Devlet anketleri, Biden'ı Pennsylvania ve Wisconsin gibi yerlerde, cumhurbaşkanının seyrek oy veren işçi sınıfı Beyaz seçmenlerden beklenmedik bir destek artışı için bankacılık yaptığı kilit eyaletlerde Bump'ı gösteriyor.

Trump kampanya yöneticisi Bill Stepien, gazetecileri Trump kaybettiğini gösteren kamu anketlerinin doğru olmadığına ikna etmek amacıyla bu ay yarım saatlik bir Zoom sunumu hazırladı.

Stepien, sandıkların Cumhuriyetçi seçmenlerin yeterli bir bölümünü içermediğini ve ülkenin geniş alanlarındaki Trump coşkusunu yakalayamadığını söyledi. Trump’ın 2016 yılında kırsal bölgelerdeki güçlü oy marjları ve kampanyanın bu yıl iyi finanse edilen kara oyununun, anketörlerin beklentilerini karşılayan bir seçmenin şekillendirilmesinde önemli bir rol oynayabileceğini söyledi.

“Bu eğilimler seçim gecesine, haklı olduğumuz ve yanıldıklarına kadar fark edilmeyecek” dedi.

Stepien ve diğer Trump yardımcıları, Trump'ı çok daha güçlü bir konumda gösteren dahili oylamaya sahip olduklarını iddia ettiler, ancak bu rakamları paylaşmayı reddetti. Trump taraftarlarının oy kullanmak konusunda Biden taraftarlarının eski başkan yardımcısını desteklemekten daha hevesli olduklarını vurguladılar. Yine de, Trump'ın kendisini aşağıladığı anketörlere karşı şüpheciliğin cumhurbaşkanının destekçileri arasında yaygın olduğunu ve çarpık sonuçlara yol açtığını söylüyorlar.

“Halkımız kirleticilerle konuşmak istemiyor,” dedi üst düzey bir kampanya yetkilisi, iç stratejiyi tartışmak için anonimlik koşulu hakkında konuştu.

Yetkili, Trump’ın bu yaz yüzlerce Trump taraftarıyla yaptığı spontane bot geçit törenlerinin, kirleticilerin yakalayamadığı bir coşkuyu vurguladığını iddia etti.

“Binlerce tekneniz var ve hepsi Trump işaretini, Trump-Pence işaretini sallıyorlar - ve çok gurur duyuyorlar” dedi Trump, kamuoyu anketlerini “sahte” olarak reddettikten sonra gazetecilere verdiği demeçte.

Ulusal editör Amy Walter, Trump'ın ince kodlanmış itirazlardan “Banliyö Ev Hanımları” na, şehir sokaklarına “yasa ve düzen” getirme vaatlerine kadar uzanan son hareketleri, siyasi gücüyle itiraf etmeye istekli olduğundan daha az emin olduğunu belirtti. Cook Siyasi Raporunun.

Walter, Trump'ın pandemi ve ekonomik kriz de dahil olmak üzere “çoklu krizler” arasında daralan üssünü yükseltmeye çalıştığını söyledi.

“Zaten kaybettikleri seçmenleri geri almaya çalışmak yerine, bu gerçekten daha fazla kaybetmediklerinden emin olmakla ilgilidir” dedi.

Kampanya yetkilileri, 9 milyon Trump seçmeninin 2018'deki ara seçimlerde oturduğunu ve gönüllülerden oluşan bir ordunun Kasım ayında sandıklara dönmelerini sağlamak için kendilerine ulaşmaya öncelik verdiğini söyledi.

Kilit salınım durumlarındaki sonuç, bu çabanın başarılı olup olmadığını açabilir.

Ancak Wasserman, banliyödeki Beyaz seçmenler ve yaşlılar arasındaki Trump'a verilen desteğin kaybedilmesinin daha önemli bir eğilim olabileceğini söyledi.

“Trump'tan Biden'a kaçan her seçmen için, telafi etmek için iki oy kullanma hakkını etkinleştirmesi gerekiyor” dedi.

Trump, postayla oy verme güvenliğine saldırarak, Cumhuriyetçileri salgını sırasında oy kullanmanın basit bir yoluna çevirerek çabalarını bozuyor olabilir.

Wasserman, Trump kampanyasının seçmen coşkusunun cumhurbaşkanının şansını artırdığı iddialarını reddetti.

“Hevesli olmayan bir oy, hevesli bir oy kadar önemli” dedi.

BB17mzWM.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Kaynak: The Washington Post

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Konuşmacı Nancy Pelosi ve diğer üst düzey Demokratlar, Cuma günkü kapalı kapı seçim güvenliği brifingi sırasında ülkenin en üst düzey istihbarat yetkilisine, Amerikalıları Rusya'nın 2020 kampanyasına devam eden müdahalesinin ayrıntıları konusunda karanlık tutmakla suçladılar.

BB13HCDE.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Pelosi, Cuma sabahı brifinginden ortaya çıkan anlaşmazlığın, yönetimin yabancı seçimin kanıtı olduğunu "durdurduğunu" düşündüğünü söyledi.

Brifinge katılan çok sayıda kaynak POLITICO'ya, hem Pelosi'nin hem de Meclis Çoğunluğu Lideri Steny Hoyer'in (D-Md.) Ulusal Karşı İstihbarat ve Güvenlik Merkezi müdürü William Evanina'yı geçtiğimiz hafta halkın seçim müdahalesini uyaran bir bildiri yayınladıkları için nitelediğini söyledi. Çin, Rusya ve İran. Demokratlar ifadeyi “neredeyse anlamsız” kadar belirsiz olarak tanımladılar.

Ulusal İstihbarat Direktörü Ofisi'nden bir yetkili Evanina, geçen hafta yaptığı açıklamada, İstihbarat Topluluğunun seçime yönelik tehditler ve azaltma adımları konusunda Amerikan kamuoyunu ve diğer kilit paydaşları güncellemeye devam edeceği konusunda oldukça açık olduğunu söyledi.

Yetkili, “Bazılarının aksine, gizli brifinglerin içeriği hakkında yorum yapmıyoruz” dedi.

Pelosi'ye yardımcı olur ve Hoyer yorum taleplerine hemen cevap vermedi.

Brifingdeki keskin alışveriş, Trump yönetim istihbarat liderleri ile Capitol Hill Demokratları arasında, 2020 seçiminden 100 günden daha kısa bir süre önce, yıpranan bir ilişkinin altını çiziyor. Demokratlar, daha önce dış yardımı kabul etmeyi düşündüğünü belirten Trump'ın, yabancı bir gücün adına müdahale ettiğini öne süren zekayı susturmaya veya küçümsemeye çalışabileceğine karşı ihtiyatlı davranıyorlar. Bu arada, Trump müttefikleri Demokratların kampanyanın son aylarında Trump'a zarar vermek için gizli zekâyı silahlandırmaya çalıştıklarını söylüyorlar.

Sonuçta Evanina, Rusya'nın Cumhurbaşkanı Donald Trump’ın yeniden seçilmesini hızlandırmaya çalıştığını ve brifinge katılan kaynakların sözde Demokrat aday adayı Joe Biden'i reddettiğini kabul etti. Ancak bu, onu kamuoyuna açık bir şekilde söylemeye ve spesifik olmaya zorlayan Demokratları tatmin etmedi.

Evanina, geçen hafta yayınlanan açıklamada, kamuoyunu dış müdahale kampanyaları hakkında uyarma sürecinin sadece başlangıcı olduğunu söyleyerek yanıt verdi ve Ulusal İstihbarat Direktörü John Ratcliffe'den Dünya Çapında Tehditler duruşması sırasında bu konuda daha fazla açıklama yapmasını beklediğini söyledi. , üst düzey istihbarat ve ulusal güvenlik görevlileri tarafından ülkenin karşı karşıya olduğu en büyük tehditler hakkında milletvekillerine kamu bilgilendirmesi.

Ancak bu duruşmanın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği hala şüphelidir. Oyunculuk Senatosu İstihbarat Komitesi başkanı Marco Rubio bu hafta yaptığı açıklamada, dış müdahale konusundaki istihbaratın “ağır siyasallaşmasına” atıfta bulunarak “siyasi sirklere dönüşmeyen bir forumda anlaşmaya varmanın zorlaştığını” söyledi.

Tehditlerin Ocak ayında gerçekleşmesi gerekiyordu, ancak istihbarat yetkilileri, değerlendirmelerinin korkular üzerinden tamamen kapalı kapıların arkasına taşınmasını istedikten sonra ertelendi, istihbarat topluluğunun Rusya'nın 2016'da müdahale ettiği değerlendirmesini uzun süredir sorgulayan Trump'ı öfkelendirebilir seçim.

Birden fazla Capitol Hill kaynağı, Ev İstihbarat Komitesi'nin emektarı ve sözde keskin hayal kırıklıklarını ifade eden küçük, iki partili milletvekilleri grubu Gang of Sight üyesi Pelosi için nadir olduğunu vurguladı. bu ortamda. Üyeler daha sonra House katında bu konuda vızıldadılar dedi.

Brifingden çıktıktan sonra Pelosi hayal kırıklıklarının bir kısmını gazetecilere seslendirdi.

“Endişelendiğim şey, Amerikan halkının daha iyi bilgilendirilmesi gerektiğidir” dedi.

“Lider Schumer ve ben onlara yazdık ve“ Amerikan halkına doğruyu söyle ”dedik ve bir sebepten dolayı onu saklıyorlar” dedi. “Bu konuda endişeliyim.”

Yönetimini uymaya zorlamak için herhangi bir başvurusu olup olmadığı sorulan Pelosi, “Göreceğiz” dedi. Pelosi daha sonra CNN'ye, Rusların “özgürlüğü açığa vurmadığımı ancak istihbarat topluluğunun kaynakları ve yöntemleri tehlikeye atmadan yapabileceğini” müdahale ettiğini “çok özel yollar” olduğunu söyledi.

Cuma günkü brifingdeki gerilimler, Sekiz Çetenin Demokratik ve Cumhuriyetçi tarafları arasında, seçim müdahalesi ve özellikle Rusya'nın çabaları hakkında kamuoyu ile ne kadar bilgi paylaşılacağı konusunda halka açık ve sıra dışı bir tükürme nedeniyle ortaya çıkıyor. Seçime kadar 100 günden az bir süre sonra, Rus aktörler aracılığıyla Rus müdahalesiyle ilgili endişeler, Kremlin'in Biden'a zarar verme yönünde devam eden çabalarını gören ve Trump yönetimini hakkında daha doğrudan ve spesifik kamuoyu açıklamaları için zorlayan Demokratlar arasında bir kafaya geliyor. tehdit.

Evanina, önümüzdeki hafta Pazartesi günü başlayacak olan Senato'ya seçim güvenliği brifingi verecek. Dış seçim müdahalesi çabalarını çevreleyen istihbaratın bir kısmını daha önce görmüş olan Demokrat Senatör Chris Murphy (D-Conn.), Yönetimin ve istihbarat topluluğunun “kamusal olandan çok daha fazlasını yapması gerektiğine” inandığını söyledi.

Murphy, “2020 seçimlerine kendilerini açıkça sokan bireyler var ve eğer yabancı hükümetlerle olan bağlantıları konusunda güven duyursak, Amerikan halkı bunu bilmeyi hak ediyor” dedi. “Eğer halka ne olduğunu anlatmaya hazır değilseniz, tüm bu istihbaratı dış müdahale konusunda toplamanın ne anlama geldiğini bilmiyorum.”

Bakan, “Ruslar seçime müdahale etmek için ABD'ye ajanlar gönderiyorlarsa, Cumhuriyetçiler mi yoksa Demokratlar için mi çalıştıkları umurumda değil - bu bilgiyi halka açık hale getirmemeleri için hiçbir neden yok” dedi.

Kaynak: POLITICO

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Trump Her Zaman Rusya'nın Tarafını Tutuyor ve Amerikalılar Bunun Nedenini Bulamıyor.

Robert Mueller’in soruşturmasının, Donald Trump'ın tuhaf ve bazen de ürkütücü bir erteleme seviyesinin dibinde ne varsa ortaya çıkardığını varsayıyordu. Mueller, en büyüğü kendisine sıfır risk altında yüz milyonlarca dolar kar vermeyi amaçlayan ve gizlilik Rusya'ya Trump üzerinde şantaj kazandıran bir Moskova inşaat projesine Trump hakları vermek için bir kampanya müzakere olan bazı ipuçları buldu.

BB17qdPe.img?h=589&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Ancak Mueller, Trump’ın Moskova ile olan mali bağlarını hiçbir zaman ortaya çıkarmadı. Jeffrey Toobin, “Ne Mueller ne de Güney Bölgesi savcıları Trump’ın mali kayıtlarını aramadı veya vergi beyannamelerini elde etmedi,” diyor. Trump’ın Putin’e olan istekliliğinin gizemi hala çözülmedi. Ve şüphe için sebepler vermeye devam ediyor.

Bu haftanın başlarında Trump, Almanya'da konuşlanmış 12.000 askerin geri çekileceğini duyurdu. Kararı, hem belirtilmemiş ticaret anlaşmaları hem de “faturalar” suçlaması da dahil olmak üzere, çeyrek yüzyıl boyunca uzun ve amorf bir suç listesi için ceza olarak çerçeveledi.

Trump, "Artık emici olmak istemiyoruz," dedi. “Amerika Birleşik Devletleri, hem ticarette hem de orduda 25 yıldır avantajlı. Almanya'yı koruyoruz, bu yüzden faturalarını ödemedikleri için gücü azaltıyoruz. ”

“Faturalar” mevcut değil. Ancak Trump'ın Almanya'nın askeri harcamalarına atıfta bulunduğunu varsayarsak bile, provokasyon listesine belirtilmemiş ekonomik suçlar da eklediği için Almanya'nın bu talepleri tam olarak nasıl karşılaması gerekiyor? Niyetinin Almanya'yı cezalandırmak olduğu çok daha muhtemel görünüyor ve ticaret ve “suçlu faturalar” bahane idi.

Bu hafta Trump, Axios muhabiri Jonathan Swan'a Vladimir Putin ile yaptığı son telefon görüşmesi hakkında gerçeküstü bir röportaj verdi. Swan, Trump'a, Başkanının Günlük Brief'ine dahil edilen raporlarla ilgili herhangi bir soru sorup sormadığını sordu, Rusya'nın Amerikan askerlerini öldürmek için Taliban'a ödül verdi. Trump söylemediğini söyledi. İstihbaratın “asla masama ulaşamadı”, ki bu yanlıştı.

Swan, Trump'a Rusya'nın Afganistan'daki Amerikan birlikleriyle savaştığı Taliban'a silah sağladığını sordu. “Şey, Rusya ile savaşırken de silah sağladık,” diye açıkladı.

Trump'ın Almanya'nın kişisel çıkarlarını nasıl işlediği ve Rusya'nın kişisel çıkarları arasındaki ayrım anlatılıyor. Almanya, Trump'ın Amerikan çıkarlarına aykırı bir şey yaptıysa - bize çok fazla yüksek teknoloji ürünü satmak ya da yeterince büyük bir orduya sahip olamamak - bunu ceza gerektiren bir suç olarak görüyor. Rusya Amerikan çıkarlarına karşı bir şey yaptıysa - savaştığımız radikal bir milis silahlandırın - sadece doğal olarak kabul eder. Kişisel çıkar Rusya için bir bahane, Almanya için değil.

Trump’ın Almanya ile kavga etme kararının iki ilginç yanı var. Birincisi, genellikle politika hareketlerini yönlendiren normal kanallardan gelmemesidir. Politika danışmanları Alman birliğinin düşmesine neden olmadı ya da Fox News ile ilgili herhangi bir konuşma başkanı bunu öncelik haline getirmedi. Kendi beyninden tamamen oluşmuş gibi görünen çok az Trump girişiminden biridir.

İkinci husus, elbette ABD ile Almanya arasında bir kama sürmenin uzun vadeli bir Rus dış politikası hedefi olmasıdır. Ve Trump kararını sadece bir bütçe tasarruf hareketi ya da birliklerin Avrupa'nın başka yerlerindeki varlığını artırma arzusu olarak belirleyebilirdi. Bunun yerine kararını özellikle Amerika'nın müttefikleri için bir ceza olarak sundu.

Yine, bunların hiçbiri Trump'ın Putin ile devam eden bir tür bozukluğa sahip olduğunu kanıtlamaz. Belki de sadece Putin'i sever ve birçok görüşüne katılır. Ancak, herhangi bir hoş olmayan bağdan temizlendiği fikri, Mueller'in Trump’ın Rusya ile olan bağlantıları hakkında yalan ve şaşkınlık akışının hiçbir şeyi gizlemediği ortaya çıktığını kanıtladı, sadece durum böyle değil.

Trump masumiyetini göstermek isteseydi, son 40 yıldır önceki başkanları takip eder ve finansal bilgilerini yayınlardı. Ne de olsa masum olabilir. Ama asla masum bir insanın yaptığı gibi davranmadı.

Kaynak: Intelligencer

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Anket: Biden Kuzey Carolina ve Georgia'da biraz ilerde görünüyor

Tahminci Demokrat adayı Joe Biden, Pazar günü yayınlanan CBS News anketine göre, iki Güney eyaletinde beyaz seçmenlerle Kuzey Carolina ve Gürcistan'daki şansını artırdı.

BB17tOA6.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

CBS News Battleground Tracker anketi, Biden'ın Kuzey Carolina'daki Başkan Donald Trump'ın yüzde 48 ila 44'ünü ve Gürcistan'daki Trump'ı 46-45 arasında tek bir yüzde ile sınırladığını gösterdi.

Trump, 2016 yılında her iki eyaleti de kazandı ve Seçim Koleji oylarında 31 oy aldı. Demokratik başkan adayı 1992'de Bill Clinton'dan bu yana Gürcistan'ı kazanmadı ve son 10 başkanlık seçimlerinde sadece bir Demokrat (2008'de Barack Obama) Kuzey Carolina'yı kazandı.

Anket, Trump'ın 2016'dan bu yana beyaz seçmenler arasında Gürcistan'da yüzde 12, Kuzey Carolina'da 7 puan düştüğünü gösterdi. Başkan özellikle üniversite derecesine sahip beyaz seçmenler arasında zemin kaybetti.

Biden, her iki eyalette en az yüzde 50 desteğe sahip kadın seçmenler arasında Trump'a liderlik ediyor ve Afrikalı Amerikalı seçmenler arasında ezici bir kenara sahip, Biden her iki eyalette de yüzde 80'i geçiyor.

Küçük bir farkla, her iki eyaletteki seçmenler Trump'a ekonomi ile başa çıkmada avantaj sağlıyor.

Anket, 28 Temmuz - 31 Temmuz tarihleri arasında CBS News adına Georgia'da 1.131 kayıtlı ve Kuzey Carolina'da 1.152 seçmen örneği kullanılarak gerçekleştirildi. Kayıtlı seçmenler için hata payları Gürcistan'da artı veya eksi 3,4 puan ve Kuzey Carolina'da artı veya eksi 3,8 puan.

Kaynak: POLITICO

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Eğer Fox Ana Haber Obama Başkanken Yaptıklarını Trump İçin Yapsaydı Ne Olurdu?

Obama İçin Söylediklerini Kendi Ağızlarından Hiç Değiştirmeden Trump İçin Söylüyorlar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Biden, seçime 99 gün kala ulusal anketlerde Trump'a büyük fark ediyor.

Yeni bir CBS News / YouGov Battleground Tracker Poll, eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'in ulusal çaptaki Başkan Trump'ı% 51-41 gösterdi. Ayrıca Michigan'da altı puan önde ve Ohio'da bir puan takip ediyor. Seçim gününe 99 gün kala siyasi muhabir Ed O'Keefe yarışın durumu hakkında bilgi verdi.

Kaynak: CBS News

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Görüşler: Joe Biden'ın çalışma arkadaşı (Başkan Yardımcısında) olması gereken tek şey

BB17yuLj.img?h=725&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Danışmanlarınız - meslektaşlarımın bir ordusundan bahsetmemek için - bu ya da bu davaya karşı ve bununla ilgili tüm davaları zaten kırdılar. Kamala D. Harris para topluyor. Elizabeth Warren üssü karıştırıyor. Susan Rice size dış politika getiriyor. Ve bunun gibi.

Kendinize bir iyilik yapın: Pencereden dışarı atın. Tüm bu argümanlar Trump Üniversitesi'nden bir derece kadar değerlidir.

Bir başkan yardımcısında önemli olan tek bir şey var ve oylama kaydında veya üç ayda bir dosyada bulamayacaksınız.

Seçiminizin seçim matematiği ile ilgisi yoktur. Bu yılın oyunun tamamen katılımla ilgili olduğu fikrini alsanız bile (ve istemiyorum), çalışan bir arkadaşın seçmenleri harekete geçirmek için her şeyi yaptığını gösteren kanıt yok. Ve zaten Amerikan tarihindeki en iyi katılım jeneratörüne sahipsiniz: Adı Donald Trump.

Bağış? Alakasız. İhtiyacınız olan tüm paraya sahip olacaksınız ve bir yıl içinde parlak yeni ofislerde kurdeleleri kesmek için bile seyahat edemediğiniz bir yıl içinde, tüm şansınızı bile harcayabilirsiniz.

Post En çok bültene abone olun: Washington Post'ta bugünün en popüler hikayeleri

İdeoloji? Uzmanlık? Kimin umrunda? Tatil dışında ülkeyi hiç terk etmeyen vali değilsin. (Suç yok Başkan Bush.)

Washington'da yarım yüzyıl geçirdiniz; Beyaz Saray'da sekiz yıl. Kim olduğunu biliyoruz. Boşlukları doldurmak için çalışan bir arkadaşa ihtiyacınız yok.

Hayır, eski işiniz için tüm bu adaylarla birlikte otururken kendinize sormanız gereken tek bir soru var. Hoş bir soru değil, ama gerekli bir soru.

Lidersiz bir ülkeyi birleştirmek için duygusal zekası ve alçakgönüllülüğü kimler var?

Bu, başkan yardımcısından nadir anlarda, hükümette başka bir lider istemediğimiz çok büyük bir şey. En kötüsü ortaya çıkarsa, o meşe masanın arkasındaki sandalye aniden boş kalırsa, ulus bakışlarını daha önce hiç düşünmediği birine çevirir ve o kişiden bizi geçmesini ister.

Bunun hangi yabancı liderleri arayacağını veya hangi üsleri uyaracağını bilmekle ilgisi yoktur. Bu lütuf, sıcaklık ve politik içgüdü ile ilgilidir. Bu, bir öğrenmenin sağlam ve kararlı olma yeteneğinin yanı sıra, anın sadece onunla ilgili olmadığını anlamakla ilgilidir.

Bu yüzden, başlangıçta çok az güven veren Missouri'den şapka satıcısı Harry S. Truman, en büyük başkanlarımızdan biri olarak kabul ediliyor. Bu yüzden Gerald Ford, tüm kusurları için, eşi görülmemiş ve çalkantılı bir an boyunca ülkeye liderlik ettiği için kredi alıyor.

Bu niteliklerin eksikliği, küçük ve paranoyak Lyndon B. Johnson'ın, Başkan John F.Kennedy'nin ölümünden sonra tüm yasal başarılarına rağmen, popüler kültürde hala tiksinti ve karanlık komplo teorilerinin konusudur.

Elbette bunu hepiniz anlıyorsunuz, Sayın Başkan Yardımcısı, işi sürekli endişe kaynağı olan bir başkanın altında tuttu. Seni bu kadar güçlü ve güven verici bir seçim yapan şeydi - çünkü insanların Joe Biden hakkında bildikleri bir şey varsa, o daha önce trajedi karşısında yükselen iyi bir adam.

En kötüsü olsaydı, hizmet için çağrılsaydınız, Amerikalılar düzeni yeniden düzenlerken kederini paylaşan bir başkan görürlerdi. 2 numara olarak başardığınız her ne olursa olsun - önerdiğiniz veya görüştüğünüz müzakereler - her zaman buna ikincil oldu.

Bunun rahatsız edici bir konu olduğunu biliyorum, Sayın Başkan Yardımcısı ve muhtemelen hiç kimse bu konuyu gündeme getirmek için acele etmiyor. Umarız her zaman devreye girmez ve genellikle gelmez.

Ama sanki şimdiye kadar açılan en eski başkan olacağını bilmiyormuşsun gibi değil. Acımasız değil, daha ziyade ulusal çıkarlar içinde, bir şekilde aciz olma olasılığınızın 60 yaşında birine göre daha yüksek olduğunu kabul etmek.

Bu nedenle, her adayı yüz yüze değerlendirirken kendinize sormanız gereken tek şey, bunlardan hangisinin kendi ailenizin yanında durduğunu, kendi mirasınızı onurlandırdığını, sarsılmış bir ulusla konuştuğunu ve bölünmüş bir Kongreyi yatıştırdığını görebiliyorsunuz.

Kim ham politikayı ve kişisel çıkarları bir kenara bırakır? Kim değersiz hissetmek için yeterli insan bakış açısına sahip, aynı zamanda aksi kanıtlamak için yetenek ve azim var? Trajediyi kim fırsata çevirebilir?

Milletin hayatı, istesek de istemesek de bu tür anları açar.

Hatip, bağış toplama veya politika kazanma seçmeyin, Sayın Başkan Yardımcısı. En iyi kişiyi seçin ve gerisini seçmenlere güvenin.

Kaynak: The Washington Post

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Trump yanlış bir şekilde, pratik bir Katolik olan Biden'in "Tanrı'ya karşı" olduğunu söylüyor

Cumhurbaşkanı Trump Perşembe günü yaptığı açıklamada, pratik bir Katolik olan olası Demokratik başkan adayı Joe Biden'ın Cleveland havaalanı asfaltında toplanan destekçilere toplanan miting tarzında yapılan bir dizi sahte saldırıda "Tanrı'ya karşı" olduğunu iddia etti. Cumhurbaşkanlığı kürsüsünün arkasından, "Silahlarınızı alın, İkinci Değişikliğinizi alın. Din yok, hiçbir şey yok," dedi. "İncil'e zarar verin. Tanrı'ya zarar verin. Tanrı'ya karşı. Silahlara karşı. Enerjiye karşı."

CBS News kampanyası muhabiri Nicole Sganga, Protestan seçmenlere yönelik sunumunda, Trump kampanyasının eski başkan yardımcısını sürekli olarak inanç topluluklarından ve muhafazakar değerlerden kopuk olarak boyadığını söyledi. Ancak kampanya izinde Biden, rahmetli oğlu Beau Biden'in kaybı da dahil olmak üzere kişisel trajediyle bir güç kaynağı olarak göstererek inancına sık sık başvuruyor. Haziran ayında Biden, cumhurbaşkanını Beyaz Saray yakınlarındaki barışçıl protestocuları dağıtmak için göz yaşartıcı gaz dağıttığı için eleştirdi ve St.John Piskoposluk Kilisesi'nin dışında bir fotoğraf operasyonunun yolunu açtı. Biden kampanyasının sözcüsü Andrew Bates, yaptığı açıklamada, "Joe Biden'in inancı kim olduğunun özünde." Dedi. "Tüm hayatı boyunca onurla yaşadı ve aşırı zorluk dönemlerinde güç ve rahatlık kaynağı oldu."

ADAYLARDAN
JOE BIDEN
Siyah ve İspanyol gazetecilerin ulusal dernekleri ile yaptığı röportajda Joe Biden, finalist listesinde kısa listesinde kim olduğunu koşu arkadaşı olarak söylemedi, ancak seçiminin geçmiş yıllara kıyasla programın ilerisinde olduğunu söyledi. Erickson yazıyor. Ancak CBS News ulusal muhabiri Errol Barnett tarafından başkan yardımcısı başkanlarından biri olan Sen.Kamala Harris'i eleştiren eski Sen. Chris Dodd'un ırkla ilgili birincil tartışmalarıyla ilgili yorumları hakkında daha fazla baskı yapan Biden, Harris'in "çok tartışmalı olduğunu söyledi. ." "Ben kin tutmuyorum ve kin tutmuğumu gerçekten açıklığa kavuştum. Bence bu bir tartışma oldu. Bu kadar basit. Ve çok çekişmeli."

Biden, geçtiğimiz hafta eski Başkan Obama'nın oy haklarında ilerlemeyi bozması halinde Senato muhalifliğini ortadan kaldırma çağrısından uzaklaştı. Muhalifleri savundu ve "muhaliflerin de çok kötü şeylerin olmasını engellediğini" açıkladı ve Senato Demokratlarının bunu geri alması gerektiğini düşünmediğini söyledi çünkü Demokratların Senato kontrolünü geri alacağına inanıyor. Biden ayrıca, eğer seçilirse "pek çok Cumhuriyetçiyi göreceksiniz, en az yarım düzine kadar vicdanlarını oylamaya başlayacaklar, çünkü artık Trump'ın orada olma korkusu yok."

Kaynak: CBS NEWS

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Donald Trump, Joe Biden'in 'Tanrı'ya karşı' olduğunu iddia ediyor; Biden yardımcıları Trump'a ikiyüzlü bir bölücü diyor

WASHINGTON - Başkan Donald Trump, Demokratik rakibinin - ve dindar Katolik'in - “Tanrı'ya karşı” ve hatta dinin kendisi olduğunu söyleyerek Joe Biden'e din üzerine bir başka sert saldırı başlattı.

"Din yok, hiçbir şey yok," diyen Trump, Cleveland'da ekonomik bir konuşma için ziyaret ederken Cleveland'daki kısa bir havaalanı mitinginde destekçilere söyledi. "İncil'e zarar verin, Tanrı'ya zarar verin. Tanrı'ya karşı, silahlara karşı, enerjiye, bizim tür enerjimize karşı. ”

Katolik inancının 1972'deki bir araba kazasında ilk karısının ve kızlarının ölümünden hayatta kalmasına nasıl yardım ettiğinden sık sık bahseden Biden sözcüsü, Trump'ı dini muhafazakarlara alaycı bir itirazda bulunan bir ikiyüzlü olarak nitelendirdi.

BB13ttOf.img?h=784&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Sözcü Andrew Bates, "Joe Biden'in inancı kimin özünde." Dedi. "Tüm hayatı boyunca onurla yaşadı ve aşırı zorluk dönemlerinde güç ve rahatlık kaynağı oldu."

Bates, Trump'ın cumhurbaşkanının bir İncil tutan bir fotoğrafçı için Beyaz Saray'ın yakınındaki bir kiliseye yürüyebilmesi için protestocuların bir parkını zorla temizleme kararını desteklediğini belirtti.

"Donald Trump, tarihimizde barışçıl Amerikalıları gözyaşlarına boyanmış ve kilisesinden bir rahip fırlatmış olan tek cumhurbaşkanıdır, böylece ülkemizi parçalara ayırmaya çalışırken kendi kinetik optikleri için onu ve İncil'i kandırdı. bir kriz ve acı anı "dedi Bates.

Washington Piskoposluk Piskoposluğu piskoposu Mariann Budde, Trump'ın foto-op'undan "öfkelendirildiğini" söyledi ve cumhurbaşkanının "manevi otorite örtüsünde kendini gizlemek için kutsal semboller kullandığını" elinde tuttu. "

Geçen yılın sonlarında Biden, Din Haber Servisi için Katolik inancının ona gücün kötüye kullanılmasına nasıl dayanacağını öğretmesinin yanı sıra temel nezaket, adil oyun ve erdem kavramlarını da anlattı.

Ohio ve diğer salıncak devletlerinde seçim öncesi anketlerde Biden'i izleyen Trump, Biden'i silah sahipliği, petrol üretimi ve dini hedeflediği iddia edilen bir "radikal sol gündeme" bağlamaya çalışarak dini muhafazakârlara itiraz etti.

Başkan Biden ve Demokratlara çeşitli vesilelerle inançla saldırdı ve yakın zamanda bir Pennsylvania tele-mitinginde taraftarlara şunları söyledi: "Esasen, din ile ne yaptıklarına bakarsanız Tanrı'ya karşılar."

Bates, bu hafta Trump kampanyasının da Biden'in kilisede dua etmesi için fotoğrafını "onu küçümsemek ve" tüm kampanya boyunca en zayıf zayıflık ifadelerinden biri "olarak adlandırmak için çarpıttığını belirtti.

Cumhurbaşkanı'na karşı eski bir Cumhuriyetçi Parti iletişim direktörü Doug Heye, Trump'ın Biden ve Tanrı hakkındaki yorumlarının ılımlı ve bağımsız seçmenleri kapatma olasılığı olduğunu söyledi.

Heye, "Bu, sadece üssün bir dilimine hitap eden üst düzey bir saldırıdır." Dedi.

BB17EqAR.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Kaynak: USA TODAY

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.