Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Corona birası koronavirüs pandemisi sırasında üretimi durdurdu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Corona birası koronavirüs pandemisi sırasında üretimi durdurdu

Koronavirüs pandemisinin ortasında, halka açık olan bir marka, adı nedeniyle operasyonları geçici olarak durdurduğunu açıkladı. Corona birasının üretimi artık "zorunlu olmayan bir işletme" olarak kabul edildiğinden askıya alındı.

BB12anwi.img?h=1119&w=1119&m=6&q=60&o=f&

Corona birası üreten grup Grupo Modelo, Perşembe günü yaptığı açıklamada, Meksika hükümetinin bira fabrikaları için gerekli olmayan işletmeleri ilan etmesinin ardından Pazar gününden itibaren üretimi durduracağını açıkladı. Anheuser-Busch InBev'in sahibi olduğu bira üreticisi, üretimin azaltılması sürecinde olduğunu söyledi.

Salı günü, Meksika hükümeti koronavirüsün daha fazla yayılmasını önlemek için 30 Nisan'a kadar zorunlu olmayan tüm faaliyetlerin askıya alınmasını emreden bir sağlık acil durumu ilan etti. Johns Hopkins Üniversitesi'ne göre, ülkede teyit edilen COVID-19 vakalarının sayısı en az 60 kişinin ölümüyle 1.600'ü geçti.

Grupo Modelo'nun açıklamasında, biranın tarımsal işletmeler çatısı altında gerekli görülmesi gerektiğini savunuyor gibi görünüyordu. Şirket, her yıl 15.000'den fazla ailenin maltlık arpa tarımından faydalandığını ve 800.000 bakkalın gelirlerinin yaklaşık% 40'ı için bira satışına güvendiğini söyledi.

Grupo Modelo, katı güvenlik ve hijyen önlemlerini izlediğini ve hükümet fikrini değiştirir ve biranın önemli bir tarımsal endüstriyel ürün olduğunu doğrularsa, personelinin% 75'inin evden "bira tedarikini garanti altına almak" için çalışmaya hazır olacağını söyledi.

Biracı ayrıca biradan üretilen 300.000 antibakteriyel dezenfektanı bağışladığını açıkladı - bu, içki fabrikaları arasında popülerlik kazanıyor. Önümüzdeki günlerde yardım çabalarına katkıda bulunmak için başka eylemler duyurmayı planlıyor.

Salgının başlarında, bazı tüketiciler yanlışlıkla Corona birasını virüsle ilişkilendirdiler ve Google'da "corona bira virüsü" ve "bira virüsü" aramaları arttı. Ve bir ankete göre, Amerikan bira içenlerin% 38'i Şubat ayı sonlarında şu anda Corona'yı "hiçbir koşulda" satın almayacaklarını söyledi - ancak düzenli Corona içenlerde sadece% 4'ü aynı şeyi söyledi.

Yine de Corona içenlerin% 14'ü markayı halka açık bir yerde sipariş etmeyeceklerini itiraf etti. Ankete katılan bira içenlerin% 16'sı, Corona birasının virüsle ilgili olup olmadığı konusunda karıştırıldı.

Bununla birlikte, ABD'deki şirketin birasını denetleyen Constellation Brands, satışların virüsten etkilenmediğini söyledi. Constellation Brands sözcüsü, virüsün ABD'ye çarpmasından çok önce, Ocak ayının sonlarında CBS MoneyWatch'a verdiği demeçte, "Tüketicilerin büyük ölçüde virüsle biramız / işimiz arasında hiçbir bağlantı olmadığını anladıklarına inanıyoruz."

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.