Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yağsız Fritözde pişirmeniz ve pişirmemeniz gereken 7 ŞEY Yağsız fritözleri birçok yemek hazırlamak söz konusu olduğunda kullanışlı ve çok yönlü olabilir, ancak her yiyecek bu cihaza atılmamalıdır. Şeflere ve diğer mutfak uzmanlarına göre, bir hava fritözünde pişirmek için en iyi ve en kötü yiyecekler. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Dondurulmuş gıdalar yağsız fritözde hoş ve gevrek olabilir. America's Test Kitchen'ın gıda editör yardımcısı Stephanie Pixley'e göre, hava fritözü donmuş yiyecekleri yeniden ısıtmak veya pişirmek için kullanmak için harika bir cihazdır. Pixley, hava fritözünün konveksiyon fonksiyonu nedeniyle yiyecekleri gevrek yapmak için harika bir iş çıkardığını söyledi. Bu özellik, sıcak havanın yiyecekleri çevrelemesine izin verir, daha eşit ve hızlı bir şekilde pişirir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Brussel lahanası, yağsız bile yağsız fritözde güzel ve gevrek olsun. Pixley'e göre, Brüksel lahanası hava fritözünde de başarılı. Hava fritöz, filizlerin gevrekleşmesine yardımcı olur ve yağın karışıklığı ve yağlılığıyla uğraşmanıza gerek yoktur. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yağsız fritözde hızlı bir şekilde kurabiye yapabilirsiniz, çünkü ön ısıtma yapmak zorunda değildir. Pixley'e göre, çerezler bir hava fritözünde gelişebilir, ayrıca hızlı bir şekilde hazırlanırlar. "Kurabiye hamuru toplarını dondurucumda el altında tutmayı seviyorum, böylece tüm bir parti yapmak zorunda kalmadan bir (veya birkaç) alabilirim. Ve şimdi, onları her zaman hava fritözümde yapacağım" Pixley Insider'a söyledi. Hava fritözünü önceden ısıtmak zorunda olmadığınız için, 10 dakika içinde taze, ev yapımı kurabiye alabilirsiniz. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Pratik ve sabırla, yağsız fritözde güzel pişmiş bir biftek yapabilirsiniz. Insider, yağsız fritözlerin minyatür fırınlar olarak kullanılabileceği için biftek pişirmek için de kullanılabilir. ButcherBox'ın baş şefi Yankel Polak'a göre, biraz pratik yaparak yağsız fritözde güzelce pişirilmiş bir biftek alabilirsiniz. Artı, ocağı serbest bırakır ve bir bifteğin tipik olarak ürettiği karışıklığı bırakmaz, diye ekledi Pixley. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yağsız fritözleri vıcık vıcıklardan kaçınmanıza yardımcı olabilir. Tuhaf gelebilir, ancak Cook Smarts'ın kurucusu Jess Dang'a göre, zoodle aslında ideal bir yağsız fritöz besindir. Dang, "Kabak pişirme sırasında bir ton nem salar, böylece bir tavada hantal bir karmaşa ile hızlı bir şekilde kurtulabilirsiniz." "Hava fritözünde, tüm bu aşırı nem sadece sepetten damlar ve mükemmel al dente kabak erişte bırakır." Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Daha lezzetli sonuçlar için tavuk göğsünü yağsız fritözde yapın. Dang'a göre, yağsız fritözü fırın veya set üstü ocaktan çok daha sulu bir tavuk göğsü verir. Dang, "Bir yağsız fritözünün kompakt tasarımı nedeniyle, meyve sularının bazen diğer yöntemlerde olduğu gibi buharlaşacak kadar yer yoktur." Dedi. Pixley'e göre, sırlı tavuk da bir yağsız fritözünde iyi pişiriyor. "Yağsız fritözünün yüksek ısı ve sürekli hava akışı ile sır tavuk üzerinde karamelleşir, bu da kızartılmış tavuğu tamamen başka bir seviyeye taşır," dedi Pixley Insider'a. Tavuklar üzerine çok fazla sır koymamaya dikkat edin, çünkü fazlalık damlayabilir ve hava fritöz bölgenizin etrafına yayılabilir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Pastırma için yağsız fritözü kullanmak, daha zayıf ve daha temiz olduğu için gitmenin yoludur. Dang pastırma pişirmenin en sevdiği yolun aslında yağsız fritözü kullanmak olduğunu söyledi. Dang, “Yağ biraz daha yağsız tutmak için sepetten damlar ve çok daha az dağınıktır ve diğer pişirme yöntemlerinden daha az gözetim gerektirir” dedi. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Öte yandan, brokoli bir yağsız fritözde kuruyabilir. Pixley, Brüksel lahanası hava fritöz dostu olmasına rağmen, brokoli olmadığını söyledi. Pixley Insider'a verdiği demeçte, "Brüksel lahanası konusundaki tecrübemizden sonra brokoli çiçeklerinin süper gevrek ve lezzetli olacağına dair umutlarımız vardı. sebzeler. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yağsız fritöze büyük kızartmalar veya bütün tavuklar koymaktan kaçının. Pixley, "Hava fritöz sepetine sığıp sığmayacakları sorusunun ötesinde, daha büyük kızartma ve bütün tavuklar hava fritözünde eşit olarak pişmeyecek." Dedi. Pixley'e göre, ısı kaynağına en yakın olan kısım, ısı kaynağından en uzak olan bölümün yemek güvenli hale gelmesinden önce yanacak ve kuruyacaktır. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Hamurdan yapılmış (Veya Islak) yiyecekler yağsız fritöze konmamalıdır. Ayrıca, hava fritözlerine corndogs veya tempura karides gibi ıslak bir meyvesi olan yiyecekleri koymaktan kaçınmak istersiniz. Islak meyilli her yere gider ve uygun bir yağ banyosu olmadan meyilli kurulmaz, bu da Polak'a göre, umduğunuz çıtır, kızarmış öğün olmayacağı anlamına gelir. Pixter, "Hamur pişirme sırasında yiyecekleri sadece damlatmakla kalmaz ve muhtemelen fritözünüzün dibine yapışmaz, aynı zamanda çiğnenir ve gevrekleşir." Dedi. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Peynir, bir yağsız fritözde kötü bir tat veya büyük bir karmaşa yaratabilir. Polak'a göre, peyniri yağsız fritöze koymaktan da kaçınmak gerekir. "Bir hava fritözü aslında bir fritöz değildir, bu yüzden mozzarella çubuğu gibi bir şey söylemek için gerçekten kızartma peynirinden alacağınız anlık dış kabuk yoktur," dedi Polak Insider'a. "Bunun yerine fritözünde sevimsiz bir karmaşa yaşayacaksın." Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Orta pişmiş hamburgerler yağsız fritözlerde olması muhtemel değildir. Insider, "Orta-nadiren mükemmel bir hamburgerle kızartmak çok fazla ödün vermeden gerçekleşmeyecek," dedi. Pixley'e göre, orta nadirlikte doneness'e ulaşmak hava fritözünde uzun sürmez ve hamburger dışının kahverengileşmesi için zaman kalmaz. Ancak, iyi pişmiş bir hamburger oluşturmak için kolayca bir hava fritözü kullanabilirsiniz. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Taze yeşillikler yağsız fritözde yapılmamalıdır. Polak'a göre, ıspanak veya lahana gibi taze yeşillikler de hava fritözüne koymaktan kaçınmak istediğiniz bir şey. Polak, "Bu yeşillikler kelimenin tam anlamıyla her yere uçacak ve düzensiz pişecekler. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2020 Aşırı baharatlı proteinlerden ve sebzelerden de kaçınılmalıdır. Etlerinizi ve sebzelerinizi hava fritözüne koymadan önce aşırı baharatlamak başka bir büyük hatadır. Genel olarak, baharatlarla kuru bir yüzeye sahip bir yiyeceğiniz olduğunda, bu baharatlar bir yağsız fritözdeki hava akışı tarafından havaya uçabilir veya sepetin içine düşebilir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.