Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

VE PLATONİK AŞIK YAZIYOR:


Mehdî

Önerilen İletiler

VE PLATONİK AŞIK YAZIYOR:

beyin yandı bitti kül oldu savruldu.muamma-i labirent imişim ben ne içerde ne dırşarda işte enellabirent ben labirentim.hayırda şer şerde hayır vardır hayırda şerde Allahtandır ama Allah hayırdan razı şerden razı değildir.ali dedi: sen önce hakkı bil sonra batılı anla.beni olduğum gibi kabul et dedin ama haksızlığa kulak vermedin.ben ve sen bana ve bize haksızlık ediyorsAN BEN buna nasıl razı olurumda seni nasıl anlarım empati ise ben senin empatini nasıl kurayım eşitlik ise bana göre er olan eri dişi olan dişiyi doğurmalı ama bu gayretullaha dokunurdu.ben adem sen havva olsan bile sorun asırlık mülenyumluk aklın ve ruhun terminolojisi işte budur sen sende olanın ne olduğunu bilmeden sen sende olanın ne istediğini bilmiyorsun AMA HIMMM UMUT VAR GİBİ YİNEDE???

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

...bizim sonumuz bir olsunda ??? işte burda yakaladım seni sen o sonu nerden bildin ve o son burda mı orda mı diye sorsam.sen o sondan ne haber sin bi habersin bence son sonsuza bağlı son mu başlangıcın başındaki son mu sen ne bildin o sonu aklın ve ruhun birlikteliğinde mi kalbin ve bedenin birlikteliğinde mi bu son yada hepsi mi? bu bizim terminolojimiz tamam bildim de sen o sonu nerden bildin şimdi bana hesap ver ben o sonu bildim ve bilmekte hala israr etmekteyim ama sen blöfçüsün bu sondaki şek ve şüphe damarlarında kaynayan kan misali aslında sen septik bir empati ile sempatik olmaya çalışan piyonsun.ama ben BİG EGO BENG sahibi bir benim beni olan ben sende göremedim o beni ama sen gül ben bülbül olduk dememi bekliyorsun hayır gülde bülbülde bilmedi bu meseleyi de o yüzden güldü bülbüle işte aşk işte aşık işte maşuk sen seç birini maşuk isen sen bülbülsün ben gül ve aşk benim kokumdur ben aşık sen maşuk ama aşk aramızda bir çöpçatan :)))

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

...anlaşırsak tartışma biter.ademe ruh üflenmiş ama havvaya ruh üflenmemiş diyor birisi bu yüzden kadın ruhsuz der biri adem havvayı özümser kaburgasından olduğu için.havva ademden oldu isa meryemden gelin güvey farketmez dişi ise fıtratta insan ve sonra cinsiyetleşiyor ama yinede hormonal oynamalar ile bi seksüel lezbiyen homoseksüelleşiyorsa topluluklar biz ne yapabiliriz hızıra sormuş birisi halin nedir? hızır demiş ki insanları çilesi çilemiz yoksulluğu yoksulluğumuz çaresizliği çaresizliğimiz olmuş hızır da hıdır da ilyasda bir muamma ama birde deniz kızı varrrrr?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

çarşı karıştı çömlek patladı cin şişeden ok yaydan çıktı bu ne abii yaaa biz burda abazan abazannn onlar orda amazon amazonnn ne bu yani şimdi ama cennette yerleri varmı? bence herkes kendisine 100 sopa vursun yada sado mazo sex yapsın :)))

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

"yine labirente sardın sarmalım cevap hakkımı yitirdim duygular intihar etti tek tek gözümden yaş gelmez oldu fazla NAZ aşk usandırır işte bu ismi ile müsemma cismi ile mücessim oldu işte ben işte sen ama yok ben yok sen yoktan var olmak için mi yeniden başa dönmek mi muradın sen beyaz atlı prensini bekle ben siyah atlı prensesimi öyle mi?" (VE PLATONİK AŞIK YAZIYOR.)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...
...VE PLATONİK AŞIK YAZIYOR:

...yanar durursun nasıl sen yanar durursun kül olursun kül oldun mu kul olursun buğday ölmedi mi filiz vermez ölmeden ölmenin sırrı böyle faş edildi.aşkın sırrı ise hep sır kaldı ebed müddet ki hiçbir zaman tam mahiyetine nail ve vakıf olmadan aşkın sırrı işte herşeyi var eden cezbe-i cazibeler volkanı ile vakumlayan yerden gökten çekimler çatışması ile kalbe sığmaz iken bir nefesde 18 bin alemi sığdıran gönlüne ama yine durmayan bitmeyen hasret ile en hası red ile bu iş devam eder ki kavuşmaktır esas ayrılık vuslat zannedilen firkatten haberi olamayan daha ne acılar çeker kıvranır ölmeden ölmek ne ölümlerden ölüm beğenerek aşk için ölmeli aşk o zaman aşk nakaratları ile yine yandığını yine kül olmadığını zannederek derdime derman arar idim meğer derim bana derman imiş diyerek daha bu türkü sürer ebed müddet mihribanım :)))

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

...VE PLATONİK AŞIK YAZIYOR:

...bay ve bayan smit gibi olduk aşk ajanı romantizm casusu olduk ikimiz.derin derin daldık deryalarımıza inci mercan çıkarttık.ben hızır sen hıdır gibi deniz kızı oldun.evvel ve ahir ne ki biz ilk ve son aşkın abidesi olduk leyla ile mecnuna ferhat ile şirine kerem ile aslıya kervansaray olduk.dönüp dolaştık aynı yerde yine buluştuk yep yeni aşklar ile hüzünler ile tekrar tekrar nefes alıp verdik ama hiç yılmadık yozlaşmadık izzet-i nefs payemize gark olduk.bu aşkı bu sevdayı bilmedi bilemedi ancak rüzgarı ile serinledi şıpsevdi platonik aşıklar.durdu düşündü gece ile gündüzü bir etti bunu aşk zannetti zavallılar.isim ve sıfatlar ile pek ilgilenmedik onlara pek takılmadık hep refik-i alayı diledik.makam-ı ibrahimden makam-ı mahmuta hep birlikte sevdalandık durduk rabiatül adevviyye hasan-ı basri gibi ve maruf-u kerhi gibi o cemalullah ile büyülendik.barak baba gibi hep secde ettik o feyzullaha hallac gibi aşk deryasına daldıkta deryanın yası kan revandı hüseyn-i kerbela aşkına durduk düşündük ve yine düşündük ama düşlerin bize bir fayda getirmediğini anladık düş olduk sevdamıza sevda bize bağlandı biz sevdamıza ki aşk olan zat-ı ilahi çokdan bizi cezbe-i cazibesine almıştı...
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

bir ilahi aşk var birde mecazi ve sen mecazi olanda yanarsan gerçekten yanarsın öğüt olan ömrün helak olur ama ilahi aşk ile yanarsan hayat bulursun sen yandıkça herkese hayat olursun... 70 sefer aşık oldum hepsinden soğudum sonunda aynı şey olduğunu farkettim yalancı bir meme gibi mecazi aşk... PLATONİK AŞIK 🙂

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 5 ay sonra...
  • 8 ay sonra...

Ve Platonik Aşık Yazıyor:
İlahi Aşka Çeyrek Var. Leylamı ararken Mevlamı Mevlamı ararken Leylamı buldum tam derkeeen... Lilith ile Azazil aşkı zuhur etti birden leyla Lilith mecnun Cinlenmiş aşkının Mahpusu olmuş... Lilith i lolita avrad i afrodit iştar i inanna lujifer i nilüfer derken Beyin yandı 🔥 🔥 AşkkralEcem 💌💣💥💘

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Ve platonik Aşık yazıyor:
Ne iyi oldu bu klip ..benim o? ile bıraktığın hüzünlü bir boşluğu dolduruverdin. 👍😍

Tuğba Yurt a / Başlamayalım

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

...yine duramadım yazdım:

Çok eski çok çok eski bir zaman önce uyandı kalb uykusundan... varlığı ile önce ben sonra o tanıştı. Adı ne fark eder havva lilith iştar ı inanna yada avrat ı afrodit olsun... beni lovevolkanı içine aldı bi kere taa beynim yandı... ve aklım başıma geldi o zaman ki 10 da 1 imiş farkettiğim ki bilinçli farkındalık ile tam oldu sevad ı azam sevdam... şimdi ne o ne o var ne ben ne bensizlik var... içim bom boş sanki artık kış ve kuş yuvası kadar sessiz ve ıssız adam... 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.