Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TÜRKIYEDE KADIN OLMAK SANATI!


politika

Önerilen İletiler

Gün gecmiyor ki bir kadin bosandigi kocasi tarafindan,bir kiz sevgilisi tarafindan hunharca ve herkesin gözleri önünde hayattan kopariliyor.Son canavarlik 19 yasinda genc ve güzel bir kizin evinin kapisinin önünde kalbinden bicaklanarak öldürülmesi oldu.Son diyorum cünkü birsaat sonra baska bir yerden bir canavarlik haberi daha gelebilir.

Alistirdilar bizi,bu cinayetlere,sehitlere alistirdiklari gibi kadinlarin öldürülmesinede alistirdilar.

Sule Cet olayini hatirlayiniz.Gencecik bir kizi bilmem kacinci kattan asagi attilar.Tecavüz ettiler ve öldürdüler.Intihar süsü verdiler,Katiller ellerini kollarini sallaya sallaya aramizda günlerce haftalarca gezindiler.Cinayetin islendigi gece o binanin asansörünün önünde cömeldiler isledikleri cinayete kilif aradilar,ikiside alkol almistilar.Kamuoyunun özellikle kadinlarimizin yogun tepkileri sonunda gözaltina alindilar ve bugün haklarinda mahkemece karar verildi.

IYI HALLERI GÖZETILEREK Agirlastirilmis degil sadece Müebbet verdiler bir tanesine ve digeride 18 yilla yirtti.Agirlastirilmis demek icerden cikmasi imkansiz demektir.Müebbet ise bir süre yattiktan sonra infaz yasasi gözetilerek tahliye edilmesi demektir.Hani insanin  yinede ceza aldilar diyesi geliyor.

Simdi bu IYI HAL olayini biraz acalim:Sanik Avukatlarinin görevleri muhakkak ki müvekkilerinin hic ceza almamasi veya az ceza almasi icin mücadele vermektir ve bu anlamda gerekli yöntemleri kullanir.Bu yöntemlerden birisi SENARYO hazirlamaktir.

Senaryo,Avukat müvekkiline durusmada Hakime nasil ve neler söylemesi gerektigini anlatmasi yani onu durusmaya hazirlamasidir.

Dünyanin hicbir ülkesinde yani demokratik ülkesinde,hakimler senaryolari dinleyerek karar vermez,Vicdanina göre karar verir.Hakimin bir insani vicdani birde kanuni vicdani vardir.

Yani siz bir kadini nedeni ne olursa olsun (Nefsi müdafaa haric) öldüreceksiniz,Avukat size bir senaryo hazirlayacak,hakim bu senaryoyu dinleyip "Ah canim demek ki o kadin veya kiz seni tahrik etti sende dayanamadin gururun kirildi ve onu öldürdün.Zaten kilik kiyafetinde senin iyi bir insan oldugunu gösteriyor hadi sana bir kiyak yapalim"diye cezada senaryoya göre karar veren bir hakim hakim olma kapasitesine sahip degildir.

Ülkemizde kadin olmak zor bir zanaat.Bakmayin "kocamdir,dögerde sögerde öldürürde diyen Islambazlara"onlar kadin olduklarini ancak yatakta anlarlar ama sadece is makinesi olurlar.

Dünyanin her kösesinde kadinlara karsi siddet vardir.Ancak ülkemiz disinda katillere Iyi hal indirimi yapan "aman kizim sende kisa giymeseydin,sende gece cikmasaydin "diyen hakimler yoktur.Böyle hakimler varsada onlara zaten görev verilmez.

Bir kadinin giyinisi,kiligi kiyafeti hicbir erkegi ilgilendirmez.Benim istemedigim gibi giyiniyorsan seni öldürme hakkina sahibim,benden bosandin ama baskasiyla olamazsin yoksa öldürürüm seni diyen bir erkek insan olmaktan uzaklasmis sadece bir yaratiktir.Dün kafalarina bir bohca sarmayi ÖZGÜRLÜK olarak yorumlayip kiyametler koparanlar bugün kadinlarin nasil giyinmesi gezinmesi yasamasi gerektigi konularinda fetvalar veriyorlar kilik kiyafet düzenlemesi yapiyorlar.Dün kilik kiyafet kisilerin özgürlük alanina girer diyenler bugün biz nasil istiyorsak öyle giyineceksiniz diyorlar.Nitekim,Mecliste calisan kadinlarin dar pantolon giymeleri yasaklandi salvar tipi pantolonlar giyecekler cünkü "Cok müslüman iktidar ve koalisyon ortagi sahte Türkcü MHP.liler kadinlarin dar giymelerinden tahrik oluyormuslar"müslümana bak diyecegi geliyor insanin.

Kadin cinayetlerine DUR demeliyiz.Bu forumda yazan bircok kadin üye var Her nedense onlarin bu konularda sesleri duyulmuyor.Acaba bunun bir nedeni mi var?Yoksa bu arkadaslar yön mü degistirdiler?!

 

saygilarlar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Dün Kadiköy'de kadinlarin siddete karsi baslattiklari protesto eyleminde,Sili'li kadinlarin  tarzinda bir dans ve sözlü eylemle siddeti protesto etmeleri, ülkemizde gercek tecavüzcüleri rahatsiz etmis ve o masum gösteri Gestapo polisleri tarafindan siddetle bastirilmistir.

Kadinlara Siddete HAYIR protestolarindan kimler rahatsiz olabilir.Ruhlarinda kadina allerji duyan,psikopatlar,sapiklar,dinle alakasi olmayan ama kendini dindar sayan bezirganlar bu eylemlerden rahatsizlik duyar.Cünkü bu eylemler onlara karsi bir tehdittir.

Peki polis neden bu eylemden rahatsiz olur?Cevap mi istiyorsunuz iste size cevap:

Menzil Tarikatinin polisleri böyle eylemlerden rahatsizlik duyarlar.Cünkü tarikat demek zaten sapikliktir.Yani kadinlarin protestosundan sapiklar rahatsizlik duyarlar.

Polise bu talimati verenlerde korkarlar cünkü onlarda  dinci akimlarin toplum üzerinde yerlesmesi beyinlerine kazinmasi icin polis gücüyle bu eylemlere karsi gelirler.

Ülkemiz bir sarmalin icindedir.Bu sarmal,diktatörlük ve din baskisi sarmalidir.17 yilda Cumhuriyeti hala yikamamis olmanin verdigi kin ve nefret en ufak bir demokratik kimildamaya tahammülsüzlügü ile noktalaniyor.Kim demokrasi, insanlik, adalet diyorsa diktatör ve tayfalari onlarin tepesine biniyor.

Gestapo sefi;Reis'ine yaranabilmek ondan aferin alabilmek icin mümkün olan her melanete imza atiyor.Gestapo sefinin etrafinda kemik bekleyen cakallarda bu melanetin kuyruk sallayicilaridir.

Kadinlara siddete karsi yapilan eylemler ve konusmalar her nedense Isci simdi Vatan Partisi Baskani PKK'ci Dogu Perincek'i cok rahatsiz etmis ve "sanki ülkede kadinlar kesiliyor diye kampanya yapiliyor"gibi bir söz söylemis.Yillar yili hicbirsey olamamis,birsey olabilmek kendini kabul ettirebilmek umuduyla Ermeni iddialarina karsi bir durus sergileyip,birde bu iddialarin zaten uydurma oldugunun bilincinde olan AIHM' nin vermis oldugu kararla kendini KAHRAMAN gibi gösterme havasida para etmemis,Partisinin adini VATAN olarak degistirip aklisira canbaza bak dedirtecek gibi bir sark kurnazligina basvurup ondan da sonuc alamayinca careyi güclüye yaranma yoluna girmis olan Dogu Perincek,son günlerde sarfettigi abuk subuk söylemlerle Recep Tayyibin adami olmaya calismaktadir.Maalesef ülkemiz böyle kisiliksiz insanlarin siyasetci diye ortalikta gezindigi bir alan olmustur.Gestapo sefide kendi partisini birakip Reis'in adami olmustur ve bugün Reis'in adami olarak her melanete imza atmaktadir.

Ülkemiz bir karanliga dogru hizla yürümektedir.Bu yürüyüste sadece siyasi partiler degil tüm toplum olarak sorumlulugumuzu idrak edemiyoruz.Bir takim ideolojik saplantilar ile ülkeyi mahvetmek icin elbirligi etmis durumdayiz.Yarin cok gec olacaktir.Bugün bu gidise dur demenin zamanidir.Kadinlarimiz bu anlamda ellerinden geleni yapmakta ve zulüm görmektedirler.Kadinlarimiza sahip cikarak aslinda ülkemize Cumhuriyetimize Devletimiz ve Bayragimiza sahip cikmis olacagiz.

Herkesi düsünmeye davet ediyorum.

 

saygilarla

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ic Isleri Bakani olarak aslinda Gestapo sefi gibi calisan birisi demiski: "Eger kadinlar dans ederek hak ariyorlarsa yani eger DANSLA olacaksa hepimiz dans edelim"

Bir Ic Isleri Bakani düsünün ki,tüm dünyaya artik sembol haline gelmis olan KADINLARA SIDDETE KARSI PROTESTO dansi olarak kabul edilen "LAS TESIS"eylemi yöneticileri kadinlara siddete karsi bir uyari olarak görülürken,bizim ülkemizde bu eylemler yani protestolar,Ic Isleri Bakani ve de onun patronu olan Reis'in canini cok rahatsiz etmis ve o masumca eylem yapan kadinlarin üzerine TOMAlar Biber Gazlari ile gestapoyu saldirtmislardir.

Bunun anlami,Türkiye'de kadinlari iktidarin eliyle öldürtmektir.Baska bir anlam veren var ciksin konussun.Eger ülkemizde kadinlar korunma ihtiyaci icindelerse,hergün bu ülkede birkac kadin öldürülüyorsa.hergün "kocam veya arkadasim beni öldürecek lütfen önlem alin" diye kadinlar polise veya savciliga basvuruyor ama buna ragmen öldürülüyorlarsa bunun adina devlet öldürüyor denir.

Bosanmalarin önüne gecmek icin,durusmalari gereksiz yere uzatmak,iyi hal gözetilerek siddet uygulayan kisiyi serbest birakmak,hapisane kackini kisilerin ellerini kollarini sallayarak ortada gezinip öldürmek icin kadin arayip ve öldürdükten sonra "bu zaten hapisten kacmisti araniyordu"deniyorsa devlet kadin cinayetlerini tesvik ediyor erkeklere kadinlari öldürebilirsiniz diye icazet veriyorsa bu yolla kadinlara da bakin ölmek istemiyorsaniz erkege boyun egin mesaji verilmek isteniyorsa bunun adina devlet cinayetleri organize ediyor denir..

Ve bir gestapo sefi eger kadinlarin siddete karsi masumca ve hakli protestolarina gestpolariyla saldiriyorsa bunun adina devletin katillerle isbirligi denir.

CEM KARA adinda bir maganda,kiz arkasini devamli tehdit ediyor."Ne yaparsan yap seni öldürecegim"diyor.Kizcagiz savciliga basvuruyor,adama uzaklastirma uyarisi veriliyor.Ancak Cem Kara diyor ki:Kurtulamazsin,devlet zaten ben öldürdükten sonra harekete geciyor.

Yukaridaki olay gercek bir olaydir.Ve bu kizcagiz sanki öldürülmeyi bekliyor ne kadar yasarsa kar olacaktir.Devlet seyrediyorDevlet dans ettiler diye kadinlarin üzerinde biber gaziyla Toma ile jop ile saldiriyor.

Peki simdi soruyorum:

KATIL KIM?

 

saygilarla 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

Nihayet Istanbul Sözlesmesi feshedildi.Cemaatler bayram ediyor,Erdogan'a sükrediyorlar,Erdogan bir kez daha Peygamberlesti.Ne demek yani Istanbul Sözlesmesi,Bir Islam ülkesinde kadinin hakki olurmuymus!

Ayrica bu sözlesmeyi ,Islam düsmani Avrupa Türkiye'nin aile yapisini bozmak icin bir tuzak olarak hazirlamislar.Yani erkek kadinina siddet uygulayamayacakmis,var mi böyle bir yasa,erkek dedigin dögecek sögecek iskence yapacak,icab ederse öldürecek,sonucta kadin erkegin malidir diyor Islam.Kurandaki ayetleredikkatlicebakilirsa o ayetlerde kadina hak gibi görünen ifadeler gercekten yanilticidir.Ayetler gercekci gözle okunursa kadinlarin sadece cocuk yapmak,erkegin cinsel zevkini, ihtiyacini doyurmak disinda baska bir görevlerinin olmadigi görülecektir.

Türkiye'nin son 19 yilda,adim adim Laiklikten cagdasliktan uzaklastirildigini üzülerek seyrediyoruz.Cumhuriyet devrimleri tek tek yok sayilirken,Ulu Önderin adi her taraftan silinmektedir.Türkiye adim adim cagdas dünyadan kopmakta ve Ortadogu zihniyetine dogru yol almaktadir.Bu adimlara analizci bir gözle bakildiginda ülkenin bir hilafete dogru götürüldügü görülecektir.Tek adam rejimi,tek adamin iki dudaginin arasindan cikacak olan talimatlara göre yönetilen bir Türkiye resmi var.Meclisin kabul ettigi bütün partilerin imzalayarak kabul ettigimiz bir sözlesme,gece yarisi bir kisinin keyfiyle iptal edilmistir.

Cumhurbaskanligi kanununda güya Cumhurbaskaninin Sözlesmeleri iptal etme yetkisi bulunmaktadir deniyor.Bunun anlami,yarin sabah uyandigimizda;Lozan'in feshedildigini veya Montrö'nün iptal edildigini veya meclisin kapatildigini duyabiliriz.

Evet,bazilarinin belkide alkisladigi Tek adam rejimi bir kararnameyle Türkiye'yi satisa da  cikarabilir.cünkü yetkisi varmis.

Yok yapamaz diyenlere,ne istedi de yapamadi diye soruyorum.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.