Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yeni Drone (İHA) Skydio 2 ve 2+ - Bunca Zaman Beklediğiniz Drone


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Yeni Drone (İHA) Skydio 2 - Bunca Zaman Beklediğiniz Drone

R3-render-hero_1400x.png?9667

Çığır açan zeka. İmkansız video. Beklediğiniz drone.

Kamera
4k60 HDR
Hız
36 MPH
BATARYA
23 min
GÜRÜLTÜ
50% daha az
dengeleme halkası
3 axis
MENZİL
3.5 km

Gezegendeki en gelişmiş uçan AI.

Daha iyi gözler. Altı adet 4k navigasyon kamerasıyla daha fazlasını görür
Altı 200 derece renkli kameradan 45 megapiksel görsel algılayıcı kullanan Skydio 2, her yöndeki her şeyi daha önce görülmemiş çözünürlük ve netlikte görebiliyor. Bu güvenilir özerk uçuşun temelidir.

case.jpg?9667

Karşılaştırma

Skydio 2 45 megapiksel
DJI Mavic 2 4,9 megapiksel (tahmini)
DJI Mavic Air 1,9 megapiksel (tahmini)

Daha büyük beyin 256 işlem çekirdeği ile daha hızlı düşünür.

Skydio 2'nin kalbindeki NVIDIA Jetson TX2, mevcut en hızlı, en verimli dahili AI hesaplama cihazı. Saniyede 1.3 trilyon işlem yapabilen 256 GPU çekirdeği ile Skydio 2 uçan süper bilgisayar.

Yapımı Tam 10 Yıl Aldı
Kurucularımız 2009 yılında MIT'de lisansüstü öğrenciler olarak buluştular ve otonom drone teknolojisine öncülük ettiler. MIT’den sonra, Google’ın uçak teslimat programı Project Wing’in başlatılmasına yardımcı oldular. Skydio, 2014 yılında kuruldu ve 2018'de, tüketiciler için özerk insansız hava taşıtları ve ticari gelişim için bir platform olarak kabul edilen R1'i başlattık.

Skydio 2, dronlar, yapay zeka ve bilgisayarlı görü konusunda dünya uzmanlarının on yılı aşkın bir Ar-Ge sonucudur. R1'i geliştirmeyi, göndermeyi ve servis etmeyi öğrendiğimiz her şey ve ilk müşterilerimizden aldığımız geri bildirimlerden tasarımı hakkında bilgi verilir. Bir şirket olarak hedefimiz çok basittir: dronları akıllı hale getirerek insanlar için faydalıdır. Skydio 2 bizim için ileriye yönelik büyük bir adım ve biz bunun endüstri için ileriye yönelik büyük bir adım olmasını istiyoruz. Seveceğinizi düşünüyoruz ve size bir müşteri olarak hizmet vermeyi bekleyemeyiz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...
  • Cevaplar 68
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderilen Görseller

  • 2 hafta sonra...
  • Admin bu başlık sabitledi
  • Admin

Skydio 2 engellerden kaçınırken aynı zamanda 10 nesneyi takip edebiliyor.

Otonomi Sistemi, Skydio 2’nin navigasyon beynidir ve bir Nvidia Tegra X2 çip üzerindeki sistemi desteklemektedir. Üstüne entegre edilen bu özel çiple saniyede bir milyon noktayı denetleyebiliyor. Bu Skydio 2'ya eklenen yeni bir algoritma sayesinde oluyor ayrıca herhangi bir yönden ağaç, duvar, sokak lambası ve diğer engellerden kaçınırken aynı anda 10 nesneye kadar ilgi alanını izleyebiliyor. 

856-tegra-x2.small.jpg

Nvidia Tegra X2 çip

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Skydio 2 Çift Şarj Cihazı

dualbatts.png?v=1574788075

Skydio İkili Şarj Cihazı ile uçmaya her zaman hazır olmak için iki pili tam şarjlı tutun. Skydio 2'nin 65W USB-C duvar adaptörüyle birlikte kullanıldığında, tek bir pil yaklaşık 60 dakika içinde tamamen şarj edilebilir ve iki pil yaklaşık 2 saat içinde tamamen şarj edilebilir. 65W'den daha büyük USB-C duvar adaptörleri kullanıldığında, her iki pil paralel olarak şarj olur. 90W adaptör iki pili yaklaşık 90 dakika içinde tamamen şarj eder.

Skydio olmayan bir USB-C duvar adaptörünün 65 W'dan daha az kullanılması şarj sürelerini uzatabilir. Duvar adaptörleri ayrı satılır.

En çok sorulan soru çift şarj cihazı neden iki USB-C portuna sahip...

skydio2-iki-tarafli-pil-sarj-.jpg

Buna en güzel cevap: Birinci portla pillerinizi şarj ederken ikinci portla beacon ve kontrol konsolunu şarj edebilirsiniz.

skydio2-iki-tarafli-pil-sarj.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

dualbatts.png?v=1574788075

On Skydio Website showing Skydio 2 Dual Charger adapter can charge 2 batteries. Anyone know what the second USB-C port is for?

The answer is: the second port is to allow us to plug in the beacon and controller. charge those too...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Skydio 2 Videoları

Skydion 2 Rampası / Dock

 

Skydio 2 Hadi Başlayalım

 

Skydio 2'la Kompleks Video Çekimi

 

Skydio 2 Nasıl Yapılıyor / Nasıl Nakliyeye Hazır Hale Getiriliyor

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Skydio 2, Skydio’nun çığır açan özerklik teknolojisini, sınıfının en iyisi kameralara sahip şık, taşınabilir, yüksek performanslı drone uçakları ile birleştirmek için baştan sona tasarlandı. NVIDIA TX-2 işlemci, 45 megapiksel görsel algılama, gelişmiş makine öğrenimi ve yapay zeka ile güçlendirilen Skydio 2, saatte 36 mil kadar ileri, geri veya yanlarda yüksek sinematik bir tarzda özerk bir şekilde çekim yaparken kendini uçurabilir.

Çevresindeki çevreyi anlamak için yeni bir derin öğrenme sistemi ve geleceği 4 saniyeye kadar tahmin edebilmek bir çok insana ürkütücü gelebilir işte bu yetenekle Skydio 2, başka bir  çarpışmadan kaçınma ile gezegendeki en aşılmaz drone'dur. Ve kritik olarak, Skydio 2, bu süper gücü sadece kendini uçururken değil, telefon uygulaması, Denetleyici aksesuarı veya tüm yeni Skydio Beacon aksesuarı aracılığıyla kendiniz uçtuğunuzda da kullanmanıza izin verir.

Skydio Beacon, kullanıcıların telefonlarını terk etmelerini ve drone'u birkaç basit düğme ve gerçek dünya sürükle ve bırak ile kontrol etmelerini sağlayan tamamen yeni bir arayüzdür ve Skydio 2'nin göremediğinde bile sizi takip etmesini sağlar.

Otonomi motoru aynı zamanda Skydio 2'yi, tam programlanabilir bir uçan robota dönüştürür; bu da, doğru yazılımla, haritalama, inceleme ve durumsal farkındalık gibi çok çeşitli endüstriyel ve ticari kullanımlar için ideal drone olur. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Skydio 2'nin Aklının İçinden

0*nfRNLOT5MoAmCpTb.png

Her gün Skydio 2'nin sihir, geleceğin teknolojisi veya tamamen sahte olduğu hakkında yorumlar alıyoruz. Gerçek şu ki, bu sihir, bu drone'ya güç veren AI'yi inşa etmek için yıllarca araştırma yapan küçük bir dünya sınıfı mühendis grubunun sonucudur. Özel Ar-Ge donanımımız, donanımın tam dikey entegrasyonu ile birleştiğinde, Skydio 2'yi güvenilir otonom uçuşta endüstride veya akademide her şeyin çok ötesine taşıyor.

Bu yüzden videolar insanları havaya uçuruyor ve ayrıca Skydio 2'nin sadece açık hava meraklıları için değil, aynı zamanda muayene, haritalama, izleme ve ilk yanıt verenler için de en iyi uçan araç olması. Mobil robotlar için teknoloji, büyük endüstrileri dönüştürmek ve hayattan tasarruf etmek için, hepsi uygun fiyatlı tüketici donanımında devrilme noktasına ulaştı.

Bu yazıda Skydio Autonomy Engine'e (Skydio 2'nin dünyayı nasıl gördüğü ve nasıl uçulacağına ve nasıl çekileceğine nasıl karar verdiğine) bir örnek üzerinden geçiyoruz. Bu klipte, Skydio 2'nin yokuş aşağı yüksek hızlarda engellerden kaçarken bisikletçinin sinematik çerçevesini nasıl koruduğunu izleyin. Bunu yapmak için, kendi hareketini tahmin etmeli, bir engel haritası oluşturmalı, bisikletçinin yolunu tahmin etmeli ve hızlı uçuşun aerodinamiğini, drone üzerinde gerçek zamanlı olarak ele almalıdır.

giphy.gif

Görsel algılama

Otonomi motorunun yaptığı her şey görsel verilerin işlenmesinden gelir. Kullanıcı kamerasına ek olarak Skydio 2, her biri 200 ° görüş alanına sahip süper balıkgözü bir lense sahip altı 4K navigasyon kamerayla 45 megapiksel görsel algılama özelliğine sahiptir.

Daha önce bir drone kullanmışsanız, yalnızca ileriye dönük bir kamerayla gezinmenin ne kadar stresli olabileceğini bilirsiniz - her yan veya geri hareket potansiyel bir çarpışmadır. Skydio 2, 360 görüş sağlamak için sıfırdan inşa edildi, böylece özerklik motoru Skydio 2'yi herhangi bir yönde güvenle yönlendirebilir. Navigasyon kameralarından üçü, üçü de aşağıya dönük, bu yüzden Skydio 2 her yönden aynı anda görmekle kalmıyor, hiçbir şeyi kaçırma şansını en aza indirmek için üçlü kapsama alanı var.

giphy.gif

İnsanlar görüntüleri doğal olarak anlama konusunda şaşırtıcıdır, ancak bir bilgisayara sadece bir grup piksel değeri olarak başlarlar. Bilgisayar görme ve derin öğrenmedeki atılımlar, robotların dünyayı bu piksel değerlerinden anlamasını mümkün kıldı.

İlk adım, kamera kalibrasyonlarını - görüntüdeki 2B piksellerin 3B'deki yönlere nasıl eşlendiğini anlamaktır. Balıkgözü görüntülerinin nasıl çok bozuk olduğuna dikkat edin - bir taraftaki ağaçlar diğerinden baş aşağıdır. Bunu geri almak için, çözgü için ayrıntılı bir model oluşturuyoruz ve bunları hem fabrikada hem de her uçuşta kalibre ediyoruz. Lens distorsiyon parametrelerini çevrimiçi olarak bile kalibre ediyoruz, çünkü sıcaklıkla önemli ölçüde değişiyorlar.

Ayrıca, kameralar o kadar geniştir ki drone'nun birçok parçasını görebilirler. Pili, pervaneleri ve koruyucu kamera yüzgeçlerini tespit edip edemeyeceğinize bakın. Sahneye ilişkin yararlı veriler olmadığı için görüntülerin bu bölümlerinin yok sayılması gerekir. Onlara geçersiz bölgeler diyoruz.

Kamera kalibrasyonlarımızı uygulayarak ve geçersiz bölgeleri maskeleyerek, sahnenin 360 görünümünü oluşturmak için kameraları birleştirebiliriz.

giphy.gif

Algoritmalarımız görüntüleri tam olarak bu şekilde işlemez, ancak çoklu kameralar arasındaki bilgileri birleştirmek için geometriyi nasıl kullandığımızı gösterir. Kullanıcı kamerasının görüş alanı, karşılaştırmada ne kadar dar olduğunu göstermek için burada sarı renkle vurgulanır ve her yerde aynı anda ne kadar daha etkili bir şekilde görmenin Skydio 2'nin uçmasına izin verdiğine dair bir fikir verir.
Harita oluşturma

Skydio 2'nin bilinmeyen ortamlarda gezinmesi için kendi hareketini tahmin etmesi ve kamera verilerinden sahnenin yerel bir haritasını oluşturması gerekir. Bunlar en temel robot problemlerinden ikisidir ve sınırları zorlamak için yıllarca araştırma yaptığımız bir alandır.

Kamera verileri inanılmaz derecede zengindir ancak aynı zamanda ince nesneler, güneş parlaması, yüksek dinamik aralık, hareket bulanıklığı, yansımalar, dokusuz yüzeyler, titreşimler, kir, lekeler ve sis gibi çok zor zorluklar da beraberinde getirir. Sadece bu değil, aynı zamanda navigasyon kameralarımız panjurludur, yani görüntünün her satırı biraz farklı bir zamanda yakalanmıştır. Bu gerçekler, bir demo ve üretime hazır özerklik arasındaki boşluğu bu kadar büyük kılan şeydir.

0*y_PB4bTEimqC9dKX.png

Özünde, 3D geometrik modellemeyi derin öğrenme ile dikkatlice birleştirerek bu zorlukları ele alıyoruz. Drone, kameraları ve fizik hakkındaki bilgimizi sinir ağlarımıza entegre ederek, yüksek kare hızlarında çalışan ve yeni senaryolara daha iyi genelleşen daha küçük ağları elde edebiliyoruz. Dahili araştırma ekibimiz, daha zor ortamlarda, daha sıkı boşluklarla ve her zamankinden daha yüksek hızlarda güvenle uçmayı öğrenmek için on binlerce uçuştan gelen verileri sürekli olarak kullanıyor.

giphy.gif

Haziran 2018'de, karmaşık bir ortamda derin öğrenmeye dayanan bir engelden kaçınma sistemini ilk uçan olduğumuza inanıyoruz. Şimdi bu sistem Skydio 2 ile birlikte geliyor ve görsel sensörlerden çok bir LIDAR sisteminden (uçmak için çok pahalı ve hantal) daha fazla görünen 3D haritalar üretiyor.

giphy.gif

İzleme ve çekim

Skydio 2'nin 3D haritası olduğunda, bisikletçiyi izlemesi, yörüngesini tahmin etmesi ve engellerden kaçarken sinematik bir atış planlaması gerekiyor. Bunun düşük gecikmeyle gerçekleşmesi çok önemlidir, böylece drone, yüksek hızlarda konunun yeni engellerine ve hareketlerine hızlı bir şekilde tepki verebilir.

Bir konuya kilitli kalmanın en iyi işini yapmak için, yakındaki birden çok nesneyi takip ediyoruz, böylece olası eşleşmeler arasında ayrım yapmak için en fazla bilgiye sahibiz. Her bir nesnenin konumunu, yörüngesini ve görünümünü tekrar geometrik akıl yürütme ve derin ağların bir kombinasyonunu kullanarak tahmin ediyoruz, ardından her nesnenin her yeni görüntü çerçevesinde nereye taşındığına karar veren bir optimizasyon problemini çözüyoruz.

giphy.gif

Skydio Beacon aksesuarını kullanırken, drone ek olarak sorunsuz bir izleme deneyimi sağlamak için görsel izleme ile harmanlanmış bir GPS sinyali alır - konu Skydio 2'nin güvenli bir şekilde gidemeyeceği sıkı boşluklardan geçtiğinde, geri çekilir ve Görsel kilidi yeniden edinin. Görsel ve GPS izleme arasında sorunsuz bir şekilde uyum sağlamak için çok çalıştık, böylece geçişler sırasında bile görüntü sinematik kalıyor.

Sinematik çekim elde etmenin en önemli sinyali konunun nerede olduğu değil, konunun nereye gittiğidir. Hareket planlayıcımız, konunun gelecekteki hareketini dikkate alır ve yakındaki ortam ve kullanıcı tarafından seçilen yüksek seviye ayarları göz önüne alındığında en iyi çekimi elde etmek için bir uçuş planına karar verir.

giphy.gif

Otonomi motoru saniyede 500 kez, düzgün uçuş, etkili izleme, görüntü çerçeveleme, engeller, aerodinamik, güç kısıtlamaları ve diğer birçok faktörü dengeleyen kırkın üzerinde hedefi göz önünde bulundurarak uçuş planını geliştirir. R1'den bu yana, bu yeni algoritmayı gerçek zamanlı olarak mümkün kılmak için hareket planlama ve kontrol sistemimizi tamamen yeniden yazdık, bu da çok daha akıllı ve bütünsel karar almaya yol açıyor.
Vahşi doğaya

Teknoloji ileriye doğru büyük bir sıçrama yaptığında, sihir gibi görünebilir veya gerçekte çalışmayan sahte vaatlerin geçmişine dayanan şüphecilik çekebilir. Skydio 2, akıllı özerklik için yeni bir çubuk oluşturuyor ve daha önce erişilemeyen yeni bir uygulama kategorisinin kilidini açıyor. Ancak, daha akıllı, daha küçük, daha hızlı ve daha güvenli bir uçuş yolculuğuna henüz yeni başlıyoruz.

Gönderi için çok heyecanlıyız ve dünyaya daha fazla Skydio 2 çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Skydio Autonomy, robotik atılımların gerçek dünyada bir etki yaratma oranını hızlandırmak isteyen mühendisleri ve araştırmacıları işe alıyor. En yeni algoritmaların sağlam uygulamaları hakkında heyecanlanırsanız ve küçük ama inanılmaz derecede güçlü ekibimizin bir parçası olarak önemli girişimlere önemli bir sahip olmak istiyorsanız, sizden haber almak isteriz. Açık pozisyonlarımıza göz atın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Skydio 2'nin Derin Nörolojik Pilotu

 

Skydio'da, verilerle ölçeklendirme ve geliştirme yetenekleri nedeniyle yıllardır makine öğrenme sistemleri geliştiriyor ve uyguluyoruz. Ancak, bugüne kadar öğrenme sistemlerimiz sadece dünya hakkındaki bilgileri yorumlamak için kullanılmıştır; bu yazıda, dünyada gerçekten hareket etmek için ilk makine öğrenme sistemimizi sunuyoruz. Yeni bir öğrenme algoritması, Skydio özerklik motoru ve yalnızca 3 saatlik “politika dışı” kayıtlı veriler kullanarak, engellerden kaçınırken çekim yapabilen derin bir sinir ağı pilotu yetiştirdik.

Hedefin bir uzmanı taklit eden bir model yetiştirmek olduğu taklit öğrenme merceğinden derin bir sinir ağı pilotu yetiştirme sorununa yaklaştık. Taklit öğrenme bizim için çekici bir yaklaşımdı çünkü mükemmel bir drone pilotu olan Skydio özerklik motorunun içindeki hareket planlayıcısıyla büyük bir uçuş verisi grubumuz var. Ancak, standart taklit öğrenmenin zorlu, gerçek dünya sorun alanımıza uygulandığında düşük performans gösterdiğini çabucak bulduk.

giphy.gif

Standart taklit öğrenme, kolay senaryolarda iyi çalıştı, ancak zor olanlara iyi genelleme yapmadı. Uzmanın yörüngesinin sinyalinin verimli bir şekilde öğrenecek kadar zengin olmadığını öneriyoruz. Özellikle havada uçma alanımızda, kesin uçuş yolu seçimi zayıf bir sinyaldir çünkü sinematik videoya yol açan birçok engelsiz yol olabilir. Ortalama senaryo, egzersiz sinyalinin üzerinde.

Nasıl daha iyi yapabiliriz? Bizim görüşümüz, sadece bir uzmanımız olmadığı, bir hesaplama uzmanımız olduğu: Skydio Autonomy Engine. Bu nedenle uzmanın ne yaptığını taklit etmek yerine uzmanın neye önem verdiğini anlıyoruz. Bu yaklaşıma Hesaplamalı Uzman İmitasyon Öğrenme veya CEILing diyoruz.

giphy.gif

CEILing neden standart taklit öğrenmeden daha iyi? Bir öğretmenin öğrenciye çarpma işlemini nasıl yapacağını öğretmeye çalıştığı didaktik bir örneği ele alalım. Öğretmen iki olası ders planı arasında karar veriyor. İlk ders planı, öğrenciye cevap anahtarı ile birlikte bir grup çarpma problemi vermek ve çarpmanın nasıl çalıştığını anlamalarını sağlamak için öğrenciyi yalnız bırakmaktır. İkinci ders planı, öğrencinin bazı çarpma problemlerini çözme girişiminde bulunmasına, öğrenciye yaptığı hatalar hakkında geri bildirimde bulunmasına ve öğrenci konuyu öğrenene kadar devam etmesine izin vermektir.

Öğretmen hangi ders planını seçmelidir? İkinci ders planının daha etkili olması muhtemeldir, çünkü öğrenci sadece doğru cevabı öğrenmekle kalmaz aynı zamanda cevabın neden doğru olduğunu da öğrenir. Bu, öğrencinin daha önce hiç karşılaşmadıkları çarpma problemlerini çözebilmesini sağlar.

Aynı anlayış robot navigasyonu için de geçerlidir: uzmandan bazı sapmalar diğerlerinden daha ağır cezalandırılmalıdır. Örneğin, uzmandan sapmak genellikle açık alanda sorun yaratmaz, ancak bir engele yönelmişse veya konunun görme kaybına neden olursa kritik bir hatadır. CEILing, bilirkişinin yörüngesindeki sapmaları körü körüne cezalandırmak yerine bu bilgiyi uzmandan aktarmamızı sağlar. Bu yüzden CEILing, çok az veriyle iyi genelleşen derin bir nöral pilotu eğitir. Buna ek olarak, uzman, izlediği konunun gerçekte nereye gittiği gibi acausal (gelecekteki) verilere erişebilir, bu da öğrenilen sistemin onu eğiten uzmandan daha iyi performans gösterebilmesi için bir yol sağlar.

giphy.gif

Öğrenilen sistem üretim sistemimizden daha iyi performans göstermeden önce yapılması gereken çok iş olmasına rağmen, birdirbir teknolojilerin peşinden koşmaya inanıyoruz. Derin takviye öğrenme teknikleri, tüm sistemimizi veri odaklı bir şekilde geliştirmemizi vaat ediyor ve bu da daha akıllı bir otonom uçan kameraya yol açacak.

Gregory Kahn bir doktora. öğrencisi Pieter Abbeel ve Sergey Levine tarafından tavsiye edilen ve 2019 Baharında Skydio Autonomy'de araştırma stajyeri olarak görev yaptı. 2018 yılında ilgili araştırma stajı için Somil Bansal'a özel teşekkürler. öğrencisi UC Berkeley, Claire Tomlin tarafından tavsiye edildi.

1*PpGJuz2ioYmBW4k512ORTg.png

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Beacon veya Controller (ya da her ikisi)?

1*0biiu8WoDcADraAB2vStRg.gif 1*7mn2K6Ly_pReNJFp36ZmwA.gif

Beacon ile tanışın

     Hareket halindeyken Skydio 2'yi uçurmanın en iyi yolu.

1*frEMoZUKqYzBoiSj7WS5-Q.png

GPS, titremeyi en üst düzeye çıkarmak için görsel izlemeyi artırır.

1*BaIAYTjxsIWQAw2A3FwcxQ.gif

 1*u-LHPiqRP1BGHunZ0owZfw.gif

Tek elle basma düğmesi ve hareket tabanlı uçuş kontrolleri, telefonunuzla veya telefonunuz olmadan harika çekimler yapmanızı kolaylaştırır.

1*XlOJskLZX6Juh6BIFhnV5A.gif

1*MLc4ls2g48F2E_bJTNkEOw.gif

1*EATJKJJQkW_qwPsDFKHuig.gif

Controller ile tanışın

     Skydio Autonomy + Precision Control, en zorlu çekimleri elde etmek için inanılmaz derecede güçlü bir formüldür.

1*Tu_T8ne58-VS4l7AOlRaOQ.png

Stres / kazasız uçuş meraklıları için eşsiz bir deneyim.

1*VZLzINrognyxD2_lngqJaQ.gif

1*vbWT1yRCqnDWY9U7QCjOLQ.gif

Hassas Kontroller

1*XKTvWVTFx6IdIsFL5xUpxg.gif

1*GE-xOVhftsUgoysLJEpA0g.gif

1*_XOoateQcc-dEKaYc4bChg.gif

1*7mn2K6Ly_pReNJFp36ZmwA.gif

Özetle
Beacon

     En iyi: Tek elle ya da elsiz uçmak.
     Artıları: Çok Güzel. Muhtemelen Büyü. Harika çekimler yapın, telefon gerekmez.
     Eksileri: Su Geçirmez değil (kolay çözmek).

Controller - Kontrolör

     Best For: Stressiz iki elle hassas uçuş.
     Artıları: “İyi eğlenceler! Dikkatli ol!" Gizli bir güçlendirme düğmesi var. Ayrıca çok güzel.
     Eksileri: Drone-crash meraklıları için harika değil.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

1*X_fQan_xnjta_q8oSOEdcQ.jpeg

Skydio 2 Pro Kit ile tanışın

Başından beri Skydio'yu takip ediyorsanız, Skydio 2'nin bizi daha önce oynadığımızdan farklı bir lige soktuğunu görebilirsiniz. 2018'in başlarında, dronların 'Tesla Roadster'ımız Skydio R1'i piyasaya sürdük - seksi, elbette ve şimdiye kadar gönderilen en gelişmiş özerklik teknolojisinden bazılarını gösterdi… ama drone hazır olmadan önce bir yolumuz vardı. iş için. Skydio 2 Model 3'tür - kitleler için bir drone, herkesin kendi ihtiyaçlarına bir kullanıcı olarak adapte edebileceği. 3.5 km kablosuz menzilinden 23 dakikalık pil ömrüne kadar Skydio 2'ye dahil etmeyi seçtiğimiz özellikler ve özellikler, drone'yu kullanışlı hale getirmek için tasarlandı.

Skydio Autonomy Engine'in sözcüğü yayıldığı için desteğin dışa çıkması için çok minnettarız. Heyecanlı müşterilerden binlerce mesaj, yazılım entegrasyonları için yüzlerce istek ve büyük yardımcı programlardan, demiryollarından ve ilk müdahale kuruluşlarından onlarca soru aldık. Yankılanan mesaj, doğru yaptığımızdır - Skydio 2 inanılmaz bir araçtır.

Bu yüzden, bu yeni kullanıcı kategorisi için neler yapabileceğimizi düşünerek çalışmaya başladık. R1, drone meraklıları ve açık hava bağımlıları için tasarlanırken, Skydio 2 profesyonel drone fotoğrafçısı, ticari müfettiş, polis memuru ve itfaiyeci için bir teklif. Skydio Autonomy Engine ile donatılmış Skydio 2, bu ortamlarda uçmaya hazır. Ancak oraya ulaşmak için havadaki, inişli ve eve geri dönmek için iki şeye dikkat etmeliydik: pilotların ekipmanlarını yönetebilmeleri için sağlam bir paket ve Skydio uçağı üzerinde güvenen profesyonellerin Skydio desteğimize de güvenebilirsiniz. Lütfen Skydio Pro Kit ve Skydio Premier Destek ile tanışın.

Pro Kit, drone'unuzla birlikte tüm düşüncelerinizi çıkarır. Pro Kit'i, dağınık drone aksesuarlarıyla dolu sırt çantaları ile gösteriler yaptığımızı ve dronlarımızın tepegöz depolama kutularına veya kiralık arabalarımızın gövdelerine parçalanmasından endişe duyduktan sonra tasarladık. Tasarımlarının kalitesiyle bizi havaya uçuran Go Professional Cases tarafından tasarlanan (ve evet, ABD'de üretilen) sağlam, suya dayanıklı özel bir çantaya sahibiz. Kasanın her milimetresinin, dronun en ezilebilir kısımlarını, özellikle de gimbal ve pervaneleri korumak için doğru desteği sağladığından emin olmak için donanım ekibimizi dahil ettik. Bir taşıma çantasına sığacak bir kutuya koyduk:

    1 Skydio 2 Drone
    1 Duvar Adaptörü
    1 Kontrolör
    1 Skydio Beacon
    1 Denetleyici için 1 tablet yuvası
    4 Pil
    1 Takım Ekstra Pervane
    1 Çift Şarj Aleti
    1 128GB SanDisk Extreme microSD Kart
    1 SD Kart Dizüstü Adaptörü
    1 mikrofiber lens bezi

Neden? Çünkü uzun günler boyunca insansız hava araçlarıyla seyahat etmek istedik. Pro Kitlerimizi New York ve DC'nin yükselişlerinden Nevada'daki hayalet kasabalara kadar her yere götürdük. Gittiğimiz her yerde, kontrol cihazlarımızı çoraplarımızın yanında bavullarımızda tuttuğumuz günlerde yaptığımızdan daha drone'umuzun güvenliği ve genel profesyonellik konusunda daha güvende hissediyoruz.

Pro Kit, Skydio 2'nizle bir iş yapmayı çok daha kolay hale getiriyor. Büyük işletmelerin operasyonlarını dönüştürmek için uçağı kullandığını göreceğimiz gibi, yarı zamanlı çalışma için uçan uçağı oluşturan ve gelişen küçük işletmeleri görmek kadar heyecanlıyız. . İster yarı zamanlı fotoğrafçı olarak düğün çekmeye ister güç hattı müfettişi olarak programda kalmaya çalışın, çalışma süresi kritiktir. Bu nedenle Skydio Premier Support'u, çalışma sürenizi üç şekilde en üst düzeye çıkarmak için tasarladık:

    Skydio garantinizi satın alma tarihinden itibaren 1 ila 2 yıl arasında uzatıyoruz
    Destek ekibimiz sizi beyaz listeye ekler, böylece işi bitirmek için zamanında bizden yardım alabilirsiniz
    Kapsamlı bir kaza yaşarsanız, eskisini iade etmeden önce size yeni bir drone göndeririz

Pro Kit'i 2.499 $ karşılığında sunuyoruz ve ön sipariş depozitoları yerleştirmiş olan kullanıcılar bakiyelerini ödemek ve aksesuarlarını seçmek için çevrimiçi mağazamıza geri döndüklerinde yükseltme olarak sunulacak. Ayrıca, drone'nuza iyi bakmayı taahhüt ettiğiniz için, biz de Pro Kit iki yıllık Skydio Premier Desteği ile birlikte gelir. Tabii ki, farklı kullanım durumları için bin vaka yönlendirmesi olduğunu biliyoruz. Donanımınızı yanınıza almak için farklı bir yol kullanmayı tercih ederseniz, yine de 500 ABD doları karşılığında Premier Destek'e katılabilirsiniz.

Skydio'da en sevdiğimiz eğlence, kullanıcılarımızın Skydios'larıyla neşe ve değer yaratmanın yeni yollarını nasıl bulduklarına dair hikayeleri paylaşmaktır. Pro Kit ve Skydio Premier Desteği ile, dronlarınızı daha ileri götürüp daha fazla uçup hikayelerinizi dünyayla paylaşırken olasılıkları bekleyemeyiz. Sizin için kök salıyoruz!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...
  • Admin

Skydio 2 ile beacon kullanarak obje takip ettirmek istiyorsanız dikkat etmeniz gereken şeyler şunlar

  1. Takip drone işlem gücüne göre ve hıza göre değişiyor. Örneğin eğer bisiklet ağaçlık alanlarda çok hızlı gidiyorsanız drone takip etmeyi sürdürmek için çok işlem yapmak zorundadır ve takip etmeyi yavaş yapacağından objeyi kaybedebilir. 
  2. Ağaçların çok sık olduğu yerlerde bisiklet, araba veya motosiklet gibi araçları yavaş sürmenizde fayda vardır.
  3. Drone'un yavaşladığını fark ettiğiniz anda aracınızı da yavaşlatmak zorundasınız. 
  4. Drone sizi tekrar yakalaması için zaman verin.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • Admin

Skydio bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemede tracking - takip sistemine uzaktan takip eklendi ve aynı zamanda skydio çantasının üstüne inmede eklendi

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Yeni Özellikler 

GENİŞLETİLMİŞ TAKİP MESAFESİ

En popüler özellik isteğimiz burada! Sizi hem öznenin hem de çevredeki manzaranın bu harika çerçeveli çekimleri için daha da ileriye doğru takip edebilmek için çığır açan AI motorumuz Skydio Autonomy'i güncellemek için çok çalıştık. Skydio Beacon ile maksimum izleme mesafesi 10 metreden 40 metreye (130 fit) yükseldi. Telefonla maksimum izleme mesafesi 10'dan 20 metreye (66 fit) yükseldi. Uzun mesafelerde izleme yaparken Skydio 2'nin güçlü bir GPS sinyali gerektirdiğini unutmayın.

BEAKON GELİŞTİRMELERİ

Yörünge artık İşaret modu seçicisinde kullanılabilir. İşaret ile yörüngeye girerken, işaret işaretlerini veya Sürükle ve Bırak özelliğini kullanarak yörüngenin hızını ve yönünü değiştirebilirsiniz. İzleme gibi, uzun mesafeden yörüngede kalmak güçlü bir GPS sinyali gerektirir.

Fareyle üzerine gelin, Beacon modu seçicide de kullanılabilir. GPS, konuyu göremese bile bulmanıza yardımcı olmak için Hover'da da etkinleştirildi. Sürükle ve Bırak özelliği, Hoverdayken Skydio 2’nin konumunu değiştirmek için çalışıyor.
 
GÜVENLİ İNİŞ

Vahşi doğada olduğunuzda Skydio'nuzu indirmek için temiz bir alan bulmak her zaman mümkün değildir. Case Landing ile daha akıllı ve daha güvenli drone teknolojisine doğru bir adım daha duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Davanın üzerinde bir iniş başlatılırsa, Skydio 2, davanın logosuna özerk bir şekilde güvenli bir iniş gerçekleştirecektir. İnişe başladıktan sonra telefonda hedefin etrafında artırılmış bir gerçeklik hedefi göreceksiniz. Düz olmayan bir araziye indiğinizde, sahne yakınındaki kalıntılar, yerdeki tozdan endişe duyduğunuzda veya sadece arkadaşlarınıza uçağınızın ne kadar akıllı olduğunu göstermek için kullanın!
Skydio 2'nizi iniş sırasında daha iyi bir yere düzeltmek için yeni bir Nudging özelliği ekledik. Telefon kumanda kollarını veya Denetleyiciyi kullanarak Skydio 2'yi daha iyi bir noktaya taşımak için bir iniş sırası gerçekleştirirken yanlara doğru sürükleyebilirsiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Skydio 2 Yeni Özelliği Çanta Üzerine İndirme bunu yapmak için Skydio 2 ile gelen çantanın üzerindeki Skydio 2 logosunu kullanıyorsunuz.

Ama herkes için bir tane hazırladık bu resmi indirin ve yazdırın bir mukavva veya karton üzerine yapıştır işte size helipad. 

skydio-2-drone-helipad.jpg

İşte size bir de video

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • Admin

Skydio yeni dronunu (İHA) 2020'nin dördüncü çeyreğinde piyasaya sürecek. Adınısa Skydio 2X koydu. 

Skydio'da, kurumsal ve kamu sektörü için genişletilmiş stratejimizin bir parçası olarak bugün yaptığımız birkaç yeni ürün duyurusunu paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz:

     Skydio’nun dünya lideri özerkliğini yeni katlanabilir, taşıması kolay bir uçak gövdesi ve yeni Skydio Enterprise Controller ile birleştiren yeni drone ailesi Skydio X2. 2020 4. Çeyrekten itibaren kullanılabilir
     Denetimleri ve durumsal farkındalık iş akışlarını basitleştirmek için yeni yazılım çözümleri: Skydio Autonomy Enterprise Foundation, Skydio 3D Scan ve Skydio House Scan.

Skydio X2 ile tanışın. İş için tasarlandı. Göreve hazır.

Skydio X2 ™, çığır açan otonomi yazılımını kolay “paketle ve taşı” taşıması, termal kamera ve 35 dakikaya kadar uçuş süresi için katlanabilir kollu sağlam bir gövde ile birleştiren yeni bir ürün ailesidir. X2, 360 derece engellerden kaçınmak için altı 4K navigasyon kamerası ve 12MP renk ve 320x256 LWIR sensörleri içeren çift sensörlü bir yük ile donatılmıştır. Tüm teknik özelliklere buradan bakın.

ABD'de tasarlanan, monte edilen ve desteklenen X2, başlangıçta iki konfigürasyonda sunulacak:

     Skydio X2D: ABD Ordusu için Kısa Menzilli Keşif (SRR) gereksinimlerini karşılamak üzere üretildi. Keşif, arama kurtarma, güvenlik devriye görevleri için idealdir.
     Skydio X2E: İşletmeler, ilk müdahale ekipleri ve sivil kurumlar için optimize edilmiştir. Durumsal farkındalık ve varlık denetimi için idealdir.

Skydio Enterprise Kontrol Cihazı: Dahili dokunmatik ekran, eldiven uyumlu kontroller ve 6,2 kilometreye kadar genişletilmiş menzil ile X2 üzerinde basit, sağlam ve hassas kontrol sağlar.

Yeni kurumsal özellikler hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

skydio-x2_1400x.png?v=101263121925912452

360 ° durumsal farkındalık, IR görüntüleme ve gelişmiş kurumsal becerilere sahiptir.
Renkli Kamera
360 Süper Zoom
Termal kamera
FLIR 320x256
pil
35 dk
Aralık
6.2 km
Gimbal
180 Dikey Görünüm
Operasyonlar
Gün ya da gece

x2-intro-skills.png?v=356947299038817701

x2-intro-x2.png?v=6716242357379555894

x2-intro-controller.png?v=12026468686495

X2 herkesi uzman bir pilot haline getirir: AI'yı güvenle uçmak ve işi daha hızlı yapmak için kullanın.

Küçük bir yer kaplıyor. Her yere giriyor ve çıkıyor. Herhangi bir görevde yanınıza alın.

x2-packs-small.jpg?v=1732914841313706545

Yaklaşıyor,
Daha uzağa uçar,
Geceleri görür.

DJI Mavic 2 Enterprise'ın 4x çözünürlüğü olan Skydio X2'nin termal kamerası, eyleme geçirilebilir hassasiyet sunar.
Uzun menzilli optikler ve 360 Superzoom ™ ile daha fazlasını görün.

x2-technology-flir.png?v=592321956052869
x2-technology-superzoom.png?v=3786107808
Drone'nun yedi yerleşik kamerasını, elektronik görüntü sabitleme ile 100x'e kadar zoom ile 360 ° canlı görüntü için harmanlar.
Gece uçuşu
Geceleri uç
Görünür ve IR aydınlatıcılara sahiptir.
night-flight-lighting.jpg?v=832448219150

Görev ne isterse katı, strobe veya kapalı arasında geçiş yapın.
GPS Gece Uçuşu

Engellerden kaçınarak devre dışı bırakılmış hassas uçuş için hassas GPS ve ataletsel navigasyon.
Skydio X2 Denetleyici

night-flight-infared.jpg?v=1413999751731
Skydio X2 Controller

Skydio Enterprise Controller ile korkusuzca uçun

Profesyoneller için tasarlanan Skydio Enterprise Controller, dahili dokunmatik ekrana, eldiven uyumlu kontrollere ve menzili 6.2 kilometreye kadar genişleten yeni bir kablosuz sisteme sahiptir.
Maksimum durumsal farkındalık için 360 Superzoom ™ ile her şeyi görün

360 Superzoom ™, altı 4K navigasyon kamerasını ana renk veya FLIR termal kamera ile harmanlayarak, 100x'e kadar dijital olarak yakınlaştırılabilen inanılmaz bir çok yönlü görünüm oluşturur.

benzersiz durumsal farkındalık.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.