Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Neden Abu Bakr al-Baghdadi'yi Türkiye Yakalamadı veya Öldürmedi???


erdogan

Önerilen İletiler

Neden Abu Bakr al-Baghdadi'yi (el-Bağdadi)Türkiye Yakalamadı veya Öldürmedi???

Türkiye'ye yakın bir köyde saklanıyormuş, biz neden haber almadık veya neden biz yakalamadık???? Bu soruya cevap arıyorum....

AAJpZxy.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

AAJqnWV.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Sınırımızda yuvalanan bu teröristi neden yakalayamadık veya neden bizim istihbarat birimlerimiz öldürmedi???? Neden????

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir de aşağıdaki haberi okuyun derim:

Alıntı

Bağdadi operasyonu - ABD'nin eski IŞID'le Mücadele Özel Temsilcisi McGurk: Türkiye'nin açıklaması gereken bazı şeyler var

Brett McGurk, IŞİD lideri Ebu Bekir el Bağdadi'nin öldürülmesi sonrası Amerikan Washington Post gazetesi için bir makale kaleme aldı. McGurk makalesinde, "Türkiye'nin açıklaması gereken bazı şeyler var. Bağdadi, Suriye'nin doğusunda veya Irak'ın batısındaki geleneksel bölgelerde değil, Türkiye sınırından birkaç kilometre uzakta, Türkiye'nin 2018 başından beri askeri gözlem noktalarıyla koruduğu İdlib'de bulundu" dedi.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bagdadi'nin öldürülmesi eger gercekci bir gözle bakilirsa;ABD'nin Türkiye'ye vermis oldugu bir mesajdir.

Yani "sizin ey'leriniz,sizin kabarmalariniz,sizin horozlanmalariniz bizim icin hicbirsey ifade etmez.Iste biz sizin korudugunuz Bagdadi'yi öldürdük.Ayaginizi denk alin"demektir bu.

Türkiye sinirindan 30 kilometre derinlige kadar inecek olan Recep Tayyib Erdogan 10 Km'de durdu.Cünkü daha ileri gitmesine basta ABD ve Rusya olmak üzere hicbir güc izin vermedi.

Suriye'nin toprak bütünlügü bizim önceligimizdir diyerek;Sözümona terörle mücadeleyi Suriye rejimi ile degil,Rusya ve ABD ve de capulcu takimi ISID bozmasi ÖSO ile yapmaya calisip,beyninin arkasinda sakladigi Osmanli hayallerini gerceklestirmeye calisarak,kendince IHVAN yani Müslüman Kardesler örgütünün liderligine soyunmanin sonucu tam bir hayal kirikligi ile noktalanmistir.

Idlip Türkiye'nin gözetiminde ISID icin bir karargah olarak secilmistir.IDLIB'in etrafini gözlem noktalari ile cevreleyip sözümona SIVIL HALKI koruma maskesi altinda ISID'in orada kalmasini saglarken Ic Siyasette toplumu kandirmasini beceren AKP maalesef ABD'yi kandiramamistir.

 

saygilarla

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Neden bu kadar içimize sızmışlar??? Neden????

Alıntı

Çankırı'da IŞİD operasyonu: Bağdadi'nin özel hizmetlisi de yakalandı

Çankırı'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, terör örgütü IŞİD'in öldürülen lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin özel hizmetini yapan bir kişiyle, "emir" düzeyinde yöneticilerinin de aralarında olduğu 3'ü kadın 11 şüpheli yakalandı.

Çankırı'da, terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonda, aralarında örgütün "emir" düzeyinde yöneticilerinin de bulunduğu 11 zanlı gözaltına alındı.

Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü IŞİD'e yönelik kentte belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 3'ü kadın 11 şüpheli yakalandı.

Zanlılar arasında terör örgütü içerisinde "emir" düzeyinde yöneticilerin ve örgütün öldürülen elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin özel hizmetini yapan bir kişinin de bulunduğu öğrenildi.

Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1572861/cankirida-isid-operasyonu-bagdadinin-ozel-hizmetlisi-de-yakalandi.html

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Cumhuriyetin bu haberi aslinda Türkiye'de terör örgütlerinin hangi partiye oy verdiklerininde bir fotografidir.

Türkiye, Ic Isleri Bakani Soylu'nun:"TürkiyeAvrupa'li DEAS üyelerinin oteli degildir"sözünün tam da aksine evet Türkiye DEAS Örgütü'nün karargahidir.

 Dini sömürü ve bagnazlik  hangi yörelerde girtlaga kadar cikmissa oralarda DEAS örgütü yuvalanmistir.Iktidar bunlari bilmektedir,kamuoyunu yaniltmak icin operasyonlar düzenleyerek hem gündemi degistirmekte hem de asil DEAS üst siralarini uyarmaktadir.

saygilarlar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.